Ahol a holtak beszélnek - Kedvencek temetője 🎬🐱

 • Közzététel: 18 napja

  OtherworldOtherworld

  Tartam: 10:18

  #PetSematary #StephenKing #Otherworld
  Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
  😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
  🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
  📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
  👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8
  👕 Vegyél OW-s cuccokat: goo.gl/RWs9LC

Dominik Katona
Dominik Katona

Nekem tetszett ez az új verzió, Ellie karaktere zseniális. De! Az, hogy egy 3 éves kisgyerek nem lehet ijesztő, nem bírja el a konyhakést, az ágyra nem tud felmászni... Az eredeti sztori szerint, (Állattemető, könyv) ha olvasod ott elég részletesen taglalják, hogy ezek nem egyszerű, agyatlan zombik. Timmy Batterman se volt az, ahogyan Jud a visszaemlékezésben emlegeti: "Motoszkált benne valami, tudott mindenféle dolgot..." Amikor Gage visszatér, és elkezd hidegvérrel öldökölni, azt sem mint agyatlan zombi teszi... Világosan meg van magyarázva a könyvben, hogy az algonkin mitológiában előforduló, gonosz kannibál erdei lény, a wendigo mozgatja és ruházza fel őket ördögi rosszindulattal, ravaszsággal, csillapíthatatlan vérszomjjal. Gage sem úgy tér vissza, hogy egy szót sem szól csak támolyog, mint egy üres zombi sőt... A könyvben elég rendesen taccsra teszi lelkileg Judot, kipécézi benne a rossz, fájdalmas emlékeket, érzéseket és módszeresen ellene fordítja. A könyv egyébként fényévekkel nagyobb élményt nyújt, mint a két filmverzió együttvéve. Ettől függetlenül, mint a monológom elején említettem, szerintem jól sikerült ez a remake, új szemléletekkel, csavarokkal kiegészítve. Viszont mindenkinek, akinek egy kicsit is tetszett akár ez, akár a régi, 1989-es feldolgozás, meleg szívvel ajánlom hogy olvassátok el a könyvet! Garantáltan nem fogjátok megbánni!

4 napja
Melinda Szabo
Melinda Szabo

nekem csak egy bajom van a mai filmekkel mind buzi a hősők vagy Niger erőltetik hogy fogadjuk ell a mert ez a trendi.

5 napja
Lara Kovács
Lara Kovács

Hat nekem azt mondjak hasonlitok a kislanyraXDDD

6 napja
Miksa Manninger
Miksa Manninger

Vitatható, hogy a 89-es a legjobb-e vagy a Stand by Me

6 napja
pákozdi lászló
pákozdi lászló

Amúgy az baj hogy ha meg nézek 1 horrort és nem zaklat fel lelkileg?

7 napja
kutya, nyúl, és egy lány
kutya, nyúl, és egy lány

Én már láttam a moziban

7 napja
ms. madler_
ms. madler_

szerintem ami most jott ki film, nem a regi mivel azt nem lattam igy nem mondok rola velemenyt, de a mostani valami elkepesztoen beteges, es ertelmetlen... kiassa a lanyat aki mar halott beulteti a kadba es elkezdi fesulni aztan tincsek szakadnak ki a halott lany hajabol. egyszeruen undorito es beteges. a horror az nem ez. horrornak a jumpscareket mondjuk, de ezt a filmet csak csufoljak horror neven. botrany

8 napja
Min Yoon Ji
Min Yoon Ji

Őszintén, én nem láttam az eredetit, így nekem olyan gondom nem volt a filmmel, hogy azon rágódtam, nem kötődik az eredeti szálhoz. Viszont azok után, hogy el lett mondva röviden, miről is szól a sztori, még mindig nem értem, hogy az anyuka testvérének halálának mi köze volt az egészhez, hiszen az nem volt benne (legalábbis ennek a videó alapján) az eredeti történetben. o.O

8 napja
Emőke Péter
Emőke Péter

A film fent van már??

9 napja
Tréki Gyula
Tréki Gyula

Az első rész valóban remek horror volt. A második már annyira nagyot nem ütött, ennek ellenére annyira nem volt az se rossz. A remaket még nem láttam, de meg fogom nézni :)

9 napja
That's Right
That's Right

btw 10 éves lányt ölték meg :p

9 napja
crepkey
crepkey

Jajjj, de szép ideológiát gyártottál a régi kedvencek temetőjéhez Zoly, de nem lehet, hogy az egy szar film, csak te voltál fiatal, s ezért láttad más szemmel? ;)

9 napja
Domi2005 István
Domi2005 István

Én megnéztem az ujjat de nagyon szar lett

11 napja
Tamas Kasza Miklos
Tamas Kasza Miklos

A régit nem üti. Nem rosz. De. A réginek van 1 filing.. Azt nem tudták számomra megütni. Ezzel. Lehet én vagyok csak így. A régiben ott a zenei aláfestés az is adott egy fjata félelmetes hangulatot, és úgy gondolom drámaibb volt a fiút megölni mit a lányt. És nem működne a kisfiúval?? A régiben müködött?? Itt nem?? Értem ott néhány helyen bábut használtak, de a gyerekkel is tudtak forgatni, és figyeltek arra is, h ne legyen "leki baja". Igazából ha szavazni kellene a régi!! ::

11 napja
dóri székely
dóri székely

NAGYON JO FILM!!!!!!❤️❤️❤️

12 napja
Begamary Blasius
Begamary Blasius

Szándékosan nem írtam többet. Ez még csak most jött ki. Alkossatok róla ti is véleményt! :)

12 napja
Kyo Park
Kyo Park

Én a könyvet olvastam, mindkettő film borzalmas, főleg az új. Az elsőben nem feleslegesek a felsorolt jelenetek, azok számára max akik nem olvasták. (amúgy csak ajánlani tudom a könyvet, tényleg jobb!)

12 napja
FZS Gamer
FZS Gamer

Hali! Jó volt a videó! Eddig nem olvastam horror könyveket de szertném elkezdeni. Mit ajánlottok első horror könyvnek?

12 napja
FZS Gamer
FZS Gamer

Köszönöm!

12 napja
Atusz
Atusz

Én nemrég olvastam ki az Az-t, és igen pöpec volt. Elég vastag darab, de ha szeretsz olvasni, én csak ajánlani tudom.

12 napja
Marci j
Marci j

Nagyon jó lett majd a Gyászoló Asszony átka-ról is csinalsz majd videót??

12 napja
Alexandra Jencski
Alexandra Jencski

Kérésed teljesült 😄

10 napja
Just a Kelly
Just a Kelly

Nemrég olvastam a könyvet, és imádommmm

12 napja
Bulcsú Venczel
Bulcsú Venczel

Lesz shazam kritika

12 napja
Bulcsú Venczel
Bulcsú Venczel

...?

12 napja
Daniplays 10
Daniplays 10

Nagyon szar lett.

12 napja
Gábor Szaszkó
Gábor Szaszkó

Sokkal jobb a régi. Annak legalább van atmoszférája, ez az új eléggé hálivúdira sikeredett és ez még jelenthetne jót is (pl Annabelle) de itt sajnos a "húzzunk le még egy bőrt" jelenség találkozott a "felturbózva jobb lesz" baromsággal. Sajnálom.

12 napja
T.B. B.
T.B. B.

Szerintem zseniális lett a film👍👍👍

12 napja
NORO9
NORO9

Sajnos ez téged minősít.

3 napja
Szűcs Daniel
Szűcs Daniel

A barlang -ról fogsz magyaráztatot adni a kis meganimált csupasz vérszomjas szörnyetegekről, szerintem élveznénk

13 napja
Aser
Aser

@Otherworld Varhato Gorefest az Antisocial 2böl?

13 napja
Werewolf King
Werewolf King

A wndigók hogy jönnek a történethez? Mámint értem hogy ilyesztő egy karakter a wendigo de a kiskedvencekhez hogy jön hozzá egy indián gonosz szellem?

13 napja
Werewolf King
Werewolf King

Minden esetre köszi Rozi p

7 napja
Werewolf King
Werewolf King

Meglehet

7 napja
Rozi p
Rozi p

Az indiántemető miatt szerintem

12 napja
Erno Pribolyszki
Erno Pribolyszki

Nekem nem nagyon tetszett Eredti magasan jobb

13 napja
Barnabás Szél
Barnabás Szél

Ciccca

13 napja
Erin Xerad
Erin Xerad

Köszi.Azért furcsa,hogy nem említettél fontos dolgokat.A legnagyobb hibája a rövidsége,ebből szükségszerűen következik a kidolgozatlanság.A tempója kapkodós.És alapvető dolgok maradtak említés nélkül,amik nélkülözhetetlenek a sztori teljes megértéséhez. A haldokló tanuló lecserélése négerre nem volt eget rengető,épp ezért csak a megfelelési kényszer volt az oka.Viszont Jud ebben a változatban inkább morcos vénember,mint kedves,barátságos szomszéd. Nem volt olyan szörnyű,mint az It,de ha már újra forgatták,több mindenre is figyelhettek volna. :)

13 napja
Attila Szabó
Attila Szabó

Hú hát ezt a filmet mármint az elsőt vhsn lâttam :)

13 napja
Ágnes Szabó
Ágnes Szabó

Èn láttam a règit vagyis az eredetit ès ez biztos hogy nem fogja überelni mert mindig az első a legjobb az utánzatok már nem olyanok

13 napja
Andy H. Dee
Andy H. Dee

Pedig a könyvben az öreg Jud említést tesz arról, hogy az ösvényt a helyi gyerekek járják és tisztítják meg. És fel fel bukkannak mindig új csoportok. De ettől függetlenül az idegesít, hogy a film el lett cseszve. Minden máshogy van, mindent összekuszáltak. És simán le tudták volna forgatni a kisgyerekkel, hogy a fiú haljon meg mint az eredeti sztoriban. Ha a régi filmben megoldották, akkor ebben is meg tudták volna oldani.

13 napja
That's Right
That's Right

Andy látszik hogy nem voltál még forgatáson nem tudod milyen nehéz egy ilyen fiatal gyerekkel felvenni egyes jeleneteket jövőben kijövő netflixes filmben ami egy angol királyról fog szolni vettünk fel egy jelenetet amiben egy 8 éves fiúnak kellett egy lefejezett hulának a fejét vinnie A pontbol B-be 10 métert 4x sírta el magát mert túl élethű volt a fej és nem bírta ki anélkül hogy ne bőgöt volna és esetvolna ki a szerepből végül lekellett cserélni a fejet egy káposztára és utomunkálatokat végezni rajta nem könnyű a kisgyerek szinészekkel forgatni :/

9 napja
pterks911
pterks911

Melyik Fűrész részben lapítja ki a zsarut a prés? A vége felé van. De egyiken sem találom. 😐

13 napja
Begamary Blasius
Begamary Blasius

Huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Emlékezetből írom, de szerintem az az ötödiknek a vége. A hatodik végén kezd a Mandylor megformálta Hoffmann zsarukivégzésekbe.

12 napja
Andor Olasz
Andor Olasz

Te hallotad a filmben, hogy emliteték Cujot a kutyát, Derry városát az Azból és a Wendigot?

14 napja
Péter 0
Péter 0

én nagyjabol azt mondanám a gyaszolo gyerekemnek hogy megszunt letezni es mutatnak neki egy sirhelyet es nem kell elmondani hogy halt meg nem kell neki felboncolni es az arcaba tolni. aztan ugy dolgozza fel ahogy akarja.

14 napja
zsolt kuni
zsolt kuni

Annak, hogy egy feketet vagy mas borszinu embert beletesznek uj, a jelenben jatszodo filmekbe semmi koze nincs a PC-hez, hiszen a vilag valtozik, nem tegla alaku a telefon, mas ruhakban jarnak az emberek es mashogy nez ki ma a tarsadalom. Ez szerintem teljesen rendben van. PC viszont az, amikor tortenelmi filmekbe probaljak beleeroltetni a feketeket ( pl Darkest hour), vagy megvaltoztatjak egy ismert karakter borszinet csak mert lustak uj karaktereket kitalalni es felepiteni (ugye Hulk, Spiderman esatobbi).

15 napja
Otherworld
Otherworld

Mindkettő eredője az öncélúság. Az, hogy a mobiltelefonok egyre többet tudnak a technológiai fejlődés velejárója. Az, hogy egy jobbára funkciótlan mellékszereplőt lecserélnek más bőrszínűre, csak azért hogy kvóta szinten a mennyiség meglegyen (mivel láthatóan más oka nem volt), az a klasszikus píszí. Ettől nem lesz rosszabb a film, igaz, jobb sem. Csak más. Indokolatlanul. És ez nem fejlődés, hanem egy leltári lista kipipálása.

15 napja
ITzDias
ITzDias

Nem a legdúrvább horror de jó

15 napja
Miklos Zsolnay
Miklos Zsolnay

Szerintem is jó horror film

15 napja
Lovasi András
Lovasi András

Ez egy gagyi szar film volt szó szerint el aludtam rajt a moziba fuj csak pénzkidobás volt

15 napja
Antal Kellner
Antal Kellner

A 89-es verzióhoz képest tényleg sokat dob a filmen,hogy jobbak a színészek. Engem (pedig többször láttam az eredeti verziót) nem zavart volna egyáltalán,ha a sztorit nem bolygatják meg. (Kivéve,azt hogy itt a nagyobbik gyerekkel tőrténik az ami,mert valóban javított a filmen,illetve az a béna ravatalozós jelenet is kimaradt szerencsére) De a végét sajnáltam,hogy megvariálták. Nekem addig 10-10 pontos volt,amíg az anya,vissza nem jön a kis kölökkel,szembesülve a helyzettel... utána nem igazán tetszik, sőt a befejezés sem. Ami a mostaniban jobban tetszett,az az anya vissza emlékezései,látomásai a beteg nővérével kapcsolatosan,és talán a jumpscare-ek is dobnak egy picit,a mostani horroroknak megfelelően. Illetve pár apróság... például a 89-esben ahogy hintázik a kislány veszi észre az erdőbe vezető ösvényt (jobb volt) illetve,az amit tényleg apróság.. hogy ott többször lehetett hallani, az elszáguldó kamionok hangját,ami szinte már nyomasztó volt.. de megmaradt. :) Mindent összevetve,ajánlom a remake-et is,főleg azoknak,akik szeretik Stephen King műveit. (Neki tetszett,állítólag az új film,nem zavarták a változtatások.) :)

15 napja
Zsolt Nagy
Zsolt Nagy

szerintem az egyetlen értelmes Stephen King feldolgozás, ahány mást láttam eddig mind nézhetetlen volt

15 napja
Celine Ascendant
Celine Ascendant

Mi a véleményed a paranormális psycho (démonos) horrorokról? A Conjuring 1-2 óta rengeteg darabot láttam, de nem leltem olyat, ami ezek szintjét hozná, így lassan kezdem feladni a műfajt. Hol a karaktereken, hol a sztorin, hol a csapnivaló kivitelezésen csúsznak el a művek a Conjuringhoz képest. Tudnál / tudnátok esetleg ajánlani valamit, ami szerintetek színvonalasan hoz egy jó megszállós démonsztorit?

15 napja
Szabolcs Reznák I.
Szabolcs Reznák I.

számomra 2:12 deszámomra 4:53 de amugy jó

16 napja
jo jo
jo jo

Beteg taxis !!! : https://youtu.be/j5TS7R5DFOI

16 napja
Ferenc Mátyus
Ferenc Mátyus

Ez meg sem közelíti az eredetit...Sajnos.Nincs meg az atmoszféra,ami igazán nyomasztó volt.Az első filmnek hatalmas nyomasztó hatása volt...Itt nulla.Csak saját vélemény.Béke

16 napja
Attila József
Attila József

Érdemes megemlíteni, hogy annó készült egy, a könyvhöz már nem kapcsolódó második rész is, ami bár gyengébben teljesít elődjénél, de még mindig sokkal magasabb színvonalat képvisel az új remake -nél.

16 napja
Andor Harányi
Andor Harányi

egy szóval; "sz%r"

16 napja
bb channel
bb channel

Sz@r

12 napja
Jano Chanal
Jano Chanal

Thets prety nicee

16 napja
유빈Yubin
유빈Yubin

*aki látta az eredeti filmeket, az ezt mindig is ózsdinak fogja találni...*

16 napja
:3 Zsebtigris
:3 Zsebtigris

Tudtam hogy az nem lesz túl jó

16 napja
Benjamin Bogdán
Benjamin Bogdán

Tegnap este láttuk a filmet. Nekem csak annyi jutott róla eszembe, hogy borzasztóan kínos volt maga a film. Unatkoztam, pedig en tudok felni a horroron. 😅

16 napja
Jung Bálint
Jung Bálint

A legjobb King adaptáció az a The Green Mile! Bárki bármit mond Tom Hanks performanszáról.

16 napja
Jung Bálint
Jung Bálint

+DenielGAMES Mondjuk én a filmet láttam először de ha három óra alatt ennyit bőgtem akkor nem akarom elképzelni hogy mi lesz egy kb. 10 órás könyv esetében.

13 napja
DenielGAMES
DenielGAMES

Ezzel teljesen egyetértek, egymás után olvastam el a könyvet, majd néztem meg a filmet és egyszerűen zseniális, amit ott a vászonra vittek. Nálam abszolút favorit könyv és film szempontból is! :)

13 napja
Russ Zolti
Russ Zolti

Állj mellém a legjobb szerintem.

15 napja
Jung Bálint
Jung Bálint

+Gergely Kufcsák imdb-n az a legjobb film.

15 napja
Jung Bálint
Jung Bálint

+Gergely Kufcsák Igaz. Érdekes hogy King egy híres horror író de a film adaptációi közül a nem horror filmek a legjobbak.

15 napja
yakovlev999
yakovlev999

Ha már King, az 1408-ról lehetne egy kritika? szerintem egész korrekt film aminek 3 különböző végkifejletet forgattak le és szintén szerepet játszik benne a halál. Kíváncsi vagyok a véleményedre.

17 napja
János Kovács
János Kovács

Zoli nézd meg a kedves szomszédot a Dexter című sorozatban. Más lesz a. Véleményed, szerintem az is hozzá tett hogy meg kapja ezt a szerepet. :)

17 napja
Elek Ebéd
Elek Ebéd

ööö milyen természet rendjét?? a k9nyvben benne van hogy annak a helynek hatalma van ember!

17 napja
Otherworld
Otherworld

Tetszik, hogy ilyen büszkén nem érted miről beszélek :) - Zoly

17 napja
4ever4i2
4ever4i2

Azért azzal vitatkoznék , hogy a legjobban siekrült King adaptácio ami mind máig készült.

17 napja
4ever4i2
4ever4i2

+Otherworld Értem és szerinted mért ez a legjobban sikerült ? Nem kötekedésből csak szimpla mint szakmabeli kérdezem mert van még itt egy Remény rabjai , vagy egy Halálsoron is .

17 napja
Otherworld
Otherworld

Ezért van ott az elején, hogy "szerintem".

17 napja
Major Dezső
Major Dezső

Annyit tennék hozzá, hogy azért a kis Elle halt meg ebben a változatban, mert a készítők nem akartak egy "Chucky" babára hajazó, késsel rohangáló"végső gonoszt". Legalábbis én ezt olvastam. Ugye az eredetiben Gage halt meg.

17 napja
Péter Hegyi
Péter Hegyi

Hihetőbb, hogy képes gyilkolni egy kilencéves élőhalott kislány, mintha egy hároméves tenné ugyanezt.

17 napja
Pando
Pando

+Levente Bárdossy Megértelek, sajnos nem vagyok otthon a horrorfilmekben, ezért befogom a számat és nem mondok semmit. Biztos tudod, meg is értem a kritikádat így.

2 napja
Levente Bárdossy
Levente Bárdossy

+Pando Én nem ugrok neked, én is vakartam a fejemet a John Wick 2-n (pedig szeretem), hogy John lényegében ütésálló a legelején (ha a taxis jelenetre emlékszel). De egy horrorfilmben az a gond, hogy aggódni kellene a pozitív karakterekért, emiatt viszont már a könyv olvasásakor is nehéz volt. Képzeld el a Péntek 13-at egy sánta, vagy egy vériszonyos Jasonnel. Nagyjából erre gondolok.

2 napja
Pando
Pando

+Levente Bárdossy Ez egy film. Nem szeretem, de nem igazán lehet ilyenekbe belekötni. De mikor a John Wick félékbe én kötök bele, hogy az isten se tudna így meg úgy forgatni olyan nehéz fegyvereket meg urgálni velük netán egy kézzel lövöldözni egy 5.56-ossal, akkor a sok fanboy a torkomnak ugrik.

3 napja
Levente Bárdossy
Levente Bárdossy

+Péter Hegyi Igen, a kilencéves legalább már tud úgy mozogni, hogy alkalmas legyen rá. A régiben sosem értettem, hogy Jud miért nem tud egyszerűen elmenekülni a TOTYOGÓ Gage elől, aki képtelen lett volna utolérni még akkor is, ha Jud bottal járt volna :D

6 napja
Péter Hegyi
Péter Hegyi

+Otherworld Akkor másképpen fogalmazok. Egy kilencéves kislányból se nagyon lehet kinézni, hogy komolyan gyilkolásszon, de egy háromévesből még annyira sem.

17 napja
Ced Rolyes
Ced Rolyes

🧡🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵💙💙💙💙💙💙 💛🔴🔴🔴💚💚💚💚💚💚💚💚 *Jézus Krisztus az Isten Fia, aki meghalt és feltámadt a halálból, hogy az örök életet.* *Azt is megígérte, hogy meggyógyítsa a testet.* *Ez igaz szerelem!!! (Csak kérni rá)* 🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰 🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰 🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰 🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰 🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰

17 napja
Dániel B.
Dániel B.

engem bár nincs nagy jelentőssége, zavar hogy egy horror 16-os besorolást kapott. ez mennyire jön ki negatívumként? :)

17 napja
Éliás Péter
Éliás Péter

Hát ja, azért a horror legyen csak 18-as. Mégis csak... hát durva dolgok vannak/lehetnek benne.

17 napja
Zoltan S
Zoltan S

Ne kalapozza patreonon Zoly!

17 napja
nyadpics
nyadpics

Nekem nagyon tetszett a film és semmilyen PC vonulatot nem ismertem fel benne. (Nem, azért mert egy néger hapsi meghal benne, attól még nem PC) Ami meg a sekélyes karaktereket illeti, ez csak tovább növelte számomra a hitelességét a filmnek. Nem lehet mindenkivel az univerzum titkairól beszélgetni, még ilyen intellektuális személyek közt is ritkán lehet találkozni ilyenekkel. A végén a slasher - kaszabolós rész pedig bele tudott illeszkedni a sztori vonalába. Részemről 9/10

17 napja
Steve Ilyes
Steve Ilyes

Feka tűnik fel a filmben -Zoli - neeeee csak PC-t neeee

17 napja
Attila József
Attila József

Az eredetiben a srác nem volt fekete, ebben pedig feketévé változott. Mi értelme volt a cserének ha csak nem az amit zoli említett?

15 napja
Piccolo deGrande
Piccolo deGrande

Egy John Connor nál megértjük a fájdalmat ^^

17 napja
Piccolo deGrande
Piccolo deGrande

+Éliás Péter poénnak szántam. Bár nekem mint Connor csak azért nem tetszett mert a történetet ovodások írták. De ahogy tudom most visszatért az eredeti kézbe a széria és valamiféle remake jön majd. Ennek nem néztem utána csak olvastam amolyan mellékjegyzetként. Szóval a valóságtartalma megkérdőjelezhető. Na de ha ott kapna szerepet akkor már el tudnám mondani jól áll e neki a szerep de így xD Nincs az a színész aki abban a filmben hitelesen tudta volna játszani a nép nagy vezérét. Ez mondjuk csak az én véleményem. ^^

17 napja
Éliás Péter
Éliás Péter

Most jó vagy rossz értelemben? Egyébként bírtam John Connorként, nem volt rossz.

17 napja
yoda master
yoda master

Boci-boci tarka se füle se farka oda megyünk lakni ahol lehet baszni!

17 napja
Alex Adamant
Alex Adamant

Az elso 5 percet kicsit túlspiláztad.:-)

17 napja
TheWolfspirit1991
TheWolfspirit1991

Ow Zoly ha meglát valahol egy csokeszt a háttérben,már pécéről visít...

17 napja
FOX 3300
FOX 3300

Spojler veszéj! Szerintem kurva jól nézett ki csak a vége lett nagyon összecspva (nehezen lehet megértenie) Az eleje szerintem az eleje nagyon lassú volt a végét (az akció jelenetek) meg túl rövid lett Pl nem derült ki a filmből hogy a kis 3éves gyerek meghalt e a végén ha igen akkor miért hisz ő nem volt bünös (az öreg azért volt bűnös mert megmutatta a temetőt és el temette a kutyáját az apa mert el temette a macskát és Ellit Az anya meg azért mert miatta halt meg a testvére(az anya testvére)) ha meg nem ölték meg akkor miért nem? Mi történt a családdal tovább élnek a házba egy élő vagy halott gyerekkel békében vagy invázió indítottak vagy mi történt? Rengeteg kérdés maradt a film végére sajnos😢 De ez csak az én meglátásom.

17 napja
Spanics Antal
Spanics Antal

Most akkor ha csak simán beakarok ülni a moziba mert meg akarok nézni 1 horrort akkor jó ez a film vagy sem? :D

17 napja
sarkozy bence
sarkozy bence

Arra kiváló.

17 napja
Baaluu Vámos
Baaluu Vámos

másnak is feltűnt hogy a film arról a retkes macskáról szól csak?

17 napja
Maté Sandó
Maté Sandó

Kicsit hülyén nézne ki a zombi apokalipszis állatokkal. Lehet hogy ezért.

15 napja
palik56754
palik56754

ez valami gagyi zombis film?mert úgy néz ki

17 napja
Bálint Paulik
Bálint Paulik

Nem zombis, élőholtas

17 napja
kalmix88
kalmix88

Én nem értem ezt a gyerek cserét. Mi olyat akartak csináltatni a 3 évessel, amit nem tudott, csak egy 9 éves kislány? Oké, mondjuk még nem láttam, de azt tudom, hogy a keresztfiam most lesz 2 éves és megmagyaráz már mindent. Jön megy a lakásban, fel ér a pultra is. Kinyitja az ajtót, kimegy az udvarra, behívja a kutyát, kidobja a szemetet. Még a téglát is elhordja, ha építőkockának nézi és csak májusba lesz 2 éves! Akkor egy 3 éves, aki némi tudást is felszed odaát, már ütős jószág lenne. Azért örülök, hogy pozitívat is hallottam róla. A videó 4. percénél azt hittem, hogy csak annyira kerül majd szóba a mozi, hogy "ez egy szar" XD

17 napja
Didiluck
Didiluck

Kenny szaga van az egész videónak, de ez jó :D

17 napja
Koppány Gurály
Koppány Gurály

nem is tudtam hogy volt régi

17 napja
13 Vivijen :P
13 Vivijen :P

Én pénteken néztem meg mind a 2őt.....a 2019-es Kedvencek temetőjében, egy árva vicces jelenet sincs, és egész végig néma csend volt....nem úgy, mint pl.: a .....hmm...gondoljatok vmi más filmre, na mindegy........a film végét imádtam...fordulatos csavar történik....némely jelenet (egyértelműen) teljesen más.....nkm nagyon tetszett....❤❤❤ (saját vélemény).

17 napja
Tamás Rózsa
Tamás Rózsa

Vártam ezt a filmet kíváncsi vagyok rá amúgy a régi részt láttam nem volt rossz!

17 napja
Bettina Balajti
Bettina Balajti

Like aki kommentet olvas.

17 napja
John B.
John B.

Aki nem látta a régit annak ez a új igen is fog tetszeni. Bár én láttam a régit nekem régebbi jobban tetszett.

17 napja
Gpety3355
Gpety3355

8-10 tonnás kamion? :O Idehaza 40 tonnával szaladgálnak még engedély nélkül a nyergesek, az USA-ban egy ilyen csőrös vontatmánnyal lehet vagy 50-60 tonna. :D . Egyébként voltam vagy 10 éves, mikor először láttam a filmet, azóta meg még vagy tízszer. Gyerekként sem volt félelmetes, felnőttként pedig már-már ironikusan röhejes az egész. B kategóriás film, nem kell belelátni semmit mondanivalót, egyszerű ez, mint a szög. Az új részre kíváncsi vagyok, hátha hoz valami újat, valami jót, vagy esetleg egy jóízűt alszom rajta, de mély mondanivalót a remaketől sem várok, mert ez nem az a kategória.

17 napja
HCProductionful
HCProductionful

Köszönöm. Én nem tudtam megfogalmazni, mi az ami miatt sántít ez a film, most Zoli megfogalmazta.

18 napja
istván bogdán
istván bogdán

lesz a második részröl is video?

18 napja
deadmanwonderland
deadmanwonderland

Ez elég szomorú, hogy ma már semmi újat nem tudnak mutatni a rendezők, ezért egy régit újítanak meg ami sokkal sz@rabb lesz mint a régi... remélem a Cujot békén hagyják ,vagy majd kapunk egy kicsit piszkos morgós bullgodot mint új Cujo.

18 napja
Ásó Logic
Ásó Logic

Kár hogy a régi jó dolgokbó nem maradt semmi

16 napja
YakilldaBeatZofficia
YakilldaBeatZofficia

Probaltam ugy nézni hogy haladni kell a korral ......89,es forgatokönyv sokkal jobb volt,(és ezzel mimdent elmomdtam a 2019 es ről) a képe gyönyörű kb ennyi ....kidolgozotabb volt példaul Jud karaktere 89 es ben , ,ott jobban át jött h a csalad baratja .......az ujban meg semmi utalas nincs h összemelegedtek (jelzem a könyvben apjaként nezett ra Lois,ami a 89 esben éreztem,az ujban meg semmi ).......a visszaemlekezesek is kobbak a régiben .....aki latta tudja mirol beszélek....vágasi hibak is voltak .....unalmas volt..... Fáradt....forgatókönyv a magja ami manapsag nem a legjobb és ez sem kivétel ....

18 napja
Dávid Domokos
Dávid Domokos

Zene : Lucas King - Silence (már az elején észrevettem).

18 napja
Zoltán Simon
Zoltán Simon

Az első film bőven a nézhető kategóriában van. IMDb-n 6.6 ponton áll, ami teljesen reális. Szóval az ilyen metacritic, rotten tomatoes féle szarokat hagyjuk, akik a SW8-at meg a Black Panthert majdnem 100%-rá húzták. Vicc....

18 napja
Kyrande Fox-fairy
Kyrande Fox-fairy

Én nem annyira a pc-n verném le ezt, most komolyan kinek fáj, hogy az a srác token lett? Ami engem zavar, az a gyerekek szerepcseréje, egészen pontosan az anya halála miatt. A könyvben az a jelenet a mai napig baromi groteszk és iszonyat kemény, főleg amikor Louis felfedezi, hogy mit csinált Gage, és nem akarom lelőni, de ott szerintem elég fontos, hogy egy három éves kisfiú csinálja azt. Amikor az első előzetesét láttam ennek az új Kedvencek Temetőjének azt reméltem, hogy így 2019-ben az a bizonyos jelenet betűről betűre bekerül a filmbe, kihasználva a mai technológiát, egy ikonikus, durva horrorjelenetet lehetett volna csinálni. Nem láttam még a filmet, (bár az előzetesek majdnem mindent elspoilereztek xd) de ha be is került, az Ellie-vel egyszerűen nem olyan súlyos. Inkább az egyszerű töketlenség a gond itt, nem a pc. Illetve az, hogy a hatásvadászat jobban vonzza a popcorn-tömeget, akiknek az a fontos, hogy valami ijesztően nézzen ki, nem az, hogy tartalmilag legyen súlyos és ijesztő.

18 napja
Kompi Papa
Kompi Papa

Nagyon félős vagyok. Nem tudok egy Horror filmet se nyugodtan végig nézni de azt éreztem, hogy erre a filmre be kell ülnöm és pénteken így is tettem hisz bennem is az volt amit régen nagyon sokat hallottam, hogy a Kedvencek temetője nagyon jó horror. Hát...csalódtam. Ha már Én nevetek egy horror filmen akkor baj van. De nem csak Én nevettem, például a film záró képsorán szorványosan felnevettek emberek a teremben. Valahogy nem jött át a film. Kár érte, kiválló ügynök lehetett volna.

18 napja
Kenzy Gaming
Kenzy Gaming

TI vagytok a kedvenc horror tartalmu videósaim.

18 napja
Bence Sing
Bence Sing

Lesz a "Boldog halálnapot 2" -ről vélemény videó?

18 napja
Bence Vajda
Bence Vajda

Na és mi a helyzet a Kedvencek temetője 2 (1992) vel? Rossz vagy jó ,mert még csak említve se volt?

18 napja
Bence Vajda
Bence Vajda

+Otherworld Értem, kösz a választ.

17 napja
Otherworld
Otherworld

Szerintem nem rossz, bár az már inkább fekete komédia, mint horror, ráadásul ott már nagyon megmutatkozott, hogy szegény Furlong nem a színjátszás tartós teje. Clancy Brown viszont cakk-pakk ellopta a filmet :)

17 napja
The Bandi
The Bandi

Az ilyen bemutatókat nagyon szeretem tőled Zoly, mikor valami igazán neked valót vesézel ki. Ez a te stílusod. :D

18 napja
Pásztor Levente
Pásztor Levente

Szegééééény macska

18 napja
Buld one
Buld one

Érdekes de kurva jó

18 napja
Jani SIr
Jani SIr

Egy pillanatra azt hittem, csak a régi filmből lesz anyag, hogy ne kapjatok copyright strike-ot.

18 napja
Barogu Mate
Barogu Mate

Szerintem nem azért cserélték fel azt, hogy melyik gyerek hal meg a balesetben mert PC, meg párbeszédekre akartak menni, hanem csak szimplán azért mert Modernizálták a filmet és az ijesztő gonosz kislány is egy ilyen modern horror filmes klisé szerintem csak ennyi állt a háttérben...

18 napja
Ádám Nagy
Ádám Nagy

Csak azért hogy valami eltérés legyen már a két film között 😂

17 napja
Sebi Kurthy
Sebi Kurthy

A gyerekek a maszkban benne voltak a könyvben is igaz hogy csak jude mesélt roluk/magukról és kicsit máskép de benne volt

18 napja
OldGrunger
OldGrunger

A legjobban sikerült King adapt. a Remény rabjai (jobb mint a könyv (!) )és a Halálsoron, ettől függetlenül nekem is tetszett a film. és persze a kedvenc könyvem, annak ellenére, h Remarque és Poe fan vagyok. :D

18 napja
Ádám Gulyás
Ádám Gulyás

Ebben igazad van

18 napja
Mosberger Róbert
Mosberger Róbert

Nagyon gyenge lett. Esküszöm még a 89-es változat is jobb volt, de még az Apáca is köröket ver rá! :)

18 napja

Következő

Lepkeinvázió - Démoni doboz 💀👹

25:01

Lepkeinvázió - Démoni doboz 💀👹

Otherworld

Megtekintés 130 000

Na ide vajon kit temettek??? - A Piramis 🎬

26:08

Making My Own Starbucks Pinkity Drinkity

20:27

Making My Own Starbucks Pinkity Drinkity

James Charles

Megtekintés 9 711 634

Damian Lillard GAME-WINNER: 2019 vs 2014! Which One Is BETTER?

1:13

Vader sokkal erősebb is lehetett volna!? | Star Wars Akadémia

10:20

A kádszörny - Hidrofóbia 💀🛁

25:20

A kádszörny - Hidrofóbia 💀🛁

Otherworld

Megtekintés 90 000

Kit rejt a mocsár? - Napforduló 💀

27:10

Kit rejt a mocsár? - Napforduló 💀

Otherworld

Megtekintés 62 000

Büdös kölykök! - Eden Lake 💀

25:07

Büdös kölykök! - Eden Lake 💀

Otherworld

Megtekintés 72 000

Dögölj meg, édes lányom! - Szörnyszülők 💀

28:45

Gumball | One Too Many Facepalms | The Brain | Cartoon Network

5:18

Gumball | One Too Many Facepalms | The Brain | Cartoon Network

The Amazing World of Gumball

Megtekintés 1 319 073

Avengers: Endgame - Movie Review

11:34

Avengers: Endgame - Movie Review

Chris Stuckmann

Megtekintés 1 123 022

Star vs the forces of evil (S04E14) - Cornonation - (legendado) - parte 5

3:50

Star vs the forces of evil (S04E14) - Cornonation - (legendado) - parte 5

Star vs as forças do mal episódios

Megtekintés 633 865

VIRUTA NUNCA PUDO PERDONAR A CAPULINA

12:08

VIRUTA NUNCA PUDO PERDONAR A CAPULINA

Historias del Cine Mexicano

Megtekintés 1 040 970

Husband convicted after begging for wife’s safe return on TV

28:05

Super Dragon Ball Heroes Episodes 1-10 English Sub

1:10:44