700 Frank svájci bírság

 • Közzététel: 13 napja

  st22lacikast22lacika

  Tartam: 12:40

  Kollégámat Svájcban megbüntették, többek között az árurögzítés miatt. Ebben a videóban a hibákat mutatom meg, és azt, hogy a svájci rendőr hogyan kötötte le a sofőrrel közösen az árut.
  ✉️E-mail
  st22-lacika@freemail.hu
  🛒Webshop
  www.tobbmintkamionos.hu/
  🚛Weboldal
  www.st22-lacika.hu/hu
  💰Támogatás Patreon/Paypal
  www.patreon.com/st22
  paypal.me/st22lacika
  🔥Facebook
  facebook.com/st22lacika/
  📷Instagram
  instagram.com/st22lacika/
  🎼Outro zene
  www.youtube.com/watch?v=3jaSL...

Alex Apafej
Alex Apafej

Üdv St22Lacika! Integettem egy Astrabòl B12 n Húsvét Hétfőn... épp kielőztèl a Zafiràval! :-) 3-at dudáltam is! :-)

Napja
Greg TheHun
Greg TheHun

Miért kell a multinal 3-4 órát állni? Erre is lehetne egy szabályzás ( ez belföld)

2 napja
Nándor Szántó
Nándor Szántó

Sajnos lehet látni még utánfutón sem megfelelően le rögzített árukat közúton. Autósoknak is nagyom hasznosak ezek a videók.

3 napja
László Barna
László Barna

Te egy igen bunkó sofőr vagy!!!

3 napja
Ivanov, Marcell
Ivanov, Marcell

Nem azért, hogy kötekedjek, de hogy van az, hogy a svájci rendőr tudja, hogy kell az árut rögzíteni, a magyar kamionsofőr, akinek meg ez a szakmája nem tudja? Nekem elég kellemetlen lenne, ha vki elmagyarázná nekem hogyan is kellene dolgoznom...

6 napja
Ivanov, Marcell
Ivanov, Marcell

+Csaba Csoknyai Ez szomorú.

3 napja
Csaba Csoknyai
Csaba Csoknyai

Otthon szereztem a jogsimat és a GKI képzést (hahaha) is otthon csináltam. Egyik oktatás keretében sem kaptam felvilágosítást rakományrögzítésről. A GKI kétszer félóra volt, majd a végén egy délelőttöt ültünk egy teremben oktató nélkül. Délbe bejött valaki és mondta, hogy mindenki megkapja a kártyáját. Ez a magyar képzés volt. Azóta kiköltöztem Svájcba és itt is meg kellett újítanom a CZV-t (GKI). Öt Kurs-t kell öt év alatt meglátogatni. A témát mindenki maga választhatja meg. Célszerű olyat választani aminek hasznát tudjuk venni vagy szeretnénk frissíteni a tudásunkat. A Kurs egésznapos, nincs késés vagy korában távozás. Viszont vizsga sincs a nap végén. Egy ilyen oktatáson a mellettem ülő férfi speciel pont egy rendőr volt...

4 napja
Liptai Erno
Liptai Erno

Ausztráliában vasat csak lánccal szabad rögzíteni.

6 napja
drjoci
drjoci

A faszopó rendőr minden hol faszopó... költse gyógyszerre az összes.

7 napja
Csaba Molnár
Csaba Molnár

Hajrá LOKI!!!!

8 napja
Róbert Kocsis
Róbert Kocsis

Szerintem mielőtt felnyomod ezeket a videókat,lehet neked se ártott volna előtte egy 20 évet vezetni! Több pontatlanság van a videóban.. ( mit általában).

10 napja
Csaba Csoknyai
Csaba Csoknyai

Érdeklődve várjuk a hibalistát.

4 napja
Németh Ferenc
Németh Ferenc

Az olasz valóban lesz@rja. Viszont komolyabb, nagyobb cégeknél megmutatják, hogy kell lekötni. Vagy, ha kérdezel, segítenek. Pl. Linz, Vasgyár. Ki sem enged rendes körözés nélkül. Persze minden rakodás más, lemezek, betonvasak, vagy egyetlen nagy tekercs. Mind másképp kell kötni.

11 napja
Pixel master
Pixel master

nem vagyok kamionos, de nagyon szeretem ezt a csatornát :)

11 napja
gyula hermann
gyula hermann

Grisa Ezért nem ülök kamionra

11 napja
Zsiraf Ablak
Zsiraf Ablak

30 eve vagyok itt a zsidrakoknal izraelben soffor ....itt a rendorok nem ertenek semmihez...es nem is erdekli oket ki mit hogyan kotoz..ha kotoz.....70%ban acelkontenert hasznalunk vasaknal...a vasgyar odahegeszti nem hegeszti leszarom

11 napja
hunzolee
hunzolee

Sajnos nem csak a soforokner de a rakodokat is el lehetne kuldeni oktatasra. Nemeiket egyaltalan nem erdekli hogy hogy csak fent legyen az aru.

12 napja
andrás vas
andrás vas

Engem a svájci 900frankra büntetett mert a tachografban nem látszodott az illesztés..annyiban rendes volt,hogy a helyzetjelzőkért csak szolt,nem büntetett...azt mondta svájcban járok kapcsoljam le őket!😂

12 napja
Krisztiàn Kolozsvàri
Krisztiàn Kolozsvàri

Kapják be a Svájci rendőrök!Büntesse meg, de ne ennyire!

12 napja
Csaba Csoknyai
Csaba Csoknyai

Akkor mennyire, 50 frankra? 700 frank sok? Sok. Fájt a sofőrnek? Fájt. Legközelebb leköti rendesen? Le. Eléri a célját a hatóság? El.

4 napja
Dirty Rat
Dirty Rat

Hajrá Loki!!

12 napja
Ferenc Kalanxos
Ferenc Kalanxos

Mindig a sofor viszi a balhet.Sajnos.

12 napja
C Szabo
C Szabo

A németeknek ha nem felel meg a rakományod rögzítése, akkor át is rakatják komplett az egészet, s az akár több ezer euróba is kerülhet! A svájciak csak okoskodtak, kaszálni akartak, én látok nap mint nap svájci rendszámú kamionokat közlekedni, hát mit mondjak...szarnak mindenre..ők otthon vannak, őket nem cseszegetik!

12 napja
Péter Juhász
Péter Juhász

Most akadtam rá a csatornádra, fel is íratkoztam rögtön, mert ez a video is nagyon hasznos. Nem kamionozok, de utánfutót, trélert stb. húzok elég gyakran, és számomra is nagyon hasznos amit mondasz a rakományrögzítésről.Köszi!

12 napja
Ferenc Zrínyi
Ferenc Zrínyi

Színvonalas videókat készítesz! Gratulálok!

12 napja
Papp Zoltan
Papp Zoltan

Sziasztok! Nem tudja valaki hány éves kortól lehet gyereket vinni kamionnal nemzetköziben?

12 napja
morcosboci
morcosboci

Ausztráliában van egy olyan törvény, hogy "Chain of responsibility" magyarul felelősségi lánc. Ez azt jelenti hogy mindenki felelős aki érintett a szállítmány kezelésében, még akár a megrendelő is ha lehetetlen követelést támaszt!

12 napja
László Kovács
László Kovács

+st22lacika Errol mindig az az eseted, jut az eszembe amikor az az atvevo /Nemetorszagban talan/ neked kezdett el hisztizni, hogy miert nem emelohatfalas potot vittel.

12 napja
st22lacika
st22lacika

morcosboci így korrekt;)

12 napja
Ferenc Kern
Ferenc Kern

Ha jól emlékszem arra az idöre amikor tanultam a szakmámat ("Speditionskaufmann" németórszágban) azt tanultam, hogy a feladónak kell biztosítani a forgalombiztos raokdas (beförderungssichere Verladung) és a rendörség/BAG bünteti a feldadót is.

12 napja
Ferenc Kern
Ferenc Kern

Csak említeni akartam, mert mondtad hogy a feladót is kéne büntetni. :-) Valószínűleg ezért ilyen jó a rakodás biztosítás németben.

12 napja
st22lacika
st22lacika

Ferenc Kern igen nèmetben így van nincs is gond

12 napja
markpapp91 Papp Mark
markpapp91 Papp Mark

“A rendőr sem lehet tökéletes! Még a svájci sem!” 😄😄😄

12 napja
László Gondos
László Gondos

Növényolaj préseket hordtam Magyarországról főleg Németországba. Sehogy nem lehetett kötni, csak a gép alján, mert fenn 0.5mm vastag borító lemez volt, amit lekötni dőreség (vékony mint a papír), a következő hely meg a hajtó tengelyek lettek volna, de ha azon keresztül kötsz elhajolnak, így a gép használhatatlan lesz. Kétszer büntettek egyszer 120 majd 150 Euróra. A főnököm megmondta, hogy kifizetteti a feladóval, vagy nem szállít nekik többé. Érdekes módon a következő szállításnál a gépágy 4 helyen meg volt fúrva, és 16-os menettel illeszkedő szemcsavarok voltak bennük amit tökéletesen lehetett kötni..............

12 napja
TheArtimov
TheArtimov

Off, de tudtok segíteni, hogy mondjam angolul és németül a sofőrnek hogy: kerék rögzítő ék? Mert nálunk mindig könyörögni kell, aztán a Google szerint elmondom de nem ertik, aztán a telón mutatom a képet.

12 napja
TheArtimov
TheArtimov

+st22lacika kösz az infót, angolul truck wheel choke -nak mondtam eddig, de mindig fotó lett a vége. Amúgy igen, már a telefonomról mutatom a képet mert a rámpa előtti táblát nem veszik észre a kollégák. Üdv az Engmayertől 😃😃😃

12 napja
st22lacika
st22lacika

TheArtimov unterlegkeil németül de hidd el sokan nem értik mutass neki fotót róla azt èrti;)

12 napja
Csaba Horvath
Csaba Horvath

Mindenki csodálkozik miért hagy el minket kína amerika és az oroszok is hát pont ezekért persze kell a szabályozás ,de mikor egy törvényt 30 féle képpen értelmeznek minden határnál addig nem beszélünk egységes európáról ezeket uniós szinten már rég le kellett volna szabályozni spanifer szinten eggyértelműen nem uniós eus országokkal is és minden európai határnál alkalmazni. Helyette marad a migránskérdés pedig az nem az eu feledata.

13 napja
László Kovács
László Kovács

Horváth Csaba. Egyszer valaki azt mondta, hogy az EU-t az országok közötti kölcsönös bizalmatlanság tartja össze.

4 napja
Csaba Csoknyai
Csaba Csoknyai

Le van szabályozva. GKI, CZV, C95 és még kitudja hány néven fut ugyanaz a képzés. Svájc is ezt az oktatást alkalmazza.

4 napja
Diána Tarlós
Diána Tarlós

Svájc nagyon rendkövető ország. Mindenkinek meg van a kis kockája amiben él és abból nem tud kilépni. A svájci rendőr a rendőrkockában él, végletekig betartja a szabályokat..persze vannak közöttük emberséges és kedvesek és vannak, akik a saját szerepüket nagyon komolyan véve szivatnak. Valóban büntetnek ( a személyautóban is) a GPS- ért, azért is ha koszos a szélvédő, ha 10 cm- re kilógsz a parkolósávból. Ők viszont úgy gondolják, hogy ismerned kell a szabályokat...és nem értik, hogy miért nem tudják az emberek betartani.

13 napja
drjoci
drjoci

+Csaba Csoknyai Igazad van ... ugyan annyi eséllyel indul az akit a tanyára szülnek meg, mint az aki Hilton szálloda láncot örököl ... és vessen magára, hogy ha nem tartott 10 évesen ahol a másik .... Fel nem tudom fogni ,hogy lehetsz ekkora fasz. Ok-okozati tényekről beszélünk és azzal érvelsz ,hogy ez csak felelősség hárítás ? 5 év egyébként semmi. Én 10 éve élek Norvégiában és pár éve kezdtem ki ismerni őket, de tudom neked elég egy hét is hisz én úgy is csak másra kenek mindent. Egy percig nem támogattam a szabályok leszarását áthágását arra próbáltam volna felhívni a figyelmet ,hogy nem lehet olyan szabályt hozni ami minden körülmények között megfogja állni a helyét és/vagy a legeffektívebben oldja meg a problémát. Ehhez kell talpra esettség józan paraszti ész. Az aki a szabályokat betű szerint veszi mindig minden körülmény közt az egy ostoba fasz aki nem lát és nem is mer el látni kettőig. Én itt ezt lezártam, mert veled totál felesleges a vita, mert érveid nincsenek csak fellengzős közhelyeid.

4 napja
Csaba Csoknyai
Csaba Csoknyai

+drjoci innen nézve már teljesen érthető, hogy miért nem megy nekünk a rakományrögzítés és úgy általában a szabályok betartása. Egyébként a "mindig minden a másik hibája" hozzáállás is igazi hungarikum.

4 napja
drjoci
drjoci

Azt nagyon könnyen elfelejtitek, hogy ott nem volt 50 év kommunizmus. A 2 darab világháborúból hatalmas haszonra tettek szert és egyszer se lettek földig bombázva. Ilyen múlttal könnyű játszani a nagy fiút. Mo. 36.? Mind azok ellenére, hogy a törökhódoltság óta esélyünk nem volt talpra állni ? Az nem semmi.

4 napja
Csaba Csoknyai
Csaba Csoknyai

+drjoci ostobák? Hát sok jelző eszembe jut a svájciakkal kapcsolatban 5 év itt tartózkodás után, de az hogy ostobák lennének, na az pont nem.

4 napja
01Hmmmm
01Hmmmm

+drjoci : Ja ja, jól mutatja mennyire ostobák és nulla a problémamegoldó képességük, hogy a 2018-as Best Countries jelentésben immár zsinórban másodszor választották Svájcot a "világ legjobb országának"! Második Kanada, harmadik Németország, Magyarország a 38. Svájc azért végezhetett ismét az élen, mert alacsony munkanélküliségi rátája, képzett munkaereje és stabil, prosperáló gazdasága van. Első helyen áll, ha új üzlet beindításáról van szó, jó az állampolgárok közötti összefogás szintjén, és az életszínvonal is magas.

4 napja
Alex mg
Alex mg

Szia lacika hát azt hittem olaszoknál komolyabb spanizás!

13 napja
Tibor Toth
Tibor Toth

szerintem legjob kamionos videos vagy

13 napja
Zoltán M. Tóth
Zoltán M. Tóth

Én úgy módosítanám a szabályt,hogy ilyen árukat csak erre a célra kifejlesztett speciális pótkocsin engedném szállítani, és a sofört nem is nagyon engedném közel a pótkocsihoz

13 napja
Alex
Alex

Illetve élő állatokat hogy kell lekötözni Svájcban?

13 napja
Bela Gabanyi
Bela Gabanyi

Csak arra való teherautoval szabad szállitani!

13 napja
Gergő Abai
Gergő Abai

Laci! Nagyon KÖSZÖNÖM az ilyen jellegű videóidat! Kérlek, rakj fel sok ilyen tanitó jellegű videót. Tanuló sofőr vagyok, nagyon nagyon hasznos az ilyen tartalom. Kitűnően magyarázod hogy mi a bibi és az is szuper hogy megmutatod mi a helyes járható út. Nagyon nagyra értékelem a munkádat és látszik a videóidban a befektetett idő/energia. Minden tiszteletem a tiéd!! Profi sofőr vagy aki, követendő példát mutat és kívánom hogy ettől csak jobb legyél! Remélem egyszer a jovőben találkozunk, üdv Debrecenből! Minden sorstársam nevében még 1x KÖSZÖNJÜK a színvanalas munkád, sokat tanultam tőled és nagyon várom a további tartalmat tőled! A nyáron nem tervezel valamilyen alkalmat amikor személyesen is tudunk veled találkozni? Jó lenne egy szabadtéri program ahol személyesen is megismerhetnénk téged!! Maradj ilyen pozitív, és sok sikert kívánok!

13 napja
István Papp
István Papp

Vigyázz Lacika mert a rendör, ott is rendőr,( jellemtelen) főleg ha psziopata! Gyűjti a pirospontot!! Van némi alapja is néha mint a gyorshajtásnak! De a pénz az nagy úr ott is, és mindenütt!! Szál anyag alá , fa léc!! Vagy kemény gumi szalag! A két végére deszka azt kifesziteni, spaniferrel,. A hátsóra értem.

13 napja
Adam Fra
Adam Fra

A nemet is szol a zászlóért a szelvedon..

13 napja
drjoci
drjoci

Szúrta a szemét, hogy nem szíriai vagy ISIS-es ... fogadjunk..

7 napja
Tamás Thén
Tamás Thén

Közel 4 évet dolgoztam egy olyan fuvarozó cégnél, ahol heti szinten jártunk oda-vissza angolba, németbe, svájcba, osztrákba és az esetek többségében vasaztunk. Soha, egyik nációjú rendőr nem nem büntetett meg rossz árurögzítésért, vagy vegzált volna ezért. Volt nekünk egy P&O - Tata Steel kártyánk, ami bizonyosságot adott arról a felrakó cégnél, hogy mi értünk a vasrakodáshoz és lekötözéshez. Minden kamionban ki volt nyomtatva egy több oldalas ismertető anyag, ahol ábrákon be volt mutatva, milyen súlyú, formájú vasakat hogyan kell elhelyeztetni, és azokat milyen kötési módszerekkel kell lespaniferezni. Nem tudom, hogy ez az ismertető anyag fent van-e az interneten pdf formában, lehet, hogy igen. Igaz, nekünk vályús/bölcsős pótkocsijaink voltak a cégnél, így leginkább tekercseket, hengereket vittünk, de volt, mikor a tekercs nem a palástján volt rakodva, hanem az alapján. Volt, mikor hosszú vascsöveket, zártszelvényeket, idomokat, lapokat vittünk. Az angol felrakó cégek mindig odafigyeltek, hogy milyen biztonsági feltételek szerint pakolják fel a vasakat és hogy én azt hogyan kötöm le.

13 napja
Tamás Thén
Tamás Thén

+drjoci no igen, az angol még az anyukáját is három kotonnal izéli meg, mert első a biztonság és a védelem.

7 napja
drjoci
drjoci

Nem olaszból hoztad tudták, hogy rendben lesz. Ezért nem basztattak. Gondolom több ismeret is volt a bírtokotokban, mint a srácnak (pl. A könyv)

7 napja
Gábor Mátyási
Gábor Mátyási

Lehet ezt vki jobban tudja, de ott van a CMR fenntartások jegyzéke. Abba be lehet jegyezni, ha vmi nem kóser az áruval, a rögzítéssel, stb. Elvileg ez "felmenti" a sofőrt (vagy nem) és a felrakót terheli a felelősség. Így lehet?

13 napja
Well-OFShadow
Well-OFShadow

nem ojan rég láttam hogy egy kamion oldalád rendesen látszott hogy nekivan nyomodba a ponyvának az a nagy dob amire a kábelt rátekerik de ien féloldalason

13 napja
Márton Tóth
Márton Tóth

Köszi Lacika a videót!!! És azt a spaniferes videót várjuk már nagyon sok segítség lehet valakinek!! 👍

13 napja
István Bíró
István Bíró

És mi van az útdíj fizető boxokal azok nem takarják ki a szélvédőt?na meg a rendszám matrica? Lassan csak a rakomány rögzítő eszközökre kell 1 tónál számolni ha meg akarunk felelni minden hatóságnak vicc az egész.Igazad van Laci büntesék a felrakót is ha nem hagya hogy lekösd a rakományt

13 napja
Lazlow
Lazlow

Na ezért nem kamionozok. :D

13 napja
Tamàs Kékesi
Tamàs Kékesi

👍👍👍

13 napja
Roli Minimalize
Roli Minimalize

Én Svájcba hamar sittre kerülnék sok évre......elverném a rendőr bácsit ha elkap a hév😂

13 napja
Csaba Csoknyai
Csaba Csoknyai

+Bela Gabanyi :)))

4 napja
Bela Gabanyi
Bela Gabanyi

Sok szerencsét, úgy hallotam nem szoktak védekezni és hagyják, magukat

13 napja
Containership18
Containership18

A svájci rendőr már csak a rosszul felrakott árut tudta valahogy rögzíteni. Valószínű a sofőrnek még élvédője sem volt elegendő.

13 napja
lamas kitfi
lamas kitfi

dehogy nincs fityegőd. :D a függönyöd amikor elfelejjted megkötni :P

13 napja
lamas kitfi
lamas kitfi

+st22lacika tudom, csak eszembe jutott az a videód, amikor mesélted, hogy nem volt és hogy jártál, arra a videóra akadtam kilyukadni :)

13 napja
st22lacika
st22lacika

lamas kitfi az mindig megvan kötve

13 napja
Balázs Biró
Balázs Biró

Nekem azt mondták hogy az a fajta végzáró 8:31-nél nem jó ilyen nehéz rakománynál max az amelyiket a lyukacsos acél oldallécbe lehet berakni.

13 napja
Gyoszor
Gyoszor

Ezt a magyar úrvezető utánfutós 'társaim' is nézik remélem. :)

13 napja
Imre Nagy
Imre Nagy

Svájc extrém őrületei. Rendőr megállított, hogy ő úgy saccolja hogy a követési távolságom nem volt megfelelő a másik kamion mögött.. Az ő saccolása minimum 1000 Frank bírságot és 1 hónap jogosítványbevonást jelemnt nekem. és ez a minimum büntetés. Vannak hülyeségeik, és kantononként másra vannak rá állva..

13 napja
Gold Coba
Gold Coba

Szólni kellett volna az olasz darusnak, hogy hézag nélkül, passzentosan rakja az árut, ezt simán megcsinálja. Elöre- hátulra O kötés, ezáltal már egységrakomány, utána simán mehet a leszorító kötés, minden stafni alá-fölé gumi, ebbe nem köthet bele. Előtte befűzöd a spanikat U alakban az üres póton, nem kell semmit csinálni rakodás közben.

13 napja
Tamàs Kékesi
Tamàs Kékesi

drjoci Igaz!

7 napja
drjoci
drjoci

+Tamàs Kékesi 30 évvel ezelőtt meg senki se beszélt angolul még is megértették magukat és eltaláltak a címre is GPS nélkül.

7 napja
Tamàs Kékesi
Tamàs Kékesi

Gold Coba Szia,jó gondolat,de...az olasz leginkább olaszul beszél csak,főleg a targoncás,darus...,másik dolog,ahogy fentebb is írják,konkrétan leszarják csak rakodjunk meg és menj Isten hírével

13 napja
VN
VN

Szia Lacika! Csak kérdésként kérdezem,nem kekeckedésként. Ahogy említetted pl. hogy olaszban nem enged fel a platóra sem,és nem partner a rakodásban. Akkor ebben az esetben ha ráírod a CMR-re ,hogy a platóra nem enged fel,és az árút magát nem láttad,akkor ha ezt bemutatod a rendőrnek,abban az esetben nem az olasz felrakóra hárítódik a felelőség ? Az ok pl ugyanúgy megbüntet a rendőr,de utólag mivel ez rögzítve van a CMR-en nem lehet az olasz céggel vitába szállni ezt ő fizesse ki utólag akkor ? Nem pont ennél az esetnél értem,mivel ezt a kolléga rögzítette így

13 napja
drjoci
drjoci

Nagyon egyszerű. Nem mehetsz egy métert se anélkül, hogy ellenőrizted volna a rakományt. Ennyi.

7 napja
Tamás Denem
Tamás Denem

A sofőr mindig felel a rögzítésért.

12 napja
Alex
Alex

700 euro volt de gumi nélkül

13 napja
György Simon
György Simon

Szia.Én nem vagyok fuvarozó.1:biztosítsd jobrol balról a rakomány elmozdulás ellen.2:hurkold át a rakományt azon a részen ami merőlegesen nem biztosít úgy hogy a fülke felé nem enged.De ha csinálsz egy kötöző papírt ami nemzetközi a kutya sem szól hozzád ha bemutatod a hatóságnak.

13 napja
Attila Porzsolt
Attila Porzsolt

Ezért nem megyek el kamion ⛟ sofőrnek mindenért csak büntetés 😏😏😏

13 napja
st22lacika
st22lacika

Attila Porzsolt azért ez nem igaz csak figyelni kell és tanulni más hibájából de tény beeshet 1-2 bunti de a fizetés is magas így belefér nekem èves szinten max 100 ezer a bunti ami a megtett km és munka mennyiség melle ez semmi

13 napja
M. András
M. András

Van egy osztrák kollégám, aki magánban a minimarkolójával szokott munkákat vállalni. Egyszer azt szállította a tréler utánfutóján, spaniferrel rögzítve. Megállította a rendőr, megpengette a hevedert, és azt mondta, büntet, mert túl feszes, egy esetleges erős fékezéskor elszakadhat... Ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs...

13 napja
drjoci
drjoci

Anyjába el hajtottam volna az is biztos.

7 napja
Irreo
Irreo

I don't understand your language, so I'm sorry if you mentioned this on the video. I will ask in english, even if it's not my language either. I'm curious about the photo shown at 11:10. Do those red belts do something at all? I mean, if the wooden base can't hold the piece of metal, my logic says it will roll to the sides, even with the belts on... the blue ones seem to somehow "hold" it, but I'm not sure what's under them. Thanks!

13 napja
TheWetrytosurvive
TheWetrytosurvive

The blue ones are looped around the steel, so they, together with the wedges, will prevent it from rolling to the side. The red ones are providing the downward force. Because he used rubber mats to increse the friction, the red ones provide more force to keep the steel from sliding to eithes side.

9 napja
GREFFY
GREFFY

Olasz kollégaim vannak, igaz nem vagyok söfőr de amikor valami kell tőlük na akkor szarban vagyunk minimum fél évig🤣

13 napja
drjoci
drjoci

Nem véletlenül dölt össze a pár éves hídjuk... mit vársz ?

7 napja
Frank
Frank

Én Angliában élek,és soha sem teszem a navit(telefon) a szélvédöre. Fordulatszám méröre teszem, ugy hogy ha már a kékbe forgatom,ott már lássam a mutatot, vagy a kilométer orára. Uj Scanián a bal oldalt van a km ora, igy arra simán ráteszem. Én csak UK belföldöt csinálom, és még szerencsére sosem vezettem teherautot Europában,beleértve Mo.-t is. Még személyautoval se szeretek átmenni a fricc majmok országain CH, D, A.

13 napja
Peppe Santi
Peppe Santi

Ma 12:40kor kiszurtak a Mercedes gyàrnàl!

13 napja
Hunor Gaming
Hunor Gaming

xD

13 napja
Gábor Gergi
Gábor Gergi

Hallod Lacik?Mikor jössz Belföldre?

13 napja
Zsolt Csaplar
Zsolt Csaplar

Mi van, mi lesz a sofőrrel, ha olaszba azt mondja, így lekötve nem viszem el? 🤔

13 napja
Patkás Krisztián
Patkás Krisztián

Alighanem vaffanculozas 1000rel, ha pedig torzskliens, igyekeznek kiszivatni koreikbol a beszallitot azaltal hogy meg annyira se lesznek partnerek. Nagyon jo ezzel egyutt a kerdes, hisz penz beszel-kutya ugat alapon ily modon kene osszefogni az effelek ellen a fuvarosoknak, keletinek es nyugatinak egyarant.

13 napja
Dezider Borsanyi
Dezider Borsanyi

Udv Laszlo na, ez nagyon meglepett,hat en is igy. hordom a vasat olaszbol.nemetbe, na akkor makom volt mert nem allittottak meg a zsaruk. nagyon hasznos info. nagyon koszonom.mar a vassal gondolom, swaic ba. koszi az infot.

13 napja
pajro8
pajro8

én pl 1 edül vagyok 6000négyzet métere hogy takaritsam az udvart is és 1 szer a fönök meg fenyegetet hogy ki fog rugni mert nem szedem ösze elég gyorsan pl az elszort csuszás gátlo gumit amit a kamionos és a rakodo munkás szor el én meg montam a fönöknek hogy rajta elegem van abol hogy más nem törödömsége miat vagyok büntetve ezel csak azt akarom mondani hogy a kamionos és a rakodo munkás nálunk 1 nem törödöm alakok akiket nem érdekli hogy más ember miatuk bajba kerülhet

13 napja
drjoci
drjoci

Nyelvtan náci....

7 napja
Marcel Fekete
Marcel Fekete

két darabban születtél? négyzetméter, rakodómunkás, csúszásgátló, nemtörődömség Az összetett szavak grammatikája Az összetett szavak túlnyomó többsége a mondatban, elenyésző hányaduk a mondaton kívül születik meg. Ez utóbbiak tükörfordítások, tehát a magyar nyelvtani, szóalkotási szabályokhoz nincsen közük: nyárspolgár ‘Spiessbürger’ vagy szépíró ‘Belletrist’. Az eredetüket tekintve is magyar összetételek – közvetlenül vagy közvetve (analógiásan) – kizárólag a mondatban, azaz a nyelv használata során jönnek létre. Az összetett szavak keletkezése a mondatban kétféle lehet. Vagy a mondat egy szerkezetéből, esetleg egy szerkezetcsoportjából alakulnak ki, vagy pedig a mondatot alkotó szósor egy szeletkéjéből. Ha szószerkezetből alakulnak ki, melynek tagjai között szerves grammatikai viszony van, úgy e viszony általában megőrződik az összetételek elő- és utótagjai között: a tehén teje (birtokos jelzős alárendelő szószerkezet) = tehéntej (birtokos jelzős alárendelő összetétel); itt is és ott is (kapcsolatos mellérendelő szószerkezet) = itt-ott (mellérendelő összetétel). Ezek a szerves összetétek. A szerves összetett szavak grammatikánk különleges képződményei, hiszen szóelemekre, morfémákra: szótövekre és toldalékokra bonthatók, ám az összetételi tagok között mégsem morfológiai, hanem szintaktikai, tehát szószerkezeti viszonyt találunk. A szerves összetételeket e szintaktikai viszony alapján osztályozzuk. Ahogy a szószerkezetekben, úgy a szóösszetételekben is megtaláljuk az alárendelő és a mellérendelő fajtákat. Az alárendelők alanyosak, tárgyasak, határozósak és jelzősek lehetnek. Ismeretes, hogy a szintagmák bővítményei a mondatban bizonyos nyelvtani szabályok szerint viszonyragokkal vannak megjelölve, vagy éppen jelöletlenek. A jelöltség felbukkanhat a szerves alárendelő összetett szavakban is, de ezt nem elsősorban a grammatika, hanem inkább a nyelvszokás irányítja. Alanyos alárendelések (csak jelöletlenek lehetnek, hiszen a magyarban az alanyeset mindig jelöletlen): magvaváló (a magva elválik); szívdobogva (a szív dobog). Tárgyas alárendelések, jelöletlen: szókimondó (kimondja a szót); jelölt: semmittevő (semmit sem tesz). Határozós alárendelések, jelöletlen: nyereségvágy (vágy a nyereségre, a nyereség után), jelölt: nyársonsült (a nyárson sült meg). Jelzős alárendelések, jelöletlen: vékonybél (a vékony bél), jelölt (csak a birtokos jelzős lehet jelölve): bolondokháza (a bolondok háza). A mellérendelő összetett szavakat aszerint bontjuk két nagy csoportra, hogy az összetételi tagokat azonos vagy különböző szavak alkotják-e. Ily módon megkülönböztetjük a kettőzéssel létrehozott összetételeket, azon belül is a szóismétléseket: már-már; alig-alig, és a tőismétléseket (figura etymologica): folyton-folyvást; nőttön-nő stb. Két önálló szó összekapcsolásából származnak az álikerszók: ázik-fázik, ront-bont, melyek, mint az ikerszók, játszi szóalkotással jöttek létre; a laza szerkezetű: jön-megy, üggyel-bajjal; és a szoros szerkezetű: járókelő, maholnap stb. A szerves összetételekhez kapcsolódnak, ám nem alá- vagy mellérendelők azok az összetett szavak, melyeknek elő- vagy utótagja nem fogalmi, hanem csupán nyelvtani viszonyjelentést hordozó viszonyszó: délután (az utótag névutó), földalatti (az utótag névutómelléknév), ellát (igekötős ige). A szervetlen összetett szavak a mondat valamely szósorából jönnek létre, s nem szószerkezetből, így a tagok között nem kereshetünk szerves grammatikai viszonyt. Ilyenkor azt mondjuk, hogy az összetevők kapcsolata szervetlen. Szervetlen összetétel kialakulhat úgy, hogy a mondat két összefüggő feladatot ellátó szava összeforr. A gyakran egymás mellett álló kötőszók könnyen összeolvadhatnak: minthogy, ámbár, dehogy. Sok névmásunk keletkezett szervetlen szóösszetétellel: mindenki, akárki stb.

13 napja
kajlaman
kajlaman

Nagyan jó ez a színvonal :) ,még sok-sok ilyet .

13 napja
DIABLOOOO2
DIABLOOOO2

Segitség nyújtás maxra tolva!!!! Ez igen!

13 napja
Younger ツ
Younger ツ

Videó tartalmába nem lehet belekötni, de a kamera állása von maga után pár szót. Nem a legelőnyösebb ez a póz mert az ember általában a videó közepére szeret nézni, így már egy idő után fárasztó lehet lefele nézni a sarokba.(Építő jellegű kritika, nem sértés)

13 napja
Blake Baxter
Blake Baxter

Lehet itt mondani, hogy a svájci rendőr mindenbe beleköt, de akkor jusson eszetekbe a Veronai buszos baleset ahol a híd terveztője, a buszsofőr, a buszos cég stb telibe szarta a szabályokat és meg is lett a sok halálos áldozattal járó következménye. Én azt mondom a biztonság mindenek előtt!

13 napja
B.János
B.János

Én oda kötöztem volna a rendőrt, "Nem tetszik? Akkor fogjad a határig". 🤣

13 napja
Sagittarius A
Sagittarius A

Svájcban rettentő finomak a prostituáltak. Legalább egyszer mindenki kóstoljon meg egyet! Az ország kb ennyi is...

13 napja
Sagittarius A
Sagittarius A

+01Hmmmm A biztossági tagok mind imádják a prostikat.

4 napja
01Hmmmm
01Hmmmm

Ja ja ennyi : a 2018-as Best Countries jelentésben immár zsinórban másodszor választották Svájcot a "világ legjobb országának"! Második Kanada, harmadik Németország, Magyarország a 38. Svájc azért végezhetett ismét az élen, mert alacsony munkanélküliségi rátája, képzett munkaereje és stabil, prosperáló gazdasága van. Első helyen áll, ha új üzlet beindításáról van szó, jó az állampolgárok közötti összefogás szintjén, és az életszínvonal is magas. (ez most akkor hogy?)

4 napja
Flegma És Pöcsfej
Flegma És Pöcsfej

Tyű főnök, ez a haj ez 7 év letöltendő...😂

13 napja
st22lacika
st22lacika

Flegma És Pöcsfej :)

13 napja
Magyar Srac
Magyar Srac

Amugy nagyon Sok Magyar kamionon vagy bent a kamionba latom a Magyar zalszot vagy cimert, eleg erdekes mert a tobbi nemzetnel nem jellemzo! A heten is lattam egy Magyar kollegat Holllandba ra volt ragasztva a gepre a Magyar cimer!

13 napja
drjoci
drjoci

Mert a magyar zászlót figyeled azért. Ez ugyan az, mint mikor veszel egy volvot pl. És feltünik hogy ha szembejön pedig addig észre se vetted a városodba mennyi olyan tipus van.

7 napja
Tamàs Kékesi
Tamàs Kékesi

Magyar Srac Szia,azért figyeld a lengyeleket is...van ott zászló bőven😉

13 napja
iPhone 7 
iPhone 7 

Hogyhogy Loki zászló?

13 napja
László Kovács
László Kovács

+st22lacika Mintha egy ujpesti lakos a Fradinak drukkolna D

12 napja
st22lacika
st22lacika

Schneider Zoli régen nekik szurkoltam tetszett a meccsek hangulata

13 napja
Gyuri Dóra
Gyuri Dóra

Hát kérdem én, mi a példamutatás, ha nem ez??? Ilyet itthon soha nem fogtok tapasztalni és bár nem szívlelem túlzottan a sünöket, de minden tiszteletem a svájciak előtt. Fogta nekiállt és lekötötte( még ha nem tökéletesen, de akkor is). Ennyi. Ehhez nem kell többet hozzáfűzni. Köszönöm.

13 napja
safetyfirst27
safetyfirst27

ahány rendőr annyi kötés lehet. mi a garancia hogyha megint megállitja egy rendőr és igy köt,akkor jó lessz?

13 napja
Tóth Attila
Tóth Attila

Szia Laci! Nagyon tetszenek a videóid! Profi vagy ez nem kérdés. Egy apró észrevételt tennék amit a kolléga szállít az nem vas hanem acél. További sok sikert a videókhoz!

13 napja
st22lacika
st22lacika

Tóth Attila köszi 😀

13 napja
mihály zozó
mihály zozó

Hát igen... Tanulni. Kell a hibákból mert ha nem (700frank xd})

13 napja
Á. Balazs
Á. Balazs

ahogy nézem majdnem, hogy inkább rontott a helyzeten mintsem javitott.... grat.

13 napja
Róbert Baranyi-Szabad
Róbert Baranyi-Szabad

Nekem volt problémám Németországban az egyik feladónál. Nem akarta úgy pakolni az árut ahogy én kértem, azzal az indokkal, hogy neki "nincs ideje ezzel foglalkozni". Sajnos a sofőr felelőssége az áru rendes felpakolása és rögzítése. A diszpómnak elmondtam ezt az esetet és azt mondták, nyugodtan megtagadhatom a felpakolást, ha nem úgy rakják, ahogy én szeretném. Ilyen téren szerencsés vagyok, mert kiáll a cégem a sofőrjei mellett.

13 napja
Máté Szűcs
Máté Szűcs

Ritka az ilyen cég, ahogy olvasgatok fórumokban. ;)

13 napja
Dawe YT
Dawe YT

700frank = 190.000 Huf

13 napja
István Kovács
István Kovács

Kanton Luzernben az autópályán teherautóval a megengedett sebesség 80km/h. 83=40CHF,86=60CHF....

13 napja
Csaba Csoknyai
Csaba Csoknyai

+János Kéri de van tolerancia. Belterületen 3 km/h, külterületen 5 km/h. Saját tapasztalat és a csekket kísérő határozatban is fel van tüntetve.

4 napja
János Kéri
János Kéri

Svajcban a lakott területen is kivan írva "pontosan 50" nincs tolerancia .

10 napja
Tamàs Kékesi
Tamàs Kékesi

István Kovács Ahogy mondod kolléga!Nincs tolerancia

13 napja
Frank
Frank

Ugyan ez Angliában: 50 MPH utépitésnél mindenkinek, 'Average speed check' camera fent van. 87km/h sebességgel megyek GPS szerint. Akkor mindenkit megelözök : ) Türés: Seb határ 10%-a + 2 MPH. Tehát ha 50 MPH táblánál(81km/h) mehetsz 89km/h-val,és azért még nem büntet.

13 napja
MrJambor79
MrJambor79

Szia Lacika Köszönöm szépen a videót!!!

13 napja
TheKisrono
TheKisrono

Mindenki retteg a svájci rendőrtől, de nekem eddig csak normálisakkal volt dolgom! Egyszer a schaffhauseni kontollplaccon vagy 5-6 spanit cseréltetett le az áruról, mert szakadozottak voltak! Én már zöldültem - fehéredtem, hogy ez mennyi is lesz dellában, aztán a végén visszaadta a papírokat és gute fahrt kívánt! Csak lestem, aztán elhúztam a csíkot megkönnyebbülten! Persze sokat segített, hogy a kártyám tiszta volt, semmi túlmunka, semmi túlvezetés - még egy perc sem, amit Lacika nem vesz komolyan, pedig kéne! - és persze az, hogy angolul normálisan tudtam velük kommunikálni, nem hőbölögtem, hogy kétszer köttette át és ott szopatot másfél órát! Élvédő sem jutott mindenhova, de nem izgatta! Szóval ők is csak emberek, egyik ilyen, másik olyan! (nekem az osztrák rendőrökkel vannak csak csupa negatív tapasztalataim! Na azok, tényleg nagyon gyökerek a magyarokkal!)

13 napja
Attila Hun
Attila Hun

Sziasztok mindenkinek nem pont ide vág de a zene ami a végén van honnan lehet megszerezni ? Címe ? előre is köszi a segítséget

13 napja
Attila Hun
Attila Hun

st22lacika Köszönőm További sok sikert és kitartást

13 napja
st22lacika
st22lacika

Attila Hun leírásban találod

13 napja
Case Justin
Case Justin

jo lett a video megint eleg hasznos tud lenni ha valaki figyel.Nekem anno a kpm-es azert magyarazott mert butort vittem amik tetriskent voltak egymasba forgatva es csak azt hajtogatta,hogy mindent le kell kotni.Kerdeztem,hogyan szeretne amire az volt a valasz,hogy azt nem tudja de oldjam meg.Megoldottam,hogy buntetest fizettem.A lenyeg a penz volt

13 napja
Tamás Szaller
Tamás Szaller

Patent a haj :) Frissen beszárítva

13 napja
Urbán Rezső
Urbán Rezső

A svajci rendorok es kulonosen a vamosok egy arrogans,idegbeteg pszichopata allatok! Ugy beszelnek az emberrel mi tha a seggebol rantott volna elo! En utalom oket!!

13 napja
Ruck Roland
Ruck Roland

Mint MO...

13 napja
Sándor Farkas
Sándor Farkas

Lehet szigorú a Svájci rendőr, de van igazuk nagy részben, de a Lacikának igaza van, hogy nem csak a sofőrt büntessék meg. Azért senki nem örülne neki ha az ő autójára esne a sok vas mert nincs rendesen lekötve,főleg ha sérülés is lenne belőle......

13 napja
László Kovács
László Kovács

+Róbert Jakab Közben megtaláltam a somogyi portál 2012-es vIsszaemlékezését az esetről https://www.sonline.hu/somogy/kozelet-somogy/tizenket-halott-21-serult-soha-nem-felejtik-el-a-tragediat-437371/

9 napja
László Kovács
László Kovács

+Róbert Jakab Köszönöm a helyesbítést, akkor a helyszínre nem emlékeztem pontosan. Mindenesetre akkor elég nagy port vert föl az eset, nekem a mai napig beugrik, ha árurögzítésről olvasok

9 napja
Róbert Jakab
Róbert Jakab

+László Kovács Az Somogy megyében volt Taszáron a 61es fő úton! Szó szerint félbe vágta hosszában a busz oldalát az áru!

9 napja
László Kovács
László Kovács

Nem tudom emlékszik-e valaki arra a régebbi esetre, amikor a 90-es evekben Tolna megyében egy kamionrol acéllemezek borultak le es felnyársaltak egy ingázókat szállitó buszt.

12 napja
Csaba Horvath
Csaba Horvath

Nem az a probléma hanem az ,hogy aki leváltja a svájci rendőrt másnap reggel ő nem fog ezért szólni mert neki olyan napja van. Mert ő másképp értelmezi vagy szimplán nem ara megy rá , hogy másokat szivasson sokan azt hiszik akkor jó rendőr ,ha minnél több bírságot szabb ki. Szerintem nagyobb az esélye hogy alváshiány miatt fog neked menni a kamionos . Le van szorítva 15 spanival az nem mozog el . Lehet az a biztos ha kétszerannyi spanit viszel és az összes helyen lekötöd ami létezik. Ha olyan napja van tök mindegy milyen országban vagy úgyis beléd köt és jól megvág anyagilag felesleges idegeskedni mert jobb nem lesz. Mint az osztrák határnál a labanc a labancot nem bünteti de ha te ugyan azt csinálod téged már megbüntet.

12 napja
liteoner
liteoner

Igy laikuskent a nemet rogzites tenyleg patent.

13 napja
HakapesziM
HakapesziM

Élelmiszeres tartállyal nincs ilyen gond. Spaniferezzen a .urvaanyja. Svájc meg egy rohadt rendőrállam.

13 napja
Henrik Arnold
Henrik Arnold

Mint minden komolyabb szabályozás csak akkor jön létre, mikor történik egy tragikus baleset(vagy több).

13 napja
Moki
Moki

Laci, ez a törvény helyett amit felidéztél kaptunk egy 13-as cikkely-t aminek semmi értelme nincs, magyarul faszság. Nem öröm az élet? XD

13 napja
777 YYY
777 YYY

Svájcban hányan vannak forintban eladósodva?

13 napja
nagy andrison
nagy andrison

Jogos a kèrdès.

13 napja
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó

Mivel sok olyan sorozatot és riportot nézek, ahol magyarul a kamionsofőröket b@szogatják, így hozzászólnék. Német nyelven nézem ezeket, így érthető, hogy Németországról van szó. Na ez 5:13 -nál látszik a legjobban. Azért büntették meg a sofőrt, mert a racsnis lekötő (mindegy mi a neve) nem szélen volt, hanem ahogyan a képen is látni középen, vagy éppen a vason. Erre azonnal azt mondta rendőruraság, hogy nem megfelelő a leszorító ereje így ez a biztosítás semmit nem ér. Aztán mutatták tovább, ami szintén látszik, a feszítőkötelek nem lehetnek megtekeredve, csavarodva, mivel nem fejti ki a terhelhetőségének a maximumát. Majd ami szintén a képen van, a kötelek kampó része semmiféleképpen nem lehet egymásba akasztva, mert bármikor eltörhet.

13 napja
úTRAVELók
úTRAVELók

Hello. Nem teljesen idevág a kérdés, bocsi. Látott már valaki lakóautót kivenni súlymérésre valahol? Főleg német, svájc, ausztria érdekelne. Lakóautóval vagyok és kicsit túlsúlyban 🙂. Francia, spanyol, olasz eddig nem volt gond 😉

13 napja
Csaba Csoknyai
Csaba Csoknyai

Nemcsak a túlsúly a kedvencük, hanem például a gumik évjárata is...

4 napja
Bela Gabanyi
Bela Gabanyi

Szerencséd volt. Szokták és keményen büntetnek, meg kipakoltatnak! Már a határon ist kiszurhatnak!

13 napja
Attila Molnar
Attila Molnar

Tavaly voltam raktárosként német ladesicherung oktatáson.Nekünk azt mondták,hogy a feladó is kapja a csekket nem csak a sofőr.Sőt amennyire tudom kaptam is már büntit angliából tengelysúly miatt.XD A főnököm szó nélkül kifizette,de a cég továbbadhatja az elkövetőnek.

13 napja
Boy Cockney
Boy Cockney

Lényeg, hogy Te okosabb vagy a svájci rendőrnél is....:)))) Lacika for president.

13 napja
st22lacika
st22lacika

Boy Cockney miért lennék okosabb? O is a hibát nézi én is vagy nem jogos? Senki nem mondta hogy hu na én megmondom. Nyugi, péntek van;)

13 napja
Gábor Preimayer
Gábor Preimayer

Borvirágot vélek felfedezni?

13 napja
st22lacika
st22lacika

Nem. Ugye ezeket a videókat a napi 13-15 óra meló után veszem fel és nem oly kellemes a reflektor elé leülni ;)

13 napja
Gábor Preimayer
Gábor Preimayer

+st22lacika Csak a piros foltra gondolok az orrod és környékén... Megfáztál talán?

13 napja
st22lacika
st22lacika

Gábor Preimayer ?

13 napja
Dániel Spéder
Dániel Spéder

Most, hogy kezdő sofőrként dolgozom, nagyra értékelem az ilyen jellegű videókat. Eleve sem gkin, sem a jogsinál nem tanultunk árú rögzítést másrészt ezt nem fogja senki elmondani hogyan csináld, hacsak nincs segítő kész kollégád akitől tudsz kérdezni. De még ha kérdezel is valószínűleg egyedül leszel ott a szituációban és neked kell egyedül megoldani. Ahány féle áru annyi féle kötözés. Hiába olvasol mondjuk utánna a javasolt kötözéseknek ha nem lehet aszerint kivitelezni.

13 napja
daniel p
daniel p

https://publications.europa.eu/hu/publication-detail/-/publication/9ace507e-4cbb-465e-809f-0f02e1cfe2ea/language-hu

13 napja
Joe Don
Joe Don

az a vas oszlop az utolsónál brutális volt, hány tonna volt az az egy magában?!

13 napja
Pethő Sándor
Pethő Sándor

Joe Don szia Nekem jelenleg egy darab van az eszterga gépemen aminek a hossza 625 mm és az átmérője fi 270 mm , súlya 286 kg és a becsült megmunkálása idő 90 óra.

11 napja
László Gondos
László Gondos

+Joe Don Fejesztergán dolgoztam a '90-es évek elején. 8 méter hosszú kovácsolt tengelyt nagyoltunk 2 műszakban 5 napig. (Nagyolás=Van egy kész méret, és ahhoz 2-3 milliméterrel nagyobbra esztergálni) Egy fogással 10-12 millimétert szedtünk le. utána ment hőkezelni (cementálás), majd újra visszafogtuk és készre húztuk...... :-)

12 napja
Joe Don
Joe Don

+st22lacika ajnye akkor abból fél méternyi volt 1 tonna. Pár napig esztergálta a koma mire abból valami kész darab lett

13 napja
st22lacika
st22lacika

Joe Don úgy emlékszem 8 talán

13 napja

Következő

Hűtős Vs ponyvás munka - 300 ezerre büntettek

37:50

Bitte folgen! Mit defekten Bremsen auf der A2 - Focus TV Reportage

11:17

Recreating The Taco Bell Volcano Burrito

9:28

Recreating The Taco Bell Volcano Burrito

Good Mythical MORE

Megtekintés 285 816

Bevetésen a józsefvárosi akciócsoport

15:12

Bevetésen a józsefvárosi akciócsoport

JÓZSEFVÁROS VIDEÓ

Megtekintés 169 000

A kamionos Rotterdam belvárosában A való világ

32:01

st22 Vs. Migráns. Truck Driver vs Migrante 06.05.2017

17:59

Megbüntettek Németországban

11:38

Megbüntettek Németországban

st22lacika

Megtekintés 203 000

Mennyit keres egy kamionos?

06:40

Mennyit keres egy kamionos?

st22lacika

Megtekintés 122 000

Háttérkép (2019-04-25) - HÍR TV

41:54

Háttérkép (2019-04-25) - HÍR TV

Hír TV

Megtekintés 16 000

1 Millió ft levonás.

58:28

1 Millió ft levonás.

st22lacika

Megtekintés 678 000

The Ultimate GOLF SUPERCAR PROJECT

25:22

The Ultimate GOLF SUPERCAR PROJECT

Mighty Car Mods

Megtekintés 1 128 060

WHAT'S SUPERCAR BLONDIE'S NETWORTH!?

19:33

WHAT'S SUPERCAR BLONDIE'S NETWORTH!?

Salomondrin

Megtekintés 453 602

answering your assumptions about me... (THE TRUTH)

37:24

answering your assumptions about me... (THE TRUTH)

The DDG Family

Megtekintés 317 155

I BOUGHT GO KARTS FOR THE KIDS & READ FAN MAIL!!

30:40

Homeless Man Buys A Lamborghini

14:20

Homeless Man Buys A Lamborghini

MrBeast

Megtekintés 16 484 550

FOUND ON ROAD DEAD!!! It's true, the F450 is dead

11:37

Illiminate Squad at the Carnvl!

12:37

Illiminate Squad at the Carnvl!

illiminate

Megtekintés 106 032