Sajtóklub (2019-03-11) - ECHO TV

 • Közzététel: 11 napja

  ECHO TVECHO TV

  Tartam: 43:05

  Minden más: www.echotv.hu/musorok/sajtoklub

  Egy brüsszeli titkos dokumentum szerint az EU tagállamainak igenis figyelembe kell venniük az ENSZ migrációs csomagját. Huth Gergely ezzel kapcsolatban azt mondta: ez az a lopakodó jogalkotás, amiről már évek óta beszélünk. Hozzátette, Nyugat-Európában másképp értelmezik a demokráciát, ott ugyanis nem foglalkoznak a nép akaratával. Az ECHO TV Sajtóklub című műsorának vendégei Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa voltak.
  Műsorvezető: Bayer Zsolt
  Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: facebook.com/echotelevizio/
  ► a honlapunkon: www.echotv.hu
  ► és Instagramon: instagram.com/echotv_official

Tamás Marosváry
Tamás Marosváry

Dehogy nem tudjuk, hogy mi a célja ennek a "kísérletnek", Szentesi már megválaszolta ezt.

4 napja
lessik28
lessik28

Érdemes megvárni a kínjukat, hogyan tesznek ki.Ha mi lépünk ki és a Néppárt széthullik azt is a mi és O.V. nyakába varrnák.Hátra kell dőlni és megvárni míg kiraknak és akkor feltesszük a kezünket és azt mondjuk : "TI AKARTÁTOK".

5 napja
Tamás Nagy
Tamás Nagy

Sok Nagy Szót, Gondolatot mondottatok ki.. Ez a rész KIVÉTELESEN JÓL sikerült. Gratulálok.

7 napja
sándor vida
sándor vida

Az unokáink jövője függ a közeljövő történéseitől. AZ EU- ból sürgősen ki kell lépni és új szövetséget kell létrehozni,normális országok normális politikusaival. A liberálbolsi hazaárulókat el kell innen takarítani,mert a vesztünket akarják.

8 napja
Zoltan Lukacs
Zoltan Lukacs

Bencsik úr , nem csak a patkányok , egerek , hanem a kutyák , macskák stb : is , mind kivétel nélkul megfertozi azokat , akik valkamilyen formában , kontaktban kerulnek veluk ( itt azokra gondolok , akik a lakásukban egyutt élnek nap mint nap , vagy még szexúális életet is folytatnak az álatokkal ) ! Nem is beszélve ezekrol a r.r.k. cirkusz-bohocnak kipingált némberekrol , akik ráadásúl , még kémiai vegyszerekkel is fertozik , élettársaikat és gyermekeiket , az idióta divatnak álcázott lepel alatt !!!!!

8 napja
László Nádudvari
László Nádudvari

Ébredezünk, ébredezünk, de még nagyon álmos a szemünk, a félálom függönye még mindig nem enged bennünket tisztán látni, azaz még mindig nincs ÖNBECSÜLÉSÜNK. Liu Saolin valóban egy nemzeti hős, de legyen bármi más hősies magyar eredmény vagy érték, nem tudunk kiállni mellette és érte. Ez a műsor nagyon tiszteletre méltó, de miért nem tombol a magyar érzelmű emberek tömege a 444 irodája előtt és követelné hangosan a takarodásukat, mert a gyalázat akkor is gyalázat és rasszizmus, ha magyar a sértett. Miért kell nekünk mindent elviselni saját hazánkban? Ébredj Magyar! Itt az Isteni Példa: Március 15.

8 napja
Manó Nagy
Manó Nagy

Patkányok!

8 napja
Manó Nagy
Manó Nagy

R3D elvtarsaim? Mi az anyadrol ugatsz?

Napja
R3D
R3D

De ha ők patkányok, akkor te és az elvtársaid mik vagytok? Most komolyan! Mert én nem ismerek a magyar nyelvben olyan pejoratív jelzőt, ami illene hozzátok.

Napja
Levente P. Kiss
Levente P. Kiss

Gondolom mind Hitesek vagytok... azért a mindenki kislányáért is ejtsetek pár könnycseppet, ha bizonyosságot nyertetek.

8 napja
alfa kappa
alfa kappa

Ezek csinaltak trianont is hazank most is tele van veluk . Mindket oldalon a nagy ellenallok hozzak a legtobb vedo torvenyt :(((

8 napja
Alpár Márton
Alpár Márton

https://youtu.be/PKyp0dCrSb8?t=2800

8 napja
gábor kovács
gábor kovács

Ott tartok, megdöbbenve ,hogy lassan kezdem érteni Lenint ,és a proletár diktatúrát,bár soha nem szerettem!!!

9 napja
gábor kovács
gábor kovács

Liberalizmus= Fináncdiktatúra

9 napja
terezia csizmadia
terezia csizmadia

Barmennyire is hihetetlen,az ENSZ-böl indult el a Globalis Migracio ,a leggazdagabb Sponzoraikra kell figyelni,ök akarjak Europa Nepesseget IQ 80-ra atformalni,erre Közel-Kelet es Eszak-Afrika Nepeit szemeltek ki,a legszaporabb es legfanatikusabb egyenektöl remelik az europai Nemzet Allamok megszünteteset . Ezt az ötletet William Churchilltöl kaptak " Ha biztosak akarnak lenni a Vilagkormanyban,a Nemzet Allamokat szet kell verniük "/ 2013.05.20. FAZ Hallsteiner interju / a muszlimok majd elintezik Europat ! A Coudenhove Terv letezik es folyamatban van,ezt Barbara Cuodenhove-Kalergi 2015.Januar.7-en a Der Standard-ban adott interjuban jelentette ki ! Nem kell elhinni,utana kell jarni !

9 napja
terezia csizmadia
terezia csizmadia

A Lopakodo- Jogalkotas, Juncker nyelven..."LEPESRÖL-LEPESRE", amig majd visszafordithatatlanna nem valnak! A lepesek dülöngelö botladozasokka torzultak,de meg mindig eröszakosan követik a kiadott "Parancsot"!A Soros EPIM-je atvette az iranyitast,elötte 2005-2015-ig titokban müködött ,nem keves ENSZ tamogatassal,Peter Sutherland es William Swing .Egy 2001-s elsietett ENSZ Követelesre, az Unio Nepessegkicsereleseröl, sajnos az EU politikusok nem figyeltek fel ,mert artalmatlannak tüntettek fel a " Replacement Migration" cimszo alatt !Population Division ...a pdf-t gyorsan töröltek .Udo Ulfkotte bukkant ra, es 2015.11.28. közzetette az info.kopp-verlag.de-ben ,ezt is töröltek,a Kopp Verlag is megszünt .anonymousnews.ru -nal 2017.04.29. meg olvashato volt,ugyan ezt az EXPRESS ZEITUNG,com le is közölte !

9 napja
john smith
john smith

Dobrev Klára akkor egy bolgár vendégmunkás ? ..az tényleg Szófiában született

9 napja
Szt. György
Szt. György

Zsoltika, élmény, felüdülés benneteket hallgatni,nézni!

9 napja
László Kurdi
László Kurdi

Nagyon tetszik a műsor,mindig megnézem! Gratulálok a Magyar Média királyainak!

9 napja
Van Masik
Van Masik

Kis adalék: https://www.youtube.com/watch?v=ZE8rGXEP73s&bpctr=1552495952

9 napja
Anna Kollar
Anna Kollar

A magyar technikusi képesítést németre fordítva Bajza utcai nem ismerik el!

10 napja
endre gerege
endre gerege

1. "Amikor egy okosnak látszó ember hülyeségeket beszél azt valószínűleg parancsra teszi." (Drábik János) - Manfred Weber mondataihoz. __ 2. Ezúton szeretném megkérni a teljes jobboldali megmondó brigádot, hogy a műsor végén elhangzottak alapján legyenek oly kedvesek befejezni az 1000 évezést. Bőven az Ószövetségi idők előtt már itt voltunk. ...

10 napja
Ákos Lehoczki
Ákos Lehoczki

Dietz Guszti szavajárásval élve: fúj péter olyan messze van Shaolin Sanyitól, mint kezdő buz! fa$za a forró gőzben, a pilóta valagától.. :D

10 napja
Viktor Feigl
Viktor Feigl

Képzelem milyen viszolygást és gúnyolódást keltene bennük ha végig kellene hallgatniuk NINH DUC HOANG - a szerintük vietnámi " vendégmunkás" - előadásában a HAZÁM HAZÁM -ot . Egyébként a You Tube-on meghallgatható.

10 napja
Kulturalis Egylet
Kulturalis Egylet

A legjobb sajtóklubb ever.

10 napja
bet li
bet li

Én csak egyet nem értek, miért nem lehet nevén nevezni a "gyereket"??????

10 napja
Lukrécia Macskássy
Lukrécia Macskássy

Nem az a baj, hogy a feher ember kissebbsegbe kerult, hanem hogy demonizaljak. Fehernek lenni mar Kanadaban is veszelyes. Mint fius anya, komolyan feltem a fiam rasszista tamadasoktol. Mar eleve, hogy feher ferfi nem lesz neki konnyu boldogulni.

10 napja
PINKÓCZI BETYÁR
PINKÓCZI BETYÁR

Ausztráliában a Britek majdnem kiírtották az őslakosokat, kapizsgálod Te újságíró...

10 napja
Molnar Riki
Molnar Riki

A hazaert csaladomert akarmikor fegyvert fogok es meghalok.de elvarom a hazatol aztis hogy halalomert cserebe az arulokat bitofara vigyek rogton utana.ne kartekonykodhassonak soha tobbe.

10 napja
Eva Agnes Tschuka
Eva Agnes Tschuka

FONTOS !!! A Hungary24 altal feltett videokat ki se nyissatok, s ha megis, ne döljetek be. Minden-minden, az altaluk feltett anyagot lattam es hallottam eredetiben angolul es nemetül, de franciaul is, mindet fel is vettem, hogy önmagamat is tudjam kontrollalni. Egyetlen szo sem igaz azokbol, amitket a Hungary24 összeallitott. Megbizoikat nyilvan nem kell keresgelnünk. Rendkivül gyorsan, kapkodva, kezdetlegesen es rosszul összetaakolt, primitiv aknamunkaak. A kiserö hang is gyermeteg modon van eltorzitva, nehogy felismerhetö legyen. Nem veeletlen, hogy az eredeti nyelvet es szöveget teljesen levekeverik; a mondott es kiirt szövegek a valodi tema közeleesben sincsenek, kitalaalt szövegek, mind a maguk altal összeallitott szemenszedett hazugsagok az összes Hungary24 altal közölt video eseteben. Remenykedjünk, hogy majus 26-a utan vegre nem vaar tovabb a Kormany az ilyen aljas, lejarato tevekenyseg megfelelö merteküü megtorlasaaval.

10 napja
MP-Video Petike
MP-Video Petike

Mi lesz ha Mohamed Károly lesz a következő nagy focistánk, aki bevándorlási kötvénnyel jöhetett be az országunkba vagy egyéb úton került be szülei által Magyarországra? Lehet, hogy mégis vannak jó migránsok? :)

10 napja
Dávid Hégely
Dávid Hégely

Én vagyok az idegen a saját hazámban,magyar itt már mindenki csak én nem vagyok az.Magyar a venezuelai,kínai mindegy az ha beszél magyarul ha nem,csak az a lényeg,hogy magyarnak érezze magát.Legyen valamelyik felmenője magyar,de ha nincs ilyen az sem számít.Akinek meg ez nem tetszik,az panelproli,hazaáruló,migránssimogató de most legalább megtudtuk azt,hogy ez a négy biztosan nem magyar.Én is érezhetem magamat orosznak,töröknek,japánnak mégsem leszek az soha.A harc már nem a hatalomért,hanem a lelkekért folyik.

10 napja
Cheni Mook
Cheni Mook

Ebben igazad van.Nekem sem tetszik ez a keverés.Lehetnek a rendes idegenek a nemzet tagjai,de nem lesznek soha magyarok.

10 napja
antenaa antenaa
antenaa antenaa

A migránsok majd megfognak mindenkit a harmadik, WCbe

10 napja
Gyula Szabó
Gyula Szabó

Ezek is bevándorlók?

10 napja
Gombi Gombka
Gombi Gombka

Nem vagyok közszereplö,nem vagyok politikus - tehát nyugotan mondhatom,ami kikívánkozik most belölem.Hollandiában dolgozom,ergo libsi nyelven emigráns vagyok.De nem!!!Vendégmunkás,igen.De nem úgy,ahogy ezek(ök) levendégmunkásozzák azt a két kiváló srácot.Magyar állampolgárok,he!A legendás holland gyorskoriskat is ott hagyták,mint ...egyszer.Nem tetszik,mi?Hát,jobbak is a bevándorló emberek...Hollandia tele van arab,marokkói,török bevándorlókkal,sok más is akad itt,jártam olyan "hotelben",ahol ilyenek laktak.Bádogszekrény,tévéböl kitépett kábel,csak hideg viz,60 euro.A bárban munkanélküli emberek ittak,kávéztak,egész nap.ÖLTÖNYBEN!A segélyböl ám,hehe!Allah nevében.Szoci kormány!A pultos ruszki lány mondta el nekem,akinek Jaguar autója volt,hogy a kocsi árát ott (is) kereste meg.Kunbangóházi zayok,ne zavarjatok!Most,ahogy fogy a festék,aggódva várom,hogy bevetik faukettöt(janka vagy blanka?),amikor legarézolják azt a "mocsok" országot,amelyik a hazájuk,amiben felnöttek,és amelyik még mindig a hazájuk.Nagy baj ez,hogy csak más személyre vonatkozóan tudnak útálkozni.Nézzék meg magukat a utub - on...Korlátonvarnyú,faltörökun,fetrengöborbély,lyukasházi...Nagy csapat!Mi lehet ennél lentebb?

10 napja
Gombi Gombka
Gombi Gombka

Miféle ömlenyröl beszél ön?!No igen,egy d és egy e betüm kimaradt,a billentyüzetem nem az igazi,az a kis sör nem használt neki...Ha már itt tartunk: a "pontosan szépen" közé illik,(jár!) a vesszö!Bár maga tanulékony lehet,azt gondolom.Hallgatója ennek az ellenzéki VVV tanfolyamnak,úgy látom.Lyó úton halad,minet is érdekel!(bocs,a k-nál kifogyott a festék,ráment az L betüre;utólag azért ment,mert még a k is kijött a csövön:minket).Magát érdekli,mi a VVV tanfolyam?Nem baj,elmondom: Vak Vezet Világtalant.(az sör kivitte a tripla v betüt a gépböl).Ömleny?!Itt egyre több uitzendburo alakul,ök hozzák és alkalmaztatják a külföldi munkaeröt.Miért is?!Hiszen annyi jó migráns van itt!Az alkalmazottak többnyire lengyelek,akad litván,néhány magyar.Igen,olcsók vagyunk nekik,bolondok lennének ezt nem kihasználni.Ja,itt szoci kormány van ám!Ömleny???Csókolja meg hisztizö "höseit",az önként tarkóra tett kézzel földre fekvöket,a munkahelyükre nem bejárókat,istennek kikiáltott bárkizayokat hallgasson és szeressék a migránsokat!De ne hozzák be öket!.Menjenek hozzájuk maguk családlátogatásra!

9 napja
Molnár János
Molnár János

Mi ez az ömleny? ---- Nemcsak dolgozni, hanem írni is pontosan, szépen érdemes. Ne légy szeles Bár a munkádon más keres- dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. J.A.

10 napja
János Tiszai
János Tiszai

Köszönöm, hogy mellettetek magyarnak érezhetem magam. Ameddig Ti is léteztek nem leszek egyedül magyar, szeretett hazámban Magyarországon! "Hazádnak rendületlenűl Légy híve, oh magyar; Bölcsőd az s majdan sírod is, Mely ápol s eltakar. A nagy világon e kivűl Nincsen számodra hely; Áldjon vagy verjen sors keze; Itt élned, halnod kell. " Aki ezt a hazát elárulja, mint a bolsi EU-s parlamentereink, e szavakat szájukra sosem vegyék, mert ez számukra méreg, és javaslom keressenek másik hazát, mert itt mindig patkányok maradnak, akik fertőznek!

10 napja
Hazardteam
Hazardteam

36:07 Lebuktál Huth Geri, hiába leplezed, tudjuk hogy van szived :) (nekem meg abszolút hallásom sorry)

10 napja
tamas horvath
tamas horvath

Globalis háttérerők. Idióták. Meg aki elhiszi nekik azok is.

10 napja
tibi zambo
tibi zambo

Így gondoltam ,végig követtétek a,gondolat,menetemet!A végére,az Asztrál-hoz!Na nyugodtan,szét kell,verni a "MAGYAR-nak nem nevezhető Tudatlan Akadémiát"Csak ennyi hajrá ,vagyunk!Nagyon szép volt!Fokozzátok még!Van mit!!!!

10 napja
Margit Baranov
Margit Baranov

Mit szólnának ezek a Ratkó korszak gyerekeihez , nagyon kemény büntetéssel járt egy terhesség megszakításával. lehet hogy az ő édesanyúkájuk vagy nagymamájuk így jött a világra .és ezt mind a háború után.

10 napja
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

Ez az adás egészen élvezhető volt a 444es csávó becsmérléséig! Nem értem, hogy mi alapján érzi feljogosítva magát bárki, hogy így beszéljen egy másik emberről - ez aztán rohadtul konzervatív keresztényi! Le patkányozni, férgezni, csúszó-mászónak titulálni.. felfoghatatlan!! Ez a 4 fószer mit tett le az asztalra, amit a 444es nem?? És utána elkezdenek moralizálni, hogy ők meghalnának a hazáért, jajj, szánalmas.. Vmi mértéktartást, kultúrált beszédet nem lehetne? Illetve ha Uj Péternek ezért a mondatért el kéne takarodnia a sajtóból (lehet, hogy el kéne), akkor egy Bencsiknek nem kéne? Pl azért mert le hazaárulózott mindenkit, aki nem támogatta, hogy az olimpia égisze alatt mondjuk Mészáros L. a világ leggazdagabb emberévé avanzsáljon?

10 napja
Ernoe Ernoe
Ernoe Ernoe

Ezek az urak itt tudatosan hazudnak, hiszen az összes menekülteket befogadó országban külön jogszabályok vannak menekültek számára. A Bayer Zsoltnak sincs ugyanolyan joga mondjuk Németországban mind egy Német állampolgárnak. - A keresztény kultúrára hivatkozó urak hazudnak, elhallgatják, hogy az "általános emberi jogok" azok amik mindenkire egyformán érvényesek függetlenül attól, hogy migrációban van valaki vagy nincs. - "Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata" - itt megtalálhato https://www.ohchr.org/EN/UDHR/Documents/UDHR_Translations/hng.pdf - Érdekes, hogy egyesek milyen gyorsan felejtenek. https://www.youtube.com/watch?v=w4QRCoLS5Zs&t=287s https://www.youtube.com/watch?v=zOR2fgBiym4

10 napja
Égenjáró Lukács
Égenjáró Lukács

A 38:50-nél említett patkányokkal kapcsolatban mindenkinek ajánlom figyelmébe (aki még nem ismerné) Wass Alberttől "A patkányok honfoglalása"-t: https://www.youtube.com/watch?v=vWO_RwCr3Vw&t=327s

10 napja
Ernoe Ernoe
Ernoe Ernoe

Az UN Szervezetének 193 tagállama közül 181 elfogadta az UN migrációs csomagját. Csupán az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország szavazott a csomag ellen. A Dominikán Köztársaság, Eritrea és Líbia tartózkodott, néhányan távol maradtak. - Gondolom 94% az nem rossz eredmény, úgy hogy jobb ha a magyar kormány szégyelli magát. - Ismétlem csupán Trump és Orbán nem fogadták el a csomagot, ennek ellenére az USA marad egy bevándorló ország, Szám szerint: 50.000 lutrival kiosztott Green-Card plusz 30.000 menekült évente Magyarország pedig csak korrupt politikusoknak és neonáciknak ad búvóhelyet. - Magyarország az egyetlen a 192 államból, amelyik nemcsak, hogy visszautasította az UN menekült csomagot hanem nem is vesz részt menekültek felvételében!! - Ez az egyedül-lovaglás egy dejavue ami engem Hitlernek a Völkerbund-bol való kilépésére emlékeztet. - Itt ellehet olvasni az UN migrációs csomagjáról szóló dokumentumot. http://www.un.org/depts/german/migration/A.CONF.231.3.pdf

10 napja
Molnár János
Molnár János

Sok minden másban is első, és egyetlen ország a mi Hazánk. Hála Istennek!

10 napja
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

Azért az szép amikor Bayer No.-ot pocskondiázza.. kíváncsi lennék, hogy a magyar lakosság hány %-a élne szívesebben ott, mint itt!

10 napja
Béla Lévay
Béla Lévay

Jó adás volt! A végén Atilla királyunkért nagy piros pont!

10 napja
F M
F M

Damjanich János egy hős volt!

10 napja
anyád buzi xd
anyád buzi xd

adócsaló bayer még mindig tv-zik? lemaradtam valamiről?

10 napja
Lajos Egyed
Lajos Egyed

Nagyon jó műsor volt. Köszönjük.

10 napja
Géza Igmándy
Géza Igmándy

16:05 : "Brüsszel az olyan, mint egy fülledt szauna. Aki oda belép, sok esetben furcsán jön ki onnan." Remélem, hogy visszahívják az összes megfurcsult fideszes képviselő Brüsszelből! Deutsch Tamás és Szájer már olyan régóta ott van, nem hiszem, hogy meg tudták volna úszni az átváltozást. Be kellene vezetne egy furcsulásmérőt, mint a sugárzásmérőt Csernobilba lépéskor. Ha eléri a 7-es szintet, azonnal hazaküldeni!

10 napja
Mónika Rónaszéki
Mónika Rónaszéki

Ábel idézet nekem is szívem csücske! Tamási is!!! És a 13 vértanú példája. Külön köszönet ezért Bayer Zsoltnak!

10 napja
Géza Igmándy
Géza Igmándy

15:54 : "A kereszténydemokrácia MINDEN, AMI AZ ELLENKEZŐJE a CEU-n tanított eszméknek és ideológiáknak..." KONKRÉTAN? Most el kell űzni a CEU-t, vagy fel kell lógatni a lámpavasra, vagy mi van? Legutóbb azt hallottam Szijjártótól és a kormányszóvivőtől, hogy senki nem űzi el őket, hazudik, aki azt állítja. Kereszténydemokrácia-ellenes intézményt nehogy már eltűrjünk Magyarországon! De az a bajom, hogy a jövő héten valami Soros-ügynök újságíró rákérdez a CEU státuszára és megint azt fogom hallani, hogy azzal nincs semmi baj. Akkor Huth Gergellyel lesz baj?

10 napja
XX. Artabanosz
XX. Artabanosz

"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." (Tamási Áron)

10 napja
András S. Domokos
András S. Domokos

Ez volt eddig a legszebb adás...

10 napja
Gabriella Mihalikné Bánóczi
Gabriella Mihalikné Bánóczi

bocsánat!

10 napja
Mikuláš Horvath
Mikuláš Horvath

Koszonom nektek Zsolt ,innet a Felvidekrol -egy nagy szivu Magyar!

10 napja
Lajos Egyed
Lajos Egyed

Nem az a baj, hogy ezek az emberek nem tudnak meghalni a hazáért, hanem az, hogy tenni sem tudnak a hazáért. Csak az tud tenni a hazáért aki meghalni is képes lenne.

10 napja
László Libor
László Libor

Bayer a hangulatkeltő, Huth az elvtelen troll, Szentesi a pátoszos-modoros, Bencsik a mindenben sátánt látó vészmadár.

11 napja
Gyula Ágopcsa
Gyula Ágopcsa

te meg egy örökös vesztes vagy , lacika !!!!!

10 napja
nemesis0720
nemesis0720

az uj peter ugyrol: szerintem a nemzeti oldal jol all ezek szerint, mert akkor szoktak bedobni ilyen/ekkora szemetseget, h ha kezd lecsengeni a feszko Magyarorszagon es fel kell megint korbacsolni. eddig ezt megtette 1-2 hulyegyerek, de hogy most maga ujpeter tette meg ez mar valami. et csinaltak az index kezdete ota. semmi uj.

11 napja
Dobó Zoli
Dobó Zoli

Zseniális műsor Zsenialis EMBEREKKEL Soha ne feledjük a történelmet És ha Európában minden összeomlik akkor szoktak mindent a mi nyakunkba varrni.... Ezt soha többé nemszabad megengedni! Nagyszerű Emberek vagytok! Köszönöm a műsort!

11 napja
János Árvay
János Árvay

...tudnunk kell arrólĺ is, hogy Atilla minden vagyonát, kincsét, ez a rohadt , mocskos lelkületü nyugati nemzetek ősei elrabolták, és mikor ÁRPÁD atyánk, ha ki is "ruccant" ezen népekhez, tette ezt azért, mert vissza akarta szerezni ezt a vagyont, ami a MIÉNK volt, ...

11 napja
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

Arról sem árt tudni, hogy az Attilát, két T-vel és 1 L-el írják

10 napja
Ervin László Horváth
Ervin László Horváth

Az, hogy a bejövő (többségükben analfabéta, nagyon idegen "kultúrájú") nemtudommicsodákat ugyanolyan jogok illessék meg, mint az őshonos lakosokat, nos ebben van egy olyan, fontos részlet, amit nem mondanak ki sehol: AZ "UGYANOLYAN JOGOK" CSAK A DOLGOZÓ KÖZÉPOSZTÁLY, AZAZ A KISEMBEREK JOGAIRA ÉS SZOCIÁLIS ELLÁTÁSÁRA VONATKOZIK! Azokéra, a szalonképes szavakkal nem leírható figurákra, akik méregdrága magánkórházakban kezeltetik magukat, ahová mi nem jutunk el soha, azok, akik nem a nyugdíjukból élnek (nem is fizettek nyugdíjjárulékot mert offshore-számlákon volt és van a pénzük, meg "érték"-papírokban) nos ezek a pénzük HOZAMÁBÓL élnerk idős korukra, tartják fenn a magánrepülőgépeiket és a világ számos helyén levő luxuskéglijeiket... Őket nem érintik ezek az "ugyanolyan jogok", mert az ő PLUSSZ JOGAIKAT ÉS JUTTATÁSAIKAT PRIVÁT, TOVÁBBRA IS VÉDETT TERÜLETEN TARTJÁK! Ők, akik a sok félmajmot a nyakunkba zúdítják, nem osztják meg a bevándorló milliókkal a luxusingatlanjaikat és bankszámláikat, jachtjaikat és lamborghinijeiket, magánkórházaikat, csak nekünk szánják, hogy ahol eddig 20 embert kellett kivárni az orvosi rendelőben, ezután 50-et kelljen .... meg akik épp akkor jöttek, ordítozással, késsel, fenyegetéssel előbb mennek be .... Mindenki gondolja végig.

11 napja
Gyula Ágopcsa
Gyula Ágopcsa

+Zsolt Kappel annyira sötét vagy , hogy veled nem érdemes normális módon kommunikálni !!!!

8 napja
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

+Gyula Ágopcsa jajj, elnézést.. most látom, hogy Te csak vmi szentségelő, nagyon haragos troll vagy, kár volt reagálnom! Az előző üzenetemet tekintsd tárgytalannak!

10 napja
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

+Gyula Ágopcsa engem inkább kórházban lássanak el, akik meg jobban örülnek a stadion építéseknek, azokat meg a stadionban lássák el. Ez miért nem jó megoldás? Szerintem teljesen igazságos lenne!

10 napja
Gyula Ágopcsa
Gyula Ágopcsa

+Zsolt Kappel téged fogunk felravatalozni a 11 ben , ha kész lesz !!!

10 napja
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

+Ervin László Horváth És ezzel mi a baj.. Viktor épített 10 új stadiont, majd ott ellátnak mindenkit! Hely van!

10 napja
ladislav kocsis
ladislav kocsis

Uj Péter ki vagy?Megadnád a lakcímed?Kretén barom.

11 napja
Zoltánné Dócs
Zoltánné Dócs

GRATULÁLOK A MŰSORHOZ!!!AMI MAGAS SZÍNVONALÚ,CSAK TANULNI LEHET BELŐLE!!

11 napja
Anikó Ács
Anikó Ács

Minden, amit az ellenzék művel (most itt a világgyőztes gyorskorcsolyázónkra is gondolhatunk, vagy a bagóné-féle mezmozdulásokra, stb.) az igaz magyar emberek malmára hajtja a vizet. Ez ki fog derülni a választásokon. Gyurcifercsi véleménye, hogy a Fidesz az egységes Európa ellen politizál, ismételten árulkodó: Ő és padtársai a globális rendszerben gondolkodnak, egy nemzeti önrendelkezés nélküli Egyesült EU-ban, ahol majd mi, Közép-európaiak csak 2-es sorszámmal vehetünk rész a Mag Európa (németek/franciák) mellet. Szép tervek!

11 napja
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

Ez a 2-es sorszám honnan is derült ki? Mi is a probléma az európai egyesült államokkal? Van már bármilyen részletes anyag, ami annak jövőbeni működését, felépítését taglalja?

10 napja
balu998
balu998

Csak egy apró adalék: 23:32 A 24.hu szerint: "Makacsul tartja magát a köztudatban, hogy a magyar főnemes Vécsey Károly halála előtt odalépett a szerb parasztból lett tábornok, Damjanich János HULLÁJÁHOZ, és megcsókolta a kezét. ... 'A „szabadság, egyenlőség, testvériség” legszebb példája, a forradalom és szabadságharc résztvevőinek emelkedett lelkületének bizonyítéka, de sajnos nem igaz. A jelenetet az utókor romantikus fantáziája szülte' – jegyzi meg Hermann Róbert" történész, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnokának tudományos helyettese. Végülis írhatott volna "dög"-öt is, dícsérjük meg a cikk szerzőjét (Bihari Dániel). https://24.hu/tudomany/2017/10/06/odalepett-damjanich-hullajahoz-es-megcsokolta-a-kezet/

11 napja
MultiDeffender
MultiDeffender

Gyerekek az ellenzék közé kellene már végre csapni , de keményen, hogy érezzék !

11 napja
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

Ebben a műsorban hol is merült fel az ellenzék?

10 napja
Zoltán Tarr
Zoltán Tarr

Van nekünk egy másik Sándorunk is... Bizonyos Petőfi (Petrovics) Sándor... Szerencséje, hogy nem most él, mert most ő is szlovák (vagy szerb) vendégmunkás lenne a 444-es patkányok mocskos képzeletében...

11 napja
Dörflinger Dody
Dörflinger Dody

32:40 -től muszáj volt megnéznem még egyszer. Bayer "előadását" a 13 aradi vértanúról, tudtam volna hallgatni tovább.

11 napja
Majom Maki
Majom Maki

Nem szimpatizálok Uj Péterrel, de ez a Liu Shaolin Sándoros dolog azért ebben az adásban nem biztos, hogy meg kellett volna jelenjen. Liu Shaolin Sándor valóban kiváló sportoló ez igaz, de tulajdon képpen a szó igazi értelmében nem magyar. Nem látok különbséget a Francia foci válogatott és közte. Az a baj, hogy ezzel pontosan a migrációs célokat igazolják. Mi történt Liu Shaolin Sándor esetében. Egy félig kínai ember képviseli a magyarokat. (szándékosan nem félig magyart írtam). Akkor mi a baj a migrációval? Az ide özönlő feketék, majd képviselnek minket (indulnak helyettünk) a foci vb-n és a futó versenyeken, a kínaiak ping-pongoznak és toronyugranak, az arabok küzdősportolnak helyettünk. Akkor mitől lesz az a siker magyar siker? Semmitől. Még a sportból is kiszorítják majd a magyarokat. El kellene dönteni Bayer úr, hogy most akkor támogatja a maigrációt a magyarokkal szemben, vagy nem. Akkor keresztény fehér magyar nemzetet, vagy a kevert rasszú kevert etnikumú nemzetet támogatja e. Utóbbi esetben kár annyit dumálni Soros papa ellen. Lehet, hogy még harminc ezüstpénzt is kaphatna. Vagy most kezdik puhítani az eddig migráció ellen tüzelt magyarságot? Mégiscsak beadta a derekát a kormány "Brüsszelnek" és valahogy most le kell nyomni az emberek torkán a migrációt? Ez után a történet után akár szembe is köphetné magát. Vagy javíthat és beismerheti, hogy tévedett. Én nem Liu Shaolin Sándort bántom, csak arra akarok rámutatni, hogy ő sem magyar. Nem vagyok a bevándorlás pártján én hiszem, hogy magyar fiatalokkal is lehet olimpiát nyerni. Csak bízni kell bennük, nevelni őket, és büsztekséget adni nekik. A ha idegenek visznek el mindet, akkor nem lesznek büszkék. És akkor magyar olimpiai csapat sem lesz. Olyan csapatunk lesz, mit az amerikaiaknak (afriakaiak, közel és távolkeletiek), nem nemzeti. A kínaianak van nemzeti csapatuk. Nekünk is kell, hogy legyen. Nem az a cél, hogy minden áron megnyerjünk mindent, hanem az, hogy megmutassuk a világnak, hogy mit tudnak magyarok és mi sem vagyunk rosszabbak (sőt jobbak), mint más. Hogy legyen büszke egy magyar fiatal, arra hogy magyar, ha az olimpiai dobogón egy fél kínai áll? Hogy fog azonosulni vele, mikor ő nem kínai, hanem teljesen magyar????

11 napja
Majom Maki
Majom Maki

Van benne igazság amit írtál és abban is, amit Bayerék mondtak, de a lényeg az, hogy ez a téma is muníció a migrációpártiaknak. Valóban nem egyszerű dolog meghatározni, hogy ki magyar és ki nem. De azért Liu Shaolint magyarnak nevezni talán már tényleg túlzás. Ha az alapján határozzuk meg, hogy ki magyar, hogy annak vallja e magát, akkor fél Ázsia és talán egész Afrika néhány hét alatt magyarrá válik és az itt született cigányok is elvileg magyarok, pedig érzékelhető, hogy ez nem így van. Azért Feket Pákó szerintem nem igazán magyar és Gáspár Győző sem az. Vannak jegyek, ami alapján lehet következtetni, hogy ki számít magyarnak. Annak eldöntése, hogy ki magyar és ki nem, nem egyszerű dolog, de a felmenők Kárpát medencei származása az europid rassz jegyek, és a magyarságtudat fontos elem és én azt gondolom, hogy a kettős identitás minimum megkérdőjelezi a nemzetiséget. Éppen ezek, amik megkülönböztetik a migránsokat a mgyaroktól és ha elmossuk ezeket a határokat, akkor az erkölcsi alapot mossuk ki a hazáját védő magyarság lába alól.

10 napja
R3D
R3D

Csakhogy Magyarországon nincs olyan, hogy "fajtiszta" magyar. Nem hiheted, hogy majd abból pár százezer honfoglaló magyarból lett 10 millió a XX. század végére. Főleg nem úgy, hogy a törökvész után a Duna-Tisza-köze és a Tiszántúl nagy részén gyakorlatilag nem - vagy csak alig - maradt ember. Ezekre a területekre a történelem folyamán lehet, hogy milliós nagyságrendben telepítettek be mindenféle népeket (svábokat, tótokat, szerbeket, stb.). Hidd el, az alföldről származom, és a szülőfalum körül szinte csak ilyen falvak és kisvárosok vannak. Én maximálisan egyet értek azzal, hogy egy nemzethez tartozás az nem vérségi-, hanem kulturális és nyelvi közösséget, kapcsolatot jelent. És jobb is ez így, mint a vérségi elven meghatározni. Csak gondoljunk a történelmünk legelejéről István és Koppány afférjára. Milyen jól sikerült az is. Pedig vérrokonok voltak.

10 napja
Budapest haliho
Budapest haliho

LIU Shaolin Sandort Uj Petertol 1 dolog kulonbozteti meg a fogalom neve a MUNKA Uj Peter es a hasonlok ezt a fogalmat nem ismerik soha nem gyakoroltak igy persze nehez nekik barmilyen eredmenyt ertelmezni vagy tartalimmal megtolteni...kaar kaar

11 napja
Kenéz Endre Zoltán
Kenéz Endre Zoltán

A 444 libsi hordája "kínai vendégmunkásoknak" nevezte a Saolin-fiúkat és tagadja a magyarságukat.

11 napja
Róbert Poroszlai
Róbert Poroszlai

Köszönjük A Műsort , példátlanul jó volt! Létezik a JOBB OLDALI ÚJSÁGÍRÁS! A JÓ TOLLÚAK CSAPATA.

11 napja
János Magyar
János Magyar

Szimpatikus emberek , jó témák! Tetszik! 👍🇭🇺

11 napja
Eva Agnes Tschuka
Eva Agnes Tschuka

Ez a müsor volt az, amelyböl a magara kicsit is adoo, az önmagat magyarnak vallo ember megtudhatta egeszen pontosan, mitöl volt, mitöl az ma, s ha a jo Isten is ugy akarja, mitöl lesz Magyar a magyar ember a jövöben is. Mindaz, amelyet ma tesz az Istenaldotta Magyar Kormany es hüseges, jozan, aldast keerö követöik, semmivel se kisebb cselekedet, mint az emlitett törtenelmi esemenyek jelentösege, azok vegrehajtoi, reszesei es magyar aldozatainak felejteni tilos tettei. A teet ma eppoly hatalmas. Am ahhoz, hogy gyermekeink es unokaink majdan ugy ünnepelhesseek Nemzetünk Ünnepeit, hogy a mi, az egesz vilagban is egyedülalloan Isten-nel kezdödö, csodalatos Himnuszunkat büszken, könnyes szemekkel, magyar lelekkel enekeljeek, most, majus 26-an kell nagyon-nagyon reesen es eeszen lennie egeesz Nemzetünk ma eelö eertelmes polgaarainak. Tegyük haat a dolgunkat ennek megfeleöen! A jo Isten aldja meg a Magyar Nepet es a Magyar Kormanyt ! Hajra magyarorszag! ISTEN ALDD MEG A MAGYART !!!

11 napja
Katalin Szász
Katalin Szász

Zsolti! Orokre szivembe zartalak az aradi vertanukert valo megemlekezesedert🥰

11 napja
Eva Agnes Tschuka
Eva Agnes Tschuka

A 444-gyel kapcsolatban ugyan min lepödünk meg? Vegyük mar vegre tudomasul, hogy az ilyen paratlanul aljas, gonosz es primitiv komcsi bagazstol nem varhato mas. Szilard meggyözödesem, hogy az erintett es meltan köztiszteletnek örvendö elsportoloonk lenyegesen intelligensebb, okosabb, mindenekelött sokkal magyarabb annal, hogy az ilyen sötet nemzetgyilkosok gyalazatos megjegyzesein ne tudnaa maga felülemelkedni.

11 napja
Anikó Ács
Anikó Ács

Remélem!

11 napja
Eva Agnes Tschuka
Eva Agnes Tschuka

weber a sajat partjat maar megtagadta es folytatja is ezt a nemtelen tevekenysegeet. Egyebekben pedig nincs semmifeele politikai gyakorlata es tapasztalata. Szerintem korabban, az öt javaslo föisiasz azert javasolta jelöltkent, mert pontosan tudta, hogy ugy csavarhato, mint a nyirkos, szappannal teli szivacs. Ez kell az EU-vezetesnek mindenkorra, mert "fentröl" ilyen a parancs, azon a gerenctelenek utan kutato elvn alapulva, amely szerint megtalaltaak pl. dobrevet, mint a gyalazatra megfelelöen hajlithatok egyik legkivalobbikaat. Keplekeny anyag kell az Europat irto felsöbb szerveknek.

11 napja
Anikó Ács
Anikó Ács

Valószínűleg ez az igazság.

11 napja
Gábor Dénes
Gábor Dénes

Nagyszerű , léleképítő, önvizsgálatra serkentő adás volt. Hálásan köszönöm.

11 napja
Anikó Ács
Anikó Ács

Ott a pont.

11 napja
Eva Agnes Tschuka
Eva Agnes Tschuka

weber önmagabol es abbol kiindulva, hogy minden politikus gerinctelen, megprobalja magyarazni a bizonyitvanyat Orban Viktornak. Ugy tünik, nem ismeri meeg a Magyar Miniszterelnököt! Erre mondhatja az ember, hogy vannak, akik meeg nem tudjak, hogy a hülyeket nem magyar anya szülte. Ha mar Mo-t terheli nevezett bajor az ö fölösleges es primitiv moodon atlatszo jelenletevel, maradhatna marcius 15-eig es kerhetne ünnepelyesen a neemetek es az Unio neveben bocsanatot a magyaroktol.

11 napja
Molnár János
Molnár János

+Zsolt Kappel De igen. A Magyarság az emberiség krémje, ha te ezt nem így érzed, akkor el kéne gondolkodnod, hogy hová tartozol.

10 napja
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

+Gyula Ágopcsa bezzeg Te

10 napja
Gyula Ágopcsa
Gyula Ágopcsa

+Zsolt Kappel minden népnek megvan a söpredéke , alja , rákos daganata !!!....te is hozzájuk tartózol zsoltika !!

10 napja
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

Hát azért ne állítsuk be úgy a magyarokat, mint az emberiség krémje - úgy általában!! Ennyi önkritikánk legyen már!

10 napja
Katalin Szász
Katalin Szász

A lokottrol jut eszembe. Szel Berniket lokodtek az egyesadasban tortent sikoltozas szerint. Tehat akkor Bernike is lokott.

11 napja
Miklós Áron Baka
Miklós Áron Baka

Március az Mars hava, a vonulásé olyan bizonytalannak tűnik, ki hova érkezik, mire kel a végén, bolondok napján 33:32 némelyeknek olyan értékes, mint Wesselényi tutaja a Duna zajló jegében Isten óvjon mindenkit, aki ezt az adást tolmács-fordító nélkül érti aki csak azzal, azt meg Isten hozta https://www.youtube.com/watch?v=sDfd8ZbDi2c

6 napja
magyar
magyar

A mássággal küzdők uralma a többség fölött. A sportban is követhetnék a szétválasztást. Az mégsem járja, hogy a férfi izomzatukkal leuralják a valódi női versenyzőket. Néhány gyöngyszem a hajban még senkit nem tett nővé. > A kapitalizmus és a kommunizmus ugyanaz a rendszer, külön-úton járnak, de előbb utóbb ugyanoda jutnak, a diktatúrába. Ez a két világnézet "vív" egymással hatalmi harcot, lásd: Venezuela sorsát. > A migráció invázió, aki önként átadja a hazáját idegeneknek az megérett a halálra. Isten áldja meg Magyarországot, és az igazi barátait! :-)))

11 napja
Anikó Ács
Anikó Ács

ÁMEN.

11 napja
otto kuti
otto kuti

Az utolsó gondolatoknál virágba borult a szívem

11 napja
Eva Agnes Tschuka
Eva Agnes Tschuka

Azt hiszem, sajnos teljes joggal tarthatunk attol, hogy majus 26-aig meeg fognak kiderülni bicskanyitogato igazsagok az EU-nevü terrorszervezet vezetösegeröl. Az en kis naiv, buta, egyszerü magyar agyacskamnak meg tudna valaki magyarazni, hogy ez a weber nevezetü egyed egyaltalan milyen alapon szab/szabott "felteeteleket" egy sokat bizonyito tagorszag kivalo Miniszterelnöke szamara? Az emlitett Übermensch e pillanatban egy nepparti tagpart tagja, ezen felül pedig egy jelöltKE, aki meeg közel sem lehet biztos abban, hogy messzemenö almai valora is valnak.

11 napja
hétszilvafás
hétszilvafás

Micsoda mocskos aljas kormányunk van és ezek a tv-és ügynökök. Menjetek ha nem tetszik az EU a felcsúti patkánnyal együtt a büdös francba. Az emberek meghalnak, de stadion épül, életmentő gépekre nem telik. Sikerül szétverni az MTA-t az egykori komcsiknak. Csak álarc más! Idióta korcsok.

11 napja
Miklós Áron Baka
Miklós Áron Baka

Nemesi becsszavadra bízom, hogy google nélkül mondj 3 eredményt, amit az MTA közölt 1989-2018 közötti időszakban.

6 napja
Anikó Ács
Anikó Ács

Vajon mi lenne, ha a patrióta, keresztény nemzetek, az EU szkeptikusok, s ilyenek 1 EP pártcsaládba tömörülnének, megalkotván ezzel a legnagyobb pártcsaládod, élén mondjuk Salvini-vel?

11 napja
György Dr Freppán
György Dr Freppán

Végre nevén nevezzük a dolgokat:Salvíni szerint őrültség kizárni a Fideszt a Néppártból,a lengyelek szerint az EU migrációs politikája őrültség.Végre egyértelművé válik,hogy valójában az őrültek és a józan ésszel gondolkodok állnak szemben egymással.

11 napja
Anikó Ács
Anikó Ács

Ott a pont.

11 napja
István Huffnagel
István Huffnagel

épelméjű ember ezt nem bírja végig hallgatni. Ennyi általánosítást.....vicc. Ti s tehetnétek már valamit az országért, ehelyett, amit itt csináltok. Annyira álszent ez az egész, hogy komolyan ez már a gyogyó. szevasztok

11 napja
Far-Hát Kapitány
Far-Hát Kapitány

Bencsikkel vitatkozom: "Az ateista bigottéria neve materializmus. Ennek a vallásnak három dogmája van: lélek nincs, az ember állat, a halál megsemmisülés."

11 napja
Imre Szmodis
Imre Szmodis

Jelen !

11 napja
Istvan Bone
Istvan Bone

Gratulálok csak igy továb 👍

11 napja
Lacafaca Laca
Lacafaca Laca

KI KELL LÉPNI AZ UNIÓBÓL

11 napja
Tamas Stiener
Tamas Stiener

Magyarnak lenni nem genetika hanem vállalás kerdese

11 napja
Cheni Mook
Cheni Mook

No,azért a genetika is fontos. Ha kinaiak lennének a szüleim és itt születtem volna,attól még nem lennék magyar csak magyar állampolgár.Mondjuk a kinaiakat eléggé tisztelem és nincs is velük semmi bajom.

10 napja
Vali Máté
Vali Máté

+Molnár János "... büszke gyönyörűség."

10 napja
Molnár János
Molnár János

Tedd hozzá még azt is, hogy Magyarnak lenni kitüntetés a sorstól!

11 napja
laszloilles52
laszloilles52

Ez volt az eddigi legjobb sajtóklub! Köszönet érte!

11 napja
Balazs Palfi
Balazs Palfi

Na ezt megkonnyeztem a metron. Igy tovabb urak, koszonjuk!

11 napja
Balázs Forgács
Balázs Forgács

Éppen a műsort néztem reggel, mikor felhívott öreg barátom Deák János. Megkérdezte, kitűzném e csütörtökön a lobogóit a magasba.. Micsoda megtiszteltetés ez nekem!? Köszönet a műsorért, nagyon jó volt!!

11 napja
Anikó Ács
Anikó Ács

:)

11 napja
Tamás Merényi
Tamás Merényi

A rasszizmus is teljesen elfogadható, ha a 444 használja a magyarság degradálására.

11 napja
Anikó Ács
Anikó Ács

Fel kéne ezeket nyomni már végre emiatt a kettős mérce miatt. Felháborító!

11 napja
Zoltan Nagy
Zoltan Nagy

Szerintem érdemes lenne elővenni George Soros 2015-'16 os nyilatkozatait amikben még azt állítja, hogy a illegális migrációt Putyin pénzeli és ösztönzi, mert össze akarja roppantani az EU-t !!!!!!! Most akkor hogy is van? Hogy lehetne egy ilyen "áldásos és kívánatos" folyamattal összeroppantani az EU-t???? A másik fele pedig, hogy azóta már felvállaltan Georg Soros támogatja a "migrációt" az elejétől kezdve!!! Az se igaz amit kérdeznek....

11 napja
Anikó Ács
Anikó Ács

+Zoltan Nagy ÁMEN.

10 napja
Zoltan Nagy
Zoltan Nagy

+Anikó Ács Ehhez már évezredek alatt hozzászoktunk, ismerjük őket, hiába akarják szétszedni a társadalmat egyénekre, hogy a szülők, nagyszülők ne tudják felvilágosítani a következő generációkat, hogy kikkel kell vigyázni! De már recsegnek ropognak a királyságuk eresztékei, érzik a vesztüket!

11 napja
Anikó Ács
Anikó Ács

Sajnos ehhez hozzá kellett szoknunk.

11 napja
Kertész Gábor
Kertész Gábor

Weber(Máris szomszéd) először a fodrászával kezdje a kirúgást!

11 napja
Stefan Fulop
Stefan Fulop

Hogy a Görgey nem tudott magyarul,vagy rosszul. Ez hülyeség! A legnagyobb magyar Széchenyi németül írta a könyveit, és ő volt az aki felszólalt, hogy Magyarországon a magyar nyelv legyen hivatalos, mert vidéki emberek nem tudnak németül! Ottó Habsburg kitűnően beszélt magyarul (volt szerencsém személyesen megismerni), és magyarnak is érezte magát!

11 napja
Gábor Novák
Gábor Novák

Ja aztán még bevezetik az új beszélt. Már dolgoznak az első kiadáson! Remélem mi kelet Európai népem maradunk az ó beszélnél!

11 napja
Anikó Ács
Anikó Ács

Ott a pont.

11 napja
Márta Egyed
Márta Egyed

D.klára aszony is kintről jött.még nem is ott szúletett

11 napja

Következő

Prof. Dr. Papp Lajos: Egészség megőrzése, betegség gyógyítása

1:04:26

Prof. Dr. Papp Lajos: Egészség megőrzése, betegség gyógyítása

Buda Környéki Televízió

Megtekintés 18 000

Atilla a Hun király

46:29

Atilla a Hun király

Csaba turul Süveges

Megtekintés 36 000

X-Men: The Last Stand - Nostalgia Critic

32:29

X-Men: The Last Stand - Nostalgia Critic

Channel Awesome

Megtekintés 477 145

Hofi Géza: Behívó

11:12

Hofi Géza: Behívó

Alten Magyarország

Megtekintés 213 000

Troll (2019-03-22) - ECHO TV

41:52

Troll (2019-03-22) - ECHO TV

ECHO TV

Megtekintés 16 000

A Világ Zsidó Szemmel 2019.03.11.

41:59

Sajtóklub (2019-03-18) - ECHO TV

43:18

Sajtóklub (2019-03-18) - ECHO TV

ECHO TV

Megtekintés 40 000

Keménymag (2019-03-12) - ECHO TV

41:07

Keménymag (2019-03-12) - ECHO TV

ECHO TV

Megtekintés 34 000

Stadia GDC 2019 Gaming Announcement

59:46

Stadia GDC 2019 Gaming Announcement

Google

Megtekintés 1 605 403

I'm in Love with My Car...? | Anwar Jibawi

3:16

I'm in Love with My Car...? | Anwar Jibawi

Anwar Jibawi

Megtekintés 627 681

I'm Something Else (Official Music Video)

2:45

I'm Something Else (Official Music Video)

SomeThingElseYT

Megtekintés 1 179 351

Avengers Endgame Theory: THEY WILL FAIL (Second Snap?)

8:29

HOLDEN - Everything You Need to Know | Up to Speed

17:46

Is Dark Energy Getting Stronger?

18:22

Is Dark Energy Getting Stronger?

PBS Space Time

Megtekintés 286 410

Wendy Speaks Her Truth

3:49

Wendy Speaks Her Truth

The Wendy Williams Show

Megtekintés 690 246