Marokkó 5: a GLADIÁTOR díszletei + GIGANTIKUS NAPERŐMŰ

 • Közzététel: 14 napja

  Magyarósi CsabaMagyarósi Csaba

  Tartam: 20:39

  ALDI UTAZÁS: www.aldi-utazas.hu/hu/
  Biztosítás.hu kedvezmény: www.biztositas.hu/utas-kupon/MAGY-2018
  Marokkói ALDI szállások: bit.ly/2ERRCyg
  Pólóvásár: videosbolt.hu/magyarosi_csaba
  Facebook: on.fb.me/1hc3BIa
  Insta: instagram.com/magyarosicsaba/
  Zenék Spotify: spoti.fi/2Dgxd6a
  Zenék Apple Music: itunes.apple.com/hu/playlist/magyarósi-csaba-s02/pl.u-6mo4lL8sK9gKmR?l=hu
  A technika:
  Olympus Kamera: bit.ly/2o7Nm5K
  Objektív#1: bit.ly/2Dzds6I
  Objektív#2: bit.ly/2De78W6
  Objektív#3: bit.ly/2HTAZkC
  Sony Kamera: bit.ly/2oYotGO
  Drón:www.icentre.hu/termek/dji-mavic-pro-fly-more-combo
  Osmo Pocket: www.djiars.hu/termek/dji-osmo-pocket
  Állvány #1: www.manfrotto.hu/190-alu-tripod-kit-horiz-oszloppal-3-szekcio-3d-fej
  Állvány #2: www.manfrotto.hu/catalogsearch/result/?q=ms0490a
  Állványfej: www.manfrotto.hu/xpro-fluid-fej-fluiditas-valasztoval
  Világítás: www.manfrotto.hu/lykos-bicolor-led-1500lux-1m-en-cri-93-5600k-3000k
  Mikrofon#1: www.rodemikrofon.hu/rode_videomic_pro_plus_professzionalis_videomikrofon.php
  Mikrofon#2: bit.ly/2oGB1Dh
  Mikrofon#3: www.rode.com/microphones/smartlav
  Ha csomagot szeretnél küldeni
  Cím: Bp.,137-es posta, Szent István Krt.10. 1137.
  Név: Magyarósi-Bánki Dóra
  A Csomagra rá kell írni:POSTÁN MARADÓ!
  értesítendő a küldeményről: yaskatir@gmail.com

Maya
Maya

👍👍👍❣💗💗❣❣❣💗💗❣👑

2 napja
Bernáth Szabolcs
Bernáth Szabolcs

Valaki meg tudja mondani hogy az elején a zene 00:16 tól az mi? mert a Shazam az nem adja ki szövegeket irtam be azzal sem találta a YT már nem tudok mit kitalálni pedig nagyon jó zene valaki kérlek...légyszives XD :)

8 napja
Soma Kocsis
Soma Kocsis

Kedves Csaba! Szakmabeliként volt egy nagy gondom a középső, nap- és atomerőműves résszel. Szeretném ha elolvasnál egy cikket és egy kicsit árnyaltabban kezelnéd a megújuló energiaforrásokat, illetve a közönség felé is ezt kommunikáld.  https://atombiztos.blogstar.hu/2019/03/06/a-jo-a-rossz-es-a-csuf-a-nemet-energiaforradalom-ellentmondasos-valosaga/69876/?fbclid=IwAR3KSKQOKRLQFjzl46hFt3ujY8XGaeY2tyBDkxOOrPRDyiGUcVnAajhmm8E Bosszantó, hogy még a nagyon intelligens emberek is elkülönítve kezelik az energetikai rendszerekben résztvevő elemeket. Például ott van az elektromos autó, aminek sokak szerint nincs CO2 kibocsátása. Ez igaz, ha lokálisan nézzük ezt az elemet, ha globálisabban akkor kibocsátása függ az adott ország rendszerállapotától amikor éppen a töltés zajlott. Mivel az villamos energia megtermelését a szenes, és gázos erőművek is kielégítik. Üdvözlettel: Kocsis Soma

9 napja
Soma Kocsis
Soma Kocsis

Az egész áramtermelés kb olyan rendszer mint egy utazós videó összerakása. Van amire az Olympus kamerád a jó, és van amire a GoPro. Ott könnyebb elmagyarázni a népnek mert könnyen használja az egyiket vagy a másikat. Az erőműveknél meg sokaknak csak az a lényeg, hogy legyen áram a konnektorban, mivel senki se fog erőművet venni.

9 napja
Soma Kocsis
Soma Kocsis

Igen, nagyon mások a működési paraméterek, illetve az termelt energia felhasználása is. A mostani Paksnak is kifejezetten negatívak lennének az ottani körülmények, ő nem bírja a meleget annyira, mint a annak a naperőműnek itt. Illetve Pakson alig van olyan időszak amikor szükség lenne bármilyen tározóra, ott a naperőműnél meg van, az is rontja úgymond a termelést, hiszen annak is van egy hatásfoka, vesztesége. De akkor is túl komplex a két erőmű probléma köre, hogy a termelt energia mennyiség alapján össze lehessen őket hasonlítani. Emellett egy x teljesítményű erőművet azért igyekeztem egy helyre helyezni, mert a két ország hálózata is nagyon eltérő. Nem tudjuk milyen messze vannak azok a fogyasztok akikhez lényegében a legkisebb ellenállás elvén, a legkisebb veszteségek mellett odaáramlik az áram. Tehát nem tudjuk, hogy a megtermelt energiából mennyi hasznosult. A meleg ebben az esetben a marokkói hálózatra hathat hasonló struktúra esetén negatívan. Lényeg az egészben, hogy kell mindkettő típus csak okosan kell az egészet kommunikálni a nép felé, illetve a megfelelő arányok betartása is fontos. Mivel nem egymás kiváltói, hanem kiegészítői.

9 napja
Magyarósi Csaba
Magyarósi Csaba

De te meg most összehasonlítottál egy német naperőművet egy szaharaival, ami legalább akkora hiba. Ouarzazete-ben az évente 1,5 ezer gwh-t termelnek, ami a paksi erőmű tizede. Szóval itt egy reaktorra leosztva nem 7-8-szoros a szorzó, hanem 2,5, és az már egészen máshogy hangzik!

9 napja
Soma Kocsis
Soma Kocsis

+Magyarósi Csaba Sajnos a megbízhatónak számító vízerőműveket nyírták ki Bős-Nagymarosnál még régebben, a mostani tendencia szerint folyamatosan létesítünk kisebb-nagyobb naperőműveket. Pakson van egy kb 17 MW-os, Felsőzsolcán egy 16 MW-os amik újabbak. Pécsen 10 MW-os, a Mátrái erőműben egy 16 MW-os régebbi. Ezenfelül folyamatosan létesítenek 0,5 MW alatti naperőműveket. A cikkben az a lényeg, hogy beszélt a kihasználási tényezőről. Az azt jelenti, hogy az évnek hány százalékát kell maximum teljesítményen termelnie az erőműnek, hogy az évben a ténylegesen kiadott energiamennyiséget megtermelje. 11,3 % volt a naperőművek esetében az atomnál meg 86 %. Tehát a 8670 órából a naperőművek 990 órát "mentek", míg az atomerőművek 7534 órát mentek a publikált, maximális, beépített teljesítményükön. Ez egy cirka 7-8 szoros eltérés. És emiatt nem szabad a kettő csúcsteljesítményét összehasonlítani, a mennyiségek közlésén túl. Ebből következik, hogy a 580 MW naperőmű a kb 2000 MW teljesítményű atomerőművünkhöz képest nem a negyedét, hanem a 28-32-ednyi energiát fog megtermelni éves szinten. Egy 500 MW-os atomerőművi blokk ezek alapján 3500-4000 MW naperőműnek feleltethető meg. És ezt nem értik az emberek úgy általában. Az összehasonlítgatásban főleg az a baj, hogy úgy hangzik, hogy ez helyettesíthetőséget jelent, közben ez egyáltalán nem igaz.

9 napja
Magyarósi Csaba
Magyarósi Csaba

Annak, amit linkeltél, semmi köze az én naperőműves részemhez. És az energiaszektort kétféleképpen lehet szerintem elcseszni: ahogy a cikkben is tárgyalt németek, akik a zöldenergia mellett kivégezték az atomot, és ahogy mi, akik az atom mellett kivégezték a zöldet. A kettő együtt a megoldás.

9 napja
Loránd Váncza
Loránd Váncza

Valaki tudja, hogy mi a dal címe?

11 napja
Zsolt Kocsis
Zsolt Kocsis

Wow... https://www.google.com/maps/place/Ouarzazate+45000,+Marokkó/@31.0616265,-6.8736825,2657m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0xdbb104077422057:0x26b3cb529b37ab00!8m2!3d30.9335436!4d-6.937016

11 napja
bazsin
bazsin

Amikor elkezdted felvázolni a Kleopátra küldetést, miszerint nem volt nagy siker, de itthon a szinkron miatt óriási film volt, Én elsőre az Oszkárra gondoltam Sylvester Stallone-val, ami máig az egyik kedvenc filmem...Ott is elhangzottak maradandó idézetek, nem is kevés :DDD

11 napja
György H
György H

Csaba, én átérzem.. Bármit eljátszanék Monica Belluccival, a bármit is.. :D

11 napja
György H
György H

Csak a blokkra vettek fel 4000 millió hitelt.. :( Szóval jóval drágább.

11 napja
Péter Nothart
Péter Nothart

Robi, hatalmas.. sírok rajta :D :D

12 napja
Jozsef Papp
Jozsef Papp

1:14 Ami fontos az fontos!! :)

12 napja
Tibor Lakatos
Tibor Lakatos

Miután felvezetted az Atlas Studio-t, 10:15-nél Robi véleménye: "Ott egy kutya" - egyszerűen zseniális a ti párosotok!

12 napja
Zoltán
Zoltán

Jobbak a Robival készített videók.

12 napja
Manyi Moszó
Manyi Moszó

Tény, hogy Robi a technikai háttéren túl egy önálló, mégis integratív színfoltként is jelen van. Általában az interjúalanyok is jót tesznek, árnyaltabbá teszik Csaba stílusát.

12 napja
Monika Torhanyne Csasznyi
Monika Torhanyne Csasznyi

Sziasztok! Mindenképp gyertek el a "madaras tesco" savoya-parki egységébe is egy villám látogatásra. Én ma jártam ott és híres filmek (értsd ez alatt; Terminátor, Mad Max, Top Gun, James Bond, Indiana Jones, stb ) motorjai vannak kiállítva az üzletsoron 03.14-ig. Ámultam és bámultam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, szerintem a Ti szíveket is megdobogtatják majd a relikviák. http://www.savoyapark.hu/motorkiallitas-a-savoya-parkban/

12 napja
Viktor Mező
Viktor Mező

Az utazós csatornádra is tedd ki légyszíves, mert jó lenne egyben látni ezeket a részeket. Majd ha ráérsz.. Az USAnka első része fantasztikus lett, és a második évadot nem találtam. De tudom.. sok a munka. Ez látszik is, valódi érteket mutatsz be, és ,legszívesebben eltenném mindegyik részt dvd-n. Marokkó bemutatásával garantáltan sokaknak kedvet csináltál. Nagyszerűen tálalod drón nélkül is, úgy ahogy senki más nem tudja. Jó egészséget kívanok Nektek! Szinte olyan, mintha utaztam volna.. köszönöm.:)

12 napja
J. S.
J. S.

Nem olyan nehéz megtalálni... https://www.youtube.com/watch?v=q74KprALuqw&list=PLTfO6ZKo3GwYmF8ZOzXTL8QeZEPDp2_wx

12 napja
Geri K
Geri K

Ma nem volt videó, pedig úgy vártam.

12 napja
star 70
star 70

Csaba😅😅😅 ez nagyon jo resz volt:-) Robi is visszavett a favicceiböl(bar meg lehetne faragni belöle)ugyhogy köszi az elmenyt!

13 napja
Dániel Németh
Dániel Németh

"ottegykutya"

13 napja
Balázs Bolvári
Balázs Bolvári

Szia Csaba! Létrehozhatnál egy Patreon fiókot. Az ilyen úton videókat szívesen támogatnám, hogy még több ilyen legyen, vagy, hogy hosszabb sorozatok legyenek egy-egy ilyen útról. Szerintem nem lennék ezzel egyedül.

13 napja
György Dudás
György Dudás

Sziasztok! Csaba iszonyatosan várom minden reggel, hogy veled indítsam a napom. Nagyon szépen köszönöm, szerintem mindenki nevében hogy vagy nekünk, és csinálod ezt a hatalmas melót. Egy nem konkrétan az epizódhoz kapcsolódó kérdéssel jönnék nem csak hozzád Csaba hanem a teljes közösséghez. Tuti megválaszoltad már egy korábbi adásban de a franc sem tudja már pontosan melyikben, így ismét feltenném a kérdést hogy honnan származik a napszemüveged? Iszonyatosan hosszú ideje tetszik, minden adásban várom mikor jelenik meg újra és mára megért bennem a kérdés, hogy miként tudnék én is beszerezni egyet. Jó kikapcsolódást neked is és Robinak is ebben a csodás országban!!

13 napja
Péter Hebling
Péter Hebling

16:16 Szegény Robi ...... mit ki kell állnia :D

13 napja
Ádám Erdős
Ádám Erdős

Hogy töltitek az eszközöket?

13 napja
65 Momo
65 Momo

Ez a cég készítette a naperőművet, akit esetleg érdekel: https://www.acwapower.com/en/projects/assets/ Őrületes technológia. Amúgy az a haló, vagy délibábszerű jelenség számomra felfoghatatlan.

13 napja
65 Momo
65 Momo

+Kriska Ati Köszi szépen, de nem igazán erre gondoltam, hanem 9:33 -nál, a torony mellett lévő fény, majd az azt követő íves parabolaszerű árnyék, ami nekem svéd.

12 napja
Kriska Ati
Kriska Ati

a tükröződés okozza: https://bit.ly/2NTF64d , ez nem az, de talán itt jobban kivehető: https://bit.ly/2SVtmiG

12 napja
Alexandra Sira
Alexandra Sira

Most miattatok újra megnéztem az Asterix és Obelix-et... Vagy századjára.

13 napja
ツnlehel03
ツnlehel03

Szerintem ez a nomád dolgok konfortossá tétele nagyon gagyi😂.

13 napja
585zoli
585zoli

31.059849,-6.870657

13 napja
Böröcz Gyula
Böröcz Gyula

Könyörgöm, ezt a dalt SOHA többé ne válaszd!!!

13 napja
Fehér Tamás
Fehér Tamás

Csakis a TE kedvedért meghallgatni sem fogja többet...! Nem csak te vagy a világon!

13 napja
veleares
veleares

Szia Csaba! Nagyon jók a videók, egy gondom van... A hangerő különbség a szöveg és a vágó zenék között. Baromi idegesítő, amikor azért a beszéd hangszintre állítom a tv-t, azt hirtelen robajjal üvölt... Amúgy a kontent király! :-)

13 napja
Fuelemuele
Fuelemuele

minden erőműhöz fontos a fűtőanyag, a szenet és az uránt lehet szállítani, de a Napsütést nem ;)

13 napja
Zoltán Kóbor
Zoltán Kóbor

Nagy álmom hogy egy hetet Marokkóban töltsek, ti ezt csak megerősítitek! Köszi! :)

13 napja
Roberto
Roberto

Respect :) koszonjuk

13 napja
TGerreGT
TGerreGT

A The way back egy jó film, alkalom adtán majd nézd meg! :-)

13 napja
Daredevil19790921
Daredevil19790921

13:59-nél az a picsa ami átsejlik a ruhán az frenetikus

13 napja
M Christi
M Christi

Na kicsi G.I. Joe gyere már nem akarok meni olyan jo itt a homokozóban ez egy jó mondat

14 napja
Lajos Wass
Lajos Wass

A vandálok is jártak arrafelé, igaz inkább Algéria és Tunézia területét érintették, de léteznek törzsek melyek szőkék és kék szeműek. Kíváncsi lennék, Marokkóban vannak-e ? A vandál vándorlás Attila korára esett és Attila szövetségesei voltak, egy magyar kutató szerint székelyek is voltak velük és Szicíliát is ők alapították.

14 napja
Lajos Wass
Lajos Wass

https://maghreb.blog.hu/2011/02/14/a_vandalok ....

14 napja
R4tB4G
R4tB4G

Kezdés: Smack My Camel ööö... in the Cameltoe.

14 napja
Jofry
Jofry

Srácok, nektek agyatokra ment a sivatagi levegő. Ennyi baromságot rég hordtatok már össze :D

14 napja
Gabostream
Gabostream

"csak kicsit sok a köcsög "

14 napja
Kungsson Thomas
Kungsson Thomas

Megintcsak rövidebb lett a video😥😥

14 napja
Bálint Lukács
Bálint Lukács

Minél több tartalmat nézek meg tőled Csabi annál jobban bebizonyosodik számomra, hogy rengeteg helyre kellene még elutaznod és épp ilyen jó minőségű, ménőségi tartalmat kellene gyártanod! Fantasztikus munka! ;)

14 napja
Jozsó Tuo
Jozsó Tuo

Nem szoktam állandó videós-t követni , de Csaba utazási videói szenzációsak, mind a tartalom, mind a képi világ, a zenék, egy szóval SZENZÁCIÓS! Nem tudok jobb szót :) a tévé társaságok tanulhatnának tőled , tőletek ( mert ugye Robit se felejtsük el, óriási forma) hogy is kell minőségi tartalmat gyártani! További sok sikert neked, nektek az életben és a munkában!!! Köszönöm az élményt srácok !!!

14 napja
Zoltán Debreceni
Zoltán Debreceni

16:18-nál Csaba: Fassbender félig robot, félig gép.... hozzá Robi nézése.... ezen hangosan kellett röhögnöm!!! :-) :-) :-)

14 napja
byervin1
byervin1

Robi a butus bohóc!

14 napja
Noro /82/
Noro /82/

Dorika Bellucchi like-olta mar a videot? :)

14 napja
Csaba Mészáros
Csaba Mészáros

Nagyon jó, hogy ezt a vonalat képviselitek. Köszönet érte.

14 napja
Róbert Burján
Róbert Burján

Pontosabban favázon gipsz elemek, amiket szobrászok kezelik rigipszel és felületett alakítanak ki.

14 napja
Németh Ferenc
Németh Ferenc

Ez egy saját videóm saját készítésű napkályhámról. Talán ilyesmi elven működik, csak aztán tudják tárolni ezt az energiát? Mítosz rombolók sorozatból vettem az ötletet. Állítólag régen hajókat süllyesztettek el a katonák a partról, pajzsaikkal koncentrált napsugárral. https://youtu.be/EQ9z-y5W-EQ

14 napja
Németh Ferenc
Németh Ferenc

Szuper, hatalmas élmény lehet ott lenni. Ide kapcsolódik egy érdekesség. Vadász Zsolt csatornája a Trabant expedíció. Róla annyit érdemes tudni, hogy kellőképpen őrült ahhoz, hogy egy Trabanttal vágjon neki a világnak. Még, ha nem is az eredeti kétütemű, hanem a modernebb verzió az. Ő azt bizonyítja be, hogy nem csak luxus utazással sofőrrel drága autóval lehet ilyen helyekre eljutni, hanem egy nomád jellegű sátras Trabantos módon is. Pont Marokkóban és környékén vlogolt az elmúlt időben. Nála láttam elsőként ezt a fura fényes naperőművet. Aminek a működése még mindig homályos. Valahogy tükrökkel összegyűjtött napsugarak a lelke? Egy videó a csatornájáról, nézzetek bele, átjön a stílusa. https://youtu.be/kI_5VjD1xso

14 napja
Gábor Ács
Gábor Ács

Gladiátor, mint jó film? Heh? o_O

14 napja
Richard S.
Richard S.

...és mint tudjuk ízlésről nem vitatkozunk.

13 napja
Gábor Ács
Gábor Ács

Tetemes ízlésficammal egészen biztosan.

13 napja
Richard S.
Richard S.

A jónál azért sokkal jobb.

13 napja
MrJoecool30000
MrJoecool30000

A the way back is jó film pedig. Van valamennyi történelmi vonatkozása is szerintem jó pár magyar családban.

14 napja
Director úr.
Director úr.

"csak kicsit sok a kocsog" :DDDDDDDDDDDDD

14 napja
Péter Demeter
Péter Demeter

Mikor jött az értesítés az új videóról, azt hittem elnéztem a naptárat és hétköznap van :D

14 napja
Tamas Horvath
Tamas Horvath

Okos dolog reggelente ilyen helyen meg vizsgálni a cipőt ennyire profi módon!!! 0:50

14 napja
Eszter
Eszter

A Prince of Persia nagyon jó film, szerintem is.

14 napja
György Rácz
György Rácz

Gyönyöru montage felvételek, tökéletes zene választás, temérdek információ, és két tök jó fej, közvetlen pali :D 10/10, erre mást nem lehet mondani, csak igy tovább, Te/Ti vagytok a a sok clickbait szar magyar videós között akik megmutatják, hogy clickbait nélkül is lehet ezt csinálni :))

14 napja
László Vágó
László Vágó

16:12 Magnetooo! :DD

14 napja
M. M.
M. M.

Kell egy Robi best moments...

14 napja
György H
György H

Robi for president!

11 napja
Levente Krisztián Büte
Levente Krisztián Büte

Robi annoys Csaba for 10 minutes straight vagy valami ilyesmi :D

11 napja
BobiHC
BobiHC

M. M. Nagyon támogatom!!!

12 napja
iiglo
iiglo

14:30 Robi: "Ó Jézusom!" - és elfordul majd távozik

14 napja
hard83
hard83

hát ez a sok mű díszlet szerintem felesleges volt, inkább a városban töltöttetek volna el több időt. Vagy a kicsi GI Joe javaslata alapján még 1 nap homokozás :)

14 napja
Balázs Terjék
Balázs Terjék

Robi formàban volt az epizódban!😄

14 napja
MaXO
MaXO

14:28 "Hogy eljátszottam mi? Engem is lehetett volna Monica Bellucci mellé hívni színésznek,de senki sem hívott! A terem búráját!"

14 napja
Zsolt Kaszap
Zsolt Kaszap

"...csak sok a köcsög" - Pusztultam :)

14 napja
Morvai Gábor
Morvai Gábor

Ti ismeritek a Bill és Ted-et?! Ezzel megleptetek, kisgyerekként rongyosra néztem kazettán, de általában senki nem ismeri akit kérdezek. Mondjuk így nézve ez Csabi és Robi Zseniális kalandja. ✌🏻

14 napja
Ádám Badics
Ádám Badics

Mondjuk engem azért érdekelne a fényjelenség oka....🙂

14 napja
Aba Sámuel
Aba Sámuel

Látszik a torony a videón azaz ez egy tükrös tornyos naperőmű . Több fajta van . http://geo-sentinel.hu/naperomu-marokkoban/ https://hu.wikipedia.org/wiki/Naph%C5%91er%C5%91m%C5%B1

14 napja
zoltan gal
zoltan gal

kernem az eggyuttes nevet ,tetszik

14 napja
Borbély Zsolt
Borbély Zsolt

''Szájzár''

14 napja
Batár Gábor
Batár Gábor

Hát ezen a gyere kicsi GI JOE hát konkrétan teleraktam a liberót :D XD

14 napja
Zsuzsanna Varga
Zsuzsanna Varga

That's what I call a true bromance.

14 napja
Kolos Nagy-Máró
Kolos Nagy-Máró

Lehetséges lenne, hogy az index kép cs:go-ban a DUST || mapon a terrorista kezdőhely??

14 napja
Ágoston Marton
Ágoston Marton

Nagyon király lett ez is mint a többi😊👍👍így tovább!!!

14 napja
اكتشف أفضل فنادق العالم
اكتشف أفضل فنادق العالم

❤ Morocco ❤

14 napja
Gábor Dombos
Gábor Dombos

https://goo.gl/maps/CeHJPsDMRem

14 napja
Zoltán Kertész
Zoltán Kertész

Király az a nagy neutralizáló. :D

14 napja
Noalle
Noalle

Szeptemberben voltam Marokkóban, de kicsit más útvonalon, mint ti. Azt is nagyon élveztem, de - ahogy azt a videóitok is bizonyítják - még bőven van ott látnivaló, úgyhogy biztos hogy a későbbiekben visszalátogatok oda, mert nagyon megjött a kedvem ismét egy kis marokkói túrához :)

14 napja
Levente Veres
Levente Veres

3:42 "Naaa, kicsi G.I Joe, mi vaan?"😂😂

14 napja
19zombi82
19zombi82

🤣

14 napja
Bence Bujdosó
Bence Bujdosó

Eddig ez volt a legviccesebb rész az tuti :D

14 napja
Levente Veres
Levente Veres

+Morvai Gábor Pont erre gondoltam én is, színes így az egész út... Mondjuk már megszokhattuk tőlük a hülyeségeket..😂

14 napja
Morvai Gábor
Morvai Gábor

Nagy formák! 😄 Mennyivel jobb, hogy két barát csinálja, nem két fapova ezt az utazós műsort!

14 napja
Adam Bajusz
Adam Bajusz

Levente Veres kicsit olyan volt Robi mint Alan a Másnaposokból. :D

14 napja
Ákos Túri-Kiss
Ákos Túri-Kiss

A vizet honnan szerezték a sátrasok?

14 napja
DudiMr
DudiMr

A legtöbb ilyen helyen hektoliteres bazinagy tartályokban visznek oda vizet x időközönként. Aztán az ott el van x ideig

13 napja
Filmrajongó
Filmrajongó

*A Kleopátra-küldetés szerintem is nagyon jó!* https://www.filmkatalogus.hu/Asterix-es-Obelix-A-Kleopatrakuldetes--f12270 Meg a Gladiátor is! :) https://www.filmkatalogus.hu/Gladiator--f419 A Bill és Ted zseniális kalandja pedig örök kedvencem! https://www.filmkatalogus.hu/Bill-es-Ted-zsenialis-kalandja--f4131 (Tudtátok, hogy készül a folytatás?)

14 napja
Péter Mikus
Péter Mikus

Akit érdekel a Bill és Ted... itt megnézheti... https://videa.hu/videok/film-animacio/bill-es-ted-1-zsenialis-E66bx5FjGhAL3T9H

14 napja
Mészáros Máté
Mészáros Máté

Igen, nagyon jó lett a szinkron. Mintha Romhányi csinálta volna :D Zseniális film lett így :)

14 napja
Filmrajongó
Filmrajongó

+Barbara Fodor Persze azt tudom, de most a 3. rész készül, úristen, majdnem 30 év kihagyás után, ugyanazokkal a szereplőkkel (Keanu Reeves!) Bill & Ted Face the Music lesz a címe!

14 napja
Barbara Fodor
Barbara Fodor

Az a folytatás már 1991-ben elkészült, Bill és Ted haláli túrája címen! :)

14 napja
Áron Gyulai
Áron Gyulai

Szuper videó lett!

14 napja
TomEY
TomEY

Jó, a zene szerintem nagyon hasonlít Mika, Grace Kelly című számára... Mi a címe?

14 napja
dani0113 HUN
dani0113 HUN

Igen egyből azt figyeltem,hogy nagyon copy!:)

12 napja
Tamás Hauer
Tamás Hauer

Gotta Get Up - Aldemark Niklasson feat. Rex Novi

14 napja
d_KRES
d_KRES

YEE !!

14 napja
Robert Nagy
Robert Nagy

Igazából Titeket kellene támogatni! Mert nálatok tényleg van igazi tartalom és rengeteg munka van a videótokba és még sincs kint a támogatási lehetőség. Aki csak annyit csinál, hogy megnyomja a REC gombot és folyamatosan cigizik meg piál és még is tartsa a markát, fiataloknak rossz példát mutat 0 munka a videóba az meg kiteszi a támogatást mint pl H***by , M*****r Kr***n stb.. Pont hogy titeket kellene támogatni és nem a csürhe népséget. :(

14 napja
Maki
Maki

Jobban járnak, ha nagy szponzorok támogatják őket, mint az aldi travel, biztosítási oldalak, utazási irodák stb. Magánemberek nem tudnának annyit összedobni, meg nincs is rá szükség. Herbyt nem támogatják ilyen cégek, én se tenném a helyükben, hiába nagy a nézőtábora.

12 napja
A GK Hivatalos ruhaszárítója - danika000017 dani
A GK Hivatalos ruhaszárítója - danika000017 dani

Egyet értek veletek

14 napja
Zsolt Palasthy
Zsolt Palasthy

Abszolút egyet értek.

14 napja
rendeles tuzijatek
rendeles tuzijatek

Nincs is jobb, mint hétköznapokon az irodában a hajtás előtt egy kv mellett Mogyi Csabit nézni. Hétvégén meg pláne, ilyenkor meg még frissen ébredve, ágyban fekve telefonon nézni a legújabb részt... hát...elképzelni is nehezen tudok jobbat. :D Csabi! Te nem csak egyszerű videós vagy, te értéket is csempészel mindegy egyes adásodba. Köszönöm! :)

14 napja
hjfgjk fjkfgjkg
hjfgjk fjkfgjkg

ke petarda

13 napja
Gonosz Jézus
Gonosz Jézus

Mogyi Csabi. :DDD

13 napja
- OSMO -
- OSMO -

Mennyibe került ez az egész Marokkói kiruccanás?

14 napja
Robert Nagy
Robert Nagy

Utazás legvégén szerintem lesz róla beszámoló mint amikor Amerikában voltak.

14 napja
Huba Csejtey
Huba Csejtey

Elso like

14 napja
Viktória Horváth
Viktória Horváth

A Robit megzabálom 😘💕

14 napja
Fleisz Martin
Fleisz Martin

Csak nekem ismerős az intro zene?

14 napja
Domonkos Somogyi
Domonkos Somogyi

Mika grace kellynek egy verziója vagy fordítva

13 napja
onexcm10
onexcm10

Robert Nagy Európai vakációban

14 napja
Robert Nagy
Robert Nagy

Szerintem valamelyik Chevy Chase-es filmben volt egy utazós filmben.

14 napja
Pepe Trump
Pepe Trump

Mindenki kommentel az 1 perce megjelent videóhoz ennyi idő allatt még 4x speed-el sem lehet végignézni a videót :D

14 napja
Bence Fazekas
Bence Fazekas

Második megtekintés

14 napja
TopPLUS Hungary
TopPLUS Hungary

Inpossible!

14 napja
palesz000
palesz000

Köszi a jó videókat. 🙏🙏

14 napja
ツFakeGreenYT
ツFakeGreenYT

Hi

14 napja

Következő

Marokkó 6: Város a MÚLTBÓL, Ait-Ben-Haddou + Marrákes

32:59

Korrupció | Dumaaktuál | Comedy Club

06:53

Korrupció | Dumaaktuál | Comedy Club

Comedy Central Magyarország

Megtekintés 261 000

Hi This Is Flume [Mixtape Visualiser]

42:28

Hi This Is Flume [Mixtape Visualiser]

Flume

Megtekintés 581 685

Egy nap a városban: A legjobb helyek Londonban

13:59

Egy nap a városban: A legjobb helyek Londonban

Magyarósi Csaba

Megtekintés 166 000

A kamionos egy hete - szopóroller 2019

52:08

A kamionos egy hete - szopóroller 2019

st22lacika

Megtekintés 130 000

Marokkó 2: a KIRÁLY városa (Rabat, Volibilis, Meknes)

22:42

S01E54-55: Akkor EGYÜNK KÍGYÓT!!!

27:33

S01E54-55: Akkor EGYÜNK KÍGYÓT!!!

Magyarósi Csaba

Megtekintés 258 000

A kamionos 1 napja EXTRA

48:48

A kamionos 1 napja EXTRA

st22lacika

Megtekintés 42 000

A Nagy Izlandi Kaland

57:25

A Nagy Izlandi Kaland

Úton

Megtekintés 39 000

Marokkó 4: SZAHARA

21:36

Marokkó 4: SZAHARA

Magyarósi Csaba

Megtekintés 59 000

Hogyan lehet nyerni a lottón?

12:04

Hogyan lehet nyerni a lottón?

ATV Magyarország

Megtekintés 95 000

The Story of "Blue (Da Ba Dee)" by Eiffel 65

25:11

Boeing Gets Grounded and the FAA Is Broke AF | The Daily Show

5:43

Boeing Gets Grounded and the FAA Is Broke AF | The Daily Show

The Daily Show with Trevor Noah

Megtekintés 1 293 428

EVO 9 vs GOLF R

10:39

EVO 9 vs GOLF R

Mighty Car Mods

Megtekintés 574 555

What everyone missed re: Jorge Masvidal vs Darren Till…

10:36

Non-Scary Movie - Key & Peele

3:04

Non-Scary Movie - Key & Peele

Key & Peele

Megtekintés 863 637

Toy Story 4 | Official Trailer

2:28

Toy Story 4 | Official Trailer

Disney•Pixar

Megtekintés 30 397 079