Star Wars 9: The Rise of Skywalker ELŐZETES ELEMZÉS | Star Wars Akadémia

 • Közzététel: 12 napja

  Star Wars AkadémiaStar Wars Akadémia

  Tartam: 19:20

  Támogatásoddal segíthetsz javítani a videók minőségén és gyakoriságán is: goo.gl/qx9HUc
  Kiváló minőségű Star Wars -os cuccokért kattints a linkre:
  goo.gl/cuGfMb
  Videójátékokkal foglalkozó csatorna, a jövőben itt lesznek az SW játékok is!: hufilm.net/ch-UCpjYNI-7kyhMY7BQEKB6HUQ
  Felhasznált Zenék:
  Star Wars: The Old Republic '...There Is The Force'
  hufilm.net/v-vide%C3%B3-4AqWUB2mFPU.html

  Egyéb linkek:
  DISCORD link : goo.gl/ToUCrP
  Twitch csatorna: goo.gl/WzvSNe
  Hasznos linkek és GYIK:
  Mi az a Kánon/Legenda? goo.gl/ULVC6C
  Mi az a Yavin? goo.gl/HnzhYb
  Facebook: goo.gl/Gjzhe3
  Instagram: goo.gl/cWms5M
  Twitter: goo.gl/fsg86T
  GMail:
  starwars.akademia@gmail.com
  *****
  Sziasztok, Kedves Star Wars rajongók!
  The Rise of Skywalker... vagyis magyarul talán valami ilyasmi lehet majd, hogy Skywalker felemelkedése... bár ugye a Magyar cím még bőven változhat és kacifántosodhat.
  Az egész előzetes Rey lihegésével kezdődik, mely szerintem annak az oka lehet, hogy nagyon izgatott az első előzetes miatt. És persze közben felvillan a jól megszokott LUCASFILM logo, ezzel is jelezvén ahogy eddig mindig, hogy ŐK csinálják a filmet.

  Szóval elsőre Rey-t láthatjuk, egy sivatagban, vagy talán egy sivatagi bolygón, mely lehet akár a Jakku is, ahová talán visszatért, hogy kutasson. Persze az sem kizárt, hogy a Tatooine -on van éppen.
  Óóó a Star Wars és ezek a sivatagos bolygók, rengeteg van belőlük...
  Miközben Rey a távolba mered, halljuk LUKE hangját, ahogy mondja, hogy „átadtak mindent amit tudtak. Több évszázadnyi generáció él benne tovább, de ez az ő harca.”
  Ekkor Rey a Fénykardért nyúl, mely Anakin kardja volt, majd Luke -hoz került... Ezt követően a 8. epizódban láthattuk ahogy megsemmisül, de itt most újra egyben van.
  Ugye az már bizonyos, hogy valamennyi idő eltelt a 8. részben látottak után. Elképzelhető, hogy Rey a Jedik könyveiből megtanulta, a fénykardkészítést és így hozta helyre a legendás kardot. Vagy talán az elhullott ősök, Luke és a többiek segítették... ki tudja.
  A képsorok alatt egyébként Rey övén láthatjuk azt a fegyvert is amit még a 7. epizód folyamán Han SOLO adott neki.
  Ekkor a fókusz a távolba mered ahol egy jármű közeledik és hallható a TIE vadászok tipikus hajtóműhangja.
  A következő feliraton pedig már az olvasható, hogy „MINDEN GENERÁCIÓNAK VAN EGY LEGENDÁJA”
  Ez rengeteg mindenre utalhat. Arra is, hogy Rey generációja a Star Wars univerzumában, csak legendás történetekként ismerik a Jediket és a Sitheket.
  Aztán újabb képeken csodálhatjuk meg a sivatagot, a sziklálkat és a homokot. Anakin csap egy dislike -ot közben, de semmi baj... Amúgy ha engem kérdeztek, akkor csak annyit tudok mondani, hogy szerintem ha ez a bolygó nem is a Tatooine, de jó esély van rá, hogy benne lesz a filmben majd az is így vagy úgy. Hiszen, minden ott kezdődött, stílusos lenne ha ott zárnák le.
  közben egyre élesebben hallani a TIE hajtóművet és végül egy módosított, vagy új féle típusú TIE Silencer, vagy valami nagyon hasonló hasít át a képen.
  Ekkor Rey aktiválja a fénykardját és az ismét ragyog abban a gyönyörű kék színben, amit annyira szeretünk. Amit a világ elsőként láthatott mint fénykard még anno Luke kezében.
  Egy pillanatig egy pár kesztyűt láthatunk és feltételezhetően ennek a pár kéznek a gazdája nem más mint Kylo Ren... Aki épp abban a TIE-ban ül amit az előbb felvázoltunk. Ekkor Rey futásnak ered és láthatjuk ahogy egy erőugrással, aktivált fénykardal a TIE fölé ugrik mielőtt az elgázolhatná.
  Ezen a ponton azért nekem felpörgött a vérnyomásom, hogy őszinte legyek!
  De itt álljunk is meg egy kicsit. Nézzétek azt a TIE-t... Piros páncélelemek, vagy kiegészítők, egy teljesen új modell, vagy feljavított prototípus ez, melyet korábban nem nagyon láthattunk.
  A témája fekete-piros és ezért gondolnám azt, hogy Kylo ül benne. De persze az sem kizárt, hogy ez csak egy a sok hajó közül amiket a Ren lovagjai vezetnek és ez a stílusuk. Viszont nem hinném, hogy ekkora hangsúlyt fektetnének rájuk, így én maradok abban a hitben, hogy ez Kylo hajója és ő próbálja GTA generációkat megszégyenítve elgázolni Rey-t.
  Ezzel pedig le is zárul az előzetes első fele.
  Jó szórakozást!
  *****
  Hozzászólásban várom a véleményeket, észrevételeket és egyéb bármiféle kommunikációt :)
  Továbbá szívesen folytatok akármilyen beszélgetést mely kapcsolódik a Star Wars világához.
  Köszönöm a figyelmeteket!
  Az erő legyen veletek.
  Star Wars 9: The Rise of Skywalker ELŐZETES ELEMZÉS | Star Wars Akadémia
  #StarWarsAkadémia #StarWars9 #TheRiseOfSkywalker

Star Wars Akadémia
Star Wars Akadémia

Ha tetszett az elemzés, hasznosnak találtad és élvezted, akkor kérlek, oszd meg másokkal is, hogy akit érdekel, az megismerhesse az új filmet! Persze a like és a feliratkozás még mindig PACSIT érdemes! Az Erő legyen veletek ;)

12 napja
Renato Dandar
Renato Dandar

Szerintetek snoke lehet,hogy csak egy "klónja" volt az uralkodónak??es majd csak egy masik testben tér vissza?mivel semmi info nincs snokerol hogy ki o,es ez eleg valoszinu lehet

Napja
TheFlight76 -Gameplay
TheFlight76 -Gameplay

+Dart Alex Mentor sidius meghalt

6 napja
Danny Baksa
Danny Baksa

Szia! Ezt ugyan nem szúrta ki eddig senki,(VAGY NEM LÁTTAM MÉG) de eddig én sem. Ugye megjelent az új trailer The Rise of Skywalker, és ugye Sidius kacag a végén. Na SPOILER Ha Snoke egy erőtől összeroppant sebes test, amiben Sidius él tovább, amire azért lássuk be van utalás, vagy van kettőjük között elég sok utalás. Azt nem vette észre senki, hogy Snoke elmondja " ÉN KÖTÖTTELEK TITEKET ÖSSZE AZ ERŐ ÁLTAL" és akkor a film végén, ahol már meghalt, KICSODA köti össze Kylo-t és Ren-t? Mert Kylo meglátja Ren-t a Sólymon... :D Akkor Snoke nem halt meg, vagy Snoke csak Sidius egyik teste, és bárhonnan képes erre? Végülis ki volt a legnagyobb Sith Manipuláló ? ;)

8 napja
EmberKeRT - Csatorna DeLuxe
EmberKeRT - Csatorna DeLuxe

32. a felkapottak közt😎 ezért Yoda mester biztos adna Egy "NICE JOB!" kitüntetést! 😁 (ez csapda) közeledik a .... (nyár 😂😂😂) május 5. nemzetközi SW nap! (ez egy reklám volt) 😎 xDNGy

8 napja
Norbi Győri
Norbi Győri

Nagyon tetszik amikor az elején felcsendül az Swtor alderaan zenéje :)

10 napja
Csaba Virágh
Csaba Virágh

Én vagyok az egyetlen aki már nem várja? Az első rend (aminek az elnevezése is elég szánalmas, mint 1 szekta) dilettánsok gyülekezete. Minden tervét elszúrta, minden lenyűgöző technikai csodáját hagyta, h elpusztítsák. Minden alkalommal hatalmas ember és anyagi veszteségeket szenvedett, mindössze pár embertől. A TIE vadászok ezután se győznek le senkit, a rohamosztagosok, ezután se találnak el senkit, a birodalmi rombolók pedig többnyire csak úgy ott vannak, mert jól mutatnak a háttérben. A galaxisban pedig továbbra se tudnak sehol alkotni 1 a Falcont megsebző fegyvert. Am a Disney a lázadók sorozatban a birodalmat is neki állt az első rend szintjére süllyeszteni. Egyszerűen a negatív oldal olyan szánalmasra sikeredett, h nem tudok hősöket látni a lázadókban. Akár az eredeti triológiában a lázadó pilóták, akár a klónok az eredeti triológiában, mind komolyan vették a dolgukat. Mikor a Halálcsillagok ellen küzdöttek a pilóták nem lelkendeztek, hanem feszületen figyeltek a dolgukra, figyelték az ellenség és saját társaik pozícióját, utasításokat adtak egymásnak. Rajtuk éreztem, h kemény ellenféllel küzdenek, és a legjobb formájukat kell hozniuk, h életben maradjanak, és még esetleg győzzenek is. A Poe féle hozzáállás inkább azt sugallja: 'Jajj de jó! Mehetek megint TIE vadászokra meg csatahajókra lőni! Mekkora királyság! :) ' Megjegyzem a legendák története 1 sokkal jobb sztori. A Yhuuzan Vong invázió ahol még az ellenfeleknek is össze kell fogniuk, ha nem akarnak történelemmé válni. Magában a fajban is van fantázia, amit az első rend nem mondhat el magáról.

20 perccel
Monster HD
Monster HD

Ashokálval mi történt, nem illik ide, de kíváncsi vagyok

19 órája
Hans Krebs
Hans Krebs

lehet hogy a ren lovagok kylo ellen fordulnak

Napja
Ádám Ács
Ádám Ács

Szerintem az lesz hogy erő szellemkent találkoznak 1 vagy 2 ik halalcsillagon! De ne így legyen erős fordulat lenne ha visszahoznak! Folytasd tovább nagy kedvelőd vagyok!! Az erő legyen veled!!

Napja
Áron Sós
Áron Sós

Szerintem Kylo ott egy Ren lovagot végzett ki. Neked erről mi a véleményed ?

2 napja
Máté Győri
Máté Győri

De mivan, ha érezte vader érzéseit,és gondolta, hogy el fogja árulni, ezért kitervelte a ,,halálát" (csak egy ötlet).

2 napja
Virizlai Zsolt
Virizlai Zsolt

Én nem lepődnék meg, ha az új Battlefront 2ben látható droidként térne vissza

3 napja
Zsombor Szabó
Zsombor Szabó

mi lenne hogy ha az egész star wars úgy érne véget hogy a sithek vagy az első rend nyerne végül

3 napja
Csaba Virágh
Csaba Virágh

Azt a Disney nem meri bevállalni. Az előző részben leadott 'A szeretet vezéreljen minket...!' maszlag után, egyértelmű, h ilyen befejezés nem lesz.

48 perccel
Zsolt Nagyvári
Zsolt Nagyvári

Nekem nagyon tetszett az előzetes. de lenne egy a 7-dik részhez kapcsolódó kérdésem Hogy amikor Snoke azt mondta Kylorennek hogy feltámadt egy sötét erő..... Akkor kire gondolt.

3 napja
Zoli Tudodmelyik
Zoli Tudodmelyik

Mi van ha Snoke csak egy elrontott Sidious klón volt? :D

3 napja
Valafar Cain
Valafar Cain

Sidious megölte egykori mesterét Plagueis-t aki életet tudott teremteni... (Sw3-ban Palpatin el is meséli Anakin-nak a történetet) jó kis csavar lenne ha ezt belecsempésznék a 9. részbe bár nem hiszem hogy a sok teória közül ez nyerne.... Karácsonykor kiderül... A türelem legyen veletek 😁

3 napja
András Kovács
András Kovács

remélem ugy lesz,hogy visza emlékeznek vader-el a ultba

3 napja
Labrador Universe
Labrador Universe

Hello! Az a szőrös kéz a barátom szerint maga Palpatin, a szőrök a ruhájának részei.

3 napja
Gamer Face
Gamer Face

12:07 mikor láthattunk hasonlót?

4 napja
Gamer Face
Gamer Face

7:07 ha jól tudom a Rebelsben is volt egy ilyen bolygó csak azt nappal láthattuk

4 napja
EfEm GaMiNg
EfEm GaMiNg

A császár klonja halt meg ő pedig elmenekült szerintem!.!

4 napja
Gergő Szűcs
Gergő Szűcs

Nem tudom mennyire nagy dolog vagy kibeszelt, de nem is vagyok nagy StarWars os de valamelyik StarWars film végén volt valami kisgyerek aki az erovel csapta a kezébe a seprűt. Valaki elmomdja az micsoda vagy hogy kapcsolódik a történethez?

4 napja
Marcell SZATMÁRI
Marcell SZATMÁRI

A szitek könyvében az van írva hogy pálpátin tudja az örök élet titkát,

4 napja
Star Wars Akadémia
Star Wars Akadémia

Az a könyv talán legendának számít ha jól tudom

4 napja
Tamás Pákh
Tamás Pákh

Az lenne a legkirályabb, ha Rey a Halálcsillag roncsai között találkozna Ashoka-val, aki egy portálon át jön érte, hogy elvigye őt a világok közti dimenzióba, és megmutassa neki, hogy melyik ajtón juthat vissza oda, ahol megakadályozhatja, hogy a sok szenvedés és pusztulás, ami a Skywalkereket övezte ne jöhessen létre: megállítaná Anakint, amikor a szenátor megmentésére igyekezett, ezzel lekésné a pillanatot és Windou kiiktatná Palpatine-t. A köztársaság és a Jedi rend, ahogyan a Skywalkerek fel tudnának emelkedni. Az ikrek megszületnének és Luke-nak megszülethetne a lánya: Rey :D Aztán Ashoka kisétálna a piramisból, ahogy azt a lázadók sorozatban tette. Szóval ez azután történne, hogy Ezrát Ashoka helyreigazította a világok közti dimenzióban, amikor Palpatine elől menekültek. Innen lenne a kacagás a roncsoknál, hiszen ott lenne a portál kapuja. Tudom ez elég terminátoros lenne, de nagy fordulatot hozna... Snoke-ról meg kiderülne, hogy Luke levágott kezéből klónozott eltorzult Palpatine erőszellem volt.... Stb.

5 napja
doctorjocca
doctorjocca

Nem tudom, még a vii rész éppen hogy elment, de a 8.... Az a baj ezekkel, hogy szembe megy az egész star wars ismeretekkel, világával. 1et felhoznék: a jedik 6éves koruktól tanulták az erő használatát, ray meg csak úgy tudta is... mindegy nekem az a film egy akkora csalódás volt (leginkább Luke szerepe) hogy hónapokat izgultam, vártam az újabb előzeteseket, majd beadták ezt a filmet. Így nem valószínű hogy a 9re beülök.

5 napja
Noanme
Noanme

Az első star wars film lesz amit nem fogok moziban megnézni.. A 7. minősíthetetlen volt, a Zsivány egyes után viszont elkezdtem reménykedni hogy vették a lapot, hallgattak a kritikákra, és az új rész is ennek szellemében fog készülni De sajnos nem, többször is kínomban nevettem annyira szánalmasan szar volt, konkrétan nincsen egyetlen egy karakter sem akiért egy nagyon kevés szimpátiát is lehetne érezni Ennek az új mosléknak nem fogok már esélyt sem adni, a trailerből ítélve jól teszem

5 napja
magyar janos
magyar janos

you tube on láttam olyan star wars 9 trailer reakció videot ,amiben egy férfi el érzékenyűlt,sirt az őrömtöl erre jopáran elkezdék piszkálni erre Mark Hamil(Luky Skaywalker)védelmébe vette ami helyes !de azt nem értem és ha sirt 9 rész miatt örőmében miért kell piszkálni azt az embert?

5 napja
igen de
igen de

Srácok a star wars már nem a régi sajnos imádom a filmet de ez már kataszrófa😥😥😥😭😭😭

5 napja
Nemtom Nem
Nemtom Nem

Az elso rend megszabadul Kylo Rentol mert tul onfeju es nem tudja rendesen iranyitani az elso rendet. Egy erosebb vezetore van szukseg ezert elindulnak a halalcsillag maradvanyaihoz, hogy megtalaljak Palpatine egyik testreszet azert, hogy ujra tudjak klonozni. Az ellenalloknak pedig elobb kell megtalalni a testreszt, hogy ez ne tortenjen meg. Kylo osszefog veluk. Palpatine leklonozodik ,megoli Huxot es atveszi a teljes itanyitast az elso rend felett. Rey ekozben megtudja, hogy a Skywalker csaladhoz tartozik. Szembeszall Sidiussal es vegez vele. Kylo felaldozza magat. Egy hatalmas Epikus osszecsapas utan az elso rend vegleg elbukik es a remeny ujra fellangol a galaxisban. Rey elkezdi kikepezni a jovo Jedi generaciojat, Poe az uj koztarsasag egyik felsobb vezetoje lesz.

5 napja
Péter Tarnai
Péter Tarnai

Én sem örülnék Sidius visszatérésének,ennyi pénzből igazán kitalálhatnának új gonoszt is ne csak új robotokat,ill. ha az a címe h a Skywalker felemelkedése akkor hogyhogy véget ér a Saga...merthogy ez a Skywalkerek Sagaja volna vagy nem?

5 napja
David Gate
David Gate

Volt neki több klónja is.

5 napja
David Gate
David Gate

Lehet egy Palpatine klnoja volt.

5 napja
David Gate
David Gate

Hát azért az egész Star wars nem a skywalkerek története .

5 napja
MRLavaSlime
MRLavaSlime

De az.

4 napja
David Gate
David Gate

Nem figyelitek hogy a Sisak 10:08 olyan mint ha Vader Siskajának formája volna ?

5 napja
David Gate
David Gate

Az se lehetne utolsó hogy Kylo megbánja tetteit és a jó oldalra állna.

5 napja
EVELYNN MAIN LUL
EVELYNN MAIN LUL

Star wars Battlefront 2 be a story módba, volt egy droid ami a Sidious arcát viselte. Ami arra lett megtervezve ha nagyúr meghalna akkor további parancsokat tudjon még osztani.

5 napja
Benjamin Pető
Benjamin Pető

Személy szerint nekem nagyon tetszett ez a kis bemutató. Viszont én úgy gondolom, hogy valódi testben tér vissza Sidius, gondoljatok csak bele kicsit, oké, lezuhant, de nem hiszem, hogy miután ez megtörtént, úgy esik több 100 métert, hogy ne akadjon meg valamiben, így megmenekülve. Teljesen hihető lenne ! Mindenesetre várom a filmet. :D

6 napja
Andris
Andris

Ez az utolsó film lesz?

6 napja
Star Wars Akadémia
Star Wars Akadémia

Az utolsó Skywalker Saga témájú... De tuti lesz még más, új sztori

5 napja
kevin valaki
kevin valaki

szerintem simán vissza tud térni Shidius mert ha ugyvesszuk darth maul is vissza tért. semmi nem lehetetlen! az erő legyen veled

6 napja
kevin valaki
kevin valaki

amugy. Darth Shidius nevetését halhatjuk valószínüleg,DE ugye a Solo filmben Darth Maul is élt. mivan ha Shidius nem sebesitette meg Mault csak annyira hogy tul elje. ő volt shidius első tanítványa. érdekes lenne mind ketten össze fognának.

6 napja
hot fix
hot fix

Good playboy girls here

6 napja
Commander Cody
Commander Cody

Meglepődnék, ha a 2. Halálcsillag romjait kísértené Sidius

6 napja
Retro
Retro

Anakin

6 napja
Endre Gyorfi
Endre Gyorfi

részemről az új trilogia legenda,annyira szar lett. :-D

6 napja
Dominik Szikora
Dominik Szikora

8:55-nél egyébként a még nagyobb szemfülesek észre vehetik hogy akit itt leszúr Kylo, ugyan olyan személy akit a hetedik részben Rey látomásában szúr le.

7 napja
János Pete
János Pete

Skywalkerek nélkül nincs Star Wars! Úgy értelmetlen az egész... Kiváncsian várom az új részt, egy méltó lezárást szeretnék!☺

7 napja
X Xnadul
X Xnadul

Szerintem nem biztos, hogy tényleg benne lesz a filmben az amit Luke mond, máskor is eljátszották már a 7-8 trailerjeiben, hogy olyasmiket mondogattak ami nem volt a filmben. Ha jól emlékszem, voltak Palpatinnak robot kivetülései egy bázison a Jakkun, csak cselekvőképesek nem voltak. (Utóhatás: A birodalom bukása (Kánon)) A halálcsillaghoz hozzátenném, hogy JJ Abrams már tervezte a 7-ben is, hogy meglátogatják a roncsait. Bennem a címmel kapcsolatban merültek fel kérdések... Ki fog felemelkedni/felkelni mint Skywalker? Aki tényleg Skywalker, az Luke volt, meg Leia, de Leia mér emelkedne fel... Tuti valaki új Skywalker lesz, Rey vagy ilyesmi.

7 napja
Viktor Görög
Viktor Görög

Én nagyon örülök, hogy elengedik a Skywalker családot. A legjobb story valaha, de ennyi elég volt. A SW világának tovább kell lépnie, új konfliktusokra, és új szereplőkre. ( Old Republic ). Az filmeket Anakin drámája tartotta össze, de Anakin meghalt. A 3 új rész is csak ebből táplálkozik. Palpatin szerintem erő lélekként tér vissza, és akár csatát is vívhat Luke-ékkal. Palpatinnak lehetett ereje megtanulni, hogy győzze le a halált, vagy csak fan service lesz az egész és semmi szerepe nem lesz?

7 napja
Zimankó :D
Zimankó :D

Nam dzet trúperesek hanem seprűn repülő varázsló

7 napja
zso block
zso block

Nem lehet hogy ő is egy robot mint darth vader

7 napja
Benedek Matolcsi
Benedek Matolcsi

Ezt már felesleges folytatni.......

7 napja
Tarka BMX
Tarka BMX

Sudius leveri a lázadókat és kesz a gonosz nyerjen... !!! Vegre

7 napja
my name is joci joci
my name is joci joci

Már nagyon várom a filmet

8 napja
Kneifel Bruno
Kneifel Bruno

legyen videó a Purge Trooper ről

8 napja
Sándor Pál
Sándor Pál

Szerintem, Palpatin holokronként lesz benne a filmben.

8 napja
Kecskés Péter
Kecskés Péter

Nekem csak egy kérdésem lenne4 Akkor Snoke vezér tényleg csak a Sidious valamilyen kivetülése lett volna? Hasonló technikával mint amit Luke használt, csak a Sötét megfelelője? Ezert volt neki fizikai manifestációja is, talán. Vagy szerintetek akkor ő hogy fog beleilleni a képbe ha nem így?

8 napja
Killer
Killer

Ez az utolsó star wars? Film?

8 napja
PRESIDENT SAITAMA
PRESIDENT SAITAMA

Eszembe jutott hogy c3po mindent tudott vagy tudhatott az eredeti trilógiában de nem mondott semmit Luke-nak.

8 napja
Gergely Mika
Gergely Mika

Már régen láttam, úgyhogy már nem tudom ki mondta kinek, de a 3. rész végén elhangzik az hogy "a tolmács memóriáját törölje", vagyis C3PO-ét.

6 napja
mikr0bi
mikr0bi

Es mi van, ha Sidius vezeti a Tie fightert? Piros szine volt az uralkodó testorsegenek is. En Egyébként ugy folytatattam volna a Jedi visszatert, hogy mutatja ahogy a zuhano uralkodo villamai felrobbantanak valami kondenzatorokat es annak a robbanasat lattuk felulnezetbol. Az uralkodo pedig ugysem tud lezuhanni mert eroloketekkel le tudja fekezni a zuhanasat. keresett egy mentokapszulat es elhagyta a doglodo halalcsillagot. Uralkodo ezzel megmentve.

8 napja
Botond Mózes
Botond Mózes

Ez nagyon jó lett

8 napja
Csaba Krüpl
Csaba Krüpl

Ha az uralkodót visszahozzák, akkor azzal pont a kiválasztott próféciáját vágják haza. Vader úgy hozott egyensúlyt az erőben h legyőzte a császárt. Na de hát ez kit érdekel. Disneyéknél így mennek a dolgok.

8 napja
kheopsz81
kheopsz81

Azt tudjuk ugye, hogy a Datomir Han tulajdona volt egy ideig?

8 napja
EmberKeRT - Csatorna DeLuxe
EmberKeRT - Csatorna DeLuxe

rájöttem, hogy nem jó spekulálni rajta, mert csak csalódás fog érni... elvárások nélkül szeretnék beülni a premier előtti vetítésre ... mondjuk mindig van egy csomó jegyem, aztán kb egyedül vagyok a teremben... ( a Solot még mindig nem tudtam rendesen megnézni, mert annyira elvette a kedvemet a sok nyomi kritikus meg rajongó, inkább legyek én az aki a Pesti utcán ordítva spoilerez, mint akinek elveszik a kedvét az egésztől mert csak fikázódni tudnak... .... milyen jó is volt a 7.rész premier napján azt ordibálni a városban : SZEGÉNY SOLO KAPITÁNY! GONDOLTAD VOLNA , HOGY LESZÚRJA A SAJÁT FIA??? ... az emberek arcáról leolvasni, hogy a Q...A A....D! 😁 😎 hát igen az enyémet!) Gratulálok a 32. helyhez! lesz ez még feljebb is😉

8 napja
Balázs Hotváth
Balázs Hotváth

Mi van akkor, ha a Sidius nevetése előtt elhangzott "senki sem megy el teljesen" szöveg arra utal, hogy sidius visszatér mint erőlélek, de hatalmas erejével még így ölni tud és ő lesz az új mestere Kylo Ren-nek.

8 napja
( ͡° ͜ʖ ͡°)YoloGaming( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)YoloGaming( ͡° ͜ʖ ͡°)

15:00 Ez a mondat utalás az Utolsó Jedikre, amikor Luke azt mondja Leia-nak, hogy "Senki sem tűnik el végleg" 😀

8 napja
IldoferM
IldoferM

Hááát... Ha Palpatine visszatér, akkor szerintem inkább lélekként, mert azért nem egy gyakori dolog, ha egy öregember túléli, hogy ledobják egy hatalmas űrállomás mélységébe, ami aztán felrobban, és izzó darabokban zuhan a világmindenség felé... Én el tudnám képzelni, hogy megjelenik Kylo-nak, és mondja hogy utánozd a nagyfatert meg ilyenek.

8 napja
Lázár Botond
Lázár Botond

Az öreg Han nagyon hiányzik

9 napja
András Torma
András Torma

Rey... "Solo"? Vagy csak én gondolom, az előzetesből, a címből, és hogy kísértetiesen hasonlít Leiára, hogy Rey, ő és Han "gyümölcse?! Msodsorban semmi reinkarnáció, meg egyéb meredek hozzászólásban nem hiszek. Köztudott, hogy Abrahams és a Disney sem mer kísérletezni meredek ötletekkel... A film bevételt hozzon. Nekik ez számít!!!

9 napja
Balázs Máté Iván
Balázs Máté Iván

14:53 szerintem a kamino elég meredek gondolat de jó lenne

9 napja
( ͡° ͜ʖ ͡°)YoloGaming( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)YoloGaming( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nem lehet, mert a Kamino-n nincs szárazföld!

8 napja
Honvéd Strimz
Honvéd Strimz

Luke mondta hogy találkozunk még öcskös mikor kylo val talalkozott erő szellem formában

9 napja
Márton Bujáki
Márton Bujáki

Én azt remélem, hogy Rey Anakin reinkarnációja lesz, és a múltjáról az derül ki, hogy ő is Erő-szülött. Így akár egy csempésznőtől is születhetett (Anakin is rabszolgától született), mert az Erő úgy rendezte, hogy a megfelelő helyre kerüljön, vagyis épp ott, ahol van a Sólyom (így elvezeti Solóhoz a sors), és ahova jön Finn, BB-8 stb. Azt remélem, hogy semmi sem véletlen, és ahogy annak idején Qui-gon-ék kényszerűen leszálltak a Tatuinon, Rey sorsa is előre elrendezett. Ez magyarázat lehetne arra is, hogy amikor az eredetét várta megmutatkozni az üregben az üvegfalon, miért magát látta (mert nem földi szülei vannak). Sőt, az, hogy miért látta sokszorozva magát, ez arra is magyarázat lehet... hiszen "minden generációnak van egy legendája", vagyis minden generációba születik egy hozzá és Anakinhoz hasonló (ugye a Baljós árnyakban is láttuk ezt a mondatot), akit az Erő küldött a világra. Így ő amikor magát látta sokszorozva, valójában inkarnációkat látott. Skywalker felemelkedése... így akár Rey is lehet ez, hiszen ő maga Anakin, és még az sem kell hozzá, hogy a vérvonala Skywalker legyen. Az Uralkodó szerepéről pedig annyit, hogy simán elképzelhető, hogy ha ez esetleg így van, akkor mindezt az Uralkodótól fogjuk megtudni.

9 napja
László Varga
László Varga

Ez egy nagy fos

9 napja
Barnabás Pál-Nagy
Barnabás Pál-Nagy

Én azt mondom hogy nem lesz annyira jól mert a 7.8. nekem nem tetszett

9 napja
Barnabás Pál-Nagy
Barnabás Pál-Nagy

Akit lenyom az lehet ewok

9 napja
Dániel Sáfrány
Dániel Sáfrány

Srácok, lányok, mikortól lehet premier jegyeket venni? ősz..? vagy van/lesz pontos időpont? ha igen, hol?

9 napja
( ͡° ͜ʖ ͡°)YoloGaming( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)YoloGaming( ͡° ͜ʖ ͡°)

kb. december, előbb nem hiszem.

8 napja
Richárd Bodó
Richárd Bodó

Sziasztok! A klónok háborúját hol tudom megnézni? (Összes részt) akárhol keresgélem csomó rész kimarad

9 napja
Richard S
Richard S

Éljen az Elso Galaktikus Birodalom es Sidious nagyur! En igy ereznem jol magam , Palpatin felfedi magat o iranyitotta Snok ot. Aztan kinyirja Kylo Rent es letrehozza a Masodik Galaktikus Birodalmat , majd Rey behodol neki es atall a sotet oldalra es elvesz az ellenallas!

9 napja
Tomi Baracsi
Tomi Baracsi

Iszonyat jó lett!! A fallen oderről mikor lesz egy kis videó?

9 napja
VÉDER Huntube Poop
VÉDER Huntube Poop

Nekem egyeltalán nem tetszenek ezek az új star wars filmek, de ettől függetlenül mindig lelkesen várom őket. Az utolsó jedik mélypont volt szerintem az egész star wars franchise történetében, de a solo film nekem viszonylag közepes volt, lehet csak azért mert nagyon alacsonyak voltak az elvárásaim. Ez a 9. résznél is így lesz, de Sidious visszatérésével valamiért nem tudom magam meggyőzni arról, hogy ez is ugyanolyan semmilyen film lesz mint az eddigi újabb star wars-ok. Főleg, ha Ian McDiarmid fogja játszani, aki a sithek bosszújában hatalmasat alakított. Próbálom visszafogni a lelkesedésem, mert már eleget csalódtam star wars filmekben. Igaz, az utolsó jedik megnézése előtt már tudtam, hogy nem fog tetszeni, de még azt a szintet is mérföldekre alulmúlta, amit elvártam tőle.

9 napja
Krisztián Jámbor
Krisztián Jámbor

11:26-nál a SOLO-film plakátját miért nem vágtad bele?

9 napja
Poisonous Content
Poisonous Content

Az, hogy Palpatin előlényként térne vissza nem kizárt. A lll. Részben a Sithek bosszújában szó esik a halottak feltámasztásáról.

9 napja
Smokerzoli -NOPE-
Smokerzoli -NOPE-

De amugy biztos hogy meghalt Sirius? 🤔

9 napja
Benedek Matolcsi
Benedek Matolcsi

Smokerzoli -NOPE- igen sirius black meghalt.

7 napja
Győző Fáber
Győző Fáber

ez a nevetés még mindig ki rázz

9 napja
KugleeKuglee
KugleeKuglee

Majd Luke újra játsza Palpival erő alakban.

9 napja
KugleeKuglee
KugleeKuglee

Big trouble in Little Death Start.

9 napja
Patrik Kovács
Patrik Kovács

Ha vegig jatszotadd a battlefront 2 story at es vegig nezted a videokat es nem skippelted ki akkor fogod latni palpatint. ( a feje egy hologramm )

9 napja
Ábel Szabó
Ábel Szabó

9:29 nél evokoooooooooooooook!!!!!!!!!!!

9 napja
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó

Amikor halotam a azt a papatin röhögöt🤴🏻🤘🏻🖖🏻🤙🏻💪🏻✋🏻

9 napja
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó

Én amikor làtam elözetest ezt csinálta ha!!

9 napja
Lászlóné Berta
Lászlóné Berta

lesz film az old republick ról

9 napja
Veres Tamás
Veres Tamás

A fasza tökös hútás az volna a Disney részéáről, ha az első Episode 9 vetitésen ez tűnne az emberek szemébe: Episode 8. The Rise of Skywalker (így kitörölné az unverzumból azt a rakás es,zé,a,er-t ami az Ep 8 volt.

9 napja
Oliver Krupčiak
Oliver Krupčiak

Ezek utan kivancsi vagyok mit kezd a Disney a Star Wars-szal. En pl nagyon orulnek egy uj trilogianak pl az Old Republic korbol :) a teaser meg brutalis volt, a vegen a hideg kirazott a nevetestol, alig varom! :)

9 napja
Sztikky
Sztikky

Annak idején Darth Bane, azt hiszem Andeddu holokronjából megtanulta a gondolat átvitel képességét, ( Bár sajnos Zannah-n nem járt vele sikerrel ) sőt talán a saját holokronját is elkészítette. Eléggé adnám, ha kiderülne, hogy Sidius csak áttette magát egy másik testbe, ezzel a módszerrel. :)

9 napja
Mátyás Mikita
Mátyás Mikita

Jöjjön vissza yoda vagy anakin

9 napja
Tengeri szerzetes
Tengeri szerzetes

Természetesen moziban fogom megnézni.Naaaaaagyoooooon kíváncsi vagyok a filmre,mely nemcsak a folytatás-triológiát,hanem az 1977 óta elkészült első Star Wars-filmmel kezdődő Skywalkerek történetét zárja le. Nagyon jól összefoglaltad!:))))))))) Az Erő legyen veled!:)

9 napja
Gittinger Andris
Gittinger Andris

A bolygó akár lehet Cato Neimodia is

9 napja
Koór Ferenc
Koór Ferenc

hajszárítóóóó XDXD

9 napja
wars star
wars star

palpatine szerintem nem erő szellem lesz és nem élő hanem valamit abrams szerintem talál ki valamit az gondolo m

9 napja
Mylan
Mylan

Örülnék ha Kylo Ren át állna, csak mert miért ne.

10 napja
Máté Gergely
Máté Gergely

Szerintem nem lenne utolsó dolog, hogy régen leselejtezett, a Klónok haborújából fennmaradt cirkálókat használjon az Ellenállás, ugyanis minden hajójuk megsemmisült. De igazából azt nem értem, hogy miért nem az Új Köztársaság harcol az Első Rend ellen, miért csak az Ellenállás...

10 napja
Hera Syndulla
Hera Syndulla

Lehet hogy Rey azért ment el a Halálcsillaghoz, mert az uralkodó visszatért. Lehet hogy Rey érezte hogy él és ellenőrizni akarta a feltevését. Vagy Luke mondta neki hogy el kell mennie .

10 napja
BotiMC 11
BotiMC 11

Az is lehet hogy Anakin tér vissza erőlélekként, végülis jedi is volt,aztán elmondja Bennek hogy rossz úton jár

10 napja
Zoltán Balasi
Zoltán Balasi

Palpatine úgy lenne jó mint a star wars battlefront 2-ben

10 napja
arghedon
arghedon

Érdemes lenne elemezni a bemutatón nyilvánított reakciókat, elég érdekes volt,hogy mi villanyozta föl őket,és mi hagyta teljesen hidegen.

10 napja

Következő

Vader sokkal erősebb is lehetett volna!? | Star Wars Akadémia

10:20

Rey szülei nem is léteztek soha? TEÓRIA! | Star Wars Akadémia

18:53

Huawei P30 Pro Review: Optical Excellence!

14:37

Huawei P30 Pro Review: Optical Excellence!

Marques Brownlee

Megtekintés 1 512 893

Fortnite X Avengers: Endgame Trailer

0:27

Fortnite X Avengers: Endgame Trailer

Fortnite

Megtekintés 5 567 076

Top10 easter egg a Bosszúállók - Végtelen háborúban

08:37

Top10 easter egg a Bosszúállók - Végtelen háborúban

WatchMojo Magyarország

Megtekintés 42 000

Ezért volt 💩 az Utolsó Jedik

52:52

Ezért volt 💩 az Utolsó Jedik

Otherworld

Megtekintés 219 000

'Before The Dark Times'

03:53

'Before The Dark Times'

MrRazNZ

Megtekintés 3 200 000

A Star Wars 7-ről szakszerűen

06:46

A Star Wars 7-ről szakszerűen

Videómánia

Megtekintés 1 000 000

Sesame Street: Respect is Coming

1:35

Sesame Street: Respect is Coming

Sesame Street

Megtekintés 4 212 867

Husband convicted after begging for wife’s safe return on TV

28:05

JonTron's Happy Hour: Episode 1 - Heads and Horses

10:50

Schoolhouse Rock - Mueller Report Redactions

6:53

Schoolhouse Rock - Mueller Report Redactions

Jimmy Kimmel Live

Megtekintés 702 006

Save Finral! | Black Clover

2:15

Save Finral! | Black Clover

Crunchyroll Collection

Megtekintés 919 717

Everything can be ruined..

10:05

Everything can be ruined..

PewDiePie

Megtekintés 6 025 380

The Perfect Date is kinda dumb...

16:12

The Perfect Date is kinda dumb...

Alex Meyers

Megtekintés 564 869