Háttérkép (2019-04-11) - HÍR TV

 • Közzététel: 14 napja

  Hír TVHír TV

  Tartam: 41:52

  A Háttérkép adásának első témája Ukrajnáról szól. Bayer Zsolt műsorvezető és vendégei - Bogár László és Boros Imre közgazdászok - az első fordulón túl lévő ukrán választások lehetséges forgatókönyvét vázolták. Bizonyos jelek azt mutatják, hogy a Porosenkótol esélyesebb - főállásban humorista - elnökjelölt a kárpátaljai magyarságra nézve még nagyobb csapást fog jelenteni. Szakértők szerint ugyanis Volodimir Zelenszkij ténylegesen a háttérhatalom embere.

  Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: facebook.com/hirtv/
  ► a honlapunkon: hirtv.hu/

Sándor Nagy
Sándor Nagy

Na csa te erkolcsi hulladek geci bayer szarkupac! Remelem veszed az adast kis köcsög! A lampavas már keszen van. Utolso kívánságod alapjan kivalaszthatod melyikre kerulj! :Hahaha

6 napja
Istvánné Cseh
Istvánné Cseh

Minden megállapítás igaz, de csak nézőpont kérdése. Attól függ , honnan és meddig vizsgáljuk.

8 napja
Wa Lucky
Wa Lucky

190-3 egeszsegunkre

9 napja
László pavlov
László pavlov

*_Bayer Zsolt elmondhatná, hogyan sikerült a pártközpontból kiutaltatni magának egy 30 000 Ft bérleti díjú várbeli_* bérlakást. *A fidesz* úgy működik mint a rendszerváltás előtti *Magyar Kommunista Párt* ! Ezért felesleges volt rendszert váltani! Orbán visszatért a Kádári időkhöz. Úgy viselkedik mint az akkori párfőtitkárok. A fdesz tagjai, élen Bayer Zsolttal mint a kommunisták, csak sokkal gátlástalanabbak!!!

10 napja
Péter Jutai
Péter Jutai

Nehéz eldönteni, hogy a három ember hazudik vagy ennyire tájékozatlan. Amikor arról van szó, hogy melyik ex-szovjet ország mennyivel növelte a GDP-jét, akkor kihozzák, hogy a diktatúrák milyen jól szerepelnek. Akkor finoman jelzem, hogy Észtország, Lettország és Litvánia az összes egykori tagállamot magasan veri GDP-növekedés tekintetében. Vagyis a három EU-s tagország teljesít a legjobban. Még a legrosszabbul teljesítő balti állam, Lettország is megelőzi Oroszországot, a többi posztkommunista diktatúráról nem is beszélve. Talán mégis jobb lenne demokráciának lenni. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a három ember miért hagyta ki a statisztikákból a három balti államot? Csak nem azért, mert nem illett volna a koncepcióba, és ezért hazudni kellett?

11 napja
Aniko Zoé
Aniko Zoé

Dr Bill Warner Why We Are Afraid 1400 Years Of Fear előadását tisztelettel ajánlom figyelmükbe, ha még nem hallották. Ennek az ismerete kötelező, sok kérdésre ad választ. https://www.youtube.com/watch?v=_ZxScaEq2Ec&t=184s

11 napja
Judit Holdas
Judit Holdas

Minden Echos műsor vihette a nevét - AZ ANGARDOT miért fosztották meg????

12 napja
wiza !
wiza !

HÍR TV a Civil körnél a hozzászólásokat letiltotta. Echo tv sokkal jobb volt ezek belepiszkáltak műsorokba magukhoz húzták a nézettséget mert nem volt egy értelmes műsoruk most meg azt is elbasszák ami jó volt nézzen bennetek a halál ,echo törzsnéző ...i.

12 napja
Judit Holdas
Judit Holdas

IGAZ!!!! Persze, h. letiltották, mert mindenki bunkózza azt a hülye műsorvezető nőt, akit Tóth Kriszta helyett benyomtak. MI FOLYIK ITT?????????????

11 napja
Sándor Hajnal
Sándor Hajnal

Rendszeresen osztottam a műsorotokat és általában a nemzeti oldal híreit a facebookon, ám mától, április 14-től nem tudom ezt tenni mert a facebook elnémította az oldalam. Nincs kapcsolat címmel. Többször voltam letiltva, volt mikor 3 napra, egy hétre stb. Rengetegszer kommentelek és helyreteszem az Orbán diktatúrázó hülyéket, ám most taktikát váltott a facebook. Kérném a választások előtt ezt figyelembe venni és stratégiát kidolgozni! Mert biztos vagyok benne, hogy ez általános jelenség lesz. Így ez talán a választásokat is befolyásoló tényező.

12 napja
Gergely Némedy
Gergely Némedy

Kár, hogy nem értik meg, hogy a hitel hosszútávú röghöz kötött állapot. Nyugaton az emberek munkahely centrikusan gondolkodnak. Költözködnek. Nálunk kihasználták ezt a nézetet a devizahitelekkel és fél millió magyar igen nagy százaléka emiatt ment el... A Bogár azért felhívja a figyelmet, hogy az ingatlan vétel valahol elköteleződést is jelent. A vitájuk végén legalább próbálnak értelmes magyarázatot adni, kritizálva, hogy mi hol rontottuk el ezt.... Ha nyugaton megy fel a bérlet egy konjunktúra idején miért lepődnek meg? Nálunk is megy fel az ingatlan és a bérlet ára.

12 napja
joca kenyeres
joca kenyeres

😢😩 nem úgy volt hogy megszűnt a hírtv?

12 napja
feketetükörben fehérmajom
feketetükörben fehérmajom

az az echo TV

9 napja
ferencné ondré
ferencné ondré

Még szerencse, hogy nem rasszisták ezek az urak!

12 napja
ferencné ondré
ferencné ondré

Még szerencse, hogy nálunk sokkal jobb a helyzet, mint Ukrajnában. Hála Istennek!

12 napja
94 MaximGorkij
94 MaximGorkij

a kormány helyében én is naphosszat hálálkodnék azért hogy a maradásuk tétje semmi egyéb, mint a TI gusztustalan, koszladt, békasegge alatt vonagló igényszinteteknek való megefelelés.

10 napja
Sandor Laszlo
Sandor Laszlo

Úristen, véletlen kapcsoltam ide megint, egy perc után, elmentem hányni...Vajon mikor tiltják már le a képernyőről, ezt a három 'megtévedt' embert ?

12 napja
György Kovàcs
György Kovàcs

Így igaz.

12 napja
Iván Kenderesi
Iván Kenderesi

Szarházi lakásüzér , fordulj fel mielöbb Te álszent proli

12 napja
Tamás Nagy
Tamás Nagy

Végre.. ha van valami ebben a világban ami jó, az a Háttérkép. Bogár és Drábik urak a legjobb Magyarjaink. Kár, hogy Drábik úr nem vállalható a hírtvben. :( Annak ellenére, hogy az igazról , a valóról beszél. Ha nem vigyázunk. vége lesz a Magyar nép TÖBB mint 1000 éves történetének. Az információ az ELSŐ, és a legfontosabb. Muszáj mindent figyelembe venni, ha nem jó az információ minősége, mennyisége, a tervezés hibás, téves lesz. Ha téves tervek alapján cselekszünk.. ELBUKUNK. Isten áldja és védelmezze NEMZETÜNKET:

12 napja
Lantos János
Lantos János

Igen-igen. De már téged is valamelyest csőbe húztak úgy,hogy nem vetted észre.A legnagyobb magyar kijelentette,hogy......,,NYELVÉBEN ÉL A NEMZET"...........!!! Nos aki idegenszavakat használ,az a magyar nyelvet rombolja,így nemzetpusztító!!! Van a magyarban ......FELVILÁGOSÍTÁS, TÁJÉKOZTATÁS, HÍRKÖZLÉS, ÜZENET, ÉRTESÜLÉS ........ és van a latin eredetű,amit erre az 5 magyar szóra rá lehet húzni és te ezt meg is tetted. A magyargyűlölő,magyarellenes,hitvány ZSIDÓNÁCIK ezt úgy mossák bele a magyar agyakba,hogy azt hirdetik,műveltséged fokmérője a választékos idegenszó használatod.

9 napja
Tamás Nagy
Tamás Nagy

+Major Teodor Úgyvan. Jól mondod.

10 napja
Major Teodor
Major Teodor

Szamomra Drabik Ur a magyarsaga nagysagat illetoen Orbanehoz hasonloan magas szintu.

10 napja
Erdekeljen Ne
Erdekeljen Ne

"Az én házam az én váram"..kell ennél több?

12 napja
László Molnár
László Molnár

Zsótikám! Te már bódog vagy. Te önkormányzati kecóban laksz. Piaci áron. Még a saját tulajdonod is megmaradt. Magyar vírtus.

12 napja
Iván Kenderesi
Iván Kenderesi

Ott kapjon majd szélütést !

12 napja
Árpád Vére
Árpád Vére

Ez így igaz a lakásproblémával!A minap voltam az egyik magyar kollégával ( én voltam a tolmács ) egy felsöausztriai tanácsnál érdeklödni , tanácsi lakás után. Albérleti költségekröl, meg kötelezö lakásbiztosítási dijakról kérdezösködtünk. Ott mondták, hogy egy 78 nm-es tanácsi lakás havi bérleti díja, kb. 5-6 évvel ezelött olyan 550-600 euró volt. Most ugyan az 850 euró plusz rezsi meg biztosítás együtt olyan 1200 körül mozog.Tehát ez egy európai probléma a drága lakásárak és nem csak magyar! Wels mellett egy kisebb településen egy 52 nm-es lakás ára egy mélygarázzsal 195 ezer euró!!! Ezt ki tudja megvenni??Itt is egy szakmunkás olyan egyhat- egynyolc körül keres, tíz- tizenöt túlórával havonta. Most akkor kilehet számolni, hogy mi marad meg, ha mindent kifizetsz. A másik nagy probléma az óriási arab meg feketeafrikai tömegek!!!! Egy tíz- tizenöt év és élhetetlen lessz ez a vidék. Sajnos😏

12 napja
Géza Elefánti
Géza Elefánti

Teljesen egyetértek veled.

10 napja
Tamás Kulics
Tamás Kulics

Zsolti ne haragudj! 20 éve imádlak! De amit most MORVAI KRISZTINA ellen csináltok az gusztustalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 napja
Kovács Istvan
Kovács Istvan

Teljesen komolyan kérdezem. Tényleg 20 éve imádod? Remélem tényleg, mert viccnek azért durva lenne.

12 napja
sad
sad

drága uraim " kezdtek dobrogisedni

13 napja
sad
sad

uraim! lég volt ebből a műsorbol .nem merci gyárakat nyitunk 300miliárdért 1000 embernek-.-

13 napja
sad
sad

adjátok a miliárdokat a melosoknak. ennyi ! majd ők a 27 % áfával fizetnek. de amugy meg a cég soha semmikor semmit sem fog fizetni

13 napja
sad
sad

maga borostás mirol beszél ?

13 napja
sad
sad

egyébként meg a cionisták okádásig röhögik magukat a tenyerükben

13 napja
sad
sad

mikor léptek már ki az yuniobol ? akkor ha semmi hasznotok nem marad itt

13 napja
sad
sad

szeretve tisztelt bayer ur maga nem. de mi igen

13 napja
sad
sad

gdp-t ne hazudozz te m,ondtad hogyí ez a szám teljesen érvénytelen (boros)

13 napja
sad
sad

bogár boros............. bayer a hányingeres szuszogó

13 napja
sad
sad

Bayer... gusztustalan és ti is.! bogár szofosó ur

13 napja
sad
sad

nem vagytok hitelesek

13 napja
sad
sad

a gdp semmit nem jelent. lehet szágulldozni 20-300 onú igaz? kedves bunkók

13 napja
sad
sad

a dadogos lihegős(bayer)

13 napja
Fekete Csaba
Fekete Csaba

KB.háromhónapja figyelem a Bayer színház műsorát,és a hozzászólásokat. Örömmel látom, hogy egyre több a kormány kritikus megjegyzés, kezdi érteni Orbán manipulációit egyre több ember, nem hiszem el, hogy nincs az ellenzéki oldalon egy értelmes, hiteles erős egyéniség., aki feltudja rázni az embereket..!Remélem jön egy ilyen, hogy eltakaritsa ezt a szeméthalmaz, pökhendi Orbán bandát.

13 napja
Julianna Kovács
Julianna Kovács

Belegondolok,hogy 2010-ben a mi országunk is abba az irányba tolódott,mint most Ukrajna.Csak az még szörnyűbb,kilátástalan lett volna.Minden elismerésem azé a 2/3-é,akik ki merték mondani:elég volt,nekünk most az Orbán kormányra van szükségünk!Azóta is nehéz a helyzetük,hiszen a "globális nagyhatalmakkal" szembeszállni nem könnyű feladat.Az "ország szekere" viszont jó irányba halad (a sok akadályoztatás ellenére is).Bizonyítja ezt a 9 éves népakarat. --- Egyébként nagyon tetszenek Boros Imre humoros-,népies- megjegyzései.

13 napja
Mányoki József
Mányoki József

Ez nem az a csávó aki lakásért szopja budán a barna véglényt?! 😄😄😄 GAYER, GAYER ócsa egy rongyember vagy te! ÉN ostorfaszú nagy Mágyoki doktor mondom, eltakarodhatnál végre a pondró közegedhez!

13 napja
László Molnár
László Molnár

Zsótikám! Kéne nekem egy önkormányzati kégli a várban. Segìtenél? Baszom a szádat...

13 napja
András Pajor dr.
András Pajor dr.

valóban rendkívül dinamikus a béremelés! az átlag kereset 254000 Ft az átlag BP lakás ár 427000 Ft az átlag bérleti díj 158000! szuper a helyzet!!! 😒😒🤔🤔🤔🥺🥺🥺

13 napja
Éva Szekeres
Éva Szekeres

+Zita Zolnai Mondjuk úgy, kedves Zita, ahogy a filmből is kiderült, a hölgy azután tudott elköltözni a nővérszállóról, a fia meg a barátjától, miután a másik fia is kiment utánuk, és most három fizetésből élnek egy háztartásban és fizetik a lakbért, ahogy általában a legtöbb külföldön dolgozó magyar többedmagával bérel egy lakást, mert különben nem érné meg neki kinn dolgozni. Ráadásul a hölgy hiányszakmában dolgozik, gondolom ön is tudja, hogy az ápolói szakma, ahogy az egész világon, Angliában is hiányszakma, amiért nem az angol átlagbért adják. Egyébként, ha a mi őseink is gyarmatosították volna Ázsia és Afrika jó részét, évszázadokon keresztül kiszivattyúztuk volna az ott élő népek nyersanyagait, ásványkincseit, cserébe rájuk ömlesztettük volna a nyersanyagaikból elkészített hazai tömegtermékeinket (nem mellékesen, tönkretéve ezzel a helyi kézművesiparukat), mi is tudnánk úgy fizetni az ápolóinkat, ahogy a britek. Ezen kívül, a hölgy abban a korban van, hogy valószínűleg már nem akar gyermeket szülni, így a bölcsődei és óvodai horrorszámlákkal sem kell szembenéznie. Egyébként itthon, önök föl vannak háborodva, ha egy fiatalnak együtt kell élnie a szüleivel, mert nem tud külön költözni és megélni is egyszerre. Valamiért, ha Angliában történik ugyanez, az nem zavarja önöket, akkor az egy megható dolog, mert együtt tud lenni az egész család. Az angol állami egészségügyi rendszerről pedig csak annyit: a húgom évekig dolgozott Angliában, bejelentetten, nem feketén, egy belga székhelyű cég angol részlegénél, így a cége fizette utána a járulékokat, mégis, mikor komolyabb egészségügyi problémája lett, haza kellett utaznia, mert Angliában kb. annyival intézték el az orvosok, hogy nyissa ki a száját, hiába kérte, hogy vizsgálják ki komolyabban, mert érzi, hogy tényleg baj van. Miután hazajött, itthon, az állami kórházban elvégezték a szükséges vizsgálatokat és még időben diagnosztizálták a baját, emiatt nem kellett megműteni, mert a gyógyszeres kezelés meggyógyította. Egyébként ő 5 éve költözött haza végleg, és nem is akar már külföldre menni dolgozni, pedig tökéletesen beszél angolul, és a volt munkahelyére is visszamehetne bármikor.

12 napja
Zita Zolnai
Zita Zolnai

Érdekes !? Akkor ez a nővérke hogy tud ott megélni ?? https://www.youtube.com/watch?v=7OOvIF850Eg&t=1s És még hozzátenném azt , mint vidéki , h. itt olcsóbb az albérlet , és a lakásár , de arányaiban a fizetések is lejjebb vannak .

12 napja
Éva Szekeres
Éva Szekeres

Ki mondta ebben a műsorban azt, hogy ezen a téren Magyarországon, és főleg Budapesten szuper a helyzet? Egyébként a tíz évvel ezelőttihez vagy az magyar ellenzék által istenített bezzegnyugathoz képest jobb a helyzet. Angliában az átlagos havi fizetés, 2200 font, 814 00 forint, ez eddig tök jól hangzik, csak egy átlagos londoni lakás heti bére 665 font, azaz havi 2660 font, ez kb. 836 ezer forint, ráadásul olyan évtizedek óta nem felújított, koszos, lepukkant lyukakat is ilyen áron adnak ki Londonban, amilyenekért itthon senki egy forint bérleti díjat nem lenne hajlandó fizetni. Az átlagos londoni ingatlanár, a magyar szemmel lakhatatlan lyukak ára is, 623 000 font, azaz kb. 230 millió forint. És nagyjából hasonlóak az arányok több nyugati nagyvárosban. A legolcsóbb havi tömegközlekedési bérlet ára Londonban 131 font (48 470 Ft), a London teljes területére érvényes havi bérlet ára 340 font, vagyis kb. 125 800 Ft, ez az angol átlagbér majdnem 16%-a. Angliában nincs ingyenes bölcsődei és és óvodai ellátás. Az átlagos angol bölcsődei ellátás havi költsége több, mint 1200 font, vagyis 444 000 forint havonta.

12 napja
András Pajor dr.
András Pajor dr.

akkor Zsolti liberális hisz ő is bérlakásban lakik! a várban....😂😂😂

13 napja
András Pajor dr.
András Pajor dr.

Na most! a kettes az valójában 2,1 és ez a születési ráta csak a fenntartàshoz elég és nem a szaporulathoz!! és arról nem beszéltek a drága urak hogy a mi statisztikánkban mennyi a cigo????😂 😡😡😡

13 napja
Kertész Gábor
Kertész Gábor

Én pl. felveszem a tv- ből. Akkor nézem, amikor ráérek.

13 napja
Mányoki József
Mányoki József

Kertész Gábor elég perverz lehetsz ha szabadidôdet erre a szennyre fordítod!

13 napja
Tigris9999
Tigris9999

Ukránok egy csicska nép ! Hol a mongolok, hol a lengyelek, hol az oroszok szolgái voltak ! Most másé !

13 napja
john hasulyo
john hasulyo

Veektory: " A népemet gyülölettel etetem meg, mert, akkor az igazi problémákkal nem foglalkoznak!" Egy politikus, aki Istent játszik, közben megerőszakolta a demokráciát! Rettegnek az emberek. " A törvény én vagyok!" "Buták az emberek, bármit megtehetünk. " elmúlt 10 évben folyamatosan hazudok, a népnek! De, így is imádnak engem, mert én vagyok a nagy vezér! "A migráció témával elterelem a lényeges problémákról a figyelmet! "Már nem ideológia mentén politizálunk, csak is érdekek mentén!" "Elcsajuk a választásokat, mert más választásunk nincs, különben a börtönben rohadunk meg! Felfogtátok??? A saját barátaiban sem bízik meg és mindenkit eltávolít magától. "Az antiszemitizmus visszaszorítását eljátszuk, de minket nem fognak a zsék ugráltatni!" Azt hiszi magáról, hogy Sztálin és Hitlernél is nagyobb vezető lett belőle, "Az ország már az enyém, ide nekem Európát is!" ,de amikor sarokba szorítják kicsi, remegő egérke lesz belőle, sírva könyörög. Vektort már rég nem keresztényi, hanem Ördögi eszmék vezérlik! " Elmeséli, hogyan lopták szét az országot! Csak "lopunk és lopunk, az egészségügyre és oktatásra nem adunk pénzt, mert abból nem tudunk lopni! A Lókupecből lett királyfi története. Akció film készül a Diktátorról Hollywoodban!

13 napja
Erdekeljen Ne
Erdekeljen Ne

És akkor felébredtél...😀

12 napja
Kertész Gábor
Kertész Gábor

Anyád.

13 napja
Irina Satyillo
Irina Satyillo

Kár, hogy a GDP-t csak a rendszerváltás idején mutatták meg, engem inkabb érdekelt volna rendszerváltás előtt 10-20 évvel milyen volt.

13 napja
skojig oquist
skojig oquist

A lengyelek ki nem allhatjak az ukranokat. Rengeteg ukran el lengyeleknel es rettento Eros ellentetek vannak csak ido kerdese hogy a lengyelek mikor utik meg az asztalt as mondjak: na most eleg!

13 napja
Edita1
Edita1

sorosenkó és a kisbiboldó. Nagy a választék. Így vagy úgy, az országnak végleg koniec.

13 napja
Mányoki József
Mányoki József

Edita1 megint megállt a picsádban az anál intrúder?! Ostoba vagy némber! Ostorfaszú nagy Mányoki doktor szólt hozzád pronyó!

13 napja
lali
lali

Ukrajna- Eddig durva lejton volt, ezutan szabadesesben :D

13 napja
Zoltán Béres
Zoltán Béres

Ukrajnában ugyanaz a helyzet mint máshol. Az ukránok is kizárólag zsidók közül választhatnak miniszterelnököt. Mindegy melyiket választják, mert egyik sem az ukránokat szolgálja, hanem a nemzetek feletti zsidóságot. Nálunk ugyanez a helyzet. Itt is csak zsidók közül lehet választani.

12 napja
Bréty Zoltán
Bréty Zoltán

Az hogy mi van Ukrajnában,mivel határosak vagyunk vele, és az ott élő magyarság miatt persze nem mindegy számunkra, de mivel van őnekik épp elég bajuk, így ez szerintem másodlagos probléma nekünk.Az igazi probléma a nyugat, ahol mint valamikor nálunk az „átkosban” elhallgatnak tényeket, vagy mint hallottuk egyenesen büntetik azok nyilvánossá tételét.Ez pedig előbb-utóbb katasztrófához fog vezetni, ami viszont érzékenyen fog érinteni bennünket.Na erre próbálja Orbán már felhívni az emberek figyelmét.

13 napja
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai

Tisztelt Boross úr ukrán nép nincs. Ön is mondta U-Krajina az határszélit jelent. Én úgy tudom határon túli. Na most felteszik a kérdést,mi a nemzetiséged? Válasz: ukrán, vagyis határszéli. Én ilyen népet nem ismerek.

13 napja
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai

+Lantos János Ez így igaz.

9 napja
Lantos János
Lantos János

TOLNAI FERENC! Hát a kunok egy része beolvadt a magyarokba.Itt marad emlékként róluk a Nagykunság,Kiskunság. Az a nemzet,aminek van saját nyelve.Széchenyi örök érvényű kijelentése .......,,a nyelvében él a nemzet" ....... igazságát bizonyítja. Aki gyenge,az beolvad.Aki meg úgy tart fenn ajándékba kapott területen országot,hogy nemhogy saját nemzetet,de saját nyelvet sem hozott még létre,hiszen nincs is igénye másra mint ami valójában, csak a meglepetésszerű gyors események kapcsán jutott egy mondvacsinált országhoz,az nem érdemel ekkora területet,amit láthatóan nem is tud vezetni,hiszen alkalmatlan rá.

9 napja
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai

+Lantos János kun.

9 napja
Lantos János
Lantos János

TOLNAI FERENC! Mi volt a palócok anyanyelve?

9 napja
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai

+Lantos János Az oroszokkal kapcsolatban egyetértünk, de a palócokkal nem. Igaz most már magyar az anyanyelvük de az eredetük nem. A szlávok nevezték a kunokat poloveceknek. Amikor a kijevi rusz szétverte őket akkor menkültek a Felvidékre és lett a nevük palóc. A Kunságban élő kunoknak is már magyar az anyanyelvük. Nincs evvel semmi baj. Jó magyar lett mind a két helyen élő kun nemzet. Nem úgy mint a Romániában élő kunok.Kumánia,kunföld. A kunok ott is elhagyták a nyelvüket és felvették az oláhot.

9 napja
John Aybier
John Aybier

Timosenko biztosan jobb opció lett volna. Ha máshol nem az ágyban.

13 napja
John Aybier
John Aybier

Buzi-e vagy?

13 napja
Kertész Gábor
Kertész Gábor

Gerontofil hülye.

13 napja
Attila Szabó
Attila Szabó

Teljesen stabil ez a műsor! Köszi

13 napja
Renie Athos
Renie Athos

Ki ez a fasz riporter 😂😂😂 vagy müsor vezetõnek nevezett ven fasz 😂😂😂

13 napja
Iván Kenderesi
Iván Kenderesi

Egy jól helyezkedő ingyenélő parazita .....

12 napja
Kertész Gábor
Kertész Gábor

A műsorvezető egy szó. Előbb vissza a suliba, Liba!

13 napja
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai

Ez az athos egy külföldi szar.

13 napja
Maria Bartokova
Maria Bartokova

Ki Ez A Fasz Renie Athos

13 napja
Kertész Kristóf
Kertész Kristóf

migráns=szétveri a lakást. logikus.

14 napja
94 MaximGorkij
94 MaximGorkij

migráns=36ezer forintért bérel a várban lakást.logikus.

12 napja
adrienne maria kiss
adrienne maria kiss

Aki figyeli rendszeresen a politikát az érzi, hogy valami lesz, valami rossz, minden német müsorvezetö nélkül is, de amikor ez ember ezt hallja, mint tény, akkor mégis mellbevágja.

14 napja
János Pető
János Pető

Nagyon színvonalas műsor továbbra is. Arra azért vigyázni kellene, hogy ha a GDP arányos családtámogatási diagramot mutatják, akkor azon is a szám legyen Magyarországnál, amiről Boros beszél (2,9%, a diagramon 1,5 körül) Melyik az igaz?

14 napja
János Pető
János Pető

+peetkontra Jó, de akkor ne mutassanak már elavult diagramot. Kijavítani se lett volna egy nagy mutatvány. Így hiteltelennek tűnt az egész, ami nem tesz jót a műsornak. Arra most nem térnék nagyon ki - mert korábban már kifogásoltam- hogy sokszor beszélnek egy táblázatról, diagramról, de csak a távolból lehet látni a beszélők feje mögött. Ez lehet, hogy egy rendezőnek tetszik, mert olyan művészies a kameramozgás, de a nézővel erős kicseszés, hiszen nem művészfilmről van szó. Ez rendezői hiba.

13 napja
peetkontra
peetkontra

Mert számottevő változás az adatokban nem volt a többi országnál. Magyarországon viszont azóta is csoportosítottak át komolyabb összegeket erre a célra. Bizonyára nem állt rendelkezésre frissebb adat miközben itt jelentős változásokat vezettek be. Ilyen egyszerű.

13 napja
János Pető
János Pető

+peetkontra Akkor viszont a többi ország esetében miért használták fel a régi adatokat? Ez egy hiba volt, akármennyire is szeretem a műsort.

13 napja
peetkontra
peetkontra

János Pető Mert az egy régi adat. Előre mondták.

13 napja
1magyar keresztény
1magyar keresztény

Ukrajnával kapcsolatban remélem most nincs igazatok vagy ha mégis akkor reméle széthullik ez a szar ukrajna és kárpátalja visszakerül magyarországhoz ahová tartozik. Hajrá FIDESZ! O1Géniusz!!!

14 napja
1magyar keresztény
1magyar keresztény

+László pavlov És? Csak akkor más volt liberálisnak lenni csak 30 év óta túl lett tolva a liberalizmus nem gondolod? A jobbik meg náciként kezdte most meg libsi-náci :D A fidesz azért nagyon hamar jobbközép lett, a hatalom mindenkit érdekel viszont kevesen tesznek is az országért. HAJRÁ FIDESZ!!!

8 napja
László pavlov
László pavlov

+1magyar keresztény OVi *libsiként* kezdte 1990- ben!!!!!!!!!!!!! Úgy váltogatta a politikai irányultságát, mint más az alsóját. A nemzet soha, csak a *hatalom* érdekelte.

9 napja
1magyar keresztény
1magyar keresztény

+László pavlov Régebben a náci jelzőt szerette volna ráhúzni Orbánra, de nem sikerült most a komcsi jelző lenne az? Komcsi a DK, párbeszéd ,mszp, lmp stb. a jobbik meg náci volt és most libsi-náci lett. Egy normális erő van és az a FIDESZ-KDNP. Kénytelen leszel még várni 3 évet a választásig, utána meg 4 évet mert ilyen komoly munkával lesz mé 2/3 vagy 4/5. :-)

9 napja
Voodoo Love
Voodoo Love

+Zoltán Béres https://www.youtube.com/watch?v=noujtizSW70&bpctr=1555431101

10 napja
László pavlov
László pavlov

+1magyar keresztény Éljen a pártállam! Éljen az új Kádár-Rákosi rendszer! Éljen Orbán!

10 napja
Béla Lévay
Béla Lévay

A magyar gazdaságról is beszéljenek már! Arról ami nincs. Arról ami a legkifosztottabb az egész unióban, ahol ellehetetlenítik a hazait magas adóterhekkel, értelmetlen szabályokkal, állandó zaklatásokkal, miközben az elmúlt 8 év is csak a külföldi cégek további idecsábításában gondolkozott. Az elmúlt 30 év egy óriási kudarc, elégtelen. Az elmúlt 8 meg kettes alá. 1945 után az ország két év alatt talpra állt. 30 év alatt meg háború nélkül kifosztották. Privatizáció, ukrán-magyar alapszerződés, Duna elterelése, NATO EU csatlakozás, kárpótlási jegy, számtalan lehetőség elszalasztása. Butaság, és gyávaság mosolydiplomácia. Ma sincs ez nagyon másként. Harc a migráció (miközben jönnek hivatalosan), Brüsszel ellen, valódi nemzetpolitika helyett. Sajnos ezek azért tűnnek sokaknak jónak mert ilyen a mezőny. Aki nem hiszi nézze meg a fociban mit sikerült összehozniuk, úgy, hogy a pénz rendelkezésre állt csak a tudás és tehetség hiányzik, hiányzott. De az nagyon. https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--8fK-vGad--/7IAglI4z21XcKQCfs.png

14 napja
Attila Bazsó
Attila Bazsó

Ez Szánalmas nem Alázat

14 napja
Attila Bazsó
Attila Bazsó

Nézzétek meg az idióta Pápa végig csókolja a Dél Szudáni vezetők lábát a Békéért nem normális megtéveszti a keresztényeket ezekkel a kirohanásaival vagy valamit tudd amit elhallgatnak előlünk ???

14 napja
Viktor Csatószegi
Viktor Csatószegi

ad Judit Holdas: Magam is így látom, és remélem, mert az rettenetes következményekkel járna! Igen; valóban egy ellentmondásos személyiség, és értem a hullámzó indulatokat is, de tudnunk kell, hogy "az én gondolataim nem a ti gondolataitok, annyival van felettük, mint az ég a föld felett."  Szellemi horizontunkat erre a végtelen távlatra kell kitágítanunk, s attól kezdve megéljük a "Ne féljetek"  igaz örömét, békességét.   -   Ferenc pápa messziről jött Európába, onnan, ahol másképp látják a napot... DE: tiszták a szándékai, és van miről elgondolkodni, pl. az Egyház szegénységét illetően...  Isten pedig óvja, és védi az általa akart/alapított Egyházát, amely most sem "rogyadozik,"  hanem az újjászülés gyötrelmeit szenvedi. Érdemes elolvasni csendben, koncentrálva, a Genezáret  tavi viharról szóló beszámolót, mert u.az történt akkor, ami most!  A tanítványok  totális kétségbe zuhantak, s mintegy ráförmedtek Jézusra; "Te alszol, miközben elveszünk?"  Csak éppen egyről feledkeztek meg: aki ott aludt, a közénk inkarnálódott Logosz volt...  Igen, mindez még Pünkösd előtt  történt. Várjuk tehát együtt,  az új Pünkösdöt!

11 napja
Judit Holdas
Judit Holdas

+Viktor Csatószegi Természetesen nem lesz ellenpápa.... de azért ezek az ötletek nem véletlenül kerülnek elő! A mély elkeseredés hozza ezeket az indulatokat, mert ez a pápa esetleg egy utolsó csapás a rogyadozó katolikus egyházra!Ha Krisztus ezt akarja, meglesz, és vmi újnak kell jönnie.

12 napja
Viktor Csatószegi
Viktor Csatószegi

ad Erdekeljen Ne: Igazán örülök ennek a válasznak, köszönöm! No, és ki az, aki soha nem szegett meg egyetlen parancsolatot sem?  (l: a farizeus, és a vámos remek lélektani jelenetét a templomban...) Jézus mondta, hogy a bűnösökért jött el közénk, és hogy a betegeknek van szükségük orvosra. Az első lépés; "Igen, én bűnös, én beteg vagyok."  Azt a "nagyobb, és jobb erőt" pedig személynek, szellemi értelemben vett Személynek hívjuk, aki Isten. Ő a lét forrása, és célja. Ha valóban hiszem/tudom, hogy létezik, akkor keresnem, kutatnom kell a hozzá vezető utat, azt, amelyen a létének elismerésén túl, megszülethet a SZEMÉLYES  KAPCSOLATOM vele. Ami pedig ebből következik, ahhoz tőle kapunk erőt. - Ezt az erőt kívánom most, a nagyhét kezdetén szeretettel: Viktor.

12 napja
Erdekeljen Ne
Erdekeljen Ne

+Viktor Csatószegi szóról szóra egyezik a véleményünk,én nem vagyok olyan "igazi"hivő tagja az egyháznak,és több parancsolatot is megszegtem a tizből..de azt hogy létezik egy az embernél nagyobb és jobb erő,ami ezt az egész dolgot működteti..azt soha nem tagadtam.Én református vagyok,de nekem bármely felekezet szimpatikus amelyik a Béke és a Szeretet nevében működik.A pápa pedig mivel nem Európa szülötte talán fel sem méri ténykedése hatásait.

12 napja
Viktor Csatószegi
Viktor Csatószegi

ad Erdekeljen Ne: Nincs köztünk vélemény különbség, Istenhez többféle ösvényen is vezet út. Ökumenikus gondolkodású vagyok, s egyik alapítója voltam egy ök. ker. közösségnek, benne; ref, ev, kat. testvérekkel. Soha nem hangzott el bántó szó a hosszú évek alatt, egyik irányból sem! Igen, mert megéltük, hogy Jézus az EGYETLEN  ALAP, Ő A SZEGLETKŐ. Sokkal több az, ami összeköt, mint ami elválaszt. -Amúgy: egy katolikusnak sem kell a pápa minden szavával egyetértenie,   ( itt, e ponton van sok félreértés! ) neki kizárólag a hit, és erkölcs kérdésében van kimondva   a tévedhetetlenség, de ez is csak abban az esetben, ha egy konkrét kérdésben az összehívott Egyetemes Zsinat döntött, és ezt hirdeti ki a Péter-utód. Tehát nem egy hirtelen ötletről van szó, hanem sokszor évekig tartó biblikus, és sok más teológiai, egyháztörténeti vizsgálódás összegzéséről. -  Végül; amellett, hogy elfogadom a péteri szolgálat jézusi alapozását, nekem is vannak aggályaim Ferenc pápa migráns politikájával kapcsolatban. Neki ez a MAGÁNVÉLEMÉNYE, lelke rajta. Sokunknak pedig más a magánvéleménye. ( Ő egy másik kontinensről jött  Európába...)   Ettől még tudatos katolikusok vagyunk. Üdv!

12 napja
Akos Kiss
Akos Kiss

El nem tudjatok kepzelni, milyen merhetetlen nehez volt akkoriban lakashoz jutni. (Illes: "Kegli-dal")

14 napja
Katalin Budai
Katalin Budai

Vagy például a Piramis, Kóbor angyal, Révész Sándor 1979

11 napja
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai

Na pont a Bródy írta ezt a verset.

13 napja
Hegel Mucika
Hegel Mucika

Tudom én épitkeztem, de a tölem napozottabbak ingyen kaptak pedig én dolgoztam akkor 2 müszakban normára azok meg???udvari sepregetés mert munkahelyének kellett lennie!

13 napja
Sándor Dénes
Sándor Dénes

"A politika úgy használja a közgazdaságtant, mint a részeg az utcalámpát: Nem fény kell neki, csak fogódzó." - ismeretlen szerző

14 napja
Hegel Mucika
Hegel Mucika

És a saját egyik kezét fogja a másikkal - azé dülöngél mert a sima földön is szédül a számoktól...:)

13 napja
Janos Reszler
Janos Reszler

https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=hu&id=5813&date=2015-04-29

14 napja
zoltán nagy
zoltán nagy

Hányinger ez a senki fasz!!!

14 napja
Kertész Gábor
Kertész Gábor

Magaddal beszélgetsz?

13 napja
Olivér Mucsi
Olivér Mucsi

Ezek mit szednek?

14 napja
Boogey Man
Boogey Man

Vitamint. És te?

14 napja
gitana082
gitana082

Azért hozzátenném, h a választási térkép szerint Ny-Ukrajnában vagy Porosenko vagy Tyimo nyerte az egyes választási körzeteket, Kelet-Ukrajnában Zeli (Donyeck- és Luganszk megye ukrán fennhatóság alatt álló részén az oroszbarát Bojko), és Kárpátalján is Zeli. Ettől mondjuk még szívhatnak miatta. Sajnos, vannak olyan khm, informátoraim, akik jelciniádára készülnek.

14 napja
Adoro Frey
Adoro Frey

Ha Ukrajnàban megkezdödik a földprivatizàcio, akkor a magyarlakta területeken sok magyarnak földet kell vennie! Ugy csinàlni mint a zsidok Palesztinàban. ;-)

14 napja
Zoltán Béres
Zoltán Béres

+Ervin László Horváth A zsidók mögötti arctalan hatalmat is zsidók alkotják. Soros Gy. csak egy alhadnagy a zsidók világot szétmarcangoló elmebajában.

12 napja
Adoro Frey
Adoro Frey

+Ervin László Horváth , na igen, ez igaz.

14 napja
Ervin László Horváth
Ervin László Horváth

Ez lehet igaz is, de ne feledkezzünk meg arról, hogy az izraeliták palesztínai földvásárlás mögött a Föld országainak zsidósága (az USA, Britannia, Franciaország, stb..) állt és áll mai is. A zsidóság mögött pedig az őket évezredek óta segítő arctalan hatalom. A magyarok mögött pedig nem áll sajnos, sőt... Emiatt a magyarok alól bármikor egy tollvonással kihúzhatja a megvásárolt földet az ukrajnai bábkormány. Ahogy ezt Romániában tették: aki átjött Magyarországra (még a 2. vilháb. után) az nem örökölhetett. Ez törvény volt.

14 napja
Katalin Tóth-Kovács
Katalin Tóth-Kovács

Végre! Végre,hogy a lakáshelyzetet,a lakbérek alakulását szóba hozták! Migránsok betelepítése esetén itthon is ez játszódna le magyar fizetésből. Aki olvasta Ulfkotte:A menekültipar c.könyvét,az még többet is tud.A szociális bérlakásokból kitennék a magyart,mert kell a hely a betelepülőknek.......Ámen

14 napja
Zoltán Béres
Zoltán Béres

Magyarországon már évek óta kilakoltatják a magyarokat, de nem csak a bérlakásokból. Hozzánk is özönlenek a migránsok csak nem a zöld határon át, hanem repülőgéppel. Az ő számukra lakoltatják ki a magyar családok tízezreit. Ők a világ minden szegletéből ide özönlő zsidók. A zsidók a bevándorlás gyorsítása érdekében vezették be a jelzáloghitelt. Cél, hogy a magyarokkal felépíttessék az otthonokat, majd zsidó bírók támogatásával, a magyarokat kilakoltassák és otthonaikat zsidó kézre juttassák. Sőt, már az ingatlan árához képest jelentéktelen és nem banki tartozások ellenértékeként is elveszik bármelyik magyarnak az otthonát.

12 napja
Kocsis Tamás
Kocsis Tamás

Ha már szó esett róla, nem tudja véletlenül, hogy Magyarországon hány % a szociális lakások aránya? Illetve tud róla, hogy nálunk évente 3500 családot lakoltatnak ki évente?

13 napja
Gerö Balkowich
Gerö Balkowich

Katalin! Olvastam a könyvet. Egeszen elkepesztö. Sokaknak el kellene olvasni, hogy legyen valami sejtesük vegre, mi az, amitöl OV es Kormanya mindenaron megprobalja megmenteni Hazankat. En itt honapok ota javasoltam a könyv elolvasasat, nem tudom, hanyan hittek nekem, de nagyon nagy hiba kihagyni.

13 napja
Jugoslav Subotić
Jugoslav Subotić

az echos feltöltés még az nap este fenn volt. jobban szerettük.

14 napja
94 MaximGorkij
94 MaximGorkij

+Judit Holdas legalább tudod mit érzett az ország több mint fele miután jól elbasztátok a választást. Háhh szenvedjetek fideszes senkik! Majd megszokjátok. A nagyfőnök tudja úgyis: jó nektek a szar is!

11 napja
Judit Holdas
Judit Holdas

Sajnos, több minden szenved csorbát! 1. Az Angard nevét elvették - miért???, - a többi megőrizhette a nevét!!! 2. A Civil kört LEFEJEZTÉK! azzal, h. Tóth Kriszta helyett az a csacsi nőt tették műsorvezetőnek! - blőd egy hölgy!!! Az egyik legjobb műsor volt az Echo-n. Szomorú!!!!

11 napja
94 MaximGorkij
94 MaximGorkij

+Vagyok Valaki ment az is a gulágra, ahogy a viktor főnök óhajtotta

12 napja
Vagyok Valaki
Vagyok Valaki

Mariann ott maradt a TV-nél?

12 napja
Tünde Giczey
Tünde Giczey

Egyetértek: Az Echo TV internetes szolgáltatása SOKKAL JOBB volt!

13 napja
Ma Pa
Ma Pa

A német Antifa terrorszervezet egyik hivatalos lapja és szócsöve a "Der Spiegel" mellett az egykoron Helmut Schmidt nevével fémjelzett "Die Zeit". Ahol is a CEU egyik fénylö csillaga,Magyar Béda 7 oldalas "Ungarn ist verloren"-Magyarország elveszett cimü "költeménye"  olvasható német és angol nyelven.Ami a német demográfiai helyzetet illeti.Nem pénzkérdés.Németország a világ egyik leggazdagabb országa,a német ellátórendszer gyakorlatilag kedvezö esetben mindent a polgárok segge alá tesz.Persze lehet mekegni,ez sincs,az sincs,de alapjában aki egy kicsit is együttmüködö a rendszerrel az anyagi értelemben nincs magára hagyva. Hogy a különbözö társadalmi rétegek mennyiben képeznek rizikócsoportot,mennyiben veszélyeztetettek egzisztenciálisan a gyermekvállalás tekintetében,arra bizony vannak statisztikák és tanulmányok.A mostanra kialakult nyugati korszellem az,amely minden tekintetben szabályosan bénítja a gyermekvállalási kedvet az "öslakos" németek körében.Az individualizmust általános követendö eszmévé és napi gyakorlattá tévö nyugati társadalmakban szinte lehetetlen kitörési pontokat találni.Az emberek általános életidö-érzékelése hajszolt,egyben beszükült.A müveltség színvonala kétségbeejtö.A életetmuszájfenékigkiélvezniakaró-kínálat viszont az információs és civilizációs robbanással óriási.-"Most kell a Maldiv-Szigetekre utaznom,most még lehet,20 év múlva elborítja az egészet az Indiai-Óceán.-Most kell a legújabb Mercedes,BMW,de ha lehet inkább egy 300ezer eurós Mclaren,vagy Lamborghini,mert holnapra betiltják az autókat.-Most kell mindent,ami anyagi megszerezni,kihörpinteni,megenni,fölzabálni,mert holnapra nem lesz ennivaló.-A német marhahús az nem jó,argentin kell nekünk 130 euro/kilo áron,lazacból is inkább a kanadai vagy norvég vadlazac,mert a tenyésztett lazac túl zsíros,de lehet ám biomangalica-húst is kapni ,94 euroért kilóját.Hogy ezzel a Föld természeti katasztrófáját fölgyorsítjuk?Tökmindegy,kerül,amibe kerül!-Mi zöldek vagyunk,modernek és gazdagok. Gyorsan,gyorsan,még ezt is,még amazt is megenni,fenékig üríteni minden poharat,nincs holnap,vagy alig van holnap,népességrobbanás,klímakatasztrófa,már mindent föltaláltunk,már mindent kitaláltunk,mindent fölzabáltunk,a pusztulás felé rohanunk,amit a jobb kezünkkel megteremtünk a bal kéz a következö pillanatban elpusztítja,az idö elveszett,nincs idö,nincs idö, hát mire föl szüljünk gyereket,hová,minek,kinek és föleg mikor!?-Hiszen az idö rohan,magamra sincs elég idöm,nemhogy egy gyerekre!-Ó,mi oly fölvilágosult,hitnélküli,reménynélküli elárvult,magunkrahagyott szegény nemzedék!"-Pamflet vége.Ilyen keretek között döreség lenne bármily csodában reménykedni,ami  a nyugati ember önnön reprodukcióját illeti.Ahol a milliomos herélt német szalon-kommunisták és zavartagyú, pedofil 68 -nemü antifa félanalfabéta zöldbárók a politikai hangadók,miközben 60 euros franciapezsgöt kortyolgatnak,130 euros argentin steak-et zabálnak ,Hamburg,Berlin,Frankfurt villanegyedeiben heverésznek  a fél világot pökhendien oktatgatják ki az élet mibenlétéröl ,mértéktartásról és szolidaritásról pofázva. Mindeközben a vidám négerek,muzulmánok tologatják a babakocsikat Németország-szerte,úgy,ahogy az Magyarországon is látható.Kettö purdé jobbról,kettö balról,egy a pocakban,egy a babakocsiban.

14 napja
Gyula Bueki
Gyula Bueki

+Istvánné Cseh hàt , ha ön nekem a családtámogatásròl ennyi minden ès csak negativum jutott eszèbe, akkor " a hiba az ön kèpernyőjèben van"

7 napja
Istvánné Cseh
Istvánné Cseh

Az ember nehezen emészti meg , hogy azt hallja , hogy szaporodjon , mert szükség van rá. Ugyanakkor azt tapasztalja, hogy felesleges. Itt azt értem , hogy oldja meg megélhetését , ahogy tudja. Dolgozzon legalább napi 10 órát, neveljen legalább négy gyereket, /álmában/, gondoskodjon a családja anyagi szükségleteiről a jövedelméből, amely önmagának sem elég. Vásároljon hitelre házat vagy lakást, amelybe csak aludni, takarítani, mosni van ideje. Talán a nálunk gazdagabb országokban élők is érzik a helyzet bizonytalanságát, a család alapítás ma hosszú 20-25 éves feladat, jó esetben sikerül az utódokat önellátónak nevelni, de ha nem , mert az gyermek még a szüleit sem látta, legfeljebb lefekvéskor, akor a szülő gondoskodhat haláláig gyermekeiről. stb....

8 napja
janos filep
janos filep

Detto ugyan ez Svedorszag is.

13 napja
Gyula Bueki
Gyula Bueki

So ist das

13 napja
I. R.
I. R.

Ma Pa. .. hosszú a hozzászolásod de sajnos igaz. Én már nem olvasom, egészségem érdekében... ha a klaus kleber félék fröcsögnek, dühös leszek... de ha ezt magyarok teszik, az fáj. Isten verje meg az összes hazaárulót! Undorítóak.

14 napja
Bookmark Monaco
Bookmark Monaco

A görök események el vannak hallgatva a nyugati sajtóban.

14 napja
feketetükörben fehérmajom
feketetükörben fehérmajom

+M D Szerintem hagyd, már én is csak kíváncsi voltam hová viszi el az egészet, nem érdemes vitatkozni. Ő pont az a fajta, akit ész érvekkel nem lehet meggyőzni, pont annyira fanatikus mint azok a terrosták , akik vallási meggyőződésből képesek gyilkolni. Nekik is isten sugallta a kurva nagy igazságot

2 napja
Zoltán Béres
Zoltán Béres

+M D Tévedsz, mert a zsidók között nincsenek jók. Egy részük gonosztevő, míg a maradék a gonosztevők cinkosa, mert védelmébe veszi a zsidó gonosztevőket. A rabbi lehet hogy jó zsidó, de kizárólag a többi zsidó számára jó. Valójában ő is végletekig aljas, mivel több zsidók által elkövetett aljasságról van tudomása mint az átlag zsidónak, mégis kiáll védelmükben, illetve elhallgatja a tudomására jutott bűneiket.

4 napja
M D
M D

Kezeltesd az üldözési mániád, nem kell pszihiáternek lenni ahhoz hogy valaki felismerje a kórképed. Beteges ez az egész sztereotipizálásod, vannak józan és becsületes emberek közöttük is, lásd Moshe Ber Beck aki pont Budapesten született és a Neturei Karta főrabbija.

4 napja
Zoltán Béres
Zoltán Béres

+feketetükörben fehérmajom Igaz hogy rengeteg vér keveredik, de nem a testnek van lelke, hanem a léleknek van teste. A test lehet kevert, de a lélek nem. Minden lélek a fejlettségi fokának megfelelő megjelenésű testbe születik. Ezért van a földön annyiféle különböző emberi test típus, mert ennyiféle különböző fejlettségi fokú lélekcsoport él együtt a Földön. A lélek fejlettségi fokát jelentősen befolyásolja, hány korábbi életet tud maga mögött, mert minden megélt élet tapasztalattal és bölcsességgel növeli a lelkek fejlettségi szintjét. Vannak lélekcsoportok amelyek fejlettségüket tekintve kevéssé térnek el egymástól és vannak amelyek jelentősen. A test típusok egymástól való különbözőségének mértéke a lélekcsoportok, egymástól eltérő fejlettségi szintjének mértékét mutatja. Tehát a test a lélek tükre. Vannak bolygók, amelyek egészén azonos fejlettségi szintű lelkek élnek. Ezt az mutatja, hogy megjelenésüket és testalkatukat tekintve, egy népcsoportot alkotnak az egész bolygón. Azon túl hogy a különböző fejlettségi fokú lelkek más-más típusú testbe születnek, még a tetteik is megkülönböztethetővé teszik egymástól a lélekcsoportokat. Ezért könnyű tetteikről felismerni a kazár testbe született lelkeket. Bárhogy néz ki a kazár és bármit hazudik, mert a tettei akkor is leleplezik. Nem lényegtelen hogy a származásukat titkoló kazárokat megjelenésükön és tetteiken túl, származásukat leplező hazugságaikban is igen nagy egyezést mutatnak, amit ki tudja mióta adnak tovább az idősebb kazárok a fiataloknak. Ezzel a kazárok létrehoztak egy olyan saját viselkedési formát, ami eggyel több támpontot ad saját lelepleződésükhöz.

9 napja
feketetükörben fehérmajom
feketetükörben fehérmajom

+Zoltán Béres Amúgy az évszázadokon keresztül ugye tudod hogy rengeteg vér keveredet itt, nincs olyan hogy tiszta vér

9 napja
destinicoach
destinicoach

Ezek a csalassal meggazdagodott trans-buzik terjeszkednek es osi gyonyoru orszagokat bekebeleznek mint a hatalmas parazitak, vagy metelyek.

14 napja
94 MaximGorkij
94 MaximGorkij

+Zoltán Béres itt a bizonyíték http://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1808/20180806heller-agnes-demszky-gabor.jpg

10 napja
Zoltán Béres
Zoltán Béres

+94 MaximGorkij A szobrokat zsidók készítették és ami zsidótól származik, mindenbe benne van a zsidóság természetének legjava.

10 napja
94 MaximGorkij
94 MaximGorkij

+Zoltán Béres Dehogynem! nézz csak alá a lovaknak a hősök terén. az összes körül van metélve.

10 napja
Zoltán Béres
Zoltán Béres

+94 MaximGorkij Attila nem volt zsidó.

10 napja
94 MaximGorkij
94 MaximGorkij

+Zoltán Béres Már Szent Attila kerálunk is metéltfaszú mocskos zsidó volt

11 napja
Ančka Oberwiesenfield
Ančka Oberwiesenfield

Szaniszló hiányzik csak :D

14 napja
Istvan Gogos
Istvan Gogos

Háttérkép?! Felkai maffia. Az rendben van, hogy átverjük a gójokat, de egymást is?

14 napja
Istvan Gogos
Istvan Gogos

+Ferenc Tolnai Ma fotózni mentem, nem vadászni. Majmokra pedig nem lövök. Kár beléjük a golyó.

11 napja
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai

+Istvan Gogos Ébredj már fel a kezed a bilibe lóg.

11 napja
Istvan Gogos
Istvan Gogos

+Ferenc Tolnai Ma találkoztam a hegyekben őzzel, farkassal, borzzal, szarvassal,vaddisznóval- de ilyen majommal mint te nem.

11 napja
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai

+Istvan Gogos Most nagyon kiröhögtelek. Szórakoztass még egy kicsit,reggel 6-ig vagyok a munkahelyemen.

11 napja
Istvan Gogos
Istvan Gogos

+Ferenc Tolnai Nem vagyok az az ideges fajta. Hidegvérrel tudok tenni meg dolgokat.

11 napja
Bookmark Monaco
Bookmark Monaco

Azt találták ki a globalo-gengszterek, hogy Draghi mesterrel fognak csinálni egy “szakértői” kormányt. Az első lépés az lesz, hogy kinevezi a lokális helytartó Mattarella szenátornak élete végéig majd miután megbuktatják a Salvini-Di Maio-Conte kormányt Draghi alakithat kormányt. Most még megvárják az EP választás eredményét. Meglátjuk, mindenesetre már az IMF is rugott egyet az olaszokon.

14 napja
Zoltan Harangozo
Zoltan Harangozo

Nahat, ennel jobb megfogalmazast en sem tudtam volna kitalalni: "Akiknek valojaban egymasra kellene talalni, azok gyulolt ellensegek, bezzeg azok, akik halalos ellensegek kellene, hogy legyenek, azok meg egy taborban vannak." Ez ma a USA!!!!!!!! Magyarul: A komcsi, a naci es a muszlim egymas segget csokolgatja egy diabolikus deruben.

14 napja
skojig oquist
skojig oquist

Huuuu de jol mondtad ez IGY VAN

13 napja

Következő

Háttérkép (2019-04-25) - HÍR TV

41:54

Háttérkép (2019-04-25) - HÍR TV

Hír TV

Megtekintés 16 000

Book of Thresholds | Yuumi Champion Teaser - League of Legends

0:43

Kéri László - Kálmán Olga: 2030-ig Orbán?

25:51

Kéri László - Kálmán Olga: 2030-ig Orbán?

Kálmán Olga

Megtekintés 33 000

A nap híre Simon Andrással - 2019.04.25.

34:02

A nap híre Simon Andrással - 2019.04.25.

ATV Magyarország

Megtekintés 412

Sajtóklub (2019-04-22) - HÍR TV

41:56

Sajtóklub (2019-04-22) - HÍR TV

Hír TV

Megtekintés 46 000

Brie Larson Filmed Avengers: Endgame Without Knowing She Was Captain Marvel

7:40

Brie Larson Filmed Avengers: Endgame Without Knowing She Was Captain Marvel

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Megtekintés 1 781 869

Damian Lillard GAME-WINNER: 2019 vs 2014! Which One Is BETTER?

1:13

Honest Trailers | Howard the Duck

4:06

Honest Trailers | Howard the Duck

Screen Junkies

Megtekintés 799 822

EVERY BURGER KING EVER

5:47

EVERY BURGER KING EVER

Smosh

Megtekintés 1 820 607

Anger

8:51

Anger

Domics

Megtekintés 1 982 268

TWICE "FANCY" M/V

3:39

TWICE "FANCY" M/V

jypentertainment

Megtekintés 59 778 824