Kötöttfogás 31. - Nagy balhé lenne, ha kiborulna ez a bili!

 • Közzététel: 9 napja

  Magyar Hang – A Túlélő MagazinMagyar Hang – A Túlélő Magazin

  Tartam: 1:5:43

  Négy vendég, három téma, egy Kötöttfogás:
  Résztvevők:
  Csintalan Sándor, Konok Péter, Skrabski Fruzsina, Bencsik Gábor és a műsorvezető: Dévényi István
  Témák:
  - Manfred Weber jött, a plakátok mentek, de nem mindegyik.
  - Fogy a magyar - mire elég a családvédelmi akcióterv?
  - Ki törődik a cigányokkal?
  Ha támogatni szeretné a műsort, itt is megteheti:
  www.kotottfogas.com

Mehecskekutato
Mehecskekutato

Hol találni a 32.adást?

53 perccel
Ádám kreuch
Ádám kreuch

Merre késik a 32. rész ? Hol van már az új adás ?

16 órája
teliver1
teliver1

#szar

19 órája
G. Gyorgy Horvath
G. Gyorgy Horvath

Persze, innen könnyű: amikor a kúrmány fellépett a "norvég" és a "Soros" civil szervezetek ellen - akkor épp azokra támadt rá, akik a leginkább foglalkoztak, s igen, ott a helyszíneken, a cigányok gondjaival: kormányzati ellenszélben.Bencsik úr pedig nagy sikerként beszélt arról, hogy a kormány majd, egyszer, talán valamikor - lépni fog ebben az ügyben.

23 órája
sk8boardingsite
sk8boardingsite

Manfréd Wébe' kb.

Napja
erika nemeth
erika nemeth

Ez a ket fideszes tokelutott mirol beszel?akik elmentek az orszagbol azoknak a gyerekei kulfoldon szuletnek mert ott tudjak biztositani a jovot nem a fidesz kedvezmenyes hitelei!

Napja
Ferenc Takács
Ferenc Takács

A világ legsúlyosabb problémája a túlnépesedés. Kb. ötvened annyi ember léte lenne optimális a földön. Ez gyakorlatilag automatikusan megoldaná a környezetszennyezés, klímaváltozás, és ezzel összefüggő összes globális problémát. Ez a embertenyésztési politika tragikusan hibás.

2 napja
kakas laszlo
kakas laszlo

színigaz!

Napja
Bence Samu
Bence Samu

Bencsiket nem akarjátok vitába engedni Bogdán Lászlóval?

2 napja
vilmos sari
vilmos sari

Nincsenek jo ujságiroink a helyesirásra ugranak, de a gondolati fogalmazásuk csapni valo.Vissza élnek a szabad média értelmével.okosnak tartják magukat nem azok. a kreativ ,elörevivö gondolatuk nincs. álságos média.

2 napja
Péter Ákos Horváth
Péter Ákos Horváth

két elmeroggyant fideszes, katasztrófa

2 napja
Attila Wisky
Attila Wisky

Tényleg érdemes volt megnézni a műsort. Ezek a párbeszédek rámutatnak, hogy a rendszer hány sebből vérzik és legalább folyik valami erőfeszítés,hogy ezt láthatják a nézők is. Mindegy ki van hatalmon a lényeg az legyen, hogy fejlődjön a többség aki ebben az országban él. Ami viszont ma folyik, inkább az visszafelé fejlődés. Messze vagyunk a jóléti államtól még és van munka rendesen rajta. Munkahely​ van, fizetés a biztonságos kiszámítható élethez az nincsen. Persze vannak kivételek és azok akik élvezik is ennek a rendszernek az előnyöket... Jó a műsor. ✌️👍✊

3 napja
ScipioHun
ScipioHun

Dévényi Úr! Kezd a műsora nevetségessé válni! Ami nagyon is jó dolog, hogy meghívnak a műsorba kormánypárti figurákat, viszont az abszolút kontra produktív, hogy bejön két ember és újra és újra felmondják a kötelező kormánypropagandát. Amikor leredukálunk minden politikai kérdést a bevándorlásra, az hiba. Üres fecsegés. Eddig néztem a Kötöttfogást, mostantól nem fogom.

3 napja
ScipioHun
ScipioHun

A Fidesz plakátjainak hatékonyságát az adja, hogy orrba-szájba nyomatják. Azzal a brutális média armadával, amivel a Fidesz rendelkezik, szó szerint bármilyen üzenet sikerre vihető. Ez nem a Fidesz érdeme, és ehhez kommunikációs zseninek sem kell lenni.

3 napja
Loránd Ternesz
Loránd Ternesz

Lassan ezt a pöcegödröt is kitakarítja a jobboldal. Fogynak a libsik a műsorból! :D

3 napja
EZ Levi
EZ Levi

ez a Konokfajta mikor foglya befejezni a nyugatra menekules reklamozasat ? ?? mekkora egy alszent sopredek, egy kopedelem. a fajtaja miatt is nagyon sok fiatal ment kulfoldre.. lehet , hogy tobb mint gondolnank.

4 napja
János Csiszár
János Csiszár

Ez a Konok, súlyosan terhelt! Borzasztó alak! Vajon van családja? Nem lepődnék meg, ha nem lenne.

4 napja
Róbert Miklósi
Róbert Miklósi

Gyereke is van.

3 napja
György FERENC
György FERENC

ez a szemüveges fasz ez katasztrófa. ki is kapcsolom.

4 napja
End Trisz
End Trisz

Értem : több gyerek. Rendben is van, de előtte építsünk már néhány gyerekkorházat, bölcsődét, ovit, iskolát és ne kibaszott stadionokat. És kezdjük már el jobban étkeztetni őket ezekben az intézményekben, stb, stb .

4 napja
Krisztián Kovács
Krisztián Kovács

orbán lop és hazudik, és minden amit jelenleg a fidesz csinál az a lopás és a hatalom meg tartásának az eszköze, a többi csak blabla, vagy elhiszed hogy így van vagy valami kurva buborékban élsz. Azt mondja a a szerencsétlen barom a videóban, hibázunk mert nem akarjuk megérteni a kormény céljait, félremagyarázzuk és nem ismerjük el az eredményeket. Akkor nézzük, a cél a lopás és a hatalom, és a mégtöbb lopás és mégtöbb hatalom, az eszközei a hasugság, korrupció, elmonyás, megfélemlítés, ellehetetlenítés, az eredmény, totál káosz, magyarország az eu legcsóróbb, legelmaradottabb és legkorruptabb országa, aki szélsőséges diktatúrákkal haverkodik és kifelé megy az eu-ból aminek jeloenleg az előnyeit még élvezi de a pénzét elnyeli és ellopja. Ennyi.

4 napja
zsurzs3
zsurzs3

Skrabski Fruzsina legelső megszólalásának minden szava igaz, lényege: a (kampány)módszer bejött. És szerinte EZ A LÉNYEG, EZ A FONTOS. Vagyis nem az igazság, a tisztesség, a politikai-gazdasági programok ismertetése az, amivel meg kell szerezni az emberek bizalmát, ergo szavazatát, hanem bármilyen eszköz használható a HATALOM MEGSZERZÉSE, (JELEN ESETBEN MEGTARTÁSA) érdekében. Nos, számomra ez rettenetesen kiábrándító. Igen, a fidesz marketingje – ahogy Fruzsina mondta – iszonyatosan hatásos. Csak hát, megjegyezném Hitler, Sztálin, Rákosi, stb. propagandája is iszonyatosan hatásos volt (no meg azért volt ott IS jócskán megfélemlítés) Fruzsina szavai: a fidesznek az a lényeg, hogy legyenek gyerekek. Kérdem én: MI KÖZE BRÜSSZELNEK AHHOZ, HOGY MAGYARORSZÁGON „HOGYAN LEGYENEK” MAGYAR GYEREKEK? (ld. plakátok: Joga van tudni, mire készül Brüsszel.) Számomra ez hatalmas logikai bukfenc. Cigányság kérdésében: https://youtu.be/5qHBOuqlJ2Q Bencsiktől meg égnek áll a hajam: megkérdezik, miért nincs a Farkas Flórián ügy feltárva, egész elképesztő mimikával húzza a száját, de nem tud mit mondani, csak azt, hogy senkinek nem lenne jó, ha ez a bili ki lenne borítva (!?!?!?!?!) Kinek is nem lenne jó?????????????????????????

4 napja
Krisztián Tanács
Krisztián Tanács

A tisztelt kormánypárti vendégekhez volna egy fontos meglátásom. Azt hiszem építő jellegű, nem fröcsögős stílusban. Fruzsina nagyon frankón elmondta, hogy a Brüsszel-Soros ellenes kampány egy zseniálisan működő propaganda a szavazók megtartásáért, melyet még ő maga is soknak, kellemetlennek érzett, aztán látva az eredményességét, már jónak talált. Azaz a cél szentesíti az eszközt? Ez viszont nem nagyon illik Gábor klasszikusan konzervatív, jobboldali keresztény szemléletébe. Holott ő is szereti elválasztani a célt az eszköztől. És szerintem itt van a probléma gyökere, amit nem lát a kormány. Működik a "ne azt nézd, mit mondok, hanem hogy mit teszek" módszer a szavazatszerzésben, de már nem működik, ha a cél a gyarapodás, gyermekvállalás. Mert a jövőben való hit, és bizalom tudat alatt is, még a kormánypárti szavazó fiatalok esetében is csak erős, morálisan helytálló elvek, tettek mellett jöhet létre. Azaz hiába a CSOK, meg a családtámogatási program, azaz közvetlen pénz a gyerekvállalásra, amikor a gyermeket a 20-30... évvel későbbi jövőnek vállalja az ember. És mindenki érzi, hogy ez az álságos módszer nem fogja kiállni a 20-30 éves jövő próbáját. És hogy ne csak kritizáljak, javaslatot is teszek. Dobja a fenébe a kormány a Soros-Brüsszelre felfűzött ellenségkép kampányát, és ugyanekkora vehemenciával óriásplakátokon POZITÍV üzenetekkel és célokkal bombázza meg a népet. Például, azzal, ami Bencsik Gábor szájából el is hangzik, hogy "gyerekkel lesz csak teljes az életed". Ha a Fidesz képes volt a negatív kampánnyal egy országot megfélemlíteni, megmérgezni, ha csak tizedannyi fiatalnál célba érne ez az új csapból is folyó üzenet, már több eredményt elérnének mint eddig.

4 napja
Attila Major
Attila Major

Arról, amit Skrabski Fruzsina mond a plakátkampány eredményességéről, hatékonyságáról a nem túl elegáns mondás jut eszembe: "Egyél sz@rt, sok százmilliárd légy nem tévedhet!" Szóval értem én, hogy egy alternatív valóság kiplakátolásával kampányolva politikai hasznot lehet szerezni, de attól még a Föld nem lesz lapos, hogy valakik azt állítják, akkor meg mire jó ez az egész pszeudovalóság? Értem én, hogy tovább kell lopni, tovább kell uralkodni, és ez sokkal könnyebb, meg talán izgalmasabb is, mint egy ország, egy társadalom problémáira választ találni, de hogyan vállalhatják fel ezt értelmes emberek? Mert a hülyék oké.... aki nem akar valós gondokkal szembesülni, azoknak kész alternatív világok vannak - ott a Barátok Közt, vagy a Való Világ/Big Brother, stb. Nézd a mások ostobaságait ahelyett, hogy a saját életed problémáira, kérdéseire keresnél és kapnál válaszokat! Ami ijesztő, hogy értelmes, tanult ember képes amögé a stratégia mögé beállni, hovatovább, dicsérni és elismerni, ami az emberek megtévesztésre épített hatalmat szolgálja. A természetben nem látunk még csak hasonlóra sem példát, hogy az irracionalitás ilyen mértékeket öltsön.

4 napja
K. Tarsoly
K. Tarsoly

Kegyetlen, irtózatosan ostoba ez a nő.

4 napja
MrSzmisz
MrSzmisz

Konok Péterrel kicsit elszállt a ló. Korábban sokkal objektívebb volt. Sajnálom, hogy ennyire sikerült magát belehergelni a saját gyűlölködésébe. És nagyon sajnálom emberileg is, mert szörnyű lehet úgy élni, hogy mindent rossznak látsz, és mindenbe csak cinikusan beleköt. Konok úr szerintem pár hónappal ezelőtt még egészen más viselkedést produkált a műsorban. Csalódtam (benne is)... Üdv, egy pártatlan olvasó, hallgató, néző

4 napja
Roland
Roland

Már a műsör elején elegük lett a baloldalon ülőknek.

4 napja
János Csiszár
János Csiszár

Csintalan, kiszámíthatóan megbízható! Hozta a formáját. Úgy a 15. percnél "kiafasztozott" egyet! Aztán meg értékzavarosságról beszél, ami nagyon helyes, hiszen ő maga pontosan ilyen értékzavaros. Az egész pályafutása erről árulkodik. Szép volt Satya!

5 napja
Zoltán Dr Kiss
Zoltán Dr Kiss

A jó Isten mentsen meg minket ettől az elképesztően destruktív Konok Péter féle destruktív liberálizmustól! Köszönet a műsorért, ami bemutatja ezt a Konok féle őrült világképet. S a jó Isten mentse meg ennek az embernek a lelkét.

5 napja
Ádám Galambos
Ádám Galambos

Nem tudom, hogy ki ez a nő, de ha szerinte bármi megengedhető a politikai módszerekben, akkor tuti nem volt baja Gyurcsánnyal sem. Hiszen az őszödi beszéd is csak egy politikai termék volt - de azért utána mégis felgyújtották az elvbarátai a fél várost.

5 napja
Dániel Kovács
Dániel Kovács

Többször elhangzott, hogy ne azt nézzük, a FIDESZ mit kommunikál, hanem azt hogy mi a célja, mit valósít meg! Nos engem az érdekelne, hogy valójában tényleg mik ezek a célok, mert a legyen több gyerek című történeten kívül másról szó sem volt. Lehetne cél netán az egészségügy rendbetétele, az oktatás valós szakmai párbeszéden alapuló megreformálása, a költséghatékonyabb egyszersmind kisebb,hatékonyabb államaparátus megvalósítása stb..... Ezek helyett süket duma van és gyűlöletkeltés.

5 napja
Tamás Makai
Tamás Makai

Hozzáértő kormányzás ? Aki eladósítja a dolgozó embereket, és közvetve a családtagjaikat, az orosz és kínai autokráciát kiszolgáló helyi szemétdombi dafke zsebnapóleon ,aki állítólag zseni , de nem úgy , hanem az egészségügy és oktatás támogatása helyett ő a szuperügyes stadionépítő, kérdések elől gyáván megfutamodó , jogász szakma szégyenét védőpajzsként az ügyészség élén tartó , a népet az agyhalál-médiahálózatán keresztül lebutító , népvakító ...Akkor még nem is beszéltünk a Harács Lőrinc Strómanról , Tiborcz lámpákról ,a Garancsi-felárazásokról , a megfagyott emberekről, a kilakoltatott ezrekről , a finkelstein legjobb magyarországi tanítványainak a #finkelsteinfirst nevében megvalósuló gonosz logikájáról ... aki szerint minden úgy van , ahogy ő gondolja , tehát senkinek az ellenvéleményét nem hallgatja meg , senkivel nem egyeztet #elmúltnyóckilencév #nekünkazországlerablásaazelső #nekünkamagyaroklebutításaazelső #kisgömböc #maffiaállam

5 napja
Tamás Mohácsi
Tamás Mohácsi

Az első adás amit csak többszöri nekifutásra tudok megnézni. Nagyon örülök hogy kormány oldalról is hívtok vendégeket, de nagyon jó lenne ha ezekben az adásokban tényleg azt a kultúr vita színvonalat képviselnétek amit többszőr hangoztattatok. Ha ugyanúgy egymás szavába vágtok és nem hagyjátok kifejteni az ellenkező nézeteket akkor semmi értelme. Nem bánnám ha Konokék nem dumálnának bele mindenbe amibe csak lehet. Írják fel a gondolataikat aztán amikor valaki befejezi a mondandóját akkor lehet ellene fordítani. Szomorú hogy csak addig vagytok kultúr ellenzék amíg nincs kit szétszedni.

5 napja
wetrzwqgrh
wetrzwqgrh

A cigánysággal kapcsolatban egy jó ideje nem tesz senki, semmit. Nem tett a baloldal, és bizony a Fidesz-KDNP 8 évnyi kormányzás után sem. Sőt inkább a rasszista kártyát húzza elő (utalva azokra a beszédekre). Az hogy ez a probléma ma ilyen formában van jelen bizony nem csak két éve kezdődött, de az Orbán kormány sem erőltette a dolgot. Sőt a nyilvánvaló támogatási pénzek eltűnése ellenére sem vonja felelősségre azokat, akiknek ráhatása volt ezekre a pénzekre, hogy az hova tűnt. Az egész rém rossz, és totális kudarc. Úgy gondolom az integráció kudarcáért nem csak a cigányság felelős, nyilván nekik is nyitni kéne, de úgy marha nehéz, ha már kilométerekre le vannak maradva, és bárhol ekkora hátránnyal indulnak, mert hogy cigány. A kultúráról meg... Nos ma most ahogy ezt írom már túl vagyunk a legújabb orbáni beszéden, tudjuk mivel jött ki. "Keresztény kultúra" védelmével. És persze mellette elítélte a liberalizmust, ami azért valamilyen szinten vicces, hiszen gondolom az Orbán hívők is ragaszkodnak a saját szabadságjogaikhoz, aminek egy jó része bizony a fene nagyon gyűlölt liberalizmusból ered. De vissza kanyarodva a kultúrára még is mi a fene az a keresztény kultúra? Csak mert a teljes banda ezt harsogja már 15.-e óta a Fácsén is. Érdekes, hogy a kérdésre adott válasz helyett inkább törölgetnek, meg letiltanak, biztos ez is a része ugye. A hívők meg csak nyomják az "ámen"-eket alattuk. És itt bizony meg kéne említeni a fogalom "zavart". Vajon hányan lehetnek azok, akiknek halvány lila gőzük sincs arról, hogy mi az a "kultúra"? És ezt tovább bonyolítva még jön ez a keresztény előtag is. A "keresztény kultúra" nem a keresztény vallás! És az amit "európai kultúrának" hívunk nem "keresztény kultúra"! Elhangzott a műsorban is, igaz sajnos nem lett ebben a mélységben kitárgyalva bővebben, hogy ennek az európai kultúrának a gyökerei már bizony az ókorig nyúlnak vissza. Igen a kereszténység kétségkívül hatással volt a rá, de nem sajátítható ki egy vallásra! Ugyan úgy hatalmas hatással volt rá a felvilágosodás, és annak vívmányai humanizmus, liberalizmus, vagy még korábban a görög, perzsa, római, germán, viking stb... Ráadásul hívőként, keresztényként sem lehet a "keresztény kultúrától" úgymond "üdvözülni", azt bizony a vallásban kell keresni, istenben, Jézusban, vagy akárkiben, amiben hisznek. És így bizony látható, hogy ez a szokásos bullshit áradat, ami mögött nincs semmi, csak a tudatlan, vagy félművelt szavazókra építkeznek. De nekem nem is azok a fő problémám, hanem (ha létezik) a művelt, tanult fideszes értelmiség hol van ilyenkor? Hogy azt mondja "Na állj, ez már marhaság!". Félünk a saját kedvenceinktől, vagy ahogy mondva is volt ez egy eszköz a cél érdekében. Hát nekem sajnos ezt nem veszi be a gyomrom, morális kérdés, hogy meddig lehet elmenni a hatalom megszerzése/megtartása érdekében. Nyilván másnak magasabb az a morális "gát". Lehet ezért sem lennék jó politikus. Erre a "kötelező visszaadni valamit, amit kaptam" dologra még röviden reagálnék. Nem csak gyerekkel lehet az ember teljes értékű tagja a társadalomnak! Rengeteg mást is adhat. Van aki csak tolja az ipart a szalag mellett, de bizony az ő munkája is ad valami értéket, bele adja a saját részét a közösbe. Vagy éppen tudós lesz, zeneszerző, festő, egyéb művész (Haha "keresztény kultúra" mi?). Számos lehetőség van. Igen nem szaporodik, és ha mindenki így gondolja nem is fogunk szaporodni, de egyrészt nem gondolja így mindenki. Én jónak gondolom azt a törekvést, hogy támogassuk például anyagilag azt, aki akar gyereket, de az legyen anyagi, és fejlett szociális alapú támogatás. Az ilyen hozzá gyártott ideológiák nélkül, mint "te ha nem szülsz szemét vagy, mert csak elveszel, de nem adsz". Ezek minek? Ha van is egy jó ötlet, ami mögé be lehetne állni nem kormánypártiként is, és jön valami agyatlan lózung mellé és áh... Na inkább hagyom, hosszú lett. Kösz ha elolvastad! :)

5 napja
Hajgatóné H. Henriett
Hajgatóné H. Henriett

Hallottuk Bencsiket. A mondanivalója alapján: a cél szentesiti az eszközt. Hajrá emberek!!! Kinek-kinek célja szerint.....

5 napja
Donat Szakmary
Donat Szakmary

Minden tiszteletem ennek a résznek. Végre nem csak magukkal beszélgetnek. Nem szabad törzsi módon gondolkodni hanem meg kell érteni a másik oldalt is. Ők is racionális emberek és nekik is vannak éveik. Örültem hogy végre láttam egy vitát az oldalak között. Én szeretném tudni hogy hogyan gondolkodik egy kormányt támogató értelmes ember. Így a végén még egy nemzetként tudunk majd viselkedni. Remélem sokkal több ilyen vita lesz mert ez még szinte csak egy bevezető volt. Gratulálok Dévényi Istvánnak. Legalább így kell vezetni egy ilyen műsort, bár néha moderálhatott volna meg szigorúbban.

6 napja
23bogarka
23bogarka

Csintalan unja,mikor nem ő van a középpontban,nehéz az élet..

6 napja
Far-Hát Kapitány
Far-Hát Kapitány

Sanyika drága, te érted a gyűlölettel hogy kell a népet hülyíteni? 2002-ben te még a Kovács (pinabubus) elvtárs mögött tevékenykedtél a nyisson minden magyar cukrászdát Bécsben, majd a 23 millió román munkavállalózásban és a Fletó szégyenteljes állampolgársági kampányában. Azért vannak akik emlékeznek még a farmer mellényes vitamingolyó jelenségre.

6 napja
gera toti
gera toti

Számomra konok a valaha volt legvisszataszítóbb ,legprovokatívabb féreg . Soha ilyet még nem láttam . Nettó gyűlölet a faszi .

6 napja
A Kiraly Bolondja
A Kiraly Bolondja

Miert van az hogy a bolsi-komcsi-ratyi partolok a seggukkel gondolkodnak, es nem terveznek csak a mara. . Az olah migransok tulszaporodasa miatt vesztettuk el erdelyt, a totok agyban gyoztek le a magyart felvideken, a szerbek szapora mivoltuk miatt az orszag deli resze veszett oda. De ugyan igy jart a szerb amikor hagyta hogy az alban kiturja onnan ahol a szerb nep kialakult, es elvesztettek kosovot. Mirol halandzsazik akkor ez a kopasz segg es a szoros majom?

6 napja
Imre Lukács
Imre Lukács

Konok Péter vajon elgondolkodik néha azon amit mond? Megengedjük hogy a másik másképp gondolja.... Ez miárt nem jelenti azt, hogy án akár vele nem árthetek egyet?

6 napja
Kakuk Tamás
Kakuk Tamás

No mi történt, a műsor be mert hívni ,kormánypárti megszólalókat is ? Bár ahogy látom nem lett egy Szabadfogás ,mint amit Huth Geri vezet ,mert ott nincsenek bigott konok péterek ,meg csintalan GECIK ! Valószínűleg sokan kritizálták ,hogy kormánypártiakat nem hívnak meg !?? Nem mennek oda ,például amíg a velejéig BIGOTT, ostoba konok rohadék ott pöffeszkedik ! A mocsok csintalan se jobb Miért menjen oda ,fajsúlyos kormánypárti megnyilvánuló am,íg ez a két öttevény ROHADÉK ott pöffeszkedik !?? konok meg a csintalan Egyszerűen nem érdemlik meg hogy jobboldalról bárki is szóba álljon velük !! Bencsik Gábornak ,külön megtiszteltetés ,hogy ezzel a három agyhalott ,hazaáruló gazemberrel ,.egyáltalán asztalhoz is ült !! KONOK TE EGY ÚTÁLAT, GYŰLÖLT ROHADÉK VAGY !!

6 napja
László Kovács
László Kovács

A cigányság évezredeken át fenntartotta magát. A szocializmusban nekik is volt munkájuk.

6 napja
László Kovács
László Kovács

A termékenységi ráta bármely mértékű javulása nem oldja meg a 25-30 éven belül várható problémákat, pl. a nyugdíjak problémáját.

6 napja
László Kovács
László Kovács

A Fidesz nem koncentrál arra, hogy legyenek magyar gyerekek: hányan tudnak élni az adókedvezményekkel? Mióta nem emelkedett a családi pótlék?

6 napja
László Kovács
László Kovács

Nézzük meg, hogy a külső forrásból bepótolt emberek pl. milyen focit csináltak/csinálnak Európában.

6 napja
László Kovács
László Kovács

Nem minden politika alapít a gyűlöletre.A tovarisi konec pl. nem volt az. Az egy szellemes, felszabadult kampány volt.

6 napja
László Kovács
László Kovács

Erredmények: az EU pénzek lenyúlása,

6 napja
László Kovács
László Kovács

Fogalmazzunk pontosan: GAZDAGcsaládvédelmi akcióterv.

6 napja
László Kovács
László Kovács

Milyen célt akartak a fideSS plakátok elérni? Évek óta a gyűlöletkeltés volt a céljuk.

6 napja
Che Gamorrah
Che Gamorrah

húú ez a konok kitűnően mutatja be az ostoba és magabiztos libsi prototípusát

6 napja
reziarfg
reziarfg

a hajléktalan kinézetű Konok Péter 1 levegővel elhadarja miért kapott 2/3ot a Fidesz és miért fog a következő jópár választáson is, Csintalan meg a fülét/orrát túrja közben - ez a mai "kormánykritikus értelmiség"

6 napja
István N.
István N.

Magyarország legfontosabb és súlyosabb kérdése a gyerekszületések száma... Azt hittem ehhez azért még hozzájönne a 28500 ft-os nyugdíj, az 54 e. ft-os közmunkás bér. A 90-150 e. forintos bérek túlórával. Egy német árszínvonalú országban. Eközben ellopnak mindent kormány részről amihez hozzá férnek... Stb. Agyhalott fideszes barmok! Pontosabban gátlástalan, megalkuvó, 30 ezüstpénzes nyomorultak.

6 napja
Zoltan Horvath
Zoltan Horvath

idióta fideszes mocsok !!!

6 napja
Elisabeth Krauss
Elisabeth Krauss

A ciganyok zome nem szeret, nem akar, nem tud dolgozni. Konnyen akar hozza jutni amire szuksege van, azaz lopni szeret. A vereben van. ( megelhetesi bunozoknek neveztek a kadar rendszerben) ...es mar fel is mentettek a munka alol oket. Egyszerubb, konnyebb, elvezetesebb gyereket csinalni. Hiba kapnak segitseget, nincs igenyuk jobban, nivosabban elni. Hagyni kell oket a sajat eletformajukban, de segelyt csak egyszer kapjanak ami az indulashoz legyen eleg. Ha nem safarkodik jol, vessen magara ! Igenis nyomorogjanak, ha nekik az a jo. Tanuljak meg vegre, hogy csak tisztegesen, munkavegzes aran lehet elni !

6 napja
Iconicrunner
Iconicrunner

De miért kellene mindenkinek gyereket vállalni? Ugyanolyan teljes életet fogok élni gyerek nélkül! Én sem szólok bele, ha valaki gyereket vállal.

7 napja
Gábriel Gyógyír
Gábriel Gyógyír

De tényleg nem érted? Mit értettél meg a kérdésből? Aki szeretne annak nehezen lehet, vagy a párja steril, vagy párja sincs. A nem családban felnövő gyerekek se jelentenek megoldást. Másfelől az eddigi ismert történelem során sohasem látott jólét és orvosi ellátás mellett sem egészségesek az emberek, és még gyerekük se születik. USA-ban és több országban 2-4 generáció után impotenssé váltak... Nem működnek az élővilágtól elszakadt profit és hatalom alapokra épített élősködő- és rabló társadalmak hosszútávon (sőt középtávon sem).

6 napja
Gábriel Gyógyír
Gábriel Gyógyír

- Konok legalább képes logikusan gondolkodni, pedig ő sem egy mindent látó típus. A lopások ezer milliárdjai tételesen fel vannak sorolva a hivatalos költségvetésben évről évre (intézmények, alapítványok, kiemelt fizetések, kifizetőhelyek stb.), ezen felül még van több-száz milliárd a fekete gazdaságból, ami szintén hozzájuk áramlik (oligarcha és politikus családok): https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/889414/999999999718009604/hungaryformse.pdf - Bencsik Gábor: "Ellenzék" Egy beszélni is alig tudó kiöregedett értelmiségi védi azt, ami önmagában katasztrófa, ugyanúgy mint 20, 28 vagy 48 éve. Bencsik a végén bevallja, hogy nem támogatjuk a cigányokat (csak a reklámokban és a kampány idején), hiszen csak a szavazatuk kell. - Skrabski Fruzsina hogy lehet ennyire naivan jóindulatú a kormány céljait illetően? Az a kormány, aki a saját népét/lakosságát rabszolgaként tartva, szavazógépként is használja őket. Agyhalott propagandát tolnak. Beszántja a falvakat, és tönkreteszi a földeket. A valóságot meg lehet ismerni, ezt pont egy dokumentumfilm készítőnek nem mutatta meg senki az elmúlt 25-30 évben? Az tény, hogy köztörvényes bűnözők vezetik a törvényhozást és irányítják a költségvetést, akik egymást még mentelmi joggal és védik a torta tetején, maguk se tagadják, és ezt már a falusi vezetőik is nyíltan bevallják. Az ország ellopása gyakorlatilag megtörtént, a fiatalokban még van remény persze, mert valahogy elérheti egy részüket a tudás, a lopósok lelke pedig a következő életében más leckét kap. Fruzsina más területen jól tud megnyilvánulni, furcsa a vakfolt térképe. - Csintalan is leleplezi őket, amikor forrás nélküli "európai" és "keresztény" gondolatokra hivatkoznak.

7 napja
Iconicrunner
Iconicrunner

Borzasztó ez a nő.

7 napja
Sándor Pécsi
Sándor Pécsi

Ezt mondjàtok ,Andràs🤣🤣🤣🤣

7 napja
Sándor Pécsi
Sándor Pécsi

Kedves Fruzsina! A gyerekvàllalàshoz èlhető orszàgra van szüksèg. Mièrt van kint több ezer vendèglàtós külföldön?! Megmondom: Magyarorszàgon 10-16 óràt kell dolgozni naponta. Tendenciàvà vàlt,hogy csak 2 szabadnap jut hetente, 4 óràs bejelentès mellett ,ha beteg lesz az ember nem mer otthon gyógyulni,mert tuti repül,ha tàppènzre megy.Az èves szabadsàg ismeretlen fogalom . A munkavàllaló kiszolgàltatott Tudnàm mèg folytatni. Felhàborító,hogy erről nem beszèl otthon senki. Korrupt szar orszàg!

7 napja
blista2
blista2

ez a fruzsina nevű szemét kurva még aljasabb hazudozó , mint a másik. Így képzelem el a tökéletesen gátlástalan fideszes hazaárulót, hogy teljesen rezzenéstelen arccal hazudik, és a végére odaszúr egy támadó megjegyzést, hogy arra reagáljon a másik, és ne arra, amit egy perccel előtte hazudott.

7 napja
Ress Robert
Ress Robert

Jó dolog a családtámogatás, legfőképpen a Csok. Pont annyival fognak emelkedni az ingatlanárak amennyit fel lehet venni. Ezt hívják piacnak... azaz aki fel tudja venni az nem nyer semmit aki nem tudja az veszít. Mit fog okozni ez? Ingatlanbuborékot Mi lesz emiatt? Válság, nagyobb mint ami alapesetben lenne. Ez van. Tessék picit gondolkodni! Egy területnek jó ez, az ingatlanberuházóknak!!! Extraprofitot raknak zsebre!

7 napja
Zoltán Kovács
Zoltán Kovács

A szakmaiság próbáját az első perc sem állta ki. Meddig tartott volna utánanézni? Azért vagy ott ahol vagy mert nem ütötted meg a mércét és nem azért mert csalódtál. Neked nem lett volna jó egy hátsó szobában tovább dolgozni? Inkább ártasz csak kint legyen a képed? Remélem ebbe is belebuksz, szégyelld magad!

7 napja
steve hussar
steve hussar

Ahol Konok beszel ott nincs szinvonal !!

7 napja
Wictor84
Wictor84

Nagyon jó volt volt! Több ilyen kell!

7 napja
Bear Teddy
Bear Teddy

Miért beszédhibásak mind a jobboldaliak? a volt libsik, vagyis a volt komcsik, jelentgetők? És miért még a nevük sem magyar stra$lik-bencsik?

7 napja
Beatrix Barna
Beatrix Barna

"Elfogadottá vált az az attitűd, hogy gyerek nélkül élem le az életemet..." A harmincas éveikben járó fiatalok, akik így gondolkodnak talán okkal teszik azt. Pont nem önzőségből, és felelőtlenségből érzik. A tapasztalatom az, hogy ezek a srácok bazi sokat dolgoznak, több műszakban is akár 10-12 óráznak, hogy az albérleti díjakat ki tudják nyögni, vagy hogy gyűjtsenek házra, lakásra (amit sajnos már ott járunk, hogy tisztes munkával, adózva, becsületesen, jogilag megfelelve stb. nem tudnak elérni), meg továbblépésre. Nem beszélve azokról, akik még esetleg tanulnak is, vagy akarnak tanulni, diákhitel, időmenedzsment ésatöbbi. Ha nem hozod a teljesítményt veszélyben az állásod, a megélhetésed és a továbbtanulásod, ha hozod akkor a munkahelyen kívül szinte nincs életed. Aki önerőből (valóban önerőből...) próbálna lépni az életében, annak k.rva nehéz ezt elérnie és ez időbe telik, vagy annyira belefásul, hogy energiája nem lesz még kigondolnia se a fogantatás pillanatait. Van aki nem ilyen életet szeretne adni a gyermekének és nem azért lesz "gyermektelen harmincas", mert nem akarja bevállalni. Elmagányosodás... igen... talán köthető ehhez. Másrészről én is értékzavarban szenvedek. Megtanultam mi a becsületesség, az illemtudás, az előzékenység, a jóindulat stb., amit a szüleimtől tanultam, láttam. Jó lenne ha elértük volna végre azt az életszínvonalat, ahol ezek a dolgok tényleg fontosak, mert jelen állás szerint mindezen megtanultak ellentéteit látom érvényesülni. Most így hogy neveljünk egy gyermeket? Nem ott válik az ember igazivá, hogy ész nélkül szüli a babákat, hanem ott ahol ő el tud gondolkodni a miben léte felelősségén. Hosszútávon csak az ilyen emberek válhatnak produktívvá társadalmilag is.

7 napja
Péter Vódli
Péter Vódli

15:45 sajnos eddig bírtam. Nem tudtam tovább nézni. Hajrá Kötöttfogás! Váron az új adást, remélem új vendégekkel. Mindenkinek tiszteletem, aki végignyomta.

7 napja
Schnitzel Wiener
Schnitzel Wiener

27:12-27:44 Legjobb rész :DD

7 napja
T. P.
T. P.

30:52 :D

7 napja
Tóta József
Tóta József

Fruzsina bazdmeg...te bent vagy abban a gyárban.Te ott munkás vagy havi bérért.Ne hülyítsük már egymást.

7 napja
Tóta József
Tóta József

Azért az, hogy tudja milyen plakátok vannak Magyarországon, az nem ugyanaz, hogy látja is, hogy bazdmeg, de durva, ahogy ez az ország kinéz.Úgyhogy a plakátleszedés az útvonalon az full csicska kádárista, rákosista suttyóság.Gyávaság, szemforgatás, sunyiság.

7 napja
Tóta József
Tóta József

Mert mik a kormány eredményei? Az ellopott 3000 milliárd magányugdíj? A faszomtudja hány stadion? A kisvasút? Vagy a tönkretett oktatás és az egészségügy? Vagy a beígért 70 év nyugdíjkorhatár?

7 napja
Csaba Orosz
Csaba Orosz

pszichpata tekintet level 500 :D

7 napja
Judit Kovács
Judit Kovács

Bencsik minek megy ilyen alacsonyabb rendű élőlények közé?

7 napja
Kék Kakadu
Kék Kakadu

Hogyhogy Dévényi most nem mesélte el hogy a néptáncosokkal annak idején nyugaton voltak és rájöttek, hogy nagy a jòlét? Valaki mondhatná neki, hogy Orbán sosem mondta, hogy nyugaton nagy a szegénység

7 napja
Kék Kakadu
Kék Kakadu

Kizárt

5 napja
Black Cat
Black Cat

Dévényi szimplán hazudozik

7 napja
aditua garbigailua
aditua garbigailua

Konok, a barom a libsik játékát űzi, a "Magyarázzuk félre a mások szavait!" Az ilyen öntelt buta barmokkal annyi értelme vitázni, mint lóval imádkozni.

7 napja
Peter Orszagh
Peter Orszagh

Keresek kőműves mellé melóst. Konok vagy esetleg Csintalan? Legalább lefogytok.

7 napja
aditua garbigailua
aditua garbigailua

2:20 https://www.youtube.com/watch?v=qoYE1WIMvo8 Az igazság a faszkalap Konokról, aki értelmiséginek hiszi magát, de egy világbajnok barom. Egy intelligens ovis reálisabban látja a világot, mint ez a vadbarom.

7 napja
Peter Orszagh
Peter Orszagh

Konok mit dolgozik?

7 napja
Patrik Szabó
Patrik Szabó

Érdekes kísérlet volt két fideszest is meghívni, de ne erőltessétek a továbbiakban, elég egyszerre egy. A 23. percben vált számomra nyilvánvalóvá, hogy Skrabski Fruzsinát fölösleges volt meghívni. Egy korábbi műsorban, ahol ő volt az egyetlen kormánypárti vendég, egész értelmes volt a jelenléte. De most, hogy itt volt Bencsik is, Bencsik kifejtette a saját álláspontját, majd Skrabski zavartan csak annyit mondott, hogy igen. Semmiféle saját véleménye nincs, csak azt ismételgeti a kritikákra, hogy "mér', a másik oldal jobb?", a kormánypropagandára meg csak bólogat. Ha két ember mindenben egyetért, akkor az egyikük felesleges.

7 napja
Á BF
Á BF

Farkas Flóriánra kell bízni a cigányügyet. Megoldja. Tudjuk. Láttuk. Ez a ki nem hírdetetett terv soha nem valósul meg a legérintettebb falvakban. Képtelenség. Miért? Mert tolvajokra bízza főtolvaj.

7 napja
Á BF
Á BF

Elállt a lélegzet: " ki fúrta és mi fúrt meg?". Bencsik elvtársba szorult a levegő. Kereste a szavakat, nem találta és témát váltott, terelt. Ezért számomra ez az orbánhű ember nulla.

7 napja
Zoltán Mezey
Zoltán Mezey

Szeretem a fideszes Nagy Magyarokat. Skrabszki ,Bencsik.... :D Véletlen sincs Magyar nevük.. Az elvetemült nemzetrontók. Konok Csintalan ,Dévényi....

7 napja
BircaHang
BircaHang

A 2 fideszes felmosta a padllót a 3 ballibbel.

7 napja
Á BF
Á BF

A bencsik név számomra hiteltelen, hazug.

7 napja
Tamás Kiss
Tamás Kiss

Fantasztikus műsor lett, tartalmas és színvonalas, köszi ismét! :) Kedves műsorvezető Uram, kérlek, nézz körül Messengerben az engedélykérések között, bő két hete írtam Neked egy üzenetet. Nagyon köszönöm, ha válaszolsz, tisztelettel: Kiss Tamás

7 napja
Sai Akuto
Sai Akuto

52:25 Mi az hogy "roma"? Magyarul beszélj basszameg, mond ki cigány!

7 napja
Beatrix Koch
Beatrix Koch

most eloszor van az, hogy megallitom es nem fogom megnezni. ez a s. fruzsina nekem mar nem fer bele a kozerzetembe

7 napja
Taoma H
Taoma H

Ez a sötét nő tisztára úgy néz Bencsikre, ahogy az a paprikajancsi, seggnyaló, semmirekellő, ingyenélő parazita Semjén a gazdájára.

8 napja
péter németh
péter németh

Vállalhatatlan ez a szakállas bohoc

8 napja
Khan Mahuur
Khan Mahuur

Konok aljas itt is bizonyította, hogy egy hazátlan, megkeseredett ócskaság ő, akit a normális társadalom kiköp magából. Konok mai korunk legnagyobb lúzerei között van, akinek egyetlen szavát is vétek meghallgatni. Sajnálom, hogy itt mérgezi a levegőt.

8 napja
M Mik
M Mik

Ez a nő egy bólogató biodíszlet önnálló gondolatok nélkül...

8 napja
Last Hippie
Last Hippie

II. VILMOS NÉMET CSÁSZÁR "Egy zsidó nem lehet igaz hazafi. Ő valami más, olyan, mint egy káros rovar. Őt el kell különíteni, olyan helyen tartani, ahol nem csinálhat bajt" - ezt annak a gyökérnek írom, aki innen nézve az asztal bal oldalán pöffeszkedett.

8 napja
Gergő Liska
Gergő Liska

Nem értem, mikor a Bencsikék azt mondják, hogy a plakátozás célja a szavazat szerzés, arra miért nem ugrottak rá? Hát ez a baj, hogy közpénzt költenek kampányra, ami gyűlöletkeltésen alapul. Magyar Hang – A Túlélő Magazin ez az a pont lett volna, amikor nem lehet mellé beszélni...

8 napja
András Kozma
András Kozma

Durva, hogy tényleg bármit bekajálnak meg így magukévá is tesznek, amit a fidesz mond. A saját gondolati szabadságod hogy lehet így feladni? Legalább én arra gondolok, amire akarok.

8 napja
Davis Taylor Davis
Davis Taylor Davis

Ez a jó Irán :) :) :) :)

8 napja
agoston attila
agoston attila

Ez a faccopó csicska csintalan csak krákogni tud? Adjon má vki neki robitusint, plíz... Jah, jó a müsor, me segiti az első Fidesz 4/5 -öt ♡

8 napja
agoston attila
agoston attila

+Taoma H asszem az uniós megfigyelők is azt mondták, hogy voltak kisebb szabálytalanságok - mint mindenhol megszokott - de azok olyan csekély mértékűek voltak, amik nem befolyásolták a végeredményt. 😁

7 napja
Taoma H
Taoma H

Csalással könnyedén...

7 napja
Lionheart
Lionheart

Tetszett! Konoknak jót tenne egy kis boldogság. Rettenetesen negatív figura, egy igazi energiavámpír!

8 napja
nemmem montam
nemmem montam

Konoknak nem kívánok egyebet. A cigány köszönjön rá : Jó reggelt szomszéd !

8 napja
basti2631
basti2631

mi mást is kívánhatna egy náci :)

6 napja
nemmem montam
nemmem montam

Még ha el is beszélnek egymás mellett , akkor is sok-sok ilyen beszélgetés kell, és a hallgató majd dönt mi áll hozzá közelebb.

8 napja
Judit Kopócsy
Judit Kopócsy

Az iszlamizáció nem kitalálás,orbáni paranoia. Nemzetünk léte igenis veszélyeztetett ,ha az ellenzék csak az Orbán- gyűlöletre épít. Fölényes ,korlátolt,felületes piszkálódás , ha egyetlen pillanatig sem képes meglátni a pozitív lépéseket , csak mert nem ők teszik meg az ellenkező irányba.

8 napja

Következő

Flaszter 30. - Fidesz kontra Néppárt: ki győzött le kit?

32:33

Flaszter 30. - Fidesz kontra Néppárt: ki győzött le kit?

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

Megtekintés 8 500

Atilla a Hun király

46:29

Atilla a Hun király

Csaba turul Süveges

Megtekintés 36 000

What everyone missed re: Jorge Masvidal vs Darren Till…

10:36

I'm in Love with My Car...? | Anwar Jibawi

3:16

I'm in Love with My Car...? | Anwar Jibawi

Anwar Jibawi

Megtekintés 623 541

Nógrádi Zsolt, az olajszőkítésről őszintén.

31:31

SZABADFOGÁS - Orbán-Weber találkozó

42:57

SZABADFOGÁS - Orbán-Weber találkozó

Hír TV

Megtekintés 33 000

Gasztroangyal - Télen-nyáron Erdély (2013 - 2.rész)

51:50

Gasztroangyal - Télen-nyáron Erdély (2013 - 2.rész)

MTVA - tv műsorok, filmek, zene

Megtekintés 156

Hofi Géza: Behívó

11:12

Hofi Géza: Behívó

Alten Magyarország

Megtekintés 213 000

Heti Hetes 3x13 - Koós János és Fridi

54:47

Heti Hetes 3x13 - Koós János és Fridi

Búfelejtő

Megtekintés 52 000

The Story of "Blue (Da Ba Dee)" by Eiffel 65

25:11

Is This The Best Glue?

11:30

Is This The Best Glue?

The King of Random

Megtekintés 722 308

How to Aerial Silk Dance

34:32

How to Aerial Silk Dance

Markiplier

Megtekintés 1 393 017

Samsung Galaxy S10 Review - 3 Weeks Later

10:24

Samsung Galaxy S10 Review - 3 Weeks Later

Unbox Therapy

Megtekintés 1 118 345

Binging with Babish: The Cake from Portal

6:09

Binging with Babish: The Cake from Portal

Binging with Babish

Megtekintés 1 535 252