SPOILERES Marvel kapitány kibeszélő - Magasabbra vagy mélyebbre?

 • Közzététel: 11 napja

  IGN HungaryIGN Hungary

  Tartam: 10:22

  Megérkezett a #MarvelKapitány a mozikba, úgyhogy a spoilermentes kritikánk után most ebben a SPOILERES videóban vizsgáljuk meg jobban a film jó és rossz oldalát.
  #IGNHungary a világhálón:
  • Weboldal: hu.ign.com/
  • Facebook: facebook.com/IGNHungary
  • Twitter: twitter.com/ignhungary
  • Instagram: instagram.com/ign_hungary/

Rebeka Lőrincz
Rebeka Lőrincz

Köszönjük Stan ❤❤😭😭

Órája
Kiszin Miklós
Kiszin Miklós

Töltelék mozi ahogy a Fekete Párduc is.. utóbbi szerintem lényegesen igénytelenebb mint ez... Meg lehet nézni, közel sem annyira rossz film, de nem is jó. Larson kisasszony nem biztos hogy jó választás volt szerintem (A szoba nagyon jó film, ott nagyon ott volt).. A poénok meg kb. kis iskolás szintűek voltak..

23 órája
György Petrényi
György Petrényi

Nekem az tetszett nagyon, hogy olyan sok dologot mondott el amit csak az igazi rajongók értenek... Gondolok a Tesseract ra (nem tudom hogyan írják), ugye a macskára satöbbi... Nekem ezek miatt tetszett meg

2 napja
excore
excore

Érdekes, hogy minden Marvel film ami nekem tetszik az IGN-en és persze mindenhol máshol le van húzva, míg ami nem tetszik az egekig van magasztalva. Biztos velem van a baj, én azért nézek meg egy filmet, hogy élvezzem, nem azért hogy belekössek faszságokba. Pl. a Fury miért nem hívta kapitányt eddig dolog, hát azért nem hívta mert nem kellett eddig bazzeg, ennek mi köze a marvel kapitány filmhez?

3 napja
Oley
Oley

Nekem tetszett a film!

3 napja
Márk Bödő
Márk Bödő

Sok infót rövid filmbe időre és még jó is legyen nem könnyű, alita is rövid lett több órán keresztül lehetett volna több és több infót és részletesebb kidolgozott történettel csattanoval elő állni de most ez lett, nem a legerősebb eredet történet de kis humor kis karakter fejlődés akció és fantazi

3 napja
András Kotroczó
András Kotroczó

2 dolog nem világos miért hívják S.H.I.E.L.D - nek amikor tudtommal az csak a Vasember második részében hallatszódik el először, és a 90-es években azt hiszem nerf sem volt.. 🤔😶 Egyébként nagyon tetszett a film jó poénok voltak benne.

3 napja
Tormás Zsolt
Tormás Zsolt

Nekem nagyon tetszett a film

4 napja
NOPE
NOPE

Én azt nem tudom elhinni hogy ennek több imdb pontja van mint a venomnak . Marvel fan vagyok de ez a film valami borzasztó volt.... Untam magam sok jelenetnél , úgy éreztem magam mint az első hangyánál. Lehet csak én vagyok így vele de az a punk haj kiszúrta a szemem ,valami undoritó.Jah és ez az első film ahol Samuel L. Jackson rohadtul idegesített. Elvileg shield ügynök meg kém meg minden , egy baszó gép azt úgy viselkedik ,mint egy szellemi fogyatékos kisgyerek . Semmi komolyság nem volt a filmben , semminek nem éreztem hogy lett volna súlya , csak történnek random dolgok és ennyi .

4 napja
Meqin Vilám
Meqin Vilám

Nagyon jó lett a film.

4 napja
xXBuldozerXx
xXBuldozerXx

Ehez a video hoz biztos 2 szer meg kellet nezed

4 napja
Chris_Chanel
Chris_Chanel

Nekem tetszet nem a legjobb film ever de vicces volt és elég átványos is. Viszont nem értek egyett a Marvel marketingjével illetve a film időzítésével, szerintem bő fél évvel körábban be kellet volna mutatni mert igy eléggé beárnyákolja a közelgő ENDGAME és ehez köthetö az is hogy túl lett tolva a kapitány ereje vagyis annak jelentősége a következő Avengers filmben ami egy relatíve alig ismert szereplőnél nem egy okos döntés szerintem. Szóval egy kb októberi premier dátum és a karekter jóval nagyobb helyénkezelése vagy kevésbé "Thanos gyilkoló" promotálása egy sokkal emészthetőbb film élményt eredményezet volna.

4 napja
Nándor Tóth
Nándor Tóth

Nagyon jó lett a film. (Szerintem a legjobb filmje a MARVEL.

4 napja
András Denkovics
András Denkovics

Nekem tetszett :)

5 napja
Zsuzsanna Inotai
Zsuzsanna Inotai

Nekem is tetszett. Bele tudtam élni magam, lelkesített. Nagy üzenete a filmnek, amit a szabadságról és a saját én-erőnk felvállalásáról mond. Talán e miatt az egyik kedvenc Marvel filmem lesz. Vagyis lenne... de egy dolog van ami miatt teljesen kiestem az illúzióból, és magamban még mindig erről pampogok; az a kicsavart szülő-gyerek viszony, ami abban a jelenetben van, amikor Carol, Maria segítségét kéri az űrhajó vezetésében. Maria elsőnek maradna otthon vigyázni a gyermekére, erre maga a kislány küldi el az anyját (a jelenet szerint) a majdnem biztos halálba. Félre ne értsétek, nem azzal van a bajom, hogy Maria tette amit tennie kelett és nem maradt otthon a lányával, "Kaliforniából Jöttem"-et nézni, hanem azzal, ahogy ez el lett játszva... Minimum egy "Interstellar" szintű drámai szitu volt, ahol a fél film erre épült, mármint a szülő-gyerek kapcsolat beáldozásáról egy magasabb rendű cél érdekében, itt meg? "Persze anyu, menjé' háljá' meg. Engem ez egy kicsit sem aggaszt." Ennyire bután lealacsonyítani egy amúgy kimondhatatlanul nehéz témát... feminista propaganda öngól 9000. Az biztos, ha újranézem, ezt a jelenetet előtte kivágom belőle. Jelzem szerintem e nélkül is teljesen értelmezhető lesz a film. :D

5 napja
Marcell Szarka
Marcell Szarka

Jó ha tényleg captain marvel a legerősebb akkor 1 mi van Thorral? 2 ha ő a tesseractból kapta a kéz ágyuját akkor mi van a Skarlát boszival meg Vízióval nekik az elmekő volt enyivel jobb a tesseract?

5 napja
Dénes Garamvölgyi
Dénes Garamvölgyi

Ez korrekt volt.

6 napja
Ragnaron
Ragnaron

Úgy gondolom hogy Fury a bosszúállók 1 ben azért nem hívta Marvelt mert egy teszt volt a támadás, működik -e a projekt.. Ultronnál bízott benne hogy megoldjak hisz azért lettek létrehozva meg amúgy is belügy volt, és úgy gondolta készen állnak thanosra a nagyobb veszélyre. A v. Haboru végén azért hívta kapit mert kudarcot vallottak a bosszúállók projektje és jöhet a b terv

6 napja
Dávid Bakonyi
Dávid Bakonyi

Nem állítom, hogy a legjobb Marvel film, de a legrosszabb sem. Kicsit másra számítottam. Ettől függetlenül nagyon várom a folytatást.

6 napja
Miklós Dénes
Miklós Dénes

szerintem ez a film az egyik lejobb marvel film

6 napja
Aurel Gesztelyi
Aurel Gesztelyi

Biztosan csinálnak még 1-2 filmet arról, mit csinált 24évig Carol.. Túlságosan nyitva van hagyva a kérdés ahhoz, hogy mással oldják meg...

7 napja
Szaby Fehér
Szaby Fehér

Brie 7 filmre szerződött elméletileg, úgyhogy làtni fogjuk még ;)

3 napja
Krisztián Aracsi
Krisztián Aracsi

Nekem a tesseract története szúrt szemet a filmben. Mert a bosszúállókban az volt hogy a tengerben találtak rá. Itt pedig az űrben szembesült Nick Fury. Nos ez hogyan is van?

7 napja
Zsadany Palfy
Zsadany Palfy

Azert a cica colt a legjobb mert mindenkit meg olt Am nekem nagyin tetszett a film kiralyvolt

7 napja
Dominik Varga
Dominik Varga

Kurva jó film

7 napja
AGRESSOR_HUN
AGRESSOR_HUN

Én nagyon bírtam ezt a filmet a színésznőt is storit is

7 napja
waszla
waszla

És most akkor mi lesz Adam Warlockkal,azt hittem ő fogja majd elkenni Thanos száját,de mintha a marvelnél is elfeledkeztek volna róla,vagy az ő helyére hozták Marvel Kapitányt?

7 napja
Sándor Zádor
Sándor Zádor

A legnagyobb baki a filmben, hogy a csaj képessége átégeti az acél hidat de az embert illetve az ellenfeleit valahogy nem tudja csak jó messzire lökni. Most akkor itt vagy mindenki Superman vagy az a híd készült alumíniumból.

7 napja
Sándor Zádor
Sándor Zádor

+Cinti Ezt te sem gondolod komolyan mikor a faszi folyamatosan figyelmezteti, hogy kordában kellene tartania a képességét ;-)

5 napja
Cinti
Cinti

Vaaagy fegyelmezi a kepesseget, az erejet, es visszafogja magat!:D

6 napja
en
en

Fury szeme érdekelt azt csá

7 napja
Dániel Fabó
Dániel Fabó

nagyon jó volt

8 napja
rampageofdark
rampageofdark

Engem untatott nagy részt, ez az első marvel film amivel ez előfordult. A poénok mentették meg kb.

8 napja
David Gate
David Gate

Yon-Rogg a mentorként nem Ronan a vádlónak dolgozott alá. Pont fordítva volt .A filmben Ronan parancsonként szállította Yont-Rogg-ot.

8 napja
David Gate
David Gate

Azt beszélték meg ,hogy csak is akkor hívja ha már nincs más esély. Fury hít a bosszúállókban ezért nem hívta. Sztm az új Skrull világot segített felépíteni esetleg védelmezni.

8 napja
David Gate
David Gate

Akkor most le esett mindenkinek hogy Mar-Vel a Tesecratből nyert ki energiát ?Vélhetőleg Mar-Vel energiamagja a teseract egyik képessége lehetett hiszen a teseract nagy energiával rendelkezett. A Bosszúállókban is a német tudós is lecsapolta az energiát kis tárolókban. Szóval Marvel kapitány ereje a teseractól ered feltételezhetően.

8 napja
kgviktor1
kgviktor1

Vajon az a 3 skrull (apa, anya, gyerek) akik a földön maradtak, azok kik lettek végül pl 20 évvel késöbb?

8 napja
Péter Románszky
Péter Románszky

Ma este néztem meg a filmet, és mint Marvel fan, azt kell mondjam, ez a film SZÁMOMRA hozta a Marvel színvonalat. Abszolút meg voltam elégedve vele, Brie Larson is SZERINTEM tök jót alakított, kellően humoros volt és az akciót is élveztem. Kb. 15-en voltunk a moziteremben így 1 héttel premier után, de úgy röhögtünk mintha tele lett volna. Sajnos szerintem nagyon sok ember nem tud elvonatkoztatni attól, hogy milyen egy színész a való életben. Lehet, hogy Larson tett nem megfelelő megjegyzéseket, szerintem is van benne igazság hogy ez még tőle is kicsit erős, de a mozivásznon nekem ő nem Brie Larson, hanem Captain Marvel. És Captain Marvel bizony kemény csaj, ahogy azt már mondták kritikusok korábban, Thanos rendesen ráb*szott :D

8 napja
Levente Nagy
Levente Nagy

Fury nak egy macska kaparta ki a szemet? ez illuzio rombolas volt szerintem, ez nem jott be..

8 napja
SZILÁRD SZILVÁSI
SZILÁRD SZILVÁSI

sokk ebböl vérzik ez a video de nekem 97% ba tetszett a vége nem annyira sok a kérdés .. de lessz második rész az fix

9 napja
Holló Norbert
Holló Norbert

egyébként egy nagyon fontos dolog minden filmkritikából kimarad, amiben egyébként a marvel filmek nagyon erősek, ez pedig az újranézhetősége. egy olyan film, aminek az érdekességét csak az adja, hogy a legvégéig nem tudod eldönteni, hogy mi lesz, nagyon szórakoztató tud lenni, de csak 1x. mondjuk erre is van módszer, hogy nyitvahagyják a végét. de a lényeg, hogy bármelyik marvel filmet nyugodtan újranézheted, mert minden perce önmagában élmény (mint pl egy zenének) és emellett rengeteg utalás van benne a különböző karakterek apró dolgaival kapcsolatban, amit csak akkor értünk, ha már jól ismerjük a teljes sztorit. nem egyszer volt, hogy megnéztem pár részt, majd visszamentem egy régebbire és teljesen új értelmet kapott

9 napja
János Lovász
János Lovász

Szerintem nem lesz itt semmi összecsapás Thanos meg Carol között. Az orrunknál fogva vezetnek. Ennél a filmnél itt azt rebesgették hogy skrull invázió lesz/ vagy éppen Carol akadályozza meg. Aztán pont ők voltak a jófiúk. Jó hogy találgatunk, meg minden, de az a jó hogy a végén úgy is valami váratlant húz a Marvel. :)

9 napja
Békési László
Békési László

Az egyik leggyengébbre sikerült marvel film lett sajnos , női szuperhős téren a dc-nek jobban sikerült a wonder woman .

9 napja
Balázs Szijjártó
Balázs Szijjártó

Az itteni kommentek nagyrészét olvasva elég szomorú,hogy a sok ember hatalmas mélységű mondanivalóval bíró filmet vár egy sci-fi-től! Emberek!Ez egy superhősös képregény alapú film,mégis mi a fenét vártok?Martin Scorsese filmet? Ma már mindenki jólképzett filmkritikus ahogy látom. Az meg főleg egy vicc,hogy mindenféle politikai hülyeséget képesek belevinni,meg szexizmust,meg hasonló hülyeségeket. Nem lehetne egyszerűen magára a filmre koncentrálni? Főcím,film,stáblista és pont.A mindenféle témájú plusz körítést hagyjuk már ki a képletből! Pont az ilyen körítések teljesen feleslegesek és nem mérvadóak egy film megítéléséhez. A másik szánalom,amikor megy az egymás oltása,hogy akinek ez tetszik,vagy éppen nem tetszik az ilyen+olyan ember. Direkt nem írtam jelzőket! Ha tetszik,tetszik.Ha nem,nem. Ennyire egyszerű,de bármelyik miatt leszólni valakit... Ízlésről nem lehet vitatkozni. De hogy ON is legyek. Nem lett rossz film,de azért a legjobb Marvel filmekhez nem tudott felnőni. Az a szemkikaparós rész viszont nekem sem tetszett,az kicsit csalódás volt.

9 napja
Veronika Lágler
Veronika Lágler

A film lényegében nem volt rossz szerintem. A humor része tetszett, főleg Fury és a macska miatt volt a legjobb. Szerintem tényleg mindegy, hogy nő vagy férfi.A színésznő maga a magánéletben ellenszenves, de ettől el kell vonatkoztatni.Kicsit én is úgy érzem, hogy egy "eszköz" a Végtelen a háborúba.De tényleg 20év alatt egyszer se jött vissza?!

10 napja
noel sekhon
noel sekhon

Nem poén ,hogy 50% volt arra az esély hogy Marvel Kapitány meghal Thanos csettintésében? Az lett volna a csattano,ha a kreditben szétporlad egy másik galaxysban!

10 napja
Péter Kiss
Péter Kiss

+Alex Käninger Természetesen a logika szerint lehetett volna rá esély. De mivel ez egy moziverzum, esélytelen, hogy azok a karakterek haljanak meg, akiknek közük lesz Thanos legyőzéséhez. Akik a Végtelen Háború végén élve maradtak, mind lesz szerepük, akik pedig meghaltak, azok azért haltak meg, mert a karakterük már nem lesz fontos a küzdelemben. Na jó, azért még lett volna potenciál Pókemberben, vagy Strangeben, de nekik meg azért kellett elporladniuk, mert a haláluk más karaktereket ösztönöznek. Parker halála ösztönzi Tonyt, Groot halála Rocketet, Buckyé a Kapitányt, stb... A többiek pedig abszolút nem voltak fontosak, pl Drax (max poénforrás volt, de ebben helyettesíti majd Rocket, vagy a Hangya) vagy akik súlytalanná váltak a sztoriban: Sam Wilson, Mantis, vagy Wanda. Oké, ott van Rhodie is, aki túlélte, de baromi nagy szerepe nem volt, de most majd biztos lesz, gondolom ő fogja helyrerázni Tonyt, vagy ilyesmi. Egyébként a Stan Lee féle MARVEL logó nagyon ötletes és tiszteletteljes volt, kicsit azért meg is könnyeztem, mégis csak a gyerekkorunkat jelentette ennek az embernek a létezése és munkája.

7 napja
Alex Käninger
Alex Käninger

noel sekhon Amúgy igen 😂😂😂 az szopás lett volna az univerzumnak

9 napja
Tamas Ölyüs
Tamas Ölyüs

Ennél mélyebbre már hova?

10 napja
Tamas Ölyüs
Tamas Ölyüs

+Gábor Simon Az 165

9 napja
Gábor Simon
Gábor Simon

Az IQ szintedhez, oda.

9 napja
Elek Ebéd
Elek Ebéd

a vilag legszarabb Marvel filmje.

10 napja
Kornél Kiss
Kornél Kiss

Ha nem ez a csaj jatszotta volna akkor jo is lehetett volna.. De, hogy a színészi játéka 0 az biztos. Annyit csinal végig, hogy bárgyún mosolyog.. MÉG AMIKOR SÍR AKKOR IS.. Annyira elrontotta a filmwt szamomra, hogy megbantam, hogy fizettem érte..

10 napja
Peter Gecser
Peter Gecser

Miért nem lehet egyszerűen csak nézni és élvezni a filmeket? :)

10 napja
Szaby Fehér
Szaby Fehér

Otherwold "kritikáit" nem ajánlom akkor. Csak mocskolódás volt a filmről

3 napja
Hazai Kamilla
Hazai Kamilla

Ez egy nagyon jó kérdés. Én is úgy vagyok vele hogy nem kell folyamatosan a hibákat keresni elég ha élvezzük :)

7 napja
Soulkey sbr
Soulkey sbr

nyavalyogni*

7 napja
Tamás Schaffer
Tamás Schaffer

Mert akkor nem tudnának miert nyavajogni

9 napja
András Farsang
András Farsang

nekem nagyon is tetszett, nem értem a sok negatív kritikát

10 napja
Károly Bakonyi
Károly Bakonyi

Fekete Párduc után a második legunalmasabb Marvel! A többit jobban csíptem

10 napja
Gábor Simon
Gábor Simon

Szerintem az egyik legjobb

9 napja
Nagy Tamás
Nagy Tamás

Eddigi leggyengébb Marvel film . 10/05

10 napja
Mr. Kakas
Mr. Kakas

Azt mondjátok hogy Thanos-val szemben neki lenne eséje és a film ezért készült de Thor is megmutata hogy fel tudja venni a harcot Thanos ellen szóval neki biztos más szerepe is lesz

10 napja
Ben Vids
Ben Vids

Ez, hogy Goose kaparta ki a szemét, borzalmas ötlet volt szerintem. De ezt leszámítva teljesen korrekt film lett. :D

10 napja
László Tőzsér
László Tőzsér

Nézzük meg a Skrullokat és Tanos szottyadt herezacskó" állcsúcsát! amúgy, egy képregény sztori... természetes, hogy vannak nagyon jól sikerült és betét sztorik. a lényeg, mindegyik megállja magában is a helyét a mai szórakoztatóiparban. Ez nem egy történelmi dráma, sem nem egy művészfilm. Bárki számára nézhető, kikapcsolást nyújtó mozi. Mindegy, melyik Marvel Moziról beszélünk. szerintem.

10 napja
kovacs andras
kovacs andras

Azért azt megcáfolnám hogy csak marvel kapitány tudja felvenni a versenyt thanossal. Thor a végtelen háború végén elég könnyűszerrel győzte le thanost annak ellenére hogy az mind a hat kő erejét egyszerre vetette be ellene.

10 napja
Lengytam
Lengytam

Nekem mióta az Infinity warban megjelent a logója, azóta az a bajom ezzel a karakterrel, hogy mit is fog ő majd csinálni Thanossal? Erősebb mindenkinél, energiacsóvát lő és energiát nyel el, de mihez kezd ezzel az egésszel, ha csettintéssel buborékká változtatják? A Sentry kellett volna ehhez a melóhoz, azt a Void legalább megvédené az ilyen valóság/elmemanipuláló szutykoktól.

10 napja
007 Bálint Barbara
007 Bálint Barbara

Fury a 90-es években 20-25 éves, ilyenkor elkezdi gyüjteni a Bosszúállókat, Amerika kapitány 70 évet ,,alszik" a jégbe miután a Vörös koponya leejti a vízbe a Theseract-ot akkor Fury-nak 90-95 évesnek kéne lennie. Ráadásul Asgard-ba is volt pár évet a Teseract szóval Fury-nak több mint 100 évesnek kéne lennie. Akkor most mi???

10 napja
Bence Szanics
Bence Szanics

+007 Bálint Barbara II. vh után nem sokkal Howard Stark megtalálja a vízben. Így a SHIELD tulajdonába kerül. A SHIELD a 80-as években hozzáférést ad a Tesseract-hoz az emberek közé beépülő Mar-Vellnek, hogy azt a bizonyos fénysebességű hajtóművet kifejlessze. Ő a titkos űrbeli bázisára viszi, majd az történik, amit a Marvel kapitányban látunk, tehát visszakerül a SHIELD-hez, amit aztán Loki a 2010es években lop el.

10 napja
007 Bálint Barbara
007 Bálint Barbara

+Bence Szanics úgy jön ide Amerika kapitány hogy a Vörös koponya leejti a vízbe a Theseract-ot. Ezután Tony apja megtalálja és S.H.I.E.L.D-NÉL lesz , onnan ellopja Loki és így Asgard-ba kerül (Lokihoz) onnan ellopja Thanos. AKKOR MIKO VAN MARVEL KAPITÁNY-NÁL?

10 napja
Bence Szanics
Bence Szanics

Hogy jön ide Amerika kapitány 70 éves alvása? Amerika kapitány a II. világháborúban zuhan a jégbe és onnan kezdődik a 70 éves pihi.

10 napja
TheErno15
TheErno15

először nézzétek meg alaposan a filmet utána bohóckodjatok a gyenge "kritikákkal". Egyébként meg unalmas és semmi lényegre törő nincs ebben a nagy kibeszélőben, akárcsak a többi videótok...

10 napja
Gyula Horváth
Gyula Horváth

Szerintem a Galaxis Őrzőin meg Lokin kívül senki nem tudta, hogy ki is pontosan Thanos és mire képes. Ezért is voltak olyan készületlenek vele szemben. Elfogták Lokit, és ahelyett hogy kivallatták volna még be is tapasztották a száját, aztán postafordultával go Asgard. Profi munka. Ha Fury mindent tudott, csak hát úgy bízott a Bosszúállókban, miért hagyta hogy egy belviszállyal szétszéledjenek?

10 napja
János Miklós
János Miklós

Szinte minden karakter a saját filmjében hívhatta volna ezt meg azt, de tényleg annyira szerteágazó már az egész hogy valami buktató úgy is lett volna. A végjátékkal talán lezárnak mindent és kezdhetnek valami újat ez előző 10 évtől ha nem is teljesen függetlenül, de nem annyira szorosan kapcsolódó filmeket. Magán a filmen meg sajna eléggé látszódik hogy tényleg töltelék mozi lett, gyors megcsinálták és ennyi.

10 napja
MindenFéle Videok
MindenFéle Videok

Bolygókat mentett meg azért nem jött hamarább

10 napja
MindenFéle Videok
MindenFéle Videok

Én nagyon szerettem a filmet grat jól sikerült

10 napja
Droid Droid
Droid Droid

Be baxna ha a végjátékba Thorrar össze jönne :D

10 napja
Zsolt Papp
Zsolt Papp

Végre egy normális és korrekt értékelés egy filmről. Ritkán van ilyen.

10 napja
Nagy Zsolt
Nagy Zsolt

Szerintem a Végjátékban teljes értékű választ fogunk arra a kérdésre kapni hogy hol járt eddig Carol Danvers és hogy eddig miért nem tért vissza a földre. Nekem egyébként tetszett a Marvel Kapitány film.

10 napja
Shame00
Shame00

Volt egy Disney vezetőknek készült bemutató a végjátékból, abban is kérdezik Rogersek hol volt eddig (ez benne lesz a filmben). A válasz egyszerű, aszondja más bolygókon is volt elnyomás gonosz, blabla, és nekik nincs saját Bosszuallo csapatuk akik összefogva védelmeznének. És egyben ez a válasz arra is, Fury miért nem hívta sose Carolt. Hitt a Bosszúállókban (gyakorlatilag ezért is csinálta az egész tervezetet), és Carol amúgy is lelkére kötötte hogy csak vészhelyzetben hívja őt. Amit Fury pl úgy vett, hogy a bosszúállók bukása esetén. Egészen eddig ez nem történt meg.

7 napja
Vaszilij Szokolovszkij
Vaszilij Szokolovszkij

+András Néző Pontosan ő a történethez egy utólag hozzácsapott karakter. Valami ilyesmivel is jöhetnek nem igazán kell rajta sokat gondolkdni: a 617 univerzumban segített az ottani Marvelnek megvédeni a világat tök minde1 valkitől.

10 napja
András Néző
András Néző

Azért nem tért vissza, mivel nem is létezett a karaktere a filmes verzióban. Hülyeséget ki lehet találni, hogy nyaralni volt, vagy 20 évig reptette az űrhajót, vagy épp két csata között nem ért rá visszatérni 20 éven át. Kb. annyi értelme van, min a Disney Wars 8.-ban kitalálni,hogy Luke meghalni ment a szigetre, amit még a színész is marhaságnak tartott, lenyilatkozva, nem ért egyet amit műveltek a karakterével.

10 napja
Tamás Rainer
Tamás Rainer

Az egyetlen dolog amit nem értek az az , hogy Fury honnan tudta azt hogy él még azok után ami a Végtelen háború után történtek.

10 napja
Tamas Jenei
Tamas Jenei

Igazából én sem tudom, mert én sem láttam még, de mintha valahol azt mondták volna, hogy ő a múltban tartózkodott a Végtelen Háború idején.

10 napja
Tamás Rainer
Tamás Rainer

Kószi a válaszod! Lehet igazad van igazából még nem néztem meg a Marvel kapitányt

10 napja
Tamas Jenei
Tamas Jenei

Javítanék. Ha minden igaz Marvel Kapitány a múltban tartózkodott így őt nem érintette ez a dolog, mivel Thanos csak az akkor létező/elő lényeknek a felét pusztította ki.

10 napja
Tamas Jenei
Tamas Jenei

Lehet csak rá próbált, veszteni valója nem volt. Ha meghalt volna úgyis mindegy, ha életben maradt, akkor meg segíthet.

10 napja
Csanád Lenhardt
Csanád Lenhardt

nekem nagyon tetszet

10 napja
Drexy Papa
Drexy Papa

Egy lélektelen, semmitmondó alkotás.... A képregény filmek alja, pedig esküszöm próbáltam szeretni, de nem jött össze

10 napja
Ludwig Adam
Ludwig Adam

Oh, pedig a thumbnail alapján azt hittem, hogy "élőszereplős" beszélgetés lesz :-((

11 napja
Mary Mills
Mary Mills

Nem rossz film, de erősen színvonal alatti. Nincs benne semmi tűz, semmi lélek. Szerintem Brie Larson nem volt a legjobb választás a főszerepre. Nick Fury nagy király volt, de ez a szemes dolog szerintem baromira méltatlanra sikerült.

11 napja
Peter Gecser
Peter Gecser

Nekem semmi bajom nem volt vele

10 napja
Mary Mills
Mary Mills

Hűűű...ez egy nagyon jó kérdés 🤔 Talán Jennifer Lawrence, vagy valami hasonló, karakteresebb színésznő. Félreértés ne essék, semmi bajom Brie Larsonnal, szeretem a munkásságát, de ő nekem egy kicsit introvertált személy ahhoz, hogy a Marvel Univerzumban érvényesülni tudjon. Nyilvan nem látok a fejébe, de én azt éreztem rajta, hogy nem érzi 100%-ban magáénak a szerepet.🤷🏻‍♀️

10 napja
Peter Gecser
Peter Gecser

Szerinted ki lett volna a megfelelő választás a főszerepre?

10 napja
Mary Mills
Mary Mills

Nem, meg tudom fogalmazni néhány mondatban a saját véleményemet is.

10 napja
Peter Gecser
Peter Gecser

Ezt olvastad valahol ugye? 😂😂😂😂

10 napja
bendi drevil
bendi drevil

Ma nézzük meg

11 napja
Galaxy Event
Galaxy Event

Latom az IGN Hungary-ben nem kellett csalodjak. Tetszett nagyon ez a video, a nezeteitekkel es velemenyeitekkel is egyetertek! Nekem nagyon tetszett a film! Itt is es mashol is azt tapasztaltam h a tobbsegnek bejott a film es jomagam is azok koze tartozom akik nem ertik azt h egyesek mert ocsaroljak annyira. Mondjuk valszeg azok tobbsege tudatosan raszallt arra a bizonyos vonatra amely bomlasztani akarja a film sikeret es nepszeruseget, a szinesznorol nem is beszelve. Mind a karakterek, mind pedig a sztori rendben volt a filmben. Latvanybol is kaptunk ugy erzem sokat, viszont ha nagyon ki akarnek emelni olyan reszt ami nem tetszett, az akkor a Fury szemenek elvesztese! Bevallom oszinten h en azt gondoltam h valami komolyabb esemeny vagy szemely lesz kotheto a szemehez, foleg azok utan ahogy ezt eloadta a Kapitanynak. Egyetertek azon dolgokkal a videobol h bizony 1-2 dolgot el kell engedjunk es ne varjunk magyarazatot mindenre, mert ugyan en magam is tobbszor magasztaltam mar a Marvel hihetetlen munkalyat, de lassuk be ok sem gondolhatnak mindenre es minel elorebb haladnak, bizony annal tobb olyan eset lesz ahol kenytelenek lesznek improvizalva beleilleszteni torteneteket vagy fontosabb esemenyeket ebbe a globalis univerzumukba amit eddig felepitettek. A Marvel vilagaban rengeteg a karakter es ebbol is latszik h filmre vinni oket messze nem olyan egyszeru mint azt gondolnank, foleg ugy h minden egyes karakternek minden egyes dolga pontosan passzoljon mindenhez. Ez egesz egyszeruen keptelenseg es raadasul ugy h a filmes univerzumba meg igy is egy kisebb resze kerult a hosokbol bemutatasra. Osszegeszeben en nagyon elegedett vagyok azzal amit lattam, a film extra jelenete pedig csak egy ujabb lenduletet adott a vegkifejletig!! Alig varom mar h lassam az uj csapatot igy h vegre Carol is megerkezett es csatlakozott hozzalyuk! :)

11 napja
Attila Pribelszki
Attila Pribelszki

Nem vagyok kíváncsi a filmre. Sem a trailer nem tetszett, a stúdió, nézőkhöz való hozzáállása és nemre/bőrszínre vonatkozó előítéletes politikája, majd annak erőszakos reklámozása teljesen elvette a kedvem. Egyébként is kezd már bőven elegem lenni az egész Marvelből, már az Amerika Kapitány háromnál is éreztem, hogy igazából sok hűhó semmiért. Persze a legtöbb prolinak úgyis mindig elég lesz egy Marvel logó, hogy pavlovi reflexszel, pénzüket lobogtatva rohanjanak a pénztárakhoz, ha egy filmben van nagyjából 5 percnyi értékelhető jelenet. Több nem is kell nekik, a milliárdok dőlnek és a stúdióknak írókra sem kell költeniük legalább.

11 napja
Attila Pribelszki
Attila Pribelszki

+Eszter Váczi Majd, ha felnősz megérted.

10 napja
Eszter Váczi
Eszter Váczi

Attila Pribelszki en meg mindig nem ertem miert kellett eroszakkal reklamozni? Attol h a youtubeon meg a tv parszor leadtak az meg nem eroszakos vagy nemtudom h erted de ennek a filmnek is sok ertelme van mert azok az emberek akiknek nincs kepzeloerejuk nem akarok peldat hozni azok nemis tudnak vele azonosulni De mi MARVEL FANOK azert vagyunk fanok mert van kepzeloeronk latjuk magunk elott almunkba is a csatat mikor pl.: a vegtelen haboruba harcoltak Thanos ellen->(akinek amugy meg kellett volna dogolnie😡) es megnezunk egy marvel filmet vagy 100 szor is akar nekem a Pókember hazateres a kedvencem a Végtelen háboru es eddig a marvel kapitany majd az uj Végjatekrol meg ne is beszeljunk ugy erzem az lesz a kedvencem es onnan is tudni kehet ki fogja tuleleni h lesz spiderman far from home vagyis a pokembwr masodik resze elvileg lesz fekete parduc 2 es Natashabol is akarnak egy kulonfilmet forgatni en nemtudom mi nem tetszik tovabbra is a marvel filmekbe en imadom es a baratnoim us szval en mar varom a folytatast😊😤

10 napja
Attila Pribelszki
Attila Pribelszki

+Eszter Váczi Látom tökéletesen megtestesíted azon célközönséget akikről beszéltem. Most belemehetnék itt részletekbe, hogy pontosan mivel van probléma (mert nem elsősorban a filmmel), hanem azzal a háttértartalommal amivel dolgozik és amivel apellál. Ez a film csak azért létezik mert ki kellett elégíteni a jelenlegi, nyugati férfiellenes politika követőit. Igazából nagyon más célja nem volt az elkészültének. A sorozatos botrányok pedig, amik a film kijövetele előtt és után is jelen vannak már bőven elég indok, hogy ne legyek rá kíváncsi. Példaként, Rotten Tomatoes, filmkritikai oldal törölte és valószínű most is törli azon hozzászólásokat amik túlságosan lehúzóak, még annak tekintetében is, hogy ezen okozatok összessége a film beharangozása előtti, öncélú és szexista politikájának volt köszönhető. Hipokrata és szexista propaganda mögé helyezett cenzúra, szuper... És, ha már egy film, egy FILM ilyen eszközökhöz nyúl vagy egyáltalán szóba kell, hogy jöjjenek ilyen jellegű dolgok az bőven elég az ellenszenvhez. Lefordítva a Disney politikájára: Ha tetszett a film akkor köszönjük a pénzt, reklámozd és gyere máskor is, ha nem tetszett akkor köszönjük a pénzt, a véleményed pedig tartsd meg magadnak. Semmi bajom azzal, ha egy filmben női főszereplő van, de ha ezt erőszakkal kell reklámozni pusztán csak ezen tény miatt akkor ott gáz van. Amerika Kapitány 3 pedig még a jobbak közé tartozik mert volt benne olyan mondanivaló amivel pro és kontra a néző is tudott azonosulni. Gondolatokat és érzelmeket ébresztett amiben állást tudtál foglalni. Ám az "eredeti" (ez egy képregényfilm...) és a "hihetetlen" jelzőktől nem is állhatna távolabb. Konkrétan abban a filmben az alapkoncepció ott teljes mértékben megbukott, hogy a kormány elítéli a bosszúállókat a károkozásokért, miközben ugyanez a kormány egy atomrakétát lőtt ki egy nagyvárosra... Zseniális forgatókönyv, tényleg.

10 napja
Eszter Váczi
Eszter Váczi

Attila Pribelszki hat mar megbocsass te is de nem ertem mire utalsz azzal h nemre bőrszinre?? En orultem h egy no volt a foszereplo meg mi az h amcsi kapi 3 nal?? Mindegyik film eredeti es HIHETETLEN jo volt Es masok meg irigykedhetnwk h nem tudnak ilyen filmet csinalni. Es egyebkent minden Marvel film megeri a penzet amit ki adunk erte😤🙄

10 napja
MrGoku995
MrGoku995

Fury azért nem hívta, mert a Bosszúállók is képesek voltak eddig elhárítani a veszélyeket...Gondoljunk csak bele ha már emberek porladnak ott nagy a baj. Meg Fury ő maga A Kém! A világ legnagyobb hírszerzésének volt az igazgatója, kizárt, hogy ne tudta volna, hogy mi folyik a földön, pontosabban Wakandában! Edit.: A Skrull-okban egyébként nagyon sok potenciál van. Ugyebár van egy 20 éves szakasz, ami alatt bármi történhetett, a 4. fázis központjában még állhatnak. Ui.: Egyetlen negatívumnak tartom, hogy a macska miatt veszítette el a szemét és elég könnyedén állt a dologhoz....Mivel a Tél Katonájában elég határozottan mondja Kapinak, hogy amikor legutóbb megbízott valakiben, a szeme bánta..Ezt a két dolgot nem tudom valahogy össze rakni, de ha nagyon pozitív akarok lenni, akkor azt mondom, hogy ez egy ösztönzés volt a Kapi számára ! :)

11 napja
TheOzI
TheOzI

Nem cicózott a cica :D

11 napja
Árpád Tas Takács
Árpád Tas Takács

Csak mondjátok el mi van a stáblista után , és soporok 5000 Ft-ot .

11 napja
Árpád Tas Takács
Árpád Tas Takács

+Ide nevet kell írni kösz mimdent mindenkinek !

9 napja
Ide nevet kell írni
Ide nevet kell írni

+Árpád Tas Takács a bosszúállók bázisán

9 napja
Árpád Tas Takács
Árpád Tas Takács

És mégegy ücsö dolog. Hol ?

10 napja
Ide nevet kell írni
Ide nevet kell írni

Amerika kapitány, fekete özvegy

10 napja
Árpád Tas Takács
Árpád Tas Takács

És találkozik valamelyik bosszú állával , kitől kérdezi ?

11 napja
Stefano KamizZa
Stefano KamizZa

Amugy még mindig nem Marvel kapitány a neve, mivel Marvelnek a tudóst hívták...és róla szólt egyrészt a film,nem a szupernőröl.

11 napja
Vitya7708
Vitya7708

Ezt próbáltam értelmezni,de nem sikerült.

11 napja
Istvan Abraham
Istvan Abraham

Nagyon tecet

11 napja
zsmate 2526
zsmate 2526

Szerintem nagyon jó volt a film! A történet, csavarok, zenék, poénok!

11 napja
Ape and Essence
Ape and Essence

1. Veszélyeztetik a Földet vs féluniverzum elporladt. Talán erre gondolt marvel mikor azt mondta, csak vészhelyzetben hívja. ;) 2. Nincs látvány világ? Hol hiányoltad? Marvel felébredése kifejezetten hidegrázós volt, vagy az űrben szétcsapunk egyedül mindenkit nem túl látványos? 3. Nincse egyénisége? Egyrészről nem is tudom mire kéne itt gondolni, de szerintem egy tök korrekt előzmény filmet kaptunk tele apró utalással. Pl. a kislány nem hasonlít valakire akit már ismerünk? Erről egy szó sem esett. Ráadásul mit kéne kapnunk szerinted egy szuperhős filmtől? Egy rész alatt egyik karakterről sem tudtunk meg többet.

11 napja
Vaszilij Szokolovszkij
Vaszilij Szokolovszkij

Talán azért nem jött, mert akkor még nem volt kitalálva, hogy őt is átveszik a MCU-ba, ha fel lett volna vezetve vagy már az elején is számolnak vele akkor nyilván ott lett volna. Sokan írják, hogy csak azért nem jött, mert az nem is volt valós veszély meg a többiek simán lerendezik ezért meg azért nem hívta Fury ami nyilván elég nevetséges, hogy hívhatta volna mikor még nem is létezett. Ez elvileg csak pár éve lett kigondolva, hogy na akkor ő is kell, bosszúállok 1-2-be még nem is "létezett"... Amúgy ezen kár fennakadni, folyamatosan jönnek új karakterek és ez mindegyiknél le lehetne játszani, hogy akkor miért is nem volt stb.

10 napja
IGN Hungary
IGN Hungary

+Ape and Essence Nem-nem, Carol barátnője Maria Rambeau, a lányát hívják Monicának - ő volt az, aki segített átszínezni a film végén a ruhát, és ő beszélt az árhajóépítésről is.

11 napja
Ape and Essence
Ape and Essence

+IGN Hungary Monica, Carol barátnője, én a lányáról beszélek akinek nem tudjuk meg a nevét, viszont első rénézésre tudja színezni a Kree ruhát, valamint tesz is egy utalást, hogy majd űrhajókat fog építeni. Valamint hasonlít is, ha eddig nem találta ki senki -> Shurira. Ez csak nekem tűnt fel? :)

11 napja
IGN Hungary
IGN Hungary

Szia! 1. Nick Fury nem tudott Thanos tettéről, ő már csak annak eredményével szembesült, ami az ő szemszögéből nem tűnhetett veszélyesebbnek, mint a Chiaturi vagy Ultron támadása. 2. Az egy fájdalmasan rövidke, bár lelkesítő szekvencia volt, ráadásul kérdőjeles, hogy a Kapitány miért nem ütötte szét az összes Kree hajót, mikor megtehette volna. 3. A legjobb Marvel-filmek mind-mind magukon viselik rendezőik kézlenyomatát. A tél katonája, A galaxis őrzői, a Thor: Ragnarök sok tekintetben azért lettek olyan emlékezetesek, mert a direktoruk egyéni ízt kölcsönzött nekik. Az általad említett lány egyébként Monica Rambeau, aki a képregényekben egy időre felveszi Marvel Kapitány szerepét, mi több, a Bosszúállók vezére is lesz egyben. Lehet, hogy ezt még előveszik a későbbiekben. :)

11 napja
János Márton
János Márton

Igazából lassan már elég a marvel címke ahhoz hogy az ember elmenjen egy filmre

11 napja
Hard 3n3d
Hard 3n3d

Vagy épen hogy ne :D

10 napja
Tímea Ondok
Tímea Ondok

Elaludtam rajta :(

11 napja
TheBoneTCH Saby
TheBoneTCH Saby

Mivan ha Fury azert nem hivta eddig Kapitanyt mert eddig az angyalok mindig gyoztek es most latva, hogy elbuktak (legalabbis sejtette) igy mar eleg indokot kapott, hogy hivja. Na?

11 napja
Geza Gulyas
Geza Gulyas

7/10

11 napja
Gábor Zsigmond
Gábor Zsigmond

Nem tesznek említést a főszereplő neméről? Tehát az, hogy van egy elég hosszú és felesleges snitt arról, hogy a gonosz és primitív hím fajtársai nem hittek abban, hogy végig tudja küzdeni a kiképzést, illetve megjegyzéseket tettek arra vonatkozóan, hogy a nők kezébe mi való, az nem erre a tényre reflektált? Utóbbit ráadásul nem érezték elégnek egyszer bedobni a filmbe. Nem akarok rosszindulatú lenni, de (:D) szerintem ez a film a jó nyitószámokat most az Infinity War és Endgame közé történő beékelődésének köszönheti. Önmagában szerintem nem érdemelt ki nagyobb bevételt, mint a Thor első vagy második része.

11 napja
Antal Trab
Antal Trab

beszóltak neki a katonaságnál.. bakker ez a TOP GUN-ban is benne volt, sőt az Angyalbőrben-ben is eljátszották. MEllesleg ez kb a film fél százalékát sem tette ki. A másik faj is beszólt neki folyton.. Épp az a lényeg.. katonáknál nem hittek benne, mert nő, a kree-k nem hittek benne igazán, mert ember, az emberek nem hittek neki, mert idegen, a legfőbb intelligencia meg lenézte, mert mindenkit lenézett. a filmben ez egy narratív elem, az egész oda fut fel, hogy mert EMBER, ezért mindig feláll. Nem azt mondta, hogy nő, azt mondta, hogy ember.

11 napja
Norbert Bodó
Norbert Bodó

De most a csaj egy végtelen kő energiáját szívta magába? Mert elvileg a thesarakt (sorry, nem tudom hogy kell le írni) -ból lett a hajó "magja" nem? A csaj valami bónusz végtelen kő lenne?

11 napja
Antal Trab
Antal Trab

csak kapottbelőle egy löketet, szerintem

11 napja
Martinez *
Martinez *

Bocs IGN de Peter Quilt meg lehet érteni miért nem tért vissza a földre..

11 napja
Martinez *
Martinez *

Stan Lee... Megemlékezés volt az egyik legjobb

11 napja
Martinez *
Martinez *

A film jó lett 10/7.5.. Csak hosszú de nagyon jó..

11 napja
Babai Attila
Babai Attila

Imádom ezt az univerzumot...

11 napja
pstomi
pstomi

Számomra legrosszabb Marvel film a Hangya és Darázs után.

11 napja
ww95
ww95

Valamiféle racionális válaszokat keresni egy ilyen jellegű filmben?! Hogy az egyik szereplő miért tette vagy nem tette ezt vagy azt? Nem tűnt fel esetleg,hogy ezekben a filmekben a racionalitás szikrája sincs meg? Ezek mese filmek, meseszereplőkkel, mese szerű történettel. Végtelen erők repkednek, végtelen dimenziók között ugrálnak egy csettintésre, végtelen kövekkel dobálóznak. Mindent elsöprő erők harcolnak legyőzhetetlen akadályokkal, és mi az eredmény: pukk. Hol volt Marvel kapitány,amikor zengett az ég? Nem mindegy. Majd előugrik valahonnan,ha kell, oszt jónapot. Vagy majd jön Tököm-bököm herceg a pí dimenzióból, oszt maj legyőzi a Húha de gonosz egy geciláda vagyok császárt,és kész. A lényeg: ne csináljunk már tragédiát egy harmadosztályú színműből!

11 napja
Hankovits Zoltán
Hankovits Zoltán

Sztem jó volt a film! 😁😁😁👌

11 napja
Bence Csomor
Bence Csomor

látszott a végén levő űrcsatában hogy még nem uralja az erejét teljesen és nem elpusztíthatatlan, de mikor utána leszállt a földre leverni mesterét reméltem, hogy legalább egy kicsit elfárad Carol. Az hihetőbb lett volna. Fura nekem ennyi energianyaláb meg repkedés után úgy ér földet mint aki csak a szemetet vitte le a felhajtóra.

11 napja
Antal Trab
Antal Trab

Ha jól tudom, nem termeli, hanem elnyeli és visszaadja az energiát, márpedig lőttek rá rendesen.. Na meg ott van valami spec erő, amit ha felfedez magában, kvázi legyőzhetetlen. Az adatlapok szerint egyébként 12 óráig tud harcolni fáradtság nélkül. A filmben meg a Tesseract táplálja az erejét, fene tudja, az mikor fárad el.

11 napja
Taxan TM
Taxan TM

Peter quill az anyja halala miatt bem tert vissza a foldre

11 napja
Molnar Peterjozsef
Molnar Peterjozsef

Jó színész csak ez nem jött neki össze. Se nem lett szerethető a karaktere se nem maradandó .Sótlan jellemtelen fapicsa volt. Ez a film az első igazi MCU bukás a már kiépített universe óta. ÉS a kasszát hagyjuk mert a last jedi is jó pénzt hozott de egyértelmű bukó volt minden más szempontból még visszamenőleg is pusztított a star wars eszmeiségében. CPt marvel pedig kritikailag is bukott történetileg nem következett belőle semmi és origin storyként sem állta meg a helyét . Főleg ahogy Nick Fury mítoszát lerombolta annak karakterét le degradálta . Szépen indul a new era...

11 napja
Antal Trab
Antal Trab

Nekem pont bejött ez a játék... simán hozta a 90-es movie-kat.. nekem a sótlan rendezéssel volt kicsit bajom. Viszont Fury szeme szerintem is hülye húzás volt.

11 napja
Dominik Domokos
Dominik Domokos

Nekem tetszett vicces volt

11 napja
UR! Fadgyas
UR! Fadgyas

Nekem kurvara tetszett :)))

11 napja
Levente Luzsa
Levente Luzsa

Remélem a titkos inváziónál már a szuperkrullok a Disney-nél lesznek.

11 napja
Gábor Kovács
Gábor Kovács

Sikerült megtanulni jól kimondani a skrull szót😌 már csak ezért is megy a like👍🏻

11 napja
S. R.
S. R.

6/10

11 napja

Következő

MARVEL KAPITÁNY 🐱 l Kritika l PRO&Kontra

09:16

Hova tovább, Marvel? - Marvel kapitány 🎬

07:45

A Marvel Moziverzum minden készülő filmje

08:48

A Marvel Moziverzum minden készülő filmje

IGN Hungary

Megtekintés 96 000

Mészáros Lőrinc vs. Mark Zuckerberg | Dumaaktuál | Comedy Club

07:10

Mészáros Lőrinc vs. Mark Zuckerberg | Dumaaktuál | Comedy Club

Comedy Central Magyarország

Megtekintés 328 000

Link Gets Hypnotized To Love Tomatoes

13:50

Link Gets Hypnotized To Love Tomatoes

Good Mythical Morning

Megtekintés 1 067 692

Theo Von - H3 Podcast #109

1:55:15

Theo Von - H3 Podcast #109

H3 Podcast

Megtekintés 423 545

TRY NOT TO LAUGH CHALLENGE #18 w/ ZACHARY LEVI

13:30

TRY NOT TO LAUGH CHALLENGE #18 w/ ZACHARY LEVI

Smosh Pit

Megtekintés 1 234 154

9 PEOPLE YOU DON'T WANT TO MESS WITH

11:32

9 PEOPLE YOU DON'T WANT TO MESS WITH

#Mind Warehouse

Megtekintés 9 457 990

Non-Scary Movie - Key & Peele

3:04

Non-Scary Movie - Key & Peele

Key & Peele

Megtekintés 841 826

Joe Rogan on the New Zealand Shooting

9:35

Joe Rogan on the New Zealand Shooting

JRE Clips

Megtekintés 2 783 305

7 Gifts That Aren't What They Seem

6:20

7 Gifts That Aren't What They Seem

Vat19

Megtekintés 2 335 557

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD - Official Teaser Trailer (HD)

1:46

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD - Official Teaser Trailer (HD)

Sony Pictures Entertainment

Megtekintés 13 033 795