Hasonmás-terror - Mi 🎬

 • Közzététel: Hónapja

  OtherworldOtherworld

  Tartam: 7:12

  #Mi #Us #Kritika
  Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
  😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
  🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
  📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
  👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8
  👕 Vegyél OW-s cuccokat: goo.gl/RWs9LC

Zoltán Fá
Zoltán Fá

A nyulat a biblia tisztátalan állatnak említi. Ősi képzetek szerint a gonosz tett, a kiontott vér stb. nem csak a testet tette tisztátalanná, hanem a környezetében élőket, a szentélyt, sőt az isteneket is. A tisztátalan állatok meg nem ehetőek, ezért fogyasztotta a gonosz Lupita a nyulat.

3 napja
Márk
Márk

Ez egy rakás szar... inkább ittuk volna el a pénzt :D

6 napja
dominikd
dominikd

Ha figyelmesen meg halgassa mindenki azt amit az a piros ruhában lévő nő mond a film ben akkor amikor a család be tör a házba lehet meg értitek. De ha nem akkor még azt el mondom hogy a film elején amikor a kis lány meg ijedt abban a házban ahol tükrök voltak, akkor a tükörben az úgy nevezett árnyéka volt. Az történt hogy az árnyék ki cserélte magát a igazi lányal. Tehát az a felnőtt hölgy a film ben igazából a kis lány árnyéka. A film vége fele amikor a nő karakter le megy a föld alatti ilyen szobákhoz ott ha ki hallgatjátok amit a piros ruhás nő mond. Meg értitek.

7 napja
OzoGem
OzoGem

Azt OST a legjobb a filmben :"D

7 napja
Gergő Márkus
Gergő Márkus

Magunk legnagyobb ellenségei "Mi" vagyunk.

8 napja
Leszámolás
Leszámolás

rengeteg filmet láttam is aza véleményem hogy ez a film szar is itt kifejteném mért maga a film nem lenne rossz még kapunk egy csavart is a végére de itt jön a de mi történt a filmben MI? fogalmam sincs mit láttam és mikor kijöttem a filmről egyszerüen semmi nem járt az eszembe azon kivül hogy tudnám vissza kapni a pénzem mert fillért nem ért az egész némely b kategoriás film jobbat hozz mit ez a hányás kavalkád elhiszem hogy mostanába nehéz jó horror filmet csinálni vagy milyen kategoriába sorolnám magam se tudom de véleményem szerint kritikán aluli volt de ez csak az én véleményem és ugy se fogja senki olvasni :D persze hogy pontosan mért nem tudom kifejteni mert még azt se tudom hogy mit láttam

11 napja
imabadguy duh
imabadguy duh

Shazamrol nincs kedved videot csinalni?

13 napja
Emma's Channel
Emma's Channel

Én a Kedvencek Temetőjéről néznék tőled egy kritikát én a mi nap tekintettem meg konkrétan remegéssel káromkodással és még röhögéssel is néztem végig a filmet moziban.. Nekem nagyon tetszett a rendezés és a hirtelen befosatások, voltak benne mérhetetlenül nagy faszságok de szerintem összeségében nagyon jó remake lett. Érdekelne a véleményed! :))

14 napja
Ódor Emília
Ódor Emília

Értem. Tehát egy Martin Scorsese után egy J P- re volt szükség. Hol van ez a film a Viharszigettől? Középszerű rendező, középszerű szereplőkkel. Katasztrófa volt a film, a Tűnj el egyszer nézős, de ez?! Áh.

17 napja
Martin Vollai
Martin Vollai

https://filmhaver.blog.hu/2019/04/02/mi_elmenybeszamolo?dashboard_position=190456085

19 napja
Tamás Tuza
Tamás Tuza

Bennem ez a film rengeteg kérdést tesz fel amit nem válaszol meg! Ezen felül nekem nagyon tetszett

19 napja
ツMegax
ツMegax

én kijöttem a filmről és nem éretettem semmit de aztán 1 óráig átbeszéltem az szytájtársammal és geci semmit se értettem belole

22 napja
Egy A Sok Közül
Egy A Sok Közül

Először arra gondoltam, hogy az lesz a csattanó, hogy mindenkinek a saját démonjaival kell megkűzdeni de aztán arra gondoltam, hogy ez egy fricska, hogy az afroamerikaiak sokkal jobb túlélők mint a "fehérek", de mikor vége lett...egy gondolatot tudtam létfontosságúnak gondolni. Kurvára figyelj arra hova csatangol el a gyereket, mert hááát...ez lesz a vége :D + gondolat Lehet az én "műszeremmel van gond" de, én horror filmen, ami elvileg az....még nem nevettem ennyit.... és kb...szerintem a velem együtt ülő nézőközönség se :D

22 napja
Júlia Kovács
Júlia Kovács

Miután megnéztem a filmet, és kicsit utánanéztem a dolgoknak és szimbólumoknak, sikerült néhányra magyarázatot találnom, aki kíváncsi olvasson tovább. SPOILER!!! Amit itt a videóban említettetek, vagyis a bibliai idézet, az szimplán a lent élőkre utal. Ők azért készültek, hogy az állam irányítsa a fent élő embereket, vagyis ők voltak az a veszedelem, amiről az idézet beszélt. Eredetileg az állam lett volna, akihez segítségért kiáltanak, de miután az egész kísérlet félresikerült, egyszerűen a hasonmások azok, akiknek hiába könyörögnek segítségért. A folyton megjelenő idézet ezt vetíti elő, egyfajta rossz ómenként. Aztán ott a nyuszi. Azon túl, hogy ez a tipikus "kísérleti nyúl" metafora megjelenítője a nyúl rengeteg dolgot jelent. A nyúl szimbolizálja a menekülést, a félelmet és a folyamatos környezet-figyelést, amik mind az anya szerepéhez kapcsolódnak. Ugyanakkor jelenti a vágyat, az új életet és a családot is, ami szintén sok szereplőre és leginkább a másolatokra jellemző. Az olló jelképezi a valódi ember és a másolat közötti kapcsolatot, mivel ahogy a filmben is mondják, a lelket nem tudták lemásolni, azon a két test osztozik. Az olló ugyanúgy egy dolog, össze van kapcsolva, de mikor kinyílik kétfelé ágazik.

24 napja
Dominik Szilveszter Ruskó
Dominik Szilveszter Ruskó

Egyébként ha sok ember megnézni, az tuti hogy nem egy dolog fog leesni nekik a filmből, és ezt nyilván megbeszélik, hogy nekik mi, és pont e miatt lesz baromi jó szerintem, mert a film végéig, úgy gondoltam, hogy ok, de ennek mi a lényege, majd jött minden ami kellett, de nekem nyilván nem az esett le, mint másnak, így megbeszéljük, és együtt tuti arra jutunk, hogy kajak baromi jó lett, csak türelem és egy pici gondolkodás kell ahhoz hogy valami meg is maradjon a filmből. Azután sokan jönnek majd rá, és végül baromi sokan fognak róla beszélni, és sokan mennek majd el rá, így nagyobb elismerés és esetleg egy 2.rész(?) is jöhet. Szerintem

24 napja
Ivok Levente
Ivok Levente

A Slanderman ota nem lattam ennyire gyenge f@stalicska filmet. Penz es idorablas :(

25 napja
Olivér Pusztai
Olivér Pusztai

Ez egy társadalmi kritika volt vagy inkább egy tükör. A fent az lent és a lent a fent! Az ember sokszor felszínes, de kitudja igazából milyen legbelül. 1xer megnézhetős, de az előzetes alapján nem ezt vártam.

25 napja
No Name
No Name

Mindenki mondogatja, hogy nem érti miről szól a film, amikor a végén a nő hasonmása elég szájbarágósan elmagyarázza.

26 napja
Otherworld
Otherworld

Az nem a történet volt, hanem egy személyes motivációs szál. A történet ennél azért egy kicsit összetettebb fogalom, mint ami a film végén le lett művelve ;)

26 napja
Elek Ebéd
Elek Ebéd

ennek a filmnek mi is az értelme? honnan is jöttek a klonok? miert kell a fel vilagot megolniuk?miert ennyire masak?

26 napja
Micsudi92
Micsudi92

Meg fogom nézni amint tudom. Kifejezetten szeretem az olyan filmeket ahol a film nem ad válaszokat és neked kell megtalálni a választ. ami nem biztos hogy helyes :)

27 napja
sev 11
sev 11

Én ma láttam ezt a filmet... Hát szerintem mély biblia ismeret kell hozzá SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spoiler!!!!!!!!! Mert a hely ahonann jönnek ezek a lények az a föld alatt van az a seol ugye ehez érteni is kell hogy képzelték el régen a világot De érdekeség hogy itt nem ugy értelmezték hogy a halottak a mélységbe kerültek Hanem a mélységben alapból voltak emberek és itt jön a világunk görbe tükre Elhangzott a filmben hogy nekik nincs lelkük de ők is emberek hisz van vérük. Ez azért érdekes mert írja a biblia hogy a vér a lélek ezért ne id/ed azt és hogy az állatnak nincs lelke Jó tudjuk hogy van lelke hisz vére is van. De az állatnak nincsen meg az az esszenciája. tehát az állat egy ösztön lény és az embernek meg kell tanulnia nem ösztön lények lenni meg kell tanulnia türtöztetni magát ezért nem lehetünk fügök nem paráználkodhatunk kedvünkre nem hagyatkoszhatunk az ösztöneinkre mert nekünk meg van az az esszenciánk hogy türtöztesük magunkat. Nos a világ az nem ilyen és ezért görbe tükör ez a film. mert lent élnek azok akiknek nincsen meg az eszenciájuk ezért mondja azt hogy nincsen lelkük. Bár végül a Nő védte a családját szóval szerintem ki alakult neki a lélek Jeremias: 11:11 "Ezért így szól az ÚR: Veszedelmet hozok rájuk, amely elől nem tudnak elmenekülni. Segítségért kiáltanak majd hozzám, de nem hallgatom meg őket." Ez azért mondja az Isten mert tudja mi van a szívünkben tudja hogy az ember inkább paráználkodik stb és majd csodálkozik az ember hogy ha senki nem menti meg őket Szerintem ez a film ezt jelentete hogy ők illetve mik voltunk az ösztön lények (görbe tükör/ Kettős értelmezés ) és ki cserélödtünk illetve hogy hogy jöttek létre??? Erre is találtam választ de ez inkább már csak elmélet ezért hagytam útoljára Szerintem ezek a lények ugy jöttek létre hogy mikor Lucifer bünösé tette az embert akkor az emberi gonoszság megszületet és konkrétan kivált az emberből. Tehát képzeld el azt mint a Tündéri keresztszülök mesében. Vannak a tündérek és vannak az anti-tündérek. Ők voltak az ellentétek még is ugyan azok (lám kettös értelmezés) és ahogy Ádám és Éva szaporodott úgy szaporodtak ők is a "kükör világban" Illetve a seolban

27 napja
Janos Hegedűs
Janos Hegedűs

Jó, de mondja már meg vki mégis mit ettek a nyulak?

27 napja
Green Peace
Green Peace

Én láttam is és tetszett is, de van pár dolog amit nem értek. 1. Ha a kiscsaj a bunkerböl kitudott jutni, akkor a többi miért nem? 2. Mi értelme volt a gyilkolászásnak? 3. Miért csinálták azt a bunkert? 4. Azt a tükörházat ami vezetett a bunkerbe miért nem zárták be vagy az ottani közösséget nem zavarta?

27 napja
Júlia Kovács
Júlia Kovács

Szia, remélem pár kérdésedre választ adhatok. 1. A többi is ki tudott volna, amennyiben a fenti embereik úgymond, hasonló helyzetbe kerültek volna, de ez valószínűleg személyiségfüggő is valahogy, ez nekem sem volt teljesen tiszta. 2 Szimplán a bosszú. A fenti emberek mind szép életet éltek, ahogy a történetben elmondta az anya mása, de a másolatoknak csak a nyers nyúlhús, a hideg, stb. jutott. Ezért bosszúként megölték őket. 3. A bunker a kísérlet miatt jött létre, azt még az állam csinálta, de miután nem működött a kísérlet, otthagyták az egészet. 4. Ahogy a filmben is lement az anya, maga az az út egy hatalmas labirintus volt, alapból senki sem talált volna le oda, senki más nem tapasztalt ilyet, ezért működött még.

24 napja
Dávid Lánczi
Dávid Lánczi

Már ne haragudj de ez a film minden csak nem horror. Többet nevettünk rajta, mint féltünk volna. A zene 1-2 helyen pocsék. Azután az előzetes után amit leadtak mindenhol, nem ezt vártam. Nagyon csúnyán szembeköpött az egész. Az egész mozi útálta, a film után csak a negatív véleményeket hallottam. Voltak benne egész jó részek, de ezeket a sok rossz mellett észre se nagyon vettem. Nekem nem tetszett a film, de ez lehet csak az én véleményem. :)

27 napja
Mátyás Soós
Mátyás Soós

tegnap néztem meg a filmet, voltak benne kicsit rémisztő részek, pár vicces rész, fekete humor is érződik benne, végén a csavar pedig fúh, azon igen meglepődtem, habár kicsit lehetett rá számítani, ezért is nem írom le jobban a csavart, hogy mi is volt

27 napja
TRYX Channel
TRYX Channel

En megneztem a filmet nekem oszinten szolva nem jott be...Rendesen vegig rohogtem a filmet...Tobbet vartam de csalodtam...

28 napja
Dávid Budai
Dávid Budai

Hány órakor jön a gorefest?

28 napja
Attila Nagy
Attila Nagy

Nekem nem tetszett,inkább vihogtam,mint beszartam a filmen !

28 napja
Rékasi Márk
Rékasi Márk

Nekem se, 0 volt a film kb

27 napja
Ádám Pápai
Ádám Pápai

számomra kellemes csalódás volt a film , azt kaptam amit vártam , nem volt agyon nyomva az említett sötétből ugráló macskával , de ugyan akkor jó néhány pillanatra a mozivásznat nézve szorítottam a szék karfáját , a következőben meg jót nevettem egyes jeleneten ... én azt mondom muszáj egyszer megnézni főleg ami az utolsó 5 percbe kiderül , nagyon sokat mentett a filmen egy apró dolog ami akkorát dob a filmen és nem bírod ki hogy a film után legalább fél órát ne gondolkodj azon hogy akkor most hogy is volt meg miért és néhol jön a megvilágosodás hogy ahhh értem ...

28 napja
Attila Nagy
Attila Nagy

Mi az az apró dolog ? :)....lécci merítsd ki

28 napja
Bence Vajda
Bence Vajda

Mi történt a Gorefest-el?

28 napja
Sándor László Veres
Sándor László Veres

A másik család feltűnésének pillanatától sajnos sejtettem, hogy mire számíthatok a továbbiakban, mert anno láttam a The Broken (2009) című filmet, de ettől függetlenül Jordan Peele baromi jó filmet csinált és természetesen a kritika is szuper lett.

28 napja
Dániel Kovács
Dániel Kovács

Spoileresen kifejtve hogy nekem mit üzent a fim! Hogy számomra mit jelentett a film ? Én két társadalmi csoport elkülönülését láttam filmben. A fentiek akik a jómódu gazdag sikeres celeb embereket testesítik meg, és a lentiek akik a hátrahagyott elnyomott senkiek akikkel igazából nem törődik a kutya se. A lentieknek nincs igazi céljuk, nincs igazi értelme az életüknek hisz minden amit csinálnak csak utánzása annak amit a sikeres fenti emberek már elértek egyszer. Nem tudnak beszélni hisz az átlag embert őszintén a kutya se hallgatja meg. Az egyetlen lehetőségük, ha tényleg jön végre valaki aki más mint ők, akik a felsőbb rétegből származik és összefogja egységesé teszi őket, hogy végül őket is észrevegyék . Mert igazából nem volt más céljuk csak hogy észrevegyék őket, hogy a fentiek tudomására adják hogy ők se mások mint mi. Emelett persze sokmindent mutat a film és mindenki leszürheti a számára legszimpatikusabbat.

28 napja
Török Kristóf
Török Kristóf

Hat nem tudom. Miutan megmeztem a filmet nekem olyan volt az egesz mint az a meregdraga festmeny ami osszvissz egy kek alapon egy feher csik.

28 napja
Norbi Racz
Norbi Racz

Valaki ertette a végét mert nekem nagyon zavaros

28 napja
Dominik M.Szűcs
Dominik M.Szűcs

Mi volt az a nyuszi?

28 napja
MrKryptax
MrKryptax

A film legnagyobb problémája hogy túlságosan is átmegy fekete komédiája, valamint nagyon öncélú ami a rendezőt illeti, olyan mintha ezt a filmet magának csinálta volna egyedül mit sem törődve azzal hogy ezt a nézők élvezik e vagy sem. Szerintem fölösleges belemagyarázni plusz dolgokat illette túlzottan rejtélyeskent megjeleníteni, a már említett Jeremiás 11/11 teljesen irreleváns. Moziban történő megtekintését nem ajánlom csak a nagyon elfogult rajongók számára. Nekem tetszett, de a legtöbb embernek nem fog és végig fogja nevetni az egészet a moziban.

28 napja
Rage 0.02
Rage 0.02

Én személy szerint inkább éreztem egy horror vígjátéknak, mint tényleges horrornak a filmet. Voltak benne poénok, amiken jól szórakoztam, de nekem a horror része nagyon minimálisan jött át. Összesen talán 2-3 olyan jelenet volt a filmben, ahol ténylegesen a feszültséget éreztem. A történet szerintem is kicsit lyukas és jobban kibonthatták volna a miérteket. Viszont ennek ellenére nekem összességében tetszett.

28 napja
Unguru_15 Official
Unguru_15 Official

Szerintem a film témája az hogy mi vagyunk az egyetlen veszély ami saját magunkat ártjuk. Ez nehezzebb kifejteni mint a tűnj el című film témája

28 napja
Polya Erno
Polya Erno

Jo horror film pl a hellraiser vagy Omen és még a psycho vagy a ragyogás

28 napja
Péter Fentős
Péter Fentős

halálra untam magam! nekem nem jött be.

28 napja
Attila Nagy
Attila Nagy

Én ugyanígy vagyok ezzel,ha nincs popcorn meg kóla,végem lett volna !

28 napja
SNIDER Channel
SNIDER Channel

Ez a rendező ezer kérdést tesz fel a filmben, és egyre se kapunk választ. Az atmoszféra jó, de kb. ennyi. Azt hiszem, hogy volt egy alapötlet (hasonmások), aztán ebből lett ez a film. Nagyon sok sötét jelenet van, a folyamatos dob a jelenetek alatt pedig egy idő után rohadtul idegesítő... Természetesen az idiótaság itt is fellelhető a karaktereknél, a fordulat megint csak gyenge eresztés - nem jó film ez. Tipikusan az a film, aminek az előzetesét megnézve többet kapsz, mint a filmtől. Egy olyan film ez, ami végig nagyon érdekesnek tűnik, de amikor véget ér, akkor rájössz, hogy nem is volt érdekes. Mikor és ki fog rájönni arra, hogy egy jó horrorba nem kellenek az éjszakai jelenetek? Tudom, költségkímélés meg egyebek, de a Sziklák szeme óta nem jött olyan, ami azzal vetekedne. A néző nem félni akar a moziban, hanem látványt vár a horrortól is, mint egy CGI filmtől. Eredetiséget vár. Sok horror novellát olvastam, zömében olyanok, amiket inkább lehetne filmre vinni, mint amit ebben a filmben láthattunk. Miért nem teszik?!

28 napja
Júlia Kovács
Júlia Kovács

Mi nem tetszett ebben? Csak kíváncsi vagyok tényleg. Amúgy a Sziklák szemében is voltak rettenetesen sötét jelenetek, ami ráadásul 2006-os film révén, kevésbé átlátható, az akkori technika miatt. Azzal egyetértek, hogy az jó volt. Mindenesetre kíváncsi vagyok mi nem tetszett.

24 napja
SNIDER Channel
SNIDER Channel

+Delta Tron (Akkor lehet megváltoztatom.) :D Ez csak szubjektív vélemény, ha valakinek tetszik a film, azt is megértem. De mégis inkább ahhoz tartom magam, hogy aki megnézte az előzetest, az látta a filmet is. Nem volt benne az előzetesben minden jó rész? Hát dehogynem.

27 napja
Delta Tron
Delta Tron

ha nem lenne pennywisle (nemtom hogy kell le irni) a pofil képed akkor azt mondanám hogy a kritikád jó

27 napja
nyissz nyassz
nyissz nyassz

Nállam nem talált be,ennyi.

29 napja
SMG
SMG

A filmhez egyébként Luniz csinált zenét! Az eredeti számukat (Luniz - I Got 5 on it) átdolgozták és az lett benne a filmben ! (Luniz - I Got 5 On Us)

29 napja
Barnabás Nagy
Barnabás Nagy

Vólt már az Az most a Mi, kétéves után meg Ti lesz vagy Mi?

29 napja
official AhkoR
official AhkoR

Remelem vasarnap jön a gorefest 😜😜😜😛😛😛😛😛😁😁😁😁

29 napja
Károly Olivér Gyurics
Károly Olivér Gyurics

Manapsag szerintem teljesen normalis, hogy keverik a mufajokat, es az is mindegy, hogy milyen kategoriaba soroljuk ezt a filmet. Abszolut le kozott / szorakoztatott a film es hatassal volt ram, imadtam ✂️💛

29 napja
Trungi-x
Trungi-x

Az örökség című horror hulladéj volt még ez a foggalmam sincs mit láttam kategória.

29 napja
Levente Szabó
Levente Szabó

Nagyon bejött,annyira kreatív és ötletes a sztori.Végre nem egy sablonos film,van története.Akinek ez a film nem tetszett az tényleg nem is tudom számít mert ez kiemelkedő.😍

29 napja
Balázs Bartl
Balázs Bartl

Hogyha hülye vagy egy filmhez, akkor legalább videót ne csinálj róla. Köszi.

29 napja
Júlia Kovács
Júlia Kovács

+Balázs Bartl jó legyen döntetlen :)

18 napja
Balázs Bartl
Balázs Bartl

+Júlia Kovács egyezzünk ki efy döntetlenben. Emellett továbbra is tartom, hogy számomra úgy sokkal izgalmasabb a sztori, ha elfelejtették, mert több kérdést vet fel.

20 napja
Júlia Kovács
Júlia Kovács

It's also possible that she remembered the whole time and she was afraid to return to the beach because the real Adelaide would return for revenge. Ugyanabban a cikkben.

20 napja
Balázs Bartl
Balázs Bartl

https://www.esquire.com/entertainment/movies/a26934071/us-ending-twist-explained-adelaide-red-jason-pluto-theory-spoilers/ "But, there's one final twist, suddenly Adelaide remembers a repressed memory."

23 napja
Júlia Kovács
Júlia Kovács

+Balázs Bartl Ne haragudj de az én értelmezésemben az volt a probléma, hogy amíg a fenti minden jón keresztül ment addig a lenti nem, és ezen akart bosszút állni. Hosszú ideje tervezte ezt a mozgalmat, mert emlékezett rá kiskorából, tehát nem felejtette el a gyerekkorát.

24 napja
Dikmá TheShow
Dikmá TheShow

Szerintem borzalmas volt a film. A zene agybaszó, a szinkron 1 hányás, nem tudja eldönteni vígjáték legyen-e vagy horror (egyiknek sem jó) és konkrétan buta, értelmetlen, fizikai fájdalmat okozott ez a szar...

29 napja
chibi fox
chibi fox

A bibliai idézet valóban baljós hatást kelt. Azonban annak volt némi előtörténete. Avagy bűn és bűnhődés. Viszont ebből így most nem esett le nekem, hogy bármi olyat tett volna a család vagy az anyuka ami miatt büntetni kéne őket, pedig ezzel ezt sejteti. Ez így olyan ezt is tegyük bele "hátmercsakúgyaztjóvan" kategóriának tűnik. Kissé hatásvadász.

29 napja
Balázs Bartl
Balázs Bartl

hátizé, ha láttad a filmet, akkor nem tudom, hogy miért nem esik le, miért érdemelne a hölgy büntetést, ha meg nem láttad, akkor nem érdemes a spoiler alapján okoskodnod.

29 napja
Gábor Szaniszló
Gábor Szaniszló

fekete rendező ,fekete főszereplők ? rasszista ?

29 napja
Gábor Szaniszló
Gábor Szaniszló

+Kristóf Pázmándi-Tóth Ha ezt el kell magyaráznom akkor ,vagy nagyon fiatal vagy ,vagy pedig nem látod mi zajlik éppen a világban.

29 napja
Magyar Félvér
Magyar Félvér

Rasszista fehérgyűlölők :D

29 napja
Oliver
Oliver

SPOILER: Én azt nem értettem, hogy amikor kicserélte magát ez a klón, és elkezdett élni normális életet, hogy felejthette el hogy amúgy mit csinált? Meg miért nem ölt gyerekként meg embereket amikor eleve úgy kezdte, hogy elkapta egy gyerek torkát aki ugyan olyan mint ő .. :D ? Nem régen jöttem ki a moziból, szóval ülepszik a film de én inkább nem vagyok elragadtava tőle mint igen, kinek mi. Szép napot! :)

29 napja
Balázs Bartl
Balázs Bartl

​+Júlia Kovács azért nem volt ennyire gagyi ez a film, hogy a szereplők végig mindent tudtak, csak a nézőket nem avatták be :)

24 napja
Júlia Kovács
Júlia Kovács

Nem felejtették el, pontosan tudják, de mivel ez volt a fordulat, nem mondták el az elején, elvégre akkor nem lett volna fordulat:)

24 napja
Oliver
Oliver

+Szabina Kollár Onnan, hogy a legvégén ugrik be neki igazán, amikor a fiával tart szemkontaktust.

28 napja
Balázs Bartl
Balázs Bartl

+Szabina Kollár volt egy jelenet, amikor az egyik csaj mesélte a másiknak a sztorijukat, amit egyértelműen a csere nélkül adott elő, illetve a legutolsó jelenet is egy visszaemlékezős volt, abban, és csak ott volt a cseréről szó először. Onnan.

28 napja
Szabina Kollár
Szabina Kollár

Honnan tudod, hogy elfelejtette?

28 napja
Limitált Széria
Limitált Széria

Nekem van egy értelmezésem a filmről, ami lehet picit hosszú lesz, de hátha valaki tud valamit kezdeni vele. VIGYÁZAT, MASSZÍV SPOILEREZÉS KÖVETKEZIK: Szerintem ez a film Amerikáról, az amerikai társadalomról szól, de olyan általános szinten, hogy igazából Amerikától függetlenül is lehet vele azonosulni. Vegyük alapul a film címét, ami ugye az Us, amiből kiolvasható a United States rövidítése. Olyan világot élünk, amikor rendkívül távolságtartóak vagyunk másokkal szemben, féltjük az életünket, a munkánkat, a vagyonunkat, a családunkat, de mindig csak másra tudunk ujjal mutogatni. Abba nem gondolunk bele, hogy máris tennénk egy lépést a világ jobbá tétele felé azzal, hogy először a saját házunk táján sepregetünk. Számunkra az ellenség, a rossz mindig valaki más képében jelenik meg, pedig sokszor lehet közelebb van a gonosz, mint gondolnánk, akár bennünk is lehet. Aztán amikor szembesítenek bennünket a saját gyarlóságunkkal, rossz tulajdonságainkkal, akkor döbbenet, kétely esetleg félelem lesz úrrá rajtunk. Visszakanyarodva az Amerikás hasonlathoz, a film egy pontján, amikor menekülnek, mondja az anyuka, hogy menjenek Mexikóba, ami szerintem egyértelműen egy politikai reflexió volt, utalván a két ország közötti feszült viszonyra. Ugyanakkor a Megbilincseltek szerintem a régi, szegény, gyárban dolgozó munkásréteget hivatottak reprezentálni, legalábbis a szabászati ollók és az egy kézen hordott bőrkesztyűk szimbolizmusa erre engedett következtetni, míg a "fentiek" valósul a felsőközposztálybeliek. A nyulaknak én nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget, már csak azért sem, mert a film vége felé a gonosz anyuka (aki a film végi csavar értelmében valójában az igazi anyuka) metaforikusan úgy hivatkozik az általuk elfogyasztott ételek minőségére, mintha nyulat ennének. Az emberi lánc megalkotását pedig azzal tudnám magyarázni, hogy igazi anyuka, (akivel a gonosz énje ugye helyet cserélt kislány korukban) így akart esélyt nyitni arra, hogy többedmagával a felszínre kerüljön, az anyuka igazi helyére. Persze akkor felmerülhet a kérdés, hogyha ő volt az igazi anyuka, akkor miért volt olyan fura a hangja? Nos ennek az a fojtogatás lehet az oka, amit még a tükörlabirintusban a gonosz lány tett az igazi lánnyal. A legvégén lévő cliffhanger pedig szerintem óriási húzás volt, ahogy a kisfiú gyanakvóan néz az anyjára, mintha sejtené, hogy valami nem stimmel. Jordan Peele pedig egy elképesztően innovatív rendező, annyira egyedi látásmóddal, ami már nagyon hiányzott Hollywoodból. Biztos nem most láttam utoljára a filmet, mert kb képkockánként ki lehetne elemeznj, és gyanítom, hogy bőven találnék még benne újdonságot. Persze ez egy általam felvázolt teória, lehet, hogy másoknak teljesen más víziói vannak, de ebben az olvasatban nekem a film értelmet nyert, és logikailag is össze tudtam rakni az elsőre nem egyezőnek látszó darabkákat. Tipikusan az a film lesz ez, amit a nagyközönség utálni fog, mert nem egy hagyományos vonalvezetésű horrorfilm. De azok számára, akik fogékonyabbak az átlagostól eltérőre, nagy élmény lehet. Gondolatébresztő, provokatív, zavarbaejtő, de mindezekkel együtt zseniális film. Számomra legalábbis.

29 napja
Aron Lovasz
Aron Lovasz

IGN Hungary-nak kritikájában pont erről magyaráznak.

28 napja
Navratyil lászló
Navratyil lászló

Spoiler** Limitált Széria Azt hiszem jó helyen tapogatózol a fenti és lenti ,,világ,, jelentheti az Usa-ban a két pártot . A egyik párt a másik szemében mindig úgymond egy torz szörnyeteg lesz és elítéli a másikat ami ebben a filmben a másik gyilkolásával jelenik meg. A nyulak pedig az egyszerű hétköznapi emberek akik szinte fel se fogják mi történik körülöttük amíg mint a filmben is látszik fel is zabálja őket a két párt.

29 napja
Vlad Fowler
Vlad Fowler

Az első nyúl, akit látunk, az alagútból jön ki és fehér. Egyből beugrott az Alice Csodaországban, aztán kiderült, hogy nem egészen stimmel. Mindenesetre örülök, hogy hozzám hasonlóan van valaki, aki nem teszi le az agyát, amikor beül egy filmre, hanem gondolkodik.

29 napja
zsombor budai
zsombor budai

Egyet értek veled. Kár hogy a többség nem így itéli meg. Szerintem a nyulaknak is kell jelentenie valamit de még nem fejtettem meg hogy mit.

29 napja
KRG3Rz
KRG3Rz

Big up a vágónak! Nagyon jó, hogy explainer képekhez is már nagyfelbontású képeket használtok! A quality nagyon jó! :D

29 napja
NORO9
NORO9

Perfekt kritika. Dühös lettem a film után, semmi mást nem éreztem.

29 napja
Magyar GabeN
Magyar GabeN

A rendező amúgy anno Youtuber volt, az megvan?

29 napja
Kristóf Nagy
Kristóf Nagy

Zoly, húzz be kérlek egy újabb strigulát a téged kritizálók közé. El lehet menni a tény mellett, hogy neked a szar sem elég büdös és minden filmet lehúzol, de amikor a kritika végén már arról beszélsz, hogy te mekkora fasza csávó vagy, hogy be mered ismerni, hogy nem értetted a filmet, na akkor szakadt le a pofám. Én voltam a hülye, hogy Gorefest híjján rákattintottam a bemutatóra és nem léptem ki, amikor meghallottam a hangodat.

29 napja
Horn BloweR
Horn BloweR

Most egész pontosan mi is a bajod?xd

29 napja
zsolt zalan
zsolt zalan

Pont most néztem meg. És gondoltam is hogy biztos lesz hamarosan egy reakció

29 napja
L0N3W0LF HUN
L0N3W0LF HUN

De amugy az a legkomolyab hogy Peele alapvetöen komikus.

Hónapja
Tilki Edvárd
Tilki Edvárd

Én azon kevesek közé tartozom akik abszolút nem értették, hogy kaphatott ekkora nagy elismerést a "Tűnj el". A téma maga tetszett amiről szólt, a színészeket is kedvelem akik játszottak benne. Viszont a vége számomra hatalmas katyvasz volt. *Spoiler* Például: Főhősünk kinyírja fogva tartóit ami őt egyáltalán nem visel meg, kvázi pszochiopata lesz belőle (Ez talán érthető volt mert mégiscsak fogvatartották) VISZONT! Mikor megjelenik a végén a barátja aki látja a nyakig véres haverját aki épp kinyírt valakit, ERRE! Ellő egy folytonos visszatérő poént, hogy "Látod csak megtaláltalak!" Mindenki pszicho és vagy pszochiopata volt a filmben?

Hónapja
Gabe Kulcsár
Gabe Kulcsár

Legjobb forgatókönyv Oscart neki a Három óriásplakáttal szemben!

29 napja
Dávid Grets
Dávid Grets

Zoly, szerinted kivel nézzem meg a Tűnj elt? Barátokkal, családdal, vagy inkább egyedül? Válaszodat előre is köszönöm.

Hónapja
Dávid Grets
Dávid Grets

+NORO9 köszi

29 napja
NORO9
NORO9

Egyedül. Minden valamire való filmet egyedül kell nézni.

29 napja
Adrián N.
Adrián N.

Makiparádé xd

Hónapja
Tamás Úrr
Tamás Úrr

Full feka szereplőgárda...már nem is csak simán PC a sztereotípia-válogatással. Ide is eljutottunk.

Hónapja
krisztina k
krisztina k

Szerintem a nyuszik minket nezoket szimbolizalnak akik beultek a filmre aztan csak kerodzunk ,nezunk ki a fejunkbol es azt semm tudjuk melyik vilagon vagyunk es mi zajlik korulottunk.Na most viccet felreteve mi volt ez a film.........hogyha nem Jordan Peele rendezi ez egy B kategorias home invasion moovie de mivel o rendezte mindenki azon agyal hogy mindenbe mogotes tartalmat lasson.Pozitivum viszont a zene es nehany eszmeletlenul gyonyoruen megkomponalt kepsor

Hónapja
Lacii HADNAGY #GLOBTACTICS
Lacii HADNAGY #GLOBTACTICS

Ma megyek😀💪🔥

Hónapja
Lacii HADNAGY #GLOBTACTICS
Lacii HADNAGY #GLOBTACTICS

Elég fasza volt, bár mi egy vígjátéknak fogtuk fel, nem jött át a horror, összességében viszont nem volt rossz film

27 napja
István Pálfi
István Pálfi

Egészségetekre

27 napja
Viktória v
Viktória v

Énis 😃😃

29 napja
Sobor Dávid
Sobor Dávid

Ott veszítette el a hitelességét, amikor szarvasbőgést utánozva kommunikáltak

Hónapja
Zoltan S
Zoltan S

Nincs meg fent torrenten, majd leszedem ha fent lesz.

Hónapja
Zoltan S
Zoltan S

Na mi a fasz? Elerheto azonnal es nem kell ket napot varni ra mint a Division 2 bemutatonal?

Hónapja
Haseo
Haseo

Pár nappal a film után, nagyjából egyetértek. Bár kimondottan szívesen néznék inkább ilyen filmeket mint szuperhős vagy átlag horrort.

Hónapja
Adam Violin
Adam Violin

A videó alatt a zene Luniz-I got five on it, ha esetleg valakit érdekel.

Hónapja
Dános Líbor
Dános Líbor

The hero we need, but dont deserve

28 napja
Kiss Dani
Kiss Dani

Számomra ez a film olyan volt mint egy verselemzés. Mikor irodalom órán elmondják, hogy " A közeleg az ősz.." mondattal a költő az elmúló szerelem keserüségére akart célozni a költő pedig igazából csak arra gondolt "B*zdki ősz van". Ezzel csak arra gondolok bonyolult metafóra rendszere van a filmnek amibe mindenki azt lát bele amit akar, de a teljes egészet talán csak a rendező tudja.

Hónapja
Ferenc Homola
Ferenc Homola

Sziasztok. Én tegnap megnéztem. Bár ne tettem volna. Nekem nem jött be. Ellenben a tűnj el még tetszett. De ez. Valahogy nem szerettem és nem is igazán értettem.

Hónapja
Mattie
Mattie

Jordan Peelenek van a Comedy Centalon egy saját műsora az is nagyon remek

Hónapja
Unicorn Demon
Unicorn Demon

Amikor mondod a haverodnak: A Négerek ostobák... Oszt a haverod Akkor nézd meg ezt a filmet, aminek a címe: Mi..... Aztán már félsz is tőlük... UI: EZT A KOMMENTET ÚGY ÍROM .... HOGYMÉG MEGSEM NÉZTEM A VIDEÓT :D De már Likeoltam

Hónapja
kiss vali
kiss vali

Mi a fasz? /tom szar volt\

Hónapja
Roland Tóth
Roland Tóth

Mondja már el nekem valaki,hogy mért viszi mindenki a Get out c. filmet? hát az minden volt csak nem horror és még csak jó sem volt...

Hónapja
montezuma
montezuma

Nem beszélve róla, hogy a Get Out koncepciója csúnya koppintása a Titkok kulcsának... és az a film szerintem még jobb is volt mint a Get out. Csak ezt valahogy senki sem említi.

29 napja
Bl4s1us
Bl4s1us

Én nem viszem sehová.

29 napja
Richárd CsatlóSS
Richárd CsatlóSS

Teljesen szubjektív dolog, hogy kinek mi tetszik.. valószínűleg azért viszi "mindenki", mert nekik tetszett (személy szerint nekem is, horrornak nem mondanám, de kellően misztikus es furcsa). Neked nem tetszett, ennyi..

Hónapja
WizTimTM ``/
WizTimTM ``/

Mi?! :D Jó lett mint mindig!!

Hónapja
BlanXrd
BlanXrd

A vélemény formálás miatt 2x megnéztem a filmet... Számomra egyfajta politikai szatíra. Nem feltétlenül Amerikának a politikai szatírája sokkal inkább a nyugati társadalmak sajátos véleményrendszerének a politikával kapcsolatban.... Bár lehet hogy csak én vagyok olyan őrült hogy ezt gondolom...

Hónapja
Blanche Duplais
Blanche Duplais

Csodálkoztam volna ha Jordan Peele nem fekete komédiát csinál. Ő a tagja a népszerű Peele and Kay Comedy Centralos párosnak, akik elég jól művelik az az abszurd humort. Már ezért érdemes lesz megnézni a filmet. kis izelitő: https://www.youtube.com/watch?v=rqYdxXfBKeY

Hónapja
Sándor Kókai
Sándor Kókai

sajnos a sok poén megtöri az amugy nem rossz hangulatot :( + a történet értékelhetetlen(kurva jo zenék/ hangok vannak benne, képi világ is jó de ennyi

29 napja
leventeferenc
leventeferenc

Jó a videó, de miért ilyen halk?

Hónapja
Norbert Kalina
Norbert Kalina

Az Ellenség - Donnie Darko - Mi A hetekig agyalsz rajta filmek triumvirátusa.

Hónapja
Viktor Henn
Viktor Henn

Sokat agyaltam az Ellenség c. filmen, főleg az utolsó jeleneten, ami nagyon durván ledobta a WTF bombát. Sajnos a könyvhöz nem volt szerencsém, de amennyit utánaolvastam úgy emlékszem, hogy nem ad az se választ a kérdésekre. Neked mi jött le a film lezárásából?

29 napja
R3KT_ Shomaa
R3KT_ Shomaa

Lesz Gorefest?😁

Hónapja
YOU tube
YOU tube

Lesz

29 napja
Ádám
Ádám

Kb ugyanígy éreztem magam, jöttem ki a filmről és nem értettem mi volt ez, de nem úgy, hogy a sztorit nem értettem, egyszerűen nem volt kohézió. Random dobálták a történet elemeket, de semmi konklúzió, összefüggés vagy utalás.

Hónapja
margit làszlò
margit làszlò

Lehet hogy ez a film a "sàtàn" üzenete nekünk amivel azt akarja tudatni hogy "ő" màr règòta helyet cserèlt "istennel" (sony kèrlek adjatok màr ki magyar feliratot a red dead 2-höz mert èn nem èrtek angolul ès szàmomra ìgy a jàtèk "èlvezhetősège" 50%-ot csökken, ha kell megveszem mègegyszer a jàtèkot csak legyen màr magyarul ps4re "könyörgöm"

Hónapja
Tóth Robbi
Tóth Robbi

Meg egyébként is a Rockstarnak kéne ugy dönteni, hogy készített feliratott nem sonya kiadoja.

Hónapja
margit làszlò
margit làszlò

Csak eszembe jutott mert nem règ vettem meg a jàtèkot

Hónapja
Tóth Robbi
Tóth Robbi

Ez mégis ,hogy jönn ide ez allá a videó allá?

Hónapja
Sohajda Benjámin
Sohajda Benjámin

Ahogy említetted a nevét, egyből arra gondoltam, kell egy bemutató. A Donnie Darko-ról :D!

Hónapja
Csanád Kiss
Csanád Kiss

Piros ruhás árnyékbóljöttek ollóval gyilkolásznak az USA-ban, mert nyúl...

Hónapja
Aron Lovasz
Aron Lovasz

+Darth Foxy Csak nézz rá a legutolsó erről a filmről szóló kritikájukat

28 napja
Darth Foxy
Darth Foxy

+Aron Lovasz ???

28 napja
Aron Lovasz
Aron Lovasz

+Darth Foxy IGN Hungary

28 napja
Darth Foxy
Darth Foxy

értem.. am nem 😂😂

29 napja
Misanthropic Bluntman
Misanthropic Bluntman

"I got 5 on it..."

Hónapja
Vitya7708
Vitya7708

Szombaton nézzük,utána nyilatkozok.Köszi a kritikát,beszámolót.

Hónapja
Tamás Velkey
Tamás Velkey

Hát.... nekem a tűnj el nem jött be... nem tudom mit evet rajta midenki, bár lehet az átlag horrorok szintjét tényleg felütötte, de ez szerintem csak azért van mert az átlag horrorok gyarkran még a csakádi komédkat is alulmúlják. Szóval ezután ezt sem nagyon vártam. De lehet hgy csak a rendező stílusával nem tudok azonosulni, és az dobott ki a filmből.

Hónapja
palik56754
palik56754

Szerencsére felfogtam a filmet de ahogy láttom sokan nem :)

Hónapja
Valaki Valami
Valaki Valami

palik56754 elmagyaraznad akkor? :) Mert en se fogtam fel viszont meg is erdekelne h mi volt ez az egesz

24 napja
Nagy Patrik
Nagy Patrik

Tegnap néztük meg barátnőmmel a filmet, és egyet értek veled Zoli, én sem tudtam semilyen kategóriába sorolni a filmet, egyszer horrorként tűnt fel, egyszer pedig thrillerként, de még szerintem így is jó volt a film 😁😁

Hónapja
Gyula Molnár
Gyula Molnár

Komolyan nem tudom elképzelni, hogy valaki egy olyan filmben, amiben mindenki néger, nem látja, hogy egy fekete nyúl van, a többi fehér. A fehér emberek szaporodnak mint a nyulak, a feketék meg magányosan a kihalás szélén állnak. A hasonmások pedig saját belső vívódásuk, félelmeik kivetülése. A bűnös gondolataik. Azért jobban megnézve, 2 fehér van, egy fekete, a többi meg korcs. Akkor lehet nem is áll messze a valóságtól.

Hónapja
Gyula Molnár
Gyula Molnár

+Balázs Bartl Onnan, hogy kitöltöttem a népszámlálást, és vallhattam volna magam annak. Nyilván ők meg vallhatják magukat nem annak. Nem a valláson van a hangsúly, hanem, hogy semmi értelme olyan számokat alapul venni, amiben nem az szerepel, hogy cigány vagy-e, hanem, hogy minek szereted nevezni magad.

29 napja
Balázs Bartl
Balázs Bartl

+Gyula Molnár a világ népességének 11.5 %a fehér. Azt meg nemtom, honnan vetted, higy a cigányságot, mint vallást tartják nyilván.

29 napja
Gyula Molnár
Gyula Molnár

+Ati Hun Ki tudja. A cigányság is vallás népszámláláskor... Annak vallod magad, vagy nem. Akkor milyen számot tudsz nézni?

Hónapja
Ati Hun
Ati Hun

Értem, gondolom az Egyesült Államokbeli helyzetet veszi alapul, úgy értelmet nyer a feltevés, csak világviszonylatban nem igaz.

Hónapja
Gergő Lampert
Gergő Lampert

Fekete komédia?! Hát persze, hiszen egy néger családról szól 😄

Hónapja
Darth Foxy
Darth Foxy

figyejem minden felháborodot ös embernek! NYUGALOM ATOL EMG NYUGSZOTOK! NE SIRJATOOK ELSZMÉG KARÁCSONY! ÉS POÉN! #poén

28 napja
Magyar Félvér
Magyar Félvér

+Megkönnyebbülés a szarás rasszizmus mikor valakit mekülönböztetünk egy adott rasszhoz való tartozás alapján. Rasszizmus ha valaki azért kap Magyaro. segélyt mert cigány! Rasszizmus, ha valaki előjogokat akar arra hivatkozva, hogy ő a kisebbséghez tartozik. Minden ember rasszista. Erről születtek felmérések. Rasszizmus ha 2 ember közűl azt választod, amék a te rasszodhoz tartozik, tehát te fehér vagy és választanod kell egy fekete és egy fehér között. Erről készűlt felmérés és minden rassz nagy többségében a sajátját választotta. A fehér a fehéret, a feka a fekát, a sárga a sárgát, a barna a barnát. A rasszizmus evolúviósan kódolt. Ezért is nem értem mikor az idióta balos azt mondja aki rasszista primitívség egy megnyílvánulása. Amikor a feketék/barnák rasszistáznak.... :/ Idióták...

29 napja
Gergő Lampert
Gergő Lampert

Látom nagyon sok ember nem érti a poént. Meg lehet nyugodni, nézzétek, menjetek kirándulni, nézzetek egy kis Showder klubot (oh wait....inkább ne) aztán egy egyből jobb lesz. Külföldi diákok között tanulok, rengeteg a sötét bőrű, akik nagyon jó barátaim. De ha Te úgy gondolod hogy rasszista vagyok és nem érted a poént, akkor Rajtad áll :))

29 napja
Megkönnyebbülés a szarás
Megkönnyebbülés a szarás

Egyébként ebben a viccben a rasszizmus legkisebb töredéke sem található meg. Amíg valaki nem *szidja* , vagy éppen *elítéli* a négereket, egészen addig *nem* nevezhető rasszistának. És jelen esetben erről van szó.

29 napja
Magyar Félvér
Magyar Félvér

Sokan még a fogalmával sincsenek tisztában...

29 napja
Bence PingWin ツ
Bence PingWin ツ

De jó... Küldött értesítést a youtube...

Hónapja
Sándor Barnabás Szabó
Sándor Barnabás Szabó

Nézd meg az IGN kritikát... Elmagyarázák hogy miről szól.

Hónapja
TahkanNuva
TahkanNuva

+GTX padavan Lehet, hogy csak én keverem össze, de az IGN nem az a portál ahol előre kifizetett kritikákat/ismertetőket lehet olvasni?

28 napja
Toxic
Toxic

Minőségi?XD Fizetnek nekik kb hogy minden szarra azt mondják, hogy jó.. Zoli lehet fikáz, de a dolgok 90%, amit lefikáz, kurvára meg is érdemli. Bár ma már nem lepődik meg az ember semmi, mikor egyre nagyobb szar filmeket és játékokat lehet az embereknek eladni xD

28 napja
GTX padavan
GTX padavan

+Otherworld Mibajod az IGN-el? Minőségi videókat készítenek, nem a fikázásból akarnak nézettséget szerezni ;) Ne óbégass, ha valaki nem olyan mint te :D :D :D

Hónapja
Tamàs Huber
Tamàs Huber

+Otherworld Én szeretem az IGN-t de ebben igazad van

Hónapja
Otherworld
Otherworld

A te véleményed érdekel. Az IGN-é még akkor sem, ha kötelező lesz őket egy nap olvasni ;)

Hónapja
Zoltán Zelenai
Zoltán Zelenai

Ne már! Az AZ után kijön a MI? Ha van rá vevő jön Hol, Ki, Miért, vagy a Tényleg?. Sajna nincs fantázia manapság...De mozi siker az lesz...

Hónapja
DiseaseOfYourMind
DiseaseOfYourMind

Zoltán Zelenai pont a rendezo fantaziajarol szolt a kritika, de semmmi gond

Hónapja
Kata megmondja
Kata megmondja

Nem láttam a filmet, de a kíváncsiság okán megkérdezem: Mi a jó büdös francnak megy el valaki egy olyan helyre, ahol anno gyerekként trauma érte?

Hónapja
Hungary
Hungary

Nem o megy vissza, hanem egy csaladtag. Ennyit irok csak, hogy nem spoilerezzek.

20 napja
DJ CHERRY COLA
DJ CHERRY COLA

A horror filmekben mindig faszságot csinálnak a főszereplők🌚😎🤫

29 napja
Trungi-x
Trungi-x

+Jani SIr igen.. egy auto balesetem után a mai napig fenntartásaim vannak autoba ülni vagy vezetni azt. Legyen az 15 perces út, vagy egy 2 órás túra, nem birom anélkül végig ülni hogy ne kezdjek ez idő alatt félni.

29 napja
Darth Foxy
Darth Foxy

+Levente Szabó vagy csak nem ládta a filmet ezt elfelejtedte oda írni ;)

29 napja
Levente Szabó
Levente Szabó

hát aki ezt nem érti nem értette az egész filmet😅😂

29 napja
Klaus Kinski
Klaus Kinski

Az első trailer elképesztő bizarr volt, ha a teljes film is nyújtja azt a hangulatot, akkor már megvettek kilóra. A kritika szerint akkor ez egy Lynch filmnek tűnik nekem, mert derekasan bevallom az ő filmjeiből én egy büdös szót se értettem soha. :D

Hónapja
Mattie
Mattie

Az a jó a filmjeiben(Lynchnek), hogyha nem is érti az ember akkor is egy nagyon sajátos élmény, a Lost Highwayt pl. én se értem de a tapasztalatom szerint olyan 3ik/4ik megnézésre általában összeáll a kép

Hónapja
Szekeres Elektra
Szekeres Elektra

*Az előzetes láttán, és hallatán radikálisan megnőtt a Youtube-on a LUNIZ -- I GOT 5 ON IT című alkotás "újrahallgatásának" a száma. :))*

Hónapja

Következő

Na ide vajon kit temettek??? - A Piramis 🎬

26:08

Angie kicsit fura - A Halál angyala 💀

23:22

Angie kicsit fura - A Halál angyala 💀

Otherworld

Megtekintés 123 000

Bemutatjuk: Need for Speed | Xbox One [RAGE!!!]

10:11

TheOdd1sout Chess Boxing Announcement

1:33

TheOdd1sout Chess Boxing Announcement

It's Alex Clark

Megtekintés 710 666

8 DOLOG, Amit Nem Tudtál a "Mi"-ről

06:30

8 DOLOG, Amit Nem Tudtál a "Mi"-ről

FreakShow

Megtekintés 20 000

Ezért volt 💩 az Utolsó Jedik

52:52

Ezért volt 💩 az Utolsó Jedik

Otherworld

Megtekintés 208 000

TOP10: a legrosszabb Stephen King-adaptációk

10:51

Hibbant Billy hazatér - Fekete karácsony 💀🎄

31:40

Az internet csápjai - Antisocial 💀

23:48

Az internet csápjai - Antisocial 💀

Otherworld

Megtekintés 77 000

Hova tovább, Marvel? - Marvel kapitány 🎬

07:45

Volt egyszer egy S.T.A.L.K.E.R 🎮

28:03

Volt egyszer egy S.T.A.L.K.E.R 🎮

Otherworld

Megtekintés 143 000

Trope Talk: Pure Evil

18:25

Trope Talk: Pure Evil

Overly Sarcastic Productions

Megtekintés 319 684

Captain Marvel: An Unbridled Meh

1:51:22

Captain Marvel: An Unbridled Meh

MauLer

Megtekintés 302 729

MARSHMELLO BUYS HIS FIRST HOUSE! (A Fortnite Short Film)

11:45

MARSHMELLO BUYS HIS FIRST HOUSE! (A Fortnite Short Film)

NewScapePro 3 - Fortnite Shorts, Films & Skits!

Megtekintés 2 394 636

Half Off - Cyanide & Happiness Shorts

2:12

Half Off - Cyanide & Happiness Shorts

ExplosmEntertainment

Megtekintés 931 704