SZABADFOGÁS - Weber ultimátuma Orbán Viktornak

 • Közzététel: 16 napja

  Hír TVHír TV

  Tartam: 43:28

  SZABADFOGÁS | 2019.03.06.
  VENDÉGEK:
  Kereki Gergő főszerkesztő-helyettes, Mandiner
  Kálomista Gábor filmproducer
  Kukorelly Endre író
  Herényi Károly volt frakcióvezető, MDF
  Nagy József újságíró, 24,hu
  Pesty László dokumentumfilm rendező

  MŰSORVEZETŐ: Huth Gergely
  Műsor a TV-ben: szerda 21:00
  Kedveljen: facebook.com/hirtv
  Kövessen: instagram.com/hirtv
  Honlap: www.hirtv.hu/szabadfogas

lászló palkovics
lászló palkovics

A fidesz bevándorlás ellenes párt!!!! Valóban. A kivándorlásban érdekelt. OVi politikája miatt több százezer fiatal hagyta el az országot. A bevándorlás párti nyugat befogadta őket.

5 napja
R. Maj.
R. Maj.

Ez a Kereki Gergő egy szimpatikus srác. Nagyon tájékozott, és elég lényegretörően fejezi ki magát. Üde színfoltja a műsornak, komolyan mondom. Amúgy, hogy erről a migárcióról , hogy miért nem lehet leszakadni.......... Azokat pedig képtelen vagyok megérteni, akik mellettük kardoskodnak! Egyébként szerintem ez a legjobb csapat!

6 napja
Lesnar Brock
Lesnar Brock

A piros mellényes pali akkora paraszt, hogy világít!!!

8 napja
Gergely DrNemeth
Gergely DrNemeth

Dörmögő Dömötör mindenbe beledörmög... Idegesítő

9 napja
Imre Nagy
Imre Nagy

nem hiszem el,hogy ti azt gondoljàtok,hogy a nép szavaz,dönt, valamiben!??😝

9 napja
Zsolt Jakab
Zsolt Jakab

Nagy Józsi! 24.hu mennyi cikkje is taglalja, hogy a magyarok menekülnek magyarországról. Álszent fasz! Akkor ott nem erős ez a menekülnek szó? Csak abban az esetben megfelelő ha azzal Magyarországot támadjátok? A 24.hu természetesen használhatja a menekülnek szót. Ez nem kettős mérce Józsi?

11 napja
Zsolt Sátori
Zsolt Sátori

"politikai hajótörött" 😂😂😂😂😂😂 kinek van kedve kimenteni Herényit??

11 napja
Laszlo Szilbereisz
Laszlo Szilbereisz

Nem is tudtam, hogy van Rogánnak van valami zabi gyereke vagy kisöccse (Kereki Gergő). Ez valami szánalmas, hogy pénzért a fiatalok segget csinálnak a szájukból. Szánalmas.

11 napja
Józsi Farkas
Józsi Farkas

Persze barátom , önálló véleménye a fiataloknak nem lehet.... Csak az lehet az önálló vélemény, ami fidesz ellenes.... Taps taps .....

11 napja
Laszlo Szilbereisz
Laszlo Szilbereisz

Ez a Kukorelly egy nagy csalódás, ezért van itt az ellenzék, mert sok ilyen megalkuvó értelmiségi van, pláne ha Fideszes TV-ékben kell szerepelniük. Legalább a Herényi és Nagy Jószef legalább kimerik mondani a véleményüket markánsan.

11 napja
Harald Eitel
Harald Eitel

Döööö ööö the cabamester te egy analfabéta lumpen proli vagy

12 napja
Tigris9999
Tigris9999

Orbán egy zseniális politikus ! Rá tudta venni az ostoba brüsszelieket , hogy a plakátjairól beszéljen egész Európa ! Most már az összes európai lakós tudja, hogy mire készül brüsszel ! Így lehet egy - az összes európai embernek szóló - információt eljuttatni úgy másokhoz, hogy nem sértjük meg más ország önállóságát ( és egy fillérbe se kerül ) ! És csak hab a tortán, hogy a felhördülés után elegánsan nyilvánossá tette brüsszel azon titkos tervét, hogy kötelezővé teszi az ENSZ. migrációs paktumát minden EU. országban ( azoknál is, akik nem fogadták el ) ! És világossá tette - mert a nyílt szavazás arról fog szólni - hogy kik akarnak Európába betelepíteni kb. 100.000.000 analfabéta kannibált !

12 napja
Ádám Lőrincz
Ádám Lőrincz

A FIDESZ-es megmondók szokás szerint védik a vállalhatatlan FIDESZ-es dolgokat pl a plakát. Gyakorlatilag végig hazudnak. De gondolom jó pénzt kapnak érte.

12 napja
András Negyedik
András Negyedik

Nekünk Magyaroknak az egyetlen járható út, amit I. István az államalapító Szent királyunk is hagyatékul hagyott ránk. Európa és a kereszténység. A Fidesz és Orbán Viktor 1989-ben még kommunista, MSZMP, orosz („Ruszkik haza!”) és keresztény ellenes („Csuhások! Térdre, imához!”) volt, akiknek a Soros György volt a támogatója, az ő pénzéből tanultak. 1998-2014 között konzervatív, polgári és keresztény. Európai Unió, Nyugat barát és párti kommunista és orosz ellenes volt. 2014-jelenleg is. Mára az európai Orbánból és Fideszesekből Európa ellenes, orosz barát, kommunista elvtársak és keleti török iszlám barátok, Keresztény, Vatikán és Pápa ellenesek lettek.

13 napja
mihaly csaby
mihaly csaby

... ki ez a "véber" , miből van ?

13 napja
Kovacs Maria
Kovacs Maria

Kifejezetten hàlàs vagyok azoknak akik Hut Gergelynek felhívtàk a figyelmét, hogy az utóbbi időben érthetetlen a műsor szerintem 60% a az együtt ordibàlâsok miatt, ma màr sokkal jobb volt! Pesti Làszló is szóhoz tudott jutni, Herényi Kàroly szerintem azért hibàs vàlasztàs ebbe a műsorba, mert csak felületesen tàjékozott , és a hülyeséget körömszakadtàig védi, színvonaltalan ...... Nagy Józsit könyörgöm ne bunkózza le senki, mert Ő egy rafinàlt veleéig romlott( megvàsàrolt ) figura! aki annyira cinikus, hogy még azt is elviseli ,ha azt gondoljàk róla, hogy buta, vagy tàjékozatlan! ... kiröhög Ő mindenkit magàban, még akkor is ,ha teljesen egyedül marad vele!

13 napja
GamerKR
GamerKR

Puzsér for president

13 napja
Gàbor Mihàly Dovicsin
Gàbor Mihàly Dovicsin

Nagy úr aki az ellenzék kiemelt személyisége, azt mondja, hogy senki nem akarja hogy milliók jöjjenek Európába miközben, az egész erről szól. Az egyik oldal milliókat akar behozni, a másik meg ezt nem akarja. Nem kell ezt túllihegni. Eddig is jöhettek menekültek, ha ezek az emberek menekültek lennének és joguk lenne bejönni, semmi nem történne, mert törvények írják elő ki lehet beengedni. Ezért kell a cirkusz, mert ezek az emberek nem felelnek meg a menekülti feltételeknek, ezért nem jár nekik menekült státusz.

14 napja
Bácsi II. Ványadt
Bácsi II. Ványadt

Ez a nagy+ a herényi tipikus bolsevikok, akik ha nem megy szóval, egyből egyenlőre a verbális erőszak útjára lépnek először hangos beszéddel, aztán artikulálatlanul belepofáznak a másik beszédjébe ordítanak. Majd amikor a muszlimok ezen bolsevikok a családjaikat, ezen belül nő tagjaikat gyilkolják akkor is ilyen aljas dumát fognak tolni?

14 napja
mindtricky
mindtricky

Salvini sajnos túl későn jött, ha egy évvel ezelőtt lett volna ott ahol ma meg lehetett volna csinálni egy új frakciót és másfél év alatt megerősíteni a választásokra. De így ha ki is zárják a fideszt, a választások után a bevándorlásellenesek nagyon kevesen lesznek, hogy leszavazzanak bármit is...

14 napja
Tihamér a Gyógyegér
Tihamér a Gyógyegér

A probléma, drága ner-lovag-felszopók, hogy körbe-körbe veszitek magatokat a 'királyi' ellenzék legostobább, legsekélyesebb alakjaival, hogy az ott ülő, orbán-seggnyalók, traffik tulajdonosok, 'dokufilm-rendezők' (ne röhögtessetek már), baletttáncosok, meg a legalja 'műsorvezetők' közül ne tűnjenek ki...ha hülyékkel veszed magad körül, talán kevésbé látszik te mekkora gyökér vagy. Meghívnátok egy Puzsért, egy Schiffert, egy értelmes akademistát, vagy esetleg egy ex-fideszest (pl. Tölgyessy-t. Pokornit, stb. ha már jobboldalit akartok), de neeem...ti az óvodai szinten maradt, és leginkább a ner részeként tekinthető legalját hívjátok ide, hogy az alant 'felszólaló', segghülye ner-csicskák örvendhessenek, hogy "nééézd, Elvtársam! mennyire hülye ez az ellenzék!" No, elárulom: épp amennyire az ott ülő többi balfasz, meg az itt kommentelők többsége. Olvasni, tanulni, TUDNI már nem divat...szidni a seggarcú fideSS bérenceket, annál inkább...jó bohóckodást, pöcsök! Ha kell vitapartner, aki az asztal alá alázna titeket, hívjatok olyat, akinek nem ti fizettek a sok 'ellenzékiségért' ,) shame on you!

14 napja
Tihamér a Gyógyegér
Tihamér a Gyógyegér

+Frank Hofmeister nem vagyok baloldali, mini lego-freud! ,) de csak így tovább..aki meg SS-ként viselkedik, az SS-t kap a nevébe...ahogy te a freud-ot, mert annyira, de annyira 'látod' a világot, hogy csak csuda :::)) 'baloldali anarhista, ejnye'...miért nem azzal jössz, amivel nagyanyádék? 'hülye punk' :DD áááhh...kár belétek a skuló!

14 napja
Frank Hofmeister
Frank Hofmeister

A baloldali anarhista hozzaallasod mutatja, hogy a FIDESZ-t fideSS-kent irod!

14 napja
Antal Csaba
Antal Csaba

Jozsi ne erölködj mert hiába teszed , ilyen buta nem lehetsz , az elmult 11OO éve mindig a nyugatiak a magyar nép ellehetetlenitését , megtörését és végsö esetben megsemisitését tüzte ki célul !!!

14 napja
László Molnár
László Molnár

Hova lett a táncos lábú spicc tütü haverom? Úgy hiányzik...

14 napja
gera toti
gera toti

Orbánt a saját párt társai támadják , ezzel foglalkoztok libsi férgek ??!! És ki nem szarja le ??!!! Öngól lesz nekik az is . Az anyátokat !! Azzal miért nem törődtök,hogy hazaáruló újhelyi , és amőba társai a saját országukat támadják odakinn . Mocskok !! Május ! És eltűntök . A nyomotokat sem látjuk majd .

14 napja
Attila
Attila

köcsög nagy józsi a legnagyobb migránssimogató hazug és aljas

14 napja
Istvan Tibor Toth
Istvan Tibor Toth

Nagy Joco =digesztor/dogtemeto/ Herenyi meg a kavaro

14 napja
RRozsika
RRozsika

Nagyon jó fej Kereki Gergő,okos,határozott,következetes érveléseivel a műsorban brillirozott.Köszönjük.

14 napja
Sándor Andráczy
Sándor Andráczy

Amit a Kukorelly beszél, teljesen zavaros!

14 napja
Erdekeljen Ne
Erdekeljen Ne

Weber is csak szájkaratézik,majd figyeljetek a májusi választás után,hogy megfog lágyulni ez a Veder.Amúgy senkinek,de senkinek az eu-s parlamenti pártok közzül nem hiányozna hogy megalakuljon egy kőkemény konzervativ nationalista párt,amiben Salvini,Le Pen és Orbán legyenek az irányitók..ugyanis az az uj párt mindenkit "ledarálna"mert akkor már nem kellene a többi párttársak véleményét is figyelembe venni,hanem egy megadott közös célért minden bevetve politizálnának.És az főlleg a libsi-szocik rémálma lenne.

14 napja
Zsolt Hadadi
Zsolt Hadadi

Nagyon jó a műsór le a kalappal.nem gondoltam volna ilyen sōtét a fideszes hívő.rég nevettem ennyit inentől minden héten nézem.

14 napja
Bence Gellérfi
Bence Gellérfi

,,migránskártya" xD

14 napja
Tamás Kiss
Tamás Kiss

Ez van a plakátra írva: Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel. Soha, senki nem mondta, hogy az a kijelentés nem igaz. Soha senki nem mondta, hogy amiről a plakát szól, az hazugság. Könyörgöm, mondja már ki valaki, hogy a plakát mondanivalója hazugság! Ezt nyilván senki nem mondhatja, hiszen a plakát szövege, abszolút igaz. Ki a francnak képzeli magát az, aki úgy véli, hogy nekünk magyaroknak, nincs jogunk tudni, mire készül Brüsszel?

14 napja
Csaba Varga
Csaba Varga

ezt a tiborcz imitátort nímandot honnan szedték elő, és miért? kellett még egy ember, aki jól be tudja magolni a propagandaosztály bullshitjeit? nem önálló gondolatokat megfogalmazó ember kellene ide, ha már beszélgetés vita a cél..?

15 napja
Csaba Varga
Csaba Varga

kálomista megint magas szint, lol.... bár legalább didzsé jeszi nincs

15 napja
F M
F M

Kereki felkészült, emellett kulturált vitapartner... lehetne a többieknek hozzá igazodni és nem személyeskedni, gúnyolódni.

15 napja
F M
F M

Kukorelly idealista, ez persze egy művésztől elfogadható, de a politikának nem célja a tisztánlátás, minden az érdekekről szól.

15 napja
Aniferify
Aniferify

Száz szónak egy a vége , és csák egy beszéljen a videón mert egy csürhét, dumát nem lelet kibogozni , uraim egy kis kultúrát . A kérdés csak az , mi a kirúgás ,és a kilépés közötti külöbbség ? Itt száz ember debatál ezer véleményel mit mond ez nekünk ha ők is csak találgatnak. Csak annyit hogy így is lehet pénzt keresni . Amíg mások dolgoznak !

15 napja
Holló Fehér
Holló Fehér

Felkonf zseniális LOL

15 napja
Rubin Kék
Rubin Kék

Weber egy jellem gyenge ember.Nem kellene tolerálni hogy mit tesz a szavazások előtt.Most odanyal a ballibeknek,ha lezárul majd a dömping akkor majd megint jó lesz a FIDESZ.Nem különb ez egyik jóvágásútól sem akik most a Sorosnak nyalnak egy kis baksisért.

15 napja
Veronika Bal Takacs
Veronika Bal Takacs

Ez Nagy Jozsi nagyon drukkol a Junkernak ,meg a Webernek,hajra Jozsika!

15 napja
Veronika Bal Takacs
Veronika Bal Takacs

Hajra Viktor!

15 napja
Jordán Hernádi
Jordán Hernádi

A láncbagós, isiászos Junker még az ajtót se tudja kinyitni OV nélkül. Sebaj, meg kell adni neki a kezdő lendületet. Józsika, Junker megítélése nyugaton nem pozitív, hanem téves. Jól felmosták veled a padlót Ottóék az Angardban, most majd megint nem mész oda egy darabig? Amúgy elég szomorú, ha nincs karizmatikusabb jelölt a NP élére mint ez az ide-oda nyaló Weber. Majd lesz.

15 napja
Kulturalis Egylet
Kulturalis Egylet

remélem kizárják a fideszt a szomtudja honnan, aztán magyarországot a tetü euból és végre szuverén önálló országként elkezdetünk normális életet élni és nem gyarmatként koplalunk honapról hónapra.

15 napja
Olivér Mucsi
Olivér Mucsi

Gratulálok. Legalább tudnád miről van szó.

15 napja
Lionheart
Lionheart

Alantas, hátulról jövő figura ez a Herényi! Ahogyan Boros Imrét elkezdte cinkelni az ügynökmúltjával, az gusztustalan volt!

15 napja
fri free
fri free

+LionheartAz igazság kegyetlen dolog és neked kurvára derogál de itt részemröl zárójel bezárva..?

13 napja
Lionheart
Lionheart

+fri free Nem, ez nem így történt, pont hazudtál, szokásodhoz híven!

13 napja
fri free
fri free

+Lionheart Ettöl még igaz amit irtam vannak még csontvázak a szekrényben ennek tudatában ne védd a védhetetlent!!

13 napja
Lionheart
Lionheart

+fri free Figyelj ide, okostojás! Boros Imre 1990 előtt pénzügyi fronton dolgozott, szűkebben az MNB kötelékében. Valószínűleg jó munkát végezhetett, mert többször küldték külföldi kiküldetésre. Ez lehetett az oka annak, hogy az akkori titkosszolgálat alkalmasnak találta őt hírszerzői tevékenységre, ezért beszervezték őt ügynöknek. Próbált volna nemet mondani, hiszen egy diktatúráról beszélünk, ezt fogd már fel! Akkor mehetett volna portásnak valahova... A másik dolog pedig az, hogy nem III/3-as volt, hanem III/2-es, és ez különbség. Az előbbiek a hazai terepre, a lakosság közé "telepített" besúgók voltak, akiknek zömét nem mellesleg megfélemlítéssel szervezték be. Boros nem tartozott közéjük. De te csak mantrázzad a rosszindulatú, tudatlan baromságaidat, közben meg a nevét sem tudod leírni helyesen!

13 napja
fri free
fri free

Boross Imre 3/3as volt az átkosban ez köztudott ez miért gusztustalan inkább szégyen!,!

13 napja
yamaicaman
yamaicaman

Eljön az idő, amikor már nem lehet tovább védeni a migráns párti oldalt. Amikor már egyértelmű lesz, hogy a nyugatnak vége. Addig ez a büdös bal libsi oldal olyan szinten magára akasztja ezt a migráns pátyolgató szerepet, hogy soha a büdös életben nem fogják tudni lemosakodni magukról. És a magyarok majd szépen megköszönik a “nagyjózsiknak”, hogy egész végig hazudtak nekik és ezzel az életüket veszélyeztették!!! Egy kalappal “nagyjózsik”! ☝️

15 napja
yamaicaman
yamaicaman

Olivér Mucsi Vagy inkább mégse. Inkább beülök a tizenegy milliós autómba( amilyen neked sose lesz😂) és elmegyek wellnessezni. Na puszi öcsi menj játszani a pöcsöddel.

14 napja
yamaicaman
yamaicaman

Olivér Mucsi Ok

14 napja
Olivér Mucsi
Olivér Mucsi

Vén szaros inkább menj vissza a gyárba és meséld el a gyökereknek hogy mekkora a faszod...

14 napja
yamaicaman
yamaicaman

Egyébként a keménykedést te kezdted te szerencsétlen amikor belém kötöttél. Nincsenek barátaid akikkel szórakozhatnál? Sajnállak.

15 napja
yamaicaman
yamaicaman

Olivér Mucsi Ezek szerint tényleg mama hotelben laksz te lúzer 😂.

15 napja
MPC
MPC

Nagy Józsefnek: https://www.youtube.com/watch?v=F3TwDR5OOCg

15 napja
Tibor Tóth
Tibor Tóth

Bírom Huth írásait, de élő műsorokra nem igazán látom alkalmasnak.

15 napja
wickedream8989
wickedream8989

amugy ezt a fideszesek tényleg komolyan gondolják? hogy aki pl ki akarja záratni a fideszt... vagy bármi... az SOROS embere??? vagy aki mondjuk támogatja a migrációt... Soros embere? én simán el tudom képzelni, hogy élnek olyan liberális faszok a világon akik önszántukból támogatják nem kell hozzá Soros... miért kell ezt az idiótaságot állandóan hangsúlyozni??? hogy SOROS SOROS SOROS... nem unalmas még? kibaszottul szánalmas...

15 napja
1999 Majer
1999 Majer

wickedream8989 a nemzetközi helyzet egyre fokozódik elvtársak! Régen is elég volt egy mumusra mutogatni és az akkori társadalom is leborult a hatalom elott. Nagyvonalakban ma is ez zajlik

14 napja
louis k
louis k

Kálomista, Herényi, Pesty. Teljesen fogalmatlanok Puzsért meg a Sétáló Budapestet illetően. Szépen ki is állították a maguk szegénységi bizonyítványát.

15 napja
Sándor Fáskerti
Sándor Fáskerti

Józsika te igen szerencsétlen csóka vagy!!

15 napja
Sándor Fáskerti
Sándor Fáskerti

az a hülye Herényi mi a jó fenét keres ott a potenncia nővelő diller !!!??

15 napja
Newberg Klara
Newberg Klara

Ha jól értem, akkor Kukorelly szerint az, hogy kampány van, feljogosít minden holdkóros idiótát, hogy azt mondjon, tegyen, amit csak akar. Akkor viszont nem értem, a mi kormányunk miért nem plakátolhatja ki, hogy mit akar Brüsszel? Mindenki más kampányolhat, illetve hazudozhat, beszélhet sületlenségeket, de a magyar kormány nem hívhatja fel a figyelmet Európa legnagyobb veszélyére, illetve annak előidézőire, támogatóira? Érdekes ez a liberális szemlélet.

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

Kettős mérce, bandzsa teodolit, cinkelt logarléc, vakító félhomály...

15 napja
Zsolt Mikola
Zsolt Mikola

A szõke herceg a mūsorban tényleg egy hasznos idióta soroséknak rótcsildéknak.Es a tõbbi hazai libsi politikus es kõzéleti szereplõ! Is.

15 napja
Laszlo Juhasz
Laszlo Juhasz

Huth Gergely musorvezetese szanalmas. Talaljanak mar valami normalis embert helyette !!

15 napja
kzkzkz0
kzkzkz0

Van aki még rajta hagyja a zakója újján a cimkét? 🙊

15 napja
Xabi Pastor
Xabi Pastor

menjetek már a picsába..#kalergiTerv-ről még ezek az igen okos emberek mint a Nagy v.Herényi v.Kukorelly soha az életükben nem hallottak nem olvastak...hát persze...míg soros az NGO-ira ~18miliárdott csapat el mert ő a nagy megmentő és pusztán humanitárius szeretetből teszi mindezt...és közben úgy játszadozik országokkal mint ahogy azt tette 92-ben az angolokkal...Viktorral rábaszott de elég rendesen hál’istennek...Európa nemzeteinek öntudata ébredezik és ennek így kell lennie mert ha nem Afrika meg fogja enni Európát és akkor eljön az a pillanat ami már egyes európai országokban már létezik h. füttyszóra mi nekünk is Mekka felé kell majd fordulnunk #gyurcsányegygeci #Dobrevegyribanc

15 napja
Bladeriel YT
Bladeriel YT

a pufidzsekis buflák hű lenyomata a fidesz értelmiségének. tájékozatlan és ettől roppant magabiztos.

15 napja
Gizella Andrei
Gizella Andrei

Ja es ki nem szarja le Webert Jozsi, nem irom kedves mert nem kedvellek, sőt!

15 napja
gforce9
gforce9

Egy mondat megfogott: "Senki nem akar milliós tömegeket, csak akiket kiválogatunk" Lehet, hogy én vagyok a hülye, de valaki magyarázza már el nekem azt, hogy ez mitől is más, mint az agyelszívás, mint a gyarmatbirodalmak idején a természeti kincsek elszívása? Vagy most ezt rosszul látom? Vagy mégis mi alapján válogatják ki őket, ha nem a társadalmi hasznosságuk alapján? És ha az alapján válogatják ki, akkor erre nem érvényes a jelenleg oly divatos: "kiterjesztetten értelmezem a rasszizmus szót" Nem a bőrszín számít, hanem a végzettséged. Ez fogja eldönteni, hogy éhendöglesz Afrikában vagy jöhetsz melózni az EU-ba. Hogy a fenébe mondhat valaki olyat, hogy válogassuk ki, hogy ki jöhet és ki nem, miközben azon sír, hogy Magyarországról elmennek a szakemberek? Hogyan mondhat csöppnyi morális értékrenddel rendelkező ember olyat, hogy okés az, ha az oly csekény számú képzett emberet is elhozzuk Afrikából, akik esetleg ott változást hozhatnának? Ha nem a társadalmi hasznosságuk alapján, akkor mi alapján válogatunk? Ki fogja eldönteni a szempontokat és ki fogja elbírálni? És egyébként is, ez a kiválogatás senkit sem emlékeztet arra, amikor a vágósúlyra érett állatokat válogatják azoktól, akik megmaradnak még? Miféle emberhez méltó logika van emögött? Ez a kiválogatósdi annyiról szól, hogy abból a mocsokszegény kontinensből, még azért fölözzük le, amit le lehet, aztán ott rohadjon meg a többi, ahol van. Nem vagyok mindenkit álszenten simogató ember és ettől a szövegtől a gyomrom felfordul.

15 napja
Marta T
Marta T

A parazita csak gazdatest által képes uralkodni és életben maradni. Semmi sem fontos számára, csak a javak leszívása, csak a jogai , hazdozik, figyelmet terel, baromságokkal húzza az idöt. Aki ezekkel vitatkozni akar, az már veszített, mert annak a vitának se vége, se végeredménye nem lesz. A parazita véleménye egyszerü én, én, én...

15 napja
Gyula Bueki
Gyula Bueki

NAGY Jòzsefre mèg egy több mint tìzèves kèrdezz felelet můsorbòl emlèkeztem, amelyben ő, a szalàmitolvaj zsüritag, meg a Verebes pròbàltàk a Fàbrit keresztre feszìteni. Mìg a Verebes csak levegő utàn kapkodott, a Bakàcs csak töketlenkedett.......ez a seggfej-akkor mèg relative fiatal- feltünően tehetsègesen , szemèrmetlenül hazudozott gàtlàstalanul, igazi libsi mòdra hajlìtgatta az igazsàgot.

15 napja
jason selli
jason selli

Javasolnám a csatornának, hogy indítson Szabadfogás 2.0 adást, mert például a Kereki Gergő túlzott illemtudása miatt nem ismertem meg a véleményét teljes mértékben.

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

Vagy Keménymag 2.0-t.

15 napja
istván trap
istván trap

Ha egy fokkal jobb lesz a levegő BP-n, puzsérnak már megérte a sok idegbaj. :)

15 napja
gitana082
gitana082

Ma is van munkavállalói vízum. Tagállami hatáskör. Majd a magyar bevándorlási hivatal elbírálja, h XYZ egyetem vagy Abc Kft kérelme jogos, és tényleg nem lehet máshogy betölteni az adott munkakört. Ezt ne Brüsszelben döntsék el. És viszont, ha Németország úgy érzi, h az Audi Ingolstadt nem bír meglenni 10 000 kongói mérnök nélkül, akkor vállalják ők a felelősséget. Ha beválnak, örülhetnek, ha meg nem, akkor ne tolják át a felelősséget másra, mondják ki ők, h Auf Wiedersehen.

15 napja
Imre Martin
Imre Martin

Es ha kizarjak akkor mi a faszom lesz? Kint lesz, es akkor mi van, semmi. Kupleraj ez az egesz fosszar EU. Ezen ennyit baszakodni.

15 napja
József Szabó
József Szabó

Puzsérral kapcsolatban eléggé el vannak tévedve. Butaságokat beszélnek.

15 napja
Eard waith
Eard waith

Nagy Józsikának most igaza volt, valóban hazugság, hogy az EU tömegesen és ellenőrizetlenül ENGEDNE be migránsokat. Ezzel szemben az igazság az, hogy az EU tömegesen és ellenőrizetlenül ENGED és ENGEDETT be migránsokat.

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

Nagyon jó meglátás, olvasni kell a sorok között, vagy éberen fülelni, mert nagyon át akarnak minket verni ezek a dörzsölt csalók!

15 napja
Simonics József
Simonics József

Én felénél elnyomtam attól tartva,hogy az egész átvált orális szexbe,mert itt egymás felszopása,és Orbán seggnyalása van...Nesze semmi fogd meg jól dumák mennek itt,és az idő ellenetek dolgozik...hazugságokra hivatkozni,olyan mint ingoványra építeni...Nem tudom mi lehet itt a fizetés,de tükörbe nézve mit láthatnak ezek a bohócok?

15 napja
László Fucskó
László Fucskó

ez a szöke hosszu haju ficko fogalmi tevedesekben van..

15 napja
Ficere
Ficere

Ennyi öntelt hólyag magyart mint itt és a hasonló müsorokban látok, hihetetlen !!!! Soha semmit nem tettek hozzá az ilyen Trollok ahhoz amiböl ma jól akarnak lakni. Egy undoritó fajta vagyunk !!!!

15 napja
derelyeSan
derelyeSan

"Politikai hajótörött" :-D Ezen behaltam!

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

Rángott egyet a mája, azonnal be is sárgult Herényinek a szemefehérje!

15 napja
László Mecseki
László Mecseki

Azt mondják mindíg, hogy a nemzeti eszme felszámolása miatt megy ez a migráció. Pogátsa egyszer kifejtette a kolonializmus máig fennmaradt formáit Afrikában pl."Mindenki ismeri a rendkívül finom Belga csokoládét,miközben Belgiumban egy szem kakaó sem terem", Ugyan ez a helyzet a ritka fémekkel,drágakövekkel,olajjal,,stb.A túlnépesedés viszont zavarja a külföldi érdekeltségeket, mert modernizációs társadalmi folyamatokat generál(Nigeria).. Tehát itt pénzről van szó. Az pedig rém egyszerű és történelmi példákkkal alátámasztható,hogy a pénz gyarapítása a bankárok és üzletemberek célja.Ez AZ OKA, HOGY TÁMOGATJÁK A MIGRÁCIÓT.

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

Rohadtul sok ott a szén, meg az olaj, de Afrika népét nem engedik felfejlődni, mert szankcionálnák az oda beruházó olyan országot, amely erőműveket építene, vagy energetikai berendezéseket exportálna, szerelne fel Afrikában. Ezek nélkül nincs helyi termelés, (nagy)üzemi iparosodás. Még kéményes sparheltet se tehet a bantunéni a kunyhójába, a misszionáriusok és a helyi "szociális" aktivisták rögtön elkobozzák azokat a globális klímariogatós karbonlobbi koholt pártutasítására. Az már nem okoz gondot nekik, hogy a kunyhó sarkában, a földön, égő szalmakupackán kavargaja az ütött-kopott lábaskáját, hogy a füsttől nem látja az orra hegyét se a csontsoványra koplaltatott bennszülött. Őket nem látják el a fronkatonáknak kifejlesztett, de civil használatra is rendszeresíthető napelemes ivóvízkezelő berendezésekkel, sem melegvizes zuhanyozókkal.

15 napja
Rettegett Iván
Rettegett Iván

Hajrá Magyarország hajrá magyarok hajrá Orbán Viktor

15 napja
Flórián Szekeres
Flórián Szekeres

Na már be is csicskult a románcigány orbika!

15 napja
Mikuláš Horvath
Mikuláš Horvath

Nagy ,elvtars mikor fogod kimosni az agyad?

15 napja
Sáros Csizma
Sáros Csizma

Magyarok az unióban? Neee

15 napja
Mikuláš Horvath
Mikuláš Horvath

Ez a Herenyi ,megnt itt ull ,Kar!

15 napja
Agnese Hudak-Dannemiller
Agnese Hudak-Dannemiller

Kálomista Gábor röfögése felér Csintalan Sándor krákogásával. Atombomba erősségű károkozó lenne, ha egy műsorban szerepelnének!

15 napja
Péter Piece
Péter Piece

Nagy Józsi megint zsebre vágta a teljes csapatot. Miért nem G Fodor, és Puzsér kategóriát hívnak ide?? Így ez nagyon karcsú.

15 napja
Péter Piece
Péter Piece

+Olivér Mucsi Ja. Sztem sem. Ezeket meg remélem elviszik az UFO-k amikor jönnek Pataky Attiláért. 😛

15 napja
Olivér Mucsi
Olivér Mucsi

*merik

15 napja
Olivér Mucsi
Olivér Mucsi

Nem mérik.

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Péter Piece Inkább hagyjuk, ennyi konteót összehordani, rég nem vidított fel senki erre a levelre, ami neked most sikerült. Mivel egy árván ácsorgó szingli érintkezési pontot sem látok valami kézzelfogható vitához, annyira diagonálban vannak egymással a sztendpontjaink, hogy elpárolgok a monitorhoz, befejezem a napot inkább a Bingham-Allen párharc vizslatásával. Jóccakátot!

15 napja
Péter Piece
Péter Piece

+Attila Palmai Bocsi, de gajdicsot csak egy-két slukk pöfi-vel(spangli) tudom hallgatni, nézni! Borzalmas mély buta az a tag, régen voltak a "jobbside"-on erősebb firkászok is. Simicska: Én azt vártam 2014 után, amikor már suttogták, hogy fasírtba vannak, hogy nagyobbat püffen a story, borzalmasan megalázó volt az egész országra nézve, hogy ez a két senki, hogy szétbugázta addigra az EU-s kasszát. Másról: A Habony művek az egy sajtó termék sztem, én úgy érzem az egész kormány kommunikációt a G Fodor menedzseli és egy 24 fős team, alkalmasságot is csak ott látok és nyilván nem egy sudri kamu Lipótvárosi gizda(habony) fogja egy személyben kitalálni kokain felhőben, hogy mikor kinek mit kell mondani és úgy általában a tematizálást akár!? Én jó érzéssel a mai ellenzékből sem tudok választani, de ez önmagában nem legitimálja orsóst sem. Ami ettől gázzabb, hogy lefelé megyünk az úton, a Putyinnal, Kínával való spanoskodás csak egy másik IMF hitelt vetít elő.

15 napja
Nagyon Nagy
Nagyon Nagy

Kössz a semmit

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

...fogd meg jól, ne eresszed mostantól!

15 napja
Harald Eitel
Harald Eitel

Miert??? Nem igy néz ki Soros es Junikersz ?há mivan ? Nem szipek a valóságukba? Há nézzenek tükörbe és köpjék le magukat! Az őseiknek meg tapossák meg a sirjukat amiért ilyen csunyát csinaltak!!!! De hát kérdezze meg man valaki hogy nincs szabad vélemény nyilvánitás ??? Szabad eszme áramlás szabad tőkeáramlás szabad munkaerő???? Hát mi a fasz van?????

15 napja
TheCsabmester
TheCsabmester

+Harald Eitel Micsoda polihisztor lehetsz! Vagy csak.... Belegondolni sem akarok mit csinálhatsz közben a másik gyorsan mozgó kezeddel. :-)

12 napja
Harald Eitel
Harald Eitel

Az utolsó cigányi is külömb a falumból pedig vannak vagy 300 an!

13 napja
Harald Eitel
Harald Eitel

A nyugatiak elfajzottak házon belul szaporodtak mint a patkányok!! Jányát annyát nagyannyát nagypapával onnan jön a perverz pornó is !!! Belg Hollan ne mondjam Francia Svéd Dán e.t,c. A járdára és kuszöbre szarnak és tömegben hangosan finganak! Szar bagázsi!!!!!

13 napja
Harald Eitel
Harald Eitel

TheCsabmester hűlyecske félkezzel irok telefonba mozgas közbe mert még cselekszem mást is !!!! Tuuuukóóó!!!

13 napja
TheCsabmester
TheCsabmester

+Harald Eitel Kedves Harald! Nem a nyálam vertem, és nem is védtem az általad pocskondiázott "nyugatot". Csak tükröt tartottam eléd. Ha nem tetszik amit abban látsz, nem az én hibám. Kérlek, nyugtass meg, hogy nem vagy magyar, mert a helyesírási hiányosságaiddal csúnyán faragod ezt a szép nyelvet.

14 napja
Tamás Kovács
Tamás Kovács

Mègis,a migràns vìzummal hogyan lesz ellenőrzött a bevàndorlàs?Bàrki beutazhat az euba,majd kèsőbb lesz ellenőrizve az illető.

15 napja
anna békefiné szarvas
anna békefiné szarvas

+Nyolc Kommander nem nincs erre jogszabálytervezet. Pont ez a baj. De nézd meg az ep tárgyalásokat. Ott hallható a saját szájából mindegyiknek. Egész évben ezt néztem. Ki tárgyalták hogyan legyen az illegálisból legális. Ezért a kártya. Hogy ne menjen mindenki a gazdag országokba, kigondolták a kötelező elosztást. Ebben már van logika. De! Nem tudom ezt is hogy tartatja majd be? Lezárja a határt? Ha nem. A menekült szépen átsétál majd abba az országba, ahol több pénzt kap. Vagy majd azon fogunk marakodni, ki kinek az állampolgára? A kártyának 1 haszna lesz. Arra a névre ami azon áll, nem tud több országból segélyt kérni, mert regisztrálva lesz. De ha több kártyája lesz más más néven, akkor már igen. Megint a kiskapu mert nem tudod ki ő. Most is kihasználják a menekültek ezt. Több helyről is felveszik a segélyt, küldik haza. Az országok nem tudják ellátni elhelyezni az embereket. Senki nem tudja ki honnan jött ki kicsoda. Mi ezzel tudtuk megtagadni a beengedést. Azon kívűl semmi. Akik 2015-ben bejöttek, azoknak 90%-ban nem voltak papírjaik. Ez így nem megy. Senki nem méri fel hogy egy adott ország gazdasága mennyi embert bír el? Mennyi ami még hasznos, és mennyi az ami miatt összeomlik egy gazdaság? Ha sok ember jön, leverik a béreket, elveszik a helyiektől a munkát. Lásd a Franciáknál. Ezért tüntetnek. 3 hónapja. Az összes tüntető azt nyilatkozta nincs munka, csak ideiglenes szerződést kap. Stb... Létbizonytalanságban élnek. Nem válogathatsz hogy ki jöhet ide, honnan, mennyien, és milyen feltételekkel? Csak nyisd a határt és engedd be? Elég annyi, hogy Európa kapuja nyitva áll és mindenki jöhet? Hát nem. A befogadó országok nem tudják kitoloncolni a bűnözőket, mert vissza jön mint menekült. Ez sincs kidolgozva. Most próbálnak kitalálni valami jogszabályt erre is. Utólag. Lásd pár hónapja mikor a hivatalba visszament a bűnözés miatt kitoloncolt ember mint menekült, és elvágta a kiutasítási papírját elbíráló ügyintéző torkát. Az egész kidolgozatlan felyetlen. Nincs itt semmire jogszabály csak arra, hogy menekülteket kell befogadni. Ők sem tudják kideríteni ki honnan jött röhely. Erre rámegy egész Európa. Részemről nem. Nem a bevándorlás a gond, hanem ez. Elvette a saját döntési jogodat. Nem szólhatsz bele, csak tedd amit mond. Legfeljebb veszel fel hitelt ha nem bírod. Gondold csak végig logikusan hová vezet mind ez. Arról még nem is beszélve hogy a befogadó országokat elnézve, nem vált be. Nincs gazdasági felylődés, csak rengeteg probléma. Utólag jogszabályozgatni, nevetséges. Előtte kellett volna felmérni, szabályozni, és a befogadó országok beleegyezésével dönteni. Nem szónélkül ráerőltetni, ugyanis nekik kell majd eltartania őket.

10 napja
Nyolc Kommander
Nyolc Kommander

+anna békefiné szarvas Tudnál mutatni itt erről egy jogszabály tervezetet?

10 napja
anna békefiné szarvas
anna békefiné szarvas

+Nyolc Kommander itt szó sincs útlevélbe ütött vízumról. Humanitárius kártyáról van szó. Ha lenne útlevele tudnák ki ő, honnan jött, stb... Ezzel jöhetne is minden gond nélkül, ha háborús országból jön, mert így legális egy bevándorló. Be kell engedni. Akkor illegális ha nincsenek papírja. Ezt oldja meg a kártya. Ha van kártya legális lesz. Hogy a kártyán milyen adat lesz és azt honnan veszi aki adja, arról fogalmam sincs. De mivel csak háborús helyről jöhetnének ide, feltételezem mind azt mondja akinek nincs papírja hogy onnan jön. Nem fognak senkit hazaküldeni hogy szerezzen papírt. Ráirják amit mond. Ez így logikus. Az Európába jövők 90%-a papír nélkül jött. Nagy része be is jutott minden gond nélkül. Szerinted hogy oldják meg az azonosítás?

11 napja
Nyolc Kommander
Nyolc Kommander

Ha valakinek vízum kerül az útlevelébe, akkor már ez a tény már önmagában garantálja, hogy a személy le legyen ellenőrizve. Amit itt ezek zagyválnak erről az nem más, mint tudatlanság, illetve tudatos félelemkeltés, nem létező veszélytől.

11 napja
anna békefiné szarvas
anna békefiné szarvas

Az a lényeg, hogy így nem illegálisnak, hanem legálisnak számít. Amúgy minden marad a régiben. Csak átnevezte hogy be kelljen engedni. Gerinces nem? És még mi kérjünk bocsánatot. Röhely.

15 napja
yougoodsky -
yougoodsky -

Aki a Puzserra szavaz az tarlosra szavaz? Eszerint a logika menten aki a Gergore szavaz, az a Gyurcsanyra szavaz. Ossztunk szorzunk, es kijon a vegeredmeny: tehat Gyurcsany Ferenc es Tarlos Istvan a ket valaszthato fopolgarmesterjelolt. Nem maradt mas hatra, kezdodjon a szavazas, en mar csak egy tollat kerek=}

15 napja
Kertész Kristóf
Kertész Kristóf

Kálomista Gábort nem értem a vendégek között...

15 napja
Sly6555
Sly6555

42:30 Pesty László: miről beszélsz? Erősen ellenzéki orgánum volt a hírTV... és most mi? Ha kormánypárti az oké? Normális hogy felvásárol a kormánypárt minden médiát?! Mibű? Bazeg ezen filózzál már...

15 napja
Nemes Olga
Nemes Olga

De nagyon tudjátok szajkózni azt, hogy Orbánt a saját néppártja ekézi, akik mellesleg számunkra teljesen idegenek, de miért nem támadjátok az ellenzéket, akik saját hazájukat ekézik kint Brüsszelben és idehaza egyaránt? Ez sokkal nagyobb szégyen az ellenzékre nézve.

15 napja
Tamás Marosváry
Tamás Marosváry

+Nemes Olga, ne aggódj, fény ellen jól védi magát szellemi, lelki ellenzővel. Jocóka egy bizonytalan identitás, és nem csak azért, mert még gyermek lelkű a drága (és nem jó értelemben), hanem, mert nem képes eldönteni, hogy ő maga kicsoda, micsoda. Nem képes választani a sok stílus-lehetőség közül. Egyszer vicces igyekszik lenni, akár a debilitásig, máskor alpári kőbunkó, mint drága flórikánk, vagy sebestyén pistukánk. Sztem kár rá a szó is, ő csak egy szimpla TROLL, mivel érvekkel még sosem hozakodott elő, eddigi kommentelős története során. :-)

12 napja
Nemes Olga
Nemes Olga

+Mányoki József . Ki bántott drága? Csak nem a fény hatolt be a kis fejedbe, miközben olvastad a kommentemet? De ne foglalkozz vele. Most még fáj és szokatlan a fény, de a jót hamar meg lehet szokni.

12 napja
Tamás Marosváry
Tamás Marosváry

+Flórián Szekeres " letudtál írni helyesen egy mondatot!" :-D te viszont nem, gyökér !

14 napja
Tihamér a Gyógyegér
Tihamér a Gyógyegér

fúúú, de sekélyes vagy, te 'hölgyemény'....úristen! -_-

14 napja
Maria Antoni
Maria Antoni

Nem értem a baloldalon ülöket. Miért nem lehet kimondani, hogy Orbán Viktor ilyen-olyan, DE !! jó úton jár migráns ügyben?! A magyár határtól 70 Km-re több 10 ezer " túrista" vár bebocsájtásra. Kukorelli nagypapás meséje nagyon nem passzol.

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Zita Zolnai Jörg Haider? Meghótt ammá' szegin!

14 napja
Zita Zolnai
Zita Zolnai

+Attila Palmai -- Te pernahajder !!

14 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Zita Zolnai Alig várom.

14 napja
Zita Zolnai
Zita Zolnai

+Attila Palmai -- Mindjárt jön Mártika , és megdícsér , hogy milyen intelligens vagy ! 👀 😘 😸

14 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Flórián Szekeres Mindjárt a kertedbe érnek, szólj anyádnak, mindketten pucsíccsátok a seggeteket!

15 napja
Zolee Little
Zolee Little

WEBER seggébe egy lefűrészelt kapanyelet...lefizetett SOROS-bérenc

16 napja
Tamás Marosváry
Tamás Marosváry

+Attila Palmai, mindegy, a lényeg, hogy közkézen forogjon, és ezt a patkányt szorítsa szépen a sarokba! :-D

12 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Tamás Marosváry Ja persze, asszem tőled jött, csak a feledékenységem... meg nagy a pörgés a jutyubon az EP-őrjöngés fokozódása miatt, ritkítanom-kurtítanom kell nekem is a replikáimat, csak rengeteg a magas labda... A Kapozsvár vagy Dombóvár találat-sanszokat cca 80%-ra saccolom.

12 napja
Tamás Marosváry
Tamás Marosváry

+Attila Palmai, már én is többször belinkeltem, ne csak keressék, találják is meg! :-D

12 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Tamás Marosváry Azért tűnt el, mert valaki feltette a fotóját, így betétnek minden őt érintő válasz alá én is odabiggyesztem ezt a mangalicát - ajándék az erdélyi srácoknak, ha netán továbbra is keresnék: http://www.kepfeltoltes.eu/images/2018/12/187FB_IMG_1543933344269.jpg

12 napja
Tamás Marosváry
Tamás Marosváry

+Attila Palmai, ahhoz képest, hogy rendre "menekülsz gyáva?" szöveggel érvel, az utóbbi időben, ha rájön, hogy csak égeti magát (ami azért furcsa kissé, mert némi értelmet feltételez, holott nála abból nagy a deficit) akkor rendre kitörli a kínossá vált kommentjeit. :-D

12 napja
csilla eory
csilla eory

Kereki Gergő szuper vàlasztàs. Zsenge ifjú kora ellenère nagyon vàg az esze. Kàlomistàt ès Pestyt is nagyon kedveljük. Na meg Geri .😊

16 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

Ne a vízumosztogató khartúmi német nagykövet mondja meg, hogy ki jöhessen onnan Magyarországra, ne a vízumosztó karacsi magyar nagykövet döntse el, melyik pakisztáni migráncs mehessen letelepedni Svédországba. Vissza kéne állítani a régi vízumrendszert. Ne az EU nevében kössön államszerződést egy EU-n kívüli országgal a nem demokratikusan választott senkiházi vezetés, hanem minden EU-s ország bilaterális alapon, ami nem sértheti egy másik EU-s ország érdekeit. A közös stratégiához kéne inkább egy ENSZ-rendszerű európai érdekvédő szervezet, miközben fel kéne számolni az E. Egyesüt Államok felé masírozó mostani EU bürokratikus rendszerét, és a közös pénzt is.

16 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Flórián Szekeres Ejnye Flórácska, ez nem olyan általad kreált lista, ezt nem egy kormányközelinek vélt orgiarigó adta ki, ez a ti emblematikus, hites hávégétek "hiteles" anyaga. III/III-1-c papverő Szekeres, aki együttműködött Sebestyén Gábor hadnaggyal, az itt veled általában együtt, unisono trollkodó Sebestyén Pöcsuka rokonságával, így ti ketten akár kezet is foghattok, de lefogadom, régóta egyazon kerty-partykon sütkéreztetitek roston a lóbélszínt. https://hvg.hu/itthon/20050304hivatasoslista

15 napja
Flórián Szekeres
Flórián Szekeres

Hha és ugyan azt belinkeli a korcs! :D Mondom atika nagyon rábasztál! :D ezzel sikeresen megnyerted magadnak a lehetőséget, hogy felsorold a fideszedben ülő összes MSZMP-s embert, KISZ titkárt meg III/II-es és III/III-as ügynököt! Illetve mesélhetsz az 56-os forradalom 60. évfordulójának alkalmából előléptetett, magas rangú III/II-es ügynökről is! Tudod Tasnádiról, aki még büszke is a múltjára! Meg persze elmesélheted azt is , hogy a fidesz mért hiúsította meg az MSZP-vel közösen a rendszerváltást azzal, hogy nem szavazták meg a Zétényi-Takács féle igazságtételi törvénytervezetet! Mit is nyilatkozott, akkor Orbán? Mit is vallott be?

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Flórián Szekeres Kormánykoalíció: 2/3 - Szekeres: III/III !!! Flórácska, "üdvözöljük" pokolbéli Furkó bácsikádat (apádat, bátyádat, nagyapádat...)

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Flórián Szekeres Már alig vártam, Flórácska, hogy megjelenj, és megkérdezzem: elkönyvelhetjük-e, hogy sztársij lejtyenánt Szekeres Ferenc (főhadnagy), a III/III-1-c alosztályának evangélikus papokat vegzáló és vércafatra verő hivatásosa a te undorító rokonod? https://hvg.hu/itthon/20050304hivatasoslista

15 napja
Flórián Szekeres
Flórián Szekeres

Na mi van szardarab, a cigány gazdád már is fekszik!: :D Becsicskult a gyáva, koszlott beás! :D

15 napja
sevenseas22
sevenseas22

Hol van Jeszi ??????

16 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

Jeszi a dolgát.

15 napja
Flórián Szekeres
Flórián Szekeres

Hhaha már is becsicskult a cigány vitya! :D

15 napja
Péter Nemes
Péter Nemes

Nem vagyok gyakorlott médiaszereplő (hálát adok a sorsnak), és az órát sem látom, látok viszont egy csomó nagy nullát a képernyőn... A legnagyobbat úgy hívják, hogy Herényi Károly!! ☹️😣

16 napja
Péter Nemes
Péter Nemes

+Attila Palmai Hát persze, hogy persze! És a vége részemről természetesen Torrente volt!

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Péter Nemes Nem, dehogy, ezek BesenyőPistás, Kancáskás, Parittya Setét Antibácsis beszólások, ha érted, miről van szó.

15 napja
Péter Nemes
Péter Nemes

+Attila Palmai Legyen szerencsénk! Igyexem beléd fordulni! (De semmi buzulás!) 😜😁

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Péter Nemes Na, ettől jólestem! Sípoló tüdőig szétröhögtem magam. De máma már én se hasadok tovább. Alkalomadtán továbbra is szíveskedjék a bizalmával belém fordulni.😎🤣😜

15 napja
Péter Nemes
Péter Nemes

+Attila Palmai ok, mint tudjuk, "mindenki a maga cseresznyéjének a pogácsa"! 😁 Szép estét kívánok!!

15 napja
Ferencz Kondor
Ferencz Kondor

...a sunyi MDF.

16 napja
KopaszJack
KopaszJack

Huth visszevehetne, nagyon elszallt vele a lo, vagy sok mostanaban a fröccsike

16 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

Asszem a második főmondatrészben jelzett tény az oka, hogy neked úgy tűnik, ahogy az első mondatrészben írtad. A megoldás, hogy visszaveszel abból a fröccsikéből!

16 napja
FErenc Szabó
FErenc Szabó

Klasszul megbeszéltétek a DK 7 pontját!

16 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

Kinek-kinek az érdeme szerint.

15 napja
23bogarka
23bogarka

Józsi, ne hízzon a májad,.olyan homosapient védesz,,aki alkohololista,adó paradicsomot hozott létre,erre vagy te büszke?. A Fidesz marad, te pedig repülsz, mit fáj neked a Fidesz, mikor nem is vagy jobboldali, te hosszú hajuuuuú

16 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+23bogarka Bogárka, olvasd el az utolsó mondatod végét az én kiegészítésemmel együtt. (Jákobbikos az öreganyád! 😁) Vagy félreértettem, és Naddzsó a balfácán? Akkor oké. Csak megerősítést, kérlek, mert ez így kétértelmű.

13 napja
23bogarka
23bogarka

+Attila Palmai Jobbikos balfácán

13 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

... és rövid eszű.

16 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

Szerintem Weber a harmadik, irracionálisan kilógónak tűnő, de szervesen odatartozó feltétel becsempészésével (ceu-visszamaradottság) finoman, diplomatikusan jelezte nekünk, hogy most már a kampányvakulásban is halmazatilag sínylődő, a $oro$-brigádok által (és az öreg reptilián személyes jelenlétével nyomatékosítva) abszolút kézivezérelt néppárt nyomásának tesz kényszeredetten eleget.

16 napja
Zoltan Szabina
Zoltan Szabina

Nagyjozsit en nem makronhoz hasonlitanám hanem egy rakás szarhoz

16 napja
MegaCsele
MegaCsele

Ahhoz nén kell hasonlítani mivel ő maga egy rakás szár :-))))

14 napja
Gizella Andrei
Gizella Andrei

😁😁😂

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

Szaros makarónihoz. Közkívánatra recept is lesz a neten.

15 napja
layenb
layenb

Ez a 79 tagpárt a Néppártban egyszerűen nem stimmel. Csak ha az asszociált meg megfigyelő státuszú pártokat is beleszámoljuk. Magyarországon soha senki nem néz utána semminek? Főleg ha újságíró??

16 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

A néppárt-konglomerátumban szavazati joggal rendelkező pártok száma ennyi.

16 napja
Magyar László
Magyar László

2006-ban mikor lövöldözték ki az emberek szemeit, meg verték az embereket az utcán az nem volt baj. De ha egy alkoholistát meg egy bűnözőt kiraknak plakátra az igen. Ez a "csodálatos" Európánk.

16 napja
Magyar László
Magyar László

+Áron Halász Ha megengeded én arról beszélek amiről én akarok. Nincs szándékomban az igényeidnek megfelelni. Ez egy komment. Ha akarsz reagálj rá. Ha nem tetszik a véleményem sajnálom. Ez van.

14 napja
MegaCsele
MegaCsele

+Áron Halász Keresd meg Nagy Attilát és Kenéz Károlyt, add vissza a szemüket, támaszd fel Csorba Attilát és többet senki nem fog Gyurcsányozni. Ha netán nem értenéd nekik lőtték ki a szemüket 2006-ban és az egyikük később bele is halt.

14 napja
Áron Halász
Áron Halász

Valami újat mondjál légyszives! És most hagyjuk a Gyurcsányozást. Az már elmúlt. A mostal kell foglalkozni

14 napja
Magyar László
Magyar László

+MegaCsele A sörhas meg pizzahát meg van... :D

15 napja
MegaCsele
MegaCsele

+Magyar László Ez még nem minden. Azt hiszi magáról hogy kigyúrt. :-)))))

15 napja
Péter Nemes
Péter Nemes

Te mit néztél Geri? Mert nem ugyanazt az Ember tragédiája c rajzfilmet néztük, az biztos! Vagy csak az én ízlésemmel van baj!!

16 napja
Norbi Nintendo
Norbi Nintendo

Nekem elegem van már a lejárató kampányokból, évek óta ezt csinálja a Fidesz, mindig valakit utálni kell. Régen Gyurcsány, most Soros! Ha valaki állandóan pofozza Brüsszelt, majd Brüsszel visszaüt, azon nem kell csodálkozni!

16 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Flórián Szekeres Ejnye Flórácska, ez nem olyan általad kreált lista, ezt nem egy kormányközelinek vélt orgiarigó adta ki, ez a ti emblematikus, hites hávégétek "hiteles" anyaga. III/III-1-c papverő Szekeres, aki együttműködött Sebestyén Gábor hadnaggyal, az itt veled általában együtt, unisono trollkodó Sebestyén Pöcsuka rokonságával, így ti ketten akár kezet is foghattok, de lefogadom, régóta egyazon kerty-partykon sütkéreztetitek roston a lóbélszínt. https://hvg.hu/itthon/20050304hivatasoslista

15 napja
Flórián Szekeres
Flórián Szekeres

Attila Palmai Hahah koszos korcs! na atika most nagyon beszopattad magad! :D Ezzel ugyan is megnyerted magadnak a lehetőséget, hogy felsorold a fideszedben ülő összes MSZMP-s embert, KISZ titkárt meg III/II-es és III/III-as ügynököt! Illetve mesélhetsz az 56-os forradalom 60. évfordulójának alkalmából előléptetett, magas rangú III/II-es ügynökről is! Tudod Tasnádiról, aki még büszke is a múltjára! Meg persze elmesélheted azt is , hogy a fidesz mért hiúsította meg az MSZP-vel közösen a rendszerváltást azzal, hogy nem szavazták meg a Zétényi-Takács féle igazságtételi törvénytervezetet! Mit is nyilatkozott, akkor Orbán? Mit is vallott be? Aztán nem ám elmenekülsz kutyuska! :D

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Flórián Szekeres Kormánykoalíció: 2/3 - Szekeres: III/III !!! Flórácska, "üdvözöljük" pokolbéli Furkó bácsikádat (apádat, bátyádat, nagyapádat...)

15 napja
Flórián Szekeres
Flórián Szekeres

Attila Palmai Hhaa nem ez valószínűleg valamelyik koszos fideszesé, hiszen a legtöbb kommunista korcs nálatok ül! kezdve a III/III-as, KISZ titkár vitya gazdáddal! :D Ja persze ugye a " fidesz kommunistái jó kommunisták" igaz?

15 napja
Attila Palmai
Attila Palmai

+Flórián Szekeres Már alig vártam, Flórácska, hogy megjelenj, és megkérdezzem: elkönyvelhetjük-e, hogy sztársij lejtyenánt Szekeres Ferenc (főhadnagy), a III/III-1-c alosztályának evangélikus papokat vegzáló és vércafatra verő hivatásosa a te undorító rokonod? https://hvg.hu/itthon/20050304hivatasoslista

15 napja
Nicsevo Igor
Nicsevo Igor

Minek van ez a műsorvezető ??!!! Zsibvásárt csinál a műsorból , nem képes mederben tartani a vitapartnereket és nem ez az első eset . A bukott Herényit meg én kivágnám a műsorból hiteltelen senki !

16 napja
Molnár Jolán
Molnár Jolán

+Terez Csorgo ráadásul idegesítő is, amellett, hogy alkalmatlan, ami így együtt már tényleg gáz.

12 napja
Terez Csorgo
Terez Csorgo

Huth alkalmatlan a műsort vezetésre ,lecserélni értelmesebbre ,

16 napja

Következő

SZABADFOGÁS - Orbán-Weber találkozó

42:57

SZABADFOGÁS - Orbán-Weber találkozó

Hír TV

Megtekintés 33 000

Hofi Géza: Behívó

11:12

Hofi Géza: Behívó

Alten Magyarország

Megtekintés 213 000

Nógrádi Zsolt, az olajszőkítésről őszintén.

31:31

Recreating My Followers Makeup Looks

24:52

Recreating My Followers Makeup Looks

James Charles

Megtekintés 5 656 275

How to Aerial Silk Dance

34:32

How to Aerial Silk Dance

Markiplier

Megtekintés 1 393 017

Deutsch X Ujhelyi - a teljes vita

1:20:01

Deutsch X Ujhelyi - a teljes vita

Nyugati Fény

Megtekintés 1 500

ELŐZETES - Orbán Viktor költözzön ezek mellé!

07:46

ELŐZETES - Orbán Viktor költözzön ezek mellé!

TiszavasvariTv Tiszavasvári

Megtekintés 34 000

Kötöttfogás 31. - Nagy balhé lenne, ha kiborulna ez a bili!

1:05:43

Kötöttfogás 31. - Nagy balhé lenne, ha kiborulna ez a bili!

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

Megtekintés 66 000

RIASZTÁS - Autós trükkök

12:00

RIASZTÁS - Autós trükkök

Hír TV

Megtekintés 74 000

Angard (2019-03-06) - ECHO TV

42:57

Angard (2019-03-06) - ECHO TV

ECHO TV

Megtekintés 31 000

Flaszter 30. - Fidesz kontra Néppárt: ki győzött le kit?

32:33

Flaszter 30. - Fidesz kontra Néppárt: ki győzött le kit?

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

Megtekintés 8 500

We Mixed Every Cookie Mix Together

7:54

We Mixed Every Cookie Mix Together

BuzzFeedVideo

Megtekintés 1 090 906

Human Speed vs Animal Speed

8:38

Human Speed vs Animal Speed

The Slow Mo Guys

Megtekintés 1 095 494

I Performed At A NBA Half Time Show!?!?

11:18

I Performed At A NBA Half Time Show!?!?

Tristan Jass

Megtekintés 382 718

Boeing Gets Grounded and the FAA Is Broke AF | The Daily Show

5:43

Boeing Gets Grounded and the FAA Is Broke AF | The Daily Show

The Daily Show with Trevor Noah

Megtekintés 1 292 891

EVO 9 vs GOLF R

10:39

EVO 9 vs GOLF R

Mighty Car Mods

Megtekintés 571 343

Trying NUDE Makeup...But What IS Nude?! | Jackie Aina

18:54

The Shocking Truth About America’s Bail System Revealed...

13:15

Why a cat always lands on its feet

4:11

Why a cat always lands on its feet

Vox

Megtekintés 712 061

5 Hot Dog Gadgets put to the Test - Part 4

10:49

5 Hot Dog Gadgets put to the Test - Part 4

CrazyRussianHacker

Megtekintés 496 650